eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک😍😋 مواد لازم: ژامبون🥓 قارچ🍄 ذرت🌽 فلفل دلمه ای 🫑 پنیر پیتزا 🧀 نون تست 🍞 سس کچاپ 🍅
همه یاد میگیرند زندگی کنن.. ‌ اما همه نمیتونن زیبا زندگی کنن!!!! زندگی یک عادته اما! زیبا زندگی کردن یک هنر.... عصر_تون_زيبا🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ ۲ عدد آویشن ۱ ق چ (می توانید ادویه دلخواه اضافه کنید) فلفل قرمز ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ نمک ۱.۵ ق چ سیر رنده شده ۱ حبه تخم مرغ ۲ عدد آب گاز دار ۱ لیوان (یا ماءالشعیر بدون طعم) بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی (یا ۱ ق م) آرد ۵ ق غ روغن برای سرخ کردن ابتدا سینه مرغ ها رو به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید. در یک کاسه تمام مواد (تخم مرغ، آب گازدار، ادويه جات و بکینگ پودر) را اضافه و مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا مایه به غلظت ماست برسد. در آخر مرغ های تکه شده را اضافه کرده و روی ظرف رو پوشانده و بزارید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند (مدت زمان بیشتر باعث تردتر شدن مرغ ها می شود) و بعد تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید. در کنار این سوخاری خوشمزه از سس گوجه فرنگی و یا سس مایونز برای سرو استفاده کنید. 🌟
✨آرزو دارم ✨عصرتون پراز زیبایی ✨پراز آرامش ✨پراز لبخند‌ از ته دل ✨و پراز محبت باشه ✨عصرتون ✨سرشاراز عشق و شادی ✨طعم زندگیتون شیرین ✨ایام به کام ✨عصر زیباتون بخیر☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشق قهوه هاااا این آموزش مخصوص شماست ☕🧋. . یه نوشیدنی خیلی جذاب و خوشمزه است که هم با شیر سرد و هم با شیر گرم میشه درستش کنید . . طعم خامه ای قهوه یه حس بینظیر بهتون میده که قابل توصیف نیست . . فقط در نظر داشته باشید این مقداری که تو آموزش گفتم مخصوص یک لیوان معمولیه و من چون لیوان بزرگ تر بود دوباره درست کردم که خامه روی لیوان زیبا تر دیده بشه . فقط دقت کنید نسبت هر ۳ موادیعنی قهوه و شکر و اب گرم باید مساوی باشه . 🌟
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگو پلو😍😋 مواد لازم:( برای ۵نفر) میگوپلویی🦐:یک کیلو برنج 🍙:۴پیمانه پیاز🧅:۴عددمتوسط سير خشك🧄:٢تا بوته پودر سير🧄 :نصف ق غ فلفل سياه🌶:نصف ق غ شويد سبز 🌿:خردشده ١كيلو زردچوبه:١ق چايخوري فلفل هندي يا فلفل قرمز🌶 كشمش🍇:١٥٠گرم شنبليله خشك🍃 :دو قاشق غذا خوري روش پخت: ميگو ها روداخل روغن به همراه زردچوبه پودر سير وفلفل سياه تفت ميديم وبعد داخل يك ظرفي پياز ها تفت ميديم وسيرو فلفل هم بهش اضاف ميكنيم وبعد ميگوهاي سرخ شده هم به پياز وسير فلفل ها وبعد كشمش شنبليله ،ونصف شويد هم اضاف ميكنيم ويه كوچولو تفت ميديم برنج هم به همراه شويدها آبكش ميكنيم برنج خيلي خشك برداريد تا پلو ميگو شفته نشه وموادولايه لايه بين برنج ميريزيم وميذارين دم بكشه وباترشي يا ليمو تازه نوش جون كنيد 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عزيزدل بودن ربطی به پشت هم زنگ زدن و دم به دقيقه ديدن نداره اگه بعد از ماه ها هم بهش زنگ زدی همون گرمی رو تو صداش حس كردی يعنی عزيز دلشی...👌👌👌 قدر هم رو بدونیم💐🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد زمستانی مواد لازم: کلم بنفش 1 عدد ترب رنده شده 2 عدد هویج رنده شده 4-5 قاشق غذا خوری دانه انار 4-5 قاشق غذا خوری ذرت جعفری و شوید تازه خرد شده 1 عدد فلفل کاپیا یا دلمه ای برای سس👇 آبلیمو 2 قاشق غذاخوری سس انار سالادی 3_4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری نعنا خشک 1 قاشق چایخوری پول بیبر 1 قاشق چایخوری نمک
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 هرچی تیرامیسو تا بحال خوردین رو فراموش کنید که این یکی حرف نداره طعم بهشت میده🤤👌🏻 اول مربا انبه رو درست میکنیم که شکر و لیمو و انبه رو میذاریم روی حرارت ملایم و هم میزنیم تا زمانی که آب انبه کشیده شه و بعد کافیه تیرامیسوها رو تو مانجو بغلطونید و تو ظرف بچینید و لایه لایه مواد پنیری روش بریزید همون لحظه که درستش کردین هم میشه سرو کرد ولی تو یخچال بذارین مزه ها خوب باهم فیکس میشن و عالی تر میشه خامه قنادی و یا صبحونه هم خیلی فرقی نداره 🌟