eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.6هزار دنبال‌کننده
31.3هزار عکس
35.8هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: ۳ لیوان شیر نصف لیوان شکر نصف لیوان پودر نشاسته یک بسته پودر ژله ۳ قاشق پودر ژلاتین دو فنجون بستنی وانیلی ۴ قاشق خامه صبحانه طرز تهیه: برای درست کردنش ژلاتین رو به همراه یک سوم لیوان آب سرد هم بزنید و بزارید روی حرارت کتری تا ذرات ژلاتین حل بشه. پودر ژله رو به همراه نصف لیوان اب جوش مخلوط کنید و بزارید روی حرارت کتری تا کاملا یکدست بشه. شیر و شکر و پودر نشاسته رو هم ترکیب کنید و بزارید روی حرارت ملایم و بهش بستنی و ژلاتین بن ماری شده و ژله رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه . خامه رو با چند قاشق از مواد دسر مخلوط کنید و بهش اضافه کنید.قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و مواد دسر رو بریزید داخل قالب و به مدت یک شب تا صبح داخل یخچال بزارید و از قالب جدا کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی رافائل با دو قلم مواد😍👌 بدون نیاز به فر 200 گرم پودرنارگیل 400 گرم شیرعسلی 50 گرم بادام یا مغز دلخواهتون آماده سازی: پودرنارگیل و شیرعسلی را در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند تا نارگیل جذب شیرعسلی شود، سپس تقریباً یک قاشق غذاخوری از مخلوط را برای یک توپک استفاده کنید. وسطش یک عدد بادام بریزید و به شکل توپ در آورید. دوباره توپ را داخل پودرنارگیل بزنید و سرو کنید ... توپ ها را در یخچال نگهداری کنید ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ شب سیاه است ✨ اما نویدِ روشنی می‌دهد ✨ بعدِ هر تاریکی، روشنی ست ✨ پس با امید بخوابید... ✨ شبتـــون منور به نور خدا...🌙♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم ای خداوند مهربان مالک حقیقی جهان امروزم را که برمن ارزانی داشتی آغاز میکنم به نامت وبه یادت وبه یاري ات سلام صبحتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌷ســــــــلام 🍃🌼دوشنبه قشنگتون بخیر 🍃🌷شروع روز تون 🍃🌼پر از خیر و خوشی و برکت
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌 سینه مرغ از نصف کمی بیشتر سیب زمینی خام دوعدد پیاز دوعدد سیر سه حبه تخم مرغ یک عدد آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم سینه مرغ رو چرغ کنید سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 فوق العاده خوشمزه کدوسبزنیم کیلو، گوشت ۳۰۰ تا۳۵۰گرم، غوره یک شاخه متوسط، رب ۲ ق غ، ادویه نمک ،فلفل سیاه وقرمز،زردچوبه، گوجه گیلاسی ۱۰ تا۱۲ عدد، پیاز یک عدد 🔴پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدید تا طلایی بشه گوشت رو خردکنید به پیاز اضافه کنید و تفت بدید زردچوبه، فلفل را اضافه کنید کمی تفت بدیدرب را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید آب بریزیددرش رو ببندید بزارید جوش بیاد حرارت را کم کنید بزارید گوشت پخته بشه حالا کدوها را پوست بگیرید از وسط به دو نیم تقسیم کنید شسته و خشک کنید بعددوطرف کدوها روسرخ کنید کدوهای سرخ شده را داخل تابه بریزید و گوشت پخته شده به همراه آب گوشت رو روی کدوها بریزید گوجه گیلاسی را کنار کدوها قرار دهید درشو ببندید تا خورش پخته و جا بیفته در اواخر پخت غوره رواز شاخه جدا کنید شسته و روی خورش بریزید و نمک را هم اضافه کنید نیم ساعت که پخت خاموش کنید
🌷 ان شاءالله تعالی 🌷در پناه قاضِیَ الْحاجات 🌷امروزتون بخیرونیکی 🌷حال دلتون خوب خوب 🌷رزق و روزیتون زیاد 🌷تن و جانتون سلامت 🌷و زندگیتون غرق در 🌷خوشبختی باشه "آمین"🙏
سلام خوبان😊✋ در پناه پروردگار دوشنبه تون بخیــــرونیــــڪی💕 💕امروزتون پرازیهوے هاے قشنــگ وخاطره انگیز🙏 دلتون بی درد💗 زندگیتون شیرین و عاشقانه دنیاتون غرق در شادی و ارامش😇
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 کدو سبز - 2 قطعه پنیر - 100 گرم تخم مرغ - 2 قطعه آرد سوخاری - 100 گرم آرد - 2-3 قاشق غذاخوری نمک - 1 قاشق چایخوری پاپریکا - 0.5 قاشق چایخوری فلفل سیاه - 0.5 قاشق چایخوری سیر خشک - 0.5 قاشق چایخوری برای سس: سیر شوید خامه صبحانه سس مایونز کدوها را همانطور که در فیلم نشان داده شده برش دهید. نمک را اضافه کنید و کنار بگذارید تا آب آن خارج شودآرد سوخاری را با ادویه ها ترکیب کنید ، پنیر را رنده کنیدتخم مرغ را در ظرف دیگری کمی هم بزنیدکدو سبز را داخل پلاستیک بریزید ، آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا آرد به طور یکنواخت کدو سبز را بپوشاندبعد ، کدو سبز را در یک تخم مرغ و در مخلوط پودر سوخاری بریزید ، داخل سینی فر بچینیددر دمای 180 درجه بپزید • 30 دقیقه.تا طلایی شود با سس مورد علاقه من سرو کنید! ترکیب خامه: خامه + سس مایونز + سیر + شوید
پاستیل، خلال و توپ کائوچویی تهیه کنید و ازین خوشگلای خوشمزه درست کنید😍 مناسب برای جشن های تولد و کودکانه🍬🍭 🎀 🌸 🎀
🌺🧚‍♀️غم به شما عمق می دهد و شادی ارتفاع. غم ریشه‌هایتان را گسترده می‌کند و شادی شاخه‌هایتان را. شادی مثل درختی است که به سمت آسمان می رود، و غم مانند ریشه‌هایی که تا بطن زمین پایین می روند. هر دو مورد نیازند، و هر چه درختی بلندتر شود، همزمان ریشه‌هایش عمیق تر می شوند. ظهرتون بخیر☀️☀️