eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان✋ 🎄سه شنبه تون بی نظیر 🌷ان شاءالله امروز 🌷بهترین روز 🎄زندگیتون باشه 🎄سرشارازشادی وآرامش 🌷لبریزاز موفقیت و لبخند 🌷ودعای خیربدرقه راهتون 🎄روزتون زیبا و در پناه خدا🎄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان گلم روزتون بخیر اینم یه مدل متفاوت در تزئین ماست و خیار😇 داخل خیار رو خالی کنید و با مخلوط ماست، خیار مایونز، سیر و نعناع و هر چيزی که خودتون دوست داشتین پر کنید و نوش جان کنید 🤗💓💓💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 تا حالا درست کردی؟ از اون خوشمزه های روزگاره😍 حتما یا بار امتحانش کن👌 مواد لازم گردو ۲۰۰گرم رب‌انار ۳قاشق آب یخ ۵-۴لیوان پیاز ۱عدد بادمجان ۴عدد زردچوبه ۱قاشق‌چایخوری فلفل‌سیاه ۱قاشق‌چایخوری نمک‌ اگه دوست داشتین یه کوچولو گلپر بزنید گردو و رب انار رو داخل تابه کمی تفت بدید بهش دولیوان اب و یخ اضافه کنید و اجازه بدید ۲ ساعت بپزه بعد از این مدت به خورشت پیاز داغ با زردچوبه نمک.و فلفل اضافه کنید به لخواه میتونید توی این مرحله گلپر بزنید و ۱ ساعت زمان بدید تا بپزه توی این مدت ۲ لیوان دیگه اب و یخ اضافه کنید بادمجون هارو پوست بکنید نگینی خرد کنید نمک بزنید تا تلخیش گرفته بشه و فعد سرخ کنید و به خورشتتون اضافه کنید و ۱۵ دقیقه اجازه بدید بپزه و بعد این مدت خورشت شما آماده س نوش جون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این سه شنبه زیبا بهترینها و خیرترینها را از خدای عزیز ومهربان برای شما خواستارم امروزتون پراز نعمـت پراز خبرهای خوب پراز اتفاقات قشنگ پراز موفقیت و پراز خیر و برکت باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیتزا داخل ماهیتابه مواد لازم برای خمیر: 2 عدد تخم مرغ 5 قاشق ماست کمی نمک(نصف قاشق مرباخوری) نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری) 4 قاشق غذاخوری روغن مایع آرد (آرد را با کنترل بریزید ، باید خمیر نرم باشد و کمی به دست بچسبد) سوسیس ، سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) ، زیتون ، ذرت ، پنیر پیتزا ، فلفل ، گوجه فرنگی ، کنجد و ... مواد لازم برای سس: 1 قاشق مربا خوری رب 1 قاشق مربا خوری سس کچاپ 1 قاشق چای خوری آویشن 1 حبه سیر رنده شده طرز تهیه: برای خمیر تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که کمی به دست می چسبد آماده شود. خمیر را داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب کردید بذارید و خمیر را با دست پهن کنید. (اگر دوست دارید خمیر پیتزا نازک باشد میتوانید داخل دو ماهیتابه درست کنید. خمیر برای دو عدد پیتزا کافی است) مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بزنید. ابتدا پنیر پیتزا بریزید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در آخر مجدد پنیر پیتزا رنده شده بریزید. در ماهیتابه را بذارید و روی اجاق با شعله کم بپزید(تا وقتی که خمیر مغز پخت بشه و زیرش سرخ بشه حدود 40 دقیقه). نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر ولرم: 1.5 لیوان آب ولرم: 1 لیوان چایخوری خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری شکر: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1 قاشق مرباخوری روغن: 1 لیوان چایخوری آرد : مقدار لازم زرده تخم مرغ برای رومال گوجه فرنگی فلفل پنیر صبحانه برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم
❇️یک ترفند برای کسانی که دغدغه لاغری دارند👇👇👇 🍜خوردن سوپ درابتدای غذا و باعث میشود غذای کمتری میل کنید در نتیجه کالری کمتری جذب بدنتان خواهد شد👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜💫تقدیم با احترام به شما 🌸💫ان شاءالله لحظه هاتون 💜💫سرشار از اخلاص و نورانیت 🌸💫و‌ رزق وخیر و برکت باشه 💜💫سه شنبه تون پراز عطر حضورخدا 🌸💫دستاتون پر از استجابت دعا
آرزو می‌کنم آرزوهايت در يک قدمى تو ايستاده بـاشد تا با يک پلک بر هم زدنى در آغوششان بگيرى آرزو می‌كنم عشق در بهترين زمـانِ ممكن به سراغت بيايد و زيباتـرين خوشى‌هاى دنيا را زندگى كنى. آرزو می‌كنم هيچ‌ وقت درمـانده و مستأصل خـيابان‌هاى شهر را قدم نزنى و مردمک چشمانت از شادى بـرق بزند نه از اشک و غم ! روزتون زیبا😃
❄️انسان هرگز نمیتواند از رویاهای خود دست بکشد. ❄️رویا خوراک روح است. همانطور که غذا خوراک تن است. ❄️در زندگی بارها رویاهامان را فرو ریخته و تمناهامان را ناکام می بینیم، ❄️اما باید به دیدن رویا بپردازیم اگرنه، روحمان میمیرد.👌 سه شنبه تون بخیر و شادی❤️
ﺩﻣﻨﻮﺵ ﺍﺳﻄﻮﺧﻮﺩﻭﺱ ﺗﻨﺶﻫﺎﻱ ﻓﻜﺮﻱ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻐﺰ ﭘﺎﻙ ﻣﻲﻛﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺍﺻﻄﻼﺡ ﻃﺐ ﺳﻨﺘﻲ ﺑﻪ ﺍﺳﻄﻮﺧﻮﺩﻭﺱ ﺟﺎﺭﻭﻱ ﺩِﻣﺎﻍ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﻲﺷﻮﺩ؛ ﻳﻌﻨﻲ ﻣﻐﺰ ﺭﺍ ﭘﺎﻙ ﻣﻲﻛﻨﺪ(ابن سینا) 🌿
اگر کمر درد، درد عضلانی یا رماتیسم دارید هروقت چای دم میکنید یا لای برنج یک دانه « هل » درسته قرار دهید ! هل سالم‌ترین دیکلوفناک و عضله باز کن و مسکن دنیاست !🍵 جالب بدونید هل ضد سرفه است، همچنین کبد و کلیه رو تقویت میکنه و یک مولتی ویتامین طبیعیه ! 🌿
هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس، به غنچه‌ای می رسی که زندگيت را روشن میکند! ظهرتون خوش☀️🌸
دسر عربی ویترینی😍 مواد لازم: ژله ی آلوئورا ۱ بسته آب جوش ۱ لیوان شکلات مقداری نان بستنی قیفی مینی مقداری یا بیسکوییت گرد لایه دوم: شیر ۲ لیوان پودر ژلاتین ۳ ق غ خامه ۲ ق غ بیسکوئیت پتی پودر کاکائویی ۱ بسته(پودر شده) شکر ۲ ق غ پودر کاپوچینو ۱ بسته برای لایه اول💃 اول ژله ی آلوئورا رو با ۱ لیوان آب جوش حل میکنیم. قالب رو چرب کرده و شکلات رو میریزیم و کمی ژله ی الورا و در یخچال میزاریم تا شکلات فیکس بشه.بعد نون بستنی رو میزاریم و کمی ژله دوباره میریزیم و در یخچال میزاریم تا بگیره.بعد کل ژله رو میریزیم و میزاریم یخچال.🤤💃 برای لایه ی بعدی:👇 اول شیر و شکر و مودر کاپوچینو رو میریزیم تو قابلمه روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل بشه.بعد پودر بیسکوییت و خامه و ژلاتینی که تو نصف لیوان آب روی حرارت بخار کتری حل شده رو میزیزیم ،هم میزنیم و بعد حرارت رو خاموش میکنیم تا سرد بشه. (این قسمت فیلم متاسفانه دوربین قطع شده و ضبط نشده،خیلی معذرت میخوام ازتون)❤🌹😬 بعد گرفتن ژله،مواد لایه ی دوم رو میریزیم و به مدت ۴ ساعت میزاریم یخچال تا ببنده.بعد دور ظرف رو با چاقو آزاد میکنیم و بعد در ظرف سرو برمیگردونیم.(برای راحت آزاد شدن ژله از قالب میتونید ۳ ثانیه قالب رو تو اب جوش تکون بدید) من با پودر کاکائو و شکلات تزیین کردم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری ۲ عدد سینه مرغ ۱ لیوان اب جو یا ماالشعیر بدون الکل یا آب گازدار ۱ بسته بکینگ پودر (۱ قاشق غذا خوری) ۲ تا تخم مرغ حدود نیم کیلو آرد نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا مرغ هارو نواری برش بدید یا قطعات کوچک مربعی، کمی خیس کنید و بهشون نمک و بکینگ پودر رو بزنید، مخلوط کنید و بذارید بخچال یک ساعت. تخم مرغ هارو بزنید، بهش نمک فلفل و اب جو رو اضافه کنید، بعد آرد اضافه کنید تا زمانی که مثل ماست رقیق بشه. تو ظرف دیگه ای باقی آرد، پاپریکا و سیر رو ترکیب کنید. مرغ ها رو اول تو آرد، بعد تو مایه، دوباره آرد و تو روغن داغ شده یا سرخ کن، سرخ کنید. وقتی مرغ هارو میذارید تو روغن حرارت باید متوسط باشه تا نسوزه. روش که طلایی بشه توش پخته، چون نازکه، میتونید دربیارید بذارید روغن اضافه اش بره.
تو مهربان باش ... بگذار بگویند ساده است فراموش کار است زود میبخشد ...!! سال هاست دیگر کسی در این سرزمین ، ساده نیست. اما تو تغییر نکن تو خودت باش و نشان بده آدمیّت هنوز نفس میکشد.👌👌👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا