eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز يادمان باشد کنار اجاق زندگی استکان استکان دوستی بریزیم با کمی قند محبت و از کنار هم بودن هایمان لذت ببریم... عصر جمعه تون بخیر و شاد🌹
طرز تهیه 🔸ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم سه ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم دو ق غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ،نمك و مقداري دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته، من مقداري زرشك رو همراه با خلال پسته تفت دادم و روي خورشت بعد از سرو ريختم 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷عصر آدینه تون قشنگ ☕️لحظه هاتون لبریز 🌷از شادمانی و سرور ☕️تن وجانتون سلامت 🌷و آرامش مهمون ☕️همیشگی خانه هاتون 🌷عصر آدینه تون بخیر و شادی
زمان پخت میگو نباید زیاد باشه چون باعث میشه میگو سفت بشه با حرارت بالا بپزید تا آب نندازه پختش حدود پنج الی شش دقیقه باید طول بکشه بیشتر ازاین میگو سفت میشه میگو رو حتما توی پیاز وسیر تفت بدید تا بوش از بین بره اگه گشنیز تازه نداشتید از خشک استفاده کنید این مقدار برای پنج نفره برنج چهار لیوان میگوی پاک کزده ورگ و ریشه گرفته حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم گشنیز تازه ۲۰۰ گرم خشک نصف لیوان شوید خشک یک قاشق پر شنبلیله خشک نصف قاشق رب انار دو قاشق نداشتید از تمرهندی استفاده کنید هیچ کدوم رو نداشتید نزنید پیاز بزرگ یک عدد یا دوعدد متوسط سیر پنج حبه کره ۳۰ گرم روغن یک چهار پیمانه نمک و زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم کشمش سرخ شده وپیاز داغ سرخ شده برای تزیین روی پلو کره وروغن مایع بزارید تا گرم بشه پیاز خرد شده، بریزید وباهاش تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه سیر رو بکوبید یا رنده کنید وبهش اضافه کنید وقتی با هم تفت خوردن ورنگ پیاز رو به طلای رفت میگو رو اضافه کنید ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید میگوها که دارن جمع میشن گشنیز اضافه وبزارید آب گشنیز کشیده بشه حرارت نسبتا بالا باشه تا پخت میگو طول نکشه رب انار که با یکی دو قاشق اب رقیق کردیم شوید وشنبلیه خشک ونمک اضافه وهمه رو باهم تفت میدیم وکنار میزازیم برنج رو که از قبل خیس کردیم میریزیم تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه میزنیم (زردچوبه اختیاریه) برنج که از کناره های قابلمه بالا اومد موقع آبکش کردنشه آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج یک مواد گوشتی تا تموم بشه کمی زعفران دم کرده روش بریزید وبزارید دم بکشه تا پلو دم میکشه پیاز داغ درست کنید کمی کشمش پلوی بشورید وبزارید آبش کاملا بره و سرخ کنید زیادی سرخ نکنید بسوزه همینکه کشمش داره باد میکنه کافیه گاز رو خاموش کنید پلو که دم کشید .بکشید تو دیس پیاز داغ وکشمش بریزید روش و در کنار عزیزانتان از خوردنش لذت ببرید 🌟
انسان هاي موفق و خوشبخت ، لحظه را زندگي ميكنند. نه بخاطر گذشته غم ميخورند. و نه از آينده ترس دارند غم و ترس ، بزرگترين عوامل بازدارنده موفقيت و خوشبختی است...👌 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترافل شکلاتی 🌰🍫 🔴 مواد لازم : 👇‌ ‌ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ✅ ۳ بسته کیک کاکائویی آماده(۲۰۰ گرمی) ✅ ۱ بسته خامه(۲۰۰ میلی لیتر) ✅ ۲ بسته ۸۰ گرمی شکلات تخته‌ای ✅ فندوق یا گردوی خرد شده(مقدارش بستگی به خودتان دارد) 👈 برای رویش ✅ ۳ بسته شکلات تخته‌ای برای رویش ✅ ۱ بسته شکلات سفید برای تزئین ‌ 🔴 طرز تهیه : 👇‌ ‌ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ابتدا خامه را در ظرفی بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید. بعد زیرش را خاموش کنید و شکلاتها را داخل آن بریزید و هم بزنید تا آب شوند.‌ کیک‌ها را رنده یا پودر کنید. ترکیب خامه و شکلات را رویش بریزید، فندق یا گردوی خرد شده را هم اضافه کرده، مخلوط کنید و ورز دهید. روی ظرف سلفون بکشید و بگذارید حداقل نیم ساعت در یخچال بماند. بعد به شکل توپک های کوچک در بیاورید. دوباره آنها را نیم ساعت در یخچال بذارید. شکلاتی که برای رویش هست را بنماری کنید. توپک ها را در ظرف شکلات آب شده فرو کنید(تا نصفه فرو ببرید کافیه). برای تزیین، شکلات سفید را به صورت بنماری ذوب کنید، بعد در کیسه فریزر بریزید. نوک کیسه فریزر را سوراخ کنید. و با حرکت سریع روی ترافل ها بریزید و آنها را تزئین کنید.‌‌ ‌نوش جان🌹🥰
زندگی خانه ایست🌳 باهزاران پنجره دلت را بسوی هرکدام بگشایی زندگی سهم تو را از همانجا می‌دهد پنجره ی مهربانی را بگشا که وجودت را از آن سرشار کنی☘
یکی از سوخاری های خوشمزه و محبوب و پر طرفدار که با فیله مرغ درست میشه 😊🤗. . فیله مرغ ۱۰ تکه (۴۰۰گرم) آرد سفید یک لیوان ادویه های دلخواه اعم از فلفل سیاه، فلفل قرمز ، پاپریکا،، پودر سیر ،پودر پیاز ،کاری ، آویشن ، زنجبیل ، زردچوبه ، اورگانو ، نمک و....‌ سس خردل ۲ ق غ در صورت دلخواه آب و یخ مزه دار کردن مرغ موادش کاملا دل به خواهی هست و من از ادویه های لازم پودر پیاز و پودر سیر و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و آویشن و کاری همراه سس خردل استفاده کردم . آب نصف عدد لیمو ترش رو هم اضافه کردم و مواد رو خوب مخلوط کردم ‌ در ظرف رو گذاشتم و ۲ ، ۳ ساعتی داخل یخچال قرار دادم . آردمون هم مزه دار می کنیم ادویه هاش دل به خواهی هست و تندی بسته به علاقه تون داره . با فلفل قرمز و سیاه و نمک و زردچوبه و زنجبیل و آویشن من ترکیب کردم . فیله های مزه دار شده رو اول داخل آرد غلتوندم و بعد داخل ظرفی که پر از آب و یخ هست قرار دادم و مجدد داخل آرد غلتانده و دوباره داخل آب زدم و داخل آرد دوباره قرار دادم و خوب فشار دادم این کار باعث میشه فیله هامون پولکی بشه و مرغ مون تردتر بشه و شکلش هم جذاب تر بشه . بلافاصله داخل ظرفی که روغن ریخته بودم و روی حرارت بود و گرم هست قرار دادم و سرخ کردم . اگر بمونه و بلافاصله سرخ نشه پولک های روش کم میشه . بعد از سرخ شدن گداشتم تا روغن اضافه اش بره . حدودا تایم پخت هر فیله ۱۰ تا ۱۵ دقیقه 😊 با حوصله سرخ کنید . در کنارش با سیب زمینی و انواع سس چه می چسبه 😊.
در قران سوره انشراح دو بار تکرار شده... «فان مع العسر یسرا» «ان مع العسر یسرا» بعد از هر سختی گشایش است خداوند دو بار تکرار کرده تا دلمون «« قرص »» بشه...
یه دسر خوشمزه و خیلی هم ساده است🙂😍 . . هر تعداد سیب بخواین می تونین استفاده کنین به تعداد نفرات سیب می خوایم . یه بسته هم پودر ژله که هر رنگ و طعمی که دلتون بخواد . من از پودر ژله انار استفاده کردم . دو لیوان آب جوش رو با یه بسته پودر ژله مخلوط توی ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . سیب ها رو هم پوستشون رو کندم و داخل ژله انداختم . مدام از آبش زیر و روی سیب ها می ریختم تا رنگ به خودش بگیره . حدودا ۴۵ دقیقه روی حرارت موند . حرارت کم باشه و سیب ها هم خیلی بزرگ نباشن کوچیک باشه بهتره خوب می پزه . بعد از پخت داخل ظرف سرو قرار دادم و باقی مونده ژله که غلیظ هم شده توی ظرف ریختم . این دسر هم گرم میشه سرو کرد و هم سرد هر طور بخواین . دقیقا مزه کمپوت سیب میده ولی خوشمزه تره چون توی ژله پخته . جای سیب هم می تونین از گلابی استفاده کنین 👆
◻نخود راز سلامتی ◽روزی یک فنجان نخود بخورید تا : ◽موهایتان بهتر رشد کند ◽پوست بهتری داشته باشید ◽از سرطان در امان بمانید ◽چشمانتان سالم بماند ◽غذاهای تان بهتر هضم شود ◽استخوان های سالمی داشته باشید
گذشته هایت راببخش زیرا آنان همچون ڪفشهای ڪودڪیت نه تنهابرایت ڪوچڪند!!!! بلڪه تورا ازبرداشتن " گام های بزرگ "باز میدارند! ❖
﷽ انسان‌ها زود پشیمان مےشـوند گاه از گـفتہ‌هایشان گاه از نگفتہ‌هایشان اما سراغ ندارم کسے را ڪہ از مهربانے پشیمان شده باشـد مهربانـــے منطقےترين گفت‌و‌گوے زندگیست ! تقدیم به شما ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفره ی رنگینِ مهمونی بدون سالاد اندونزی نمیشه😍😍 یک کلم پیچ سفید کوچیک رو خرد کنین یک کلم پیچ بنفش رو هم خرد کنین سه عدد هویج رنده کنین یک پیمانه نخود فرنگی یک پیمانه ذرت ۳۰۰ گرم ژامبون خردشده پنج عدد خیار شور رو نگینی شده برای سس یک پیمانه ماست یک پیمانه مایونز نمک و فلفل سیاه و آب لیمو ترش تازه یکدست کنین و به مواد سالاد اضافه و هم بزنین ترکیب و اندازه مواد رو میتونین با ذائقه خودتون تغییر بدین از ترکیب این خوشمزه ها لذت ببرید
صبح”💕🍃 یعنی بوی گل مریم که سراسر شب را پر کرده بود💕🍃 و حالا با نوازش حس بویایی ات بیدارت می کند…🍃💕 “صبح” یعنی آغاز؛ آغاز یک عبور🍃💕 ودریچه یک”سلام” … گوش کن! …🍃💕 در نبض کودکانه ی صبح، این راز برکت است که می نوازد… به حرکت سلام کن …🍃💕 سلام یاران جان صبحتان به طراوت باران…💕🍃
🌸الهی امروزتون "متبرك به نگاه خدا" دلتون گرم از آفتاب امید ذهنتون پر از افکار ناب قلبتون ❤️مملواز مهربانی دستتون سرشار ازبخشندگی👌 آرزوهاتون مستجاب🙏 ✨سلام صبح بخیر