فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیا توپک سیب زمینی دوست دارن😍😍
سیب زمینی
تخم مرغ
پودر سوخاری
سس گوجه یک ق غ
ارد دو ق غ
نمک یک ق غ
شیر دوق غ
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 این پست عالی
هنرمندم
کاچی:
۳ قاشق غذاخوری آرد
۷۰ گرم کره
۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم نبات
۵۰۰میل آب
۲ قاشق غذاخوری گلاب
زعفران به میزان لازم
۲ قاشق گردو خرد شده
خلال پسته برای تزیین
یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه
یک دوم قاشق چایخوری هل
#کاچی_زعفرانی
👈با این 6 خوراکی 10 سال جوانتر شوید
▫️داشتن پوستی زیبا و جوان از آروزی هر خانمی است تا بتواند زیبا و جوانتر از سن واقعی خودش بنظر برسد اما پوست و زیبایی همه ی چیزی نیست که شما برای جوانتر شدن به آن نیاز داشته باشید. بلکه داشتنی بدنی سالم و بدون مریضی علاوه بر چهره ای زیبا و پوستی صاف و بدون چروک یکی از مهم ترین فاکتور های است که برای مانند یک بانوی جوان بنظر رسیدن به آن نیاز دارید. با این 5 خوراکی معجزه کنید.
▫️#زرد چوبه: افزایش انرژی
▫️#هویج: سلامت شبکیه ی چشم
▫️#روغن_زیتون: ممانعت از پیری پوست
▫️#خیار : کشیدگی پوست و جلوگیری از تیرگی پوست
▫️#گوجه_فرنگی: جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی و عفونی
▫️#سیر: تنظیم کلسترول و فشار و گردش خون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی نهری است روان
در بستر زمان
که پس از فراز و نشیبهای فراوان
به گورستان ابدیت ختم میشود🍂
چه خوش است
دوستی، محبت، صفا
و گل محبت کاشتن
وعشق درو کردن
در این دنیای فانی و زودگذر
#دسر_نان_سوخاری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
آردگندم ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم لیوان
شیر۳ لیوان
نان سوخاری به میزان لازم
موادلازم برای شربت
شکر یک لیوان
آب یک لیوان
برای شربت شکر رو روی حرارت متوسط بذارید گاهی اوقات هم بزنید تا کاراملی بشه بعد اب رو بهش اضافه میکنیم اجازه میدیم تا شکرش اب بشه از روی حرارت بردارید یک ردیف در ظرف موردنظر نان سوخاری میچینیم و روش شربت داغ رو میریزیم حالا پودینگ رودرست میکنیم شیر و ارد و نشاسته وشکر رو مخلوط کنید روی حرارت متوسط میزاریم مدام هم زده تا غلیظ بشه ، دراخربهش گلاب ووانیل رواضافه میکنیم وازروی حرارت برمیداریم وروی، نان سوخاری میریزیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره بعدخامه قنادی فرم گرفته روش میریزیم وبایک چنگال روشو و توت فرنگی وپودرپسته تزیین میکنیم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸هـر صبـح
🌿آغـازِ یک فصـلِ زیبـا از زنـدگیِ ماسـت
🌸قـدرِ هر طلـوع را بدانیـم
🌿سـلام به عشـق
🌸به دوسـت و به انسـانیـت
🌿دوسـت بـداریـم بـیمنـت
🌸و عشـق بـورزیم با دل و جـان
🌸 ســــــلامــ✋🏻
صـبحتــون شــــــاد🙏🏻
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩طرز تهیه ناگت مرغ😋
🔹میتونید بعد از اینکه ناگت ها رو تو پودر سوخاری غلطوندید نیم ساعت تو فریزر بزارید و بعد سرخشون کنید.
🔹شعله زیاد نباشه چون روی ناگت ها سرخ میشه ولی داخلشون مغز پخت نمیشه
🔹تنوع ناگت خیلی زیاد و شما هم میتونید به هر شکلی که دوست دارید فرم بدید بهش.
🔹قطر ناگت هاتون خیلی زخیم نباشه
🔹مقدار نمک و فلفل بسته به سلیقه و ذائقه ی شما متفاوته که میتونید کم و زیادش کنید.
🔹اگر خواستید ناگت قالبی بزنید مواد رو داخل یه سینی به قطر ۱ سانت پهن کنید و بعد به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل فریزرقرار بدید و بعد از فریزر خارج کنید و قالب بزنید و بعد در تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطونید و سرخ کنید.