eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد برنج موادازم: 2لیوان برنج (محلی) 3 لیوان آب گرم روغن نباتی نمک 1 کاسه ذرت پخته شده 2 هویج مکعب خردشده(شما می تونید از فریزری آماده هم استفاده کنید) 1 کاسه نخود فرنگی(از کنسرو هم میشه استفاده کرد) کمی جعفری خردشده آب نصف لیمو تازه 1کاسه ذرت پخته شده 1پیمانه فلفل قرمز کنسرو شده (میتونید ازفلفل دلمه ای قرمزهم استفاده کنید) چندعدد خیارشور خردشده 2 عددپیازچه تازه خردشده طرزتهیه: ازقبل حدودنیم ساعت برنج راخیس داده وبعد استفاده کنید. روغن مایع گیاهی را در تابه بریزید و برنج را اضافه کنید و برای 1-2 دقیقه تفت دهید. نمک، هویج و نخودفرنگی را اضافه و آب گرم رااضافه کنید. برنج و سبزیجات پخته شده را در حدود 15 دقیقه بزارید پخته بشه و مواد دیگر را اضافه کنید، آنها را باهم مخلوط و در قالب کیک ریخته وکمی فشرده میکنیم وآهسته درظرف سرو برگردانده وتزیین میکنیم 😊😍
🫔 😋 خرما، بدون هسته گردو دارچین (اختیاری) برای خمیر: ۱۱۳ گرم کره سرد ۱ و ۱/۴ پیمانه آرد ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر نوک قاشق چایخوری نمک کمی بیشتر از ۱/۸ پیمانه آب سرد 🔸 فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین، داخل خرما ها، گردو بزارین (نصف گردو).همه مواد جز آب رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه، قاشق قاشق آب سرد رو اضافه کنین و هر سری با قاشق چوبی مخلوط کنین، بعد در آخر با دستتون جمع و جور کنین(زیاد با دست ورز ندین) و داخل سلفون بزارین و نزدیک ۱ ساعت اینا بزارین یخچال، بعد از یخچال دربیارین و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا به دمای اتاق برسه بعد خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کنین و یا مثل عکس، به طول حدود ۶ سانتیمتر ببرین و دور خرماها بپیچین یا خمیر رو با کاتر دایره ببرین و داخل قالبهای تارت فشار بدین و خرماهارو داخلش بزارین و خواستین تزیینات خمیری روشون بزارین. (خمیر رو خیلی نازک باز نکنین و خیلی ضخیم هم نه). داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و اگه میخوایین روشون سرخ شه، مقداری شیر بمالین (ویا زرده تخم مرغ) و کنجد بپاشین و 25 دقیقه بپزین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍡🍭🍭 ۱ پیمانه آب + ۳ پیمانه شکر را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود سپس مخلوط را به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خنک شود. و داخل یک ظرف شیشه ای می ریزیم و رنگ خوراکی دلخواه را اضافه میکنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. میتوانید نبات را بدون رنگ درست کنید یا از رنگ های طبیعی مثل زعفران استفاده کنید. سیخ چوبی را خیس و به شکر آغشته می کنیم و اجازه می دهیم تا کمی خشک شود و سپس با کمک یک گیره داخل ظرف محتوی آب و شکر نگه می داریم. درست شدن کریستال های نبات حدودا ۵ روز طول می کشد. در طول این مدت نباید ظرف را تکان دهیم. و در انتها نبات خیس را با کمک گیره در یک ظرف به صورت آویزان قرار می دهیم تا کاملا خشک شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه : شیر ۲لیوان خامه صبحانه یک عدد پودر ژلاتین ۲ ق غ شکلات تلخ به مقدار دلخواه خامه فرم گرفته شده برای تزیین طرز تهیه : اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم😊 (بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 کره نرم - 120 گرم 📌 تخم مرغ -3 عدد. 📌 شکر-150 گرم 📌 وانیل شکری-2 قاشق چایخوری 📌 شیر -75 میلی لیتر 📌 آرد -225 گرم 📌 پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری. 📌 کمی نمک ⠀ کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی بادومی این شیرینی از خانواده شیرینی مرباییه ماندگاریشم زیاده حتی میتونید از قبل درست کنید و چند ساعت قبل از سرو رومال کنید تا برای نگهداری و و روی هم گذاشتنش دچار مشکل نشید حتماً امتحانش کنید آرد ۲۵۰ گرم پودر شکر یا پودر قند ۸۰ گرم پودر بادام ۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد کره ۱۵۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 تخم مرغ: ۱عدد وانیل: یک چهارم ق.چ شکر:دو سوم پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی) روغن مایع: ۵ق.غ شیر: دو سوم پیمانه آرد قنادی: یک و نیم پیمانه بکینگ پودر: ۱ق.چ استاندارد قنادی مغزگردو: به مقدار لازم و به دلخواه(قابل حذف هم هست) موز: به تعداد لازم شکر قهوه ای یا سفید: ۴ق.غ کره: ۱ق.غ آب: ۲ق.غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: ۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم ۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم ۳-دلستر ساده ۱ لیوان ۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ ۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ ۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم سس: ۱-سس مایونز ۱ پ ۲-خیار شور ۲ عدد ۳-ترخون خشک ۱ ق.چ ۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ ۵-نمک و فلفل به میزان لازم
آرامش آنست که بدانی در هر گام دست در دست خداست...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد: 4 عدد تخم مرغ 1 عدد سیب زمینی خرد شده فلفل دلمه ای 1 عدد فلفل سبز 1 عدد ادویه جات ترشی جات (نمک، فلفل سیاه، زیره، آویشن، فلفل چیلی) 1 کاسه پنیر 1 فنجان آرد (به صورت کنترل شده اضافه کنید یک عدد جعفری 1 بسته بیکینگ پودر تا 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 برنج: ۲ پیمانه مرغ: یک مرغ کوچک (حدود یک کیلو) زعفران کره آبلیمو 🔺 ادویه ها: نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، پودر سیر،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد مورد نیاز: کره ( ۲۰۰ گرم ) شکر ( ۲۰۰ گرم ) پنیر خامه ای ( ۱۰۰ گرم ) تخم مرغ ( ۵ عدد ) عصاره وانیل ( ۱ عدد ) آرد ( ۲۰۰ گرم ) بیکینگ پودر ( ۱ قاشق چای خوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم👇 ۱پیمانه آرد نخودچی ۲پیمانه آرد ۱ونیم پیمانه پودر قند ۵۰۰گرم روغن(ممکنه روغن کمتر یا بیشتر استفاده بشه) کره ۵۰گرم وانیل پودر کاکائو ۲ق غ نان میکادو شکلات تخته ایی برای تزئین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم برای ناگت👇🏻 مخلوط ران و سینه مرغ 500 گرم سیر 2 حبه پودر سوخاری 3 ق غ پنیر پیتزا نصف لیوان سس خردل 1 ق غ نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، آویشن از هر کدوم 1 ق چ (مقدار ادویه سلیقه ای هست میتونید کمتر یا بیشتر بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 یک عدد انار متوسط ۴ تکه مرغ رو با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه کمی روغن یک عدد پیاز نگینی شده چند عدد آلو بخارا یا قیصی چهار تا پنج قاشق غذاخوری رب انار اگه رب آلو داشتین، میتونین دو قاشق غذاخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم :سیب زمینی آب پز ، نمک ، فلفل، تخم مرغ ، آرد موادلازم داخل سیب زمینی؛ گوشت چرخ کرده ،پیاز ، نمک فلفل، جعفری شوید ،فلفل دلمه قرمز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋خوراک مرغ رژیمی و خوشمزه 😋😍 ✅مواد لازم : مرغ ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۳ عدد متوسط هویج دو عدد فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد فلفل سبز ۴ عدد ( تند یا شیرین به دلخواه) رب گوجه دو قاشق غ پوره ی گوجه ۴ قاشق غ پیاز کوچک ۱۰ الی ۱۵ عدد سیر به دلخواه زرد چوبه یک قاشق چای خوری آویشن یک ق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری روغن ۵ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم . ✅طرز تهیه: برای تهیه ی این خوراک مرغ بسیار لذیذ فقط کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی خوراک رو در ابتدا با کاغذ روغنی و سپس فویل بپوشید و در فر با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار بدید .در آخر فویل و کاغذ روغنی رو بردارید تا سطح مواد با گریل برشته بشه. نوش جان 😋😍👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک آسون😍😋 • فقط با یه شیر و بيسکوئيت آسونترین و راحتترین کیک و میتونید درست کنید حتی فر هم نمیخواد و بافتش هم فوق‌العاده میشه و تا نگید کسی حتی متوجه نمیشه انقدر که بافتش کیکی میشه 😍😍 سه بسته بيسکوئيت کرمدار هر چیزی که دارید یه پیمانه شیر گرم یک ق م بکینگ پودر بيسکوئيت هارو از وسط باز کنید کرمش رو جدا کنید و با شیر ترکیب کنید خود بيسکوئيت رو با دستگاه با کوبیدنش پودر کنید و با شیر و بکینگ پودر ترکیب کنید بعد بریزید تو قالبمه بیست سانتی که کفش کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید و روی حرارت متوسط حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه قرار بدید تا بپزه در آخر به دلخواه تزیین و سرو کنید نوش جان ❤ #
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه ها، دنیا "پوچ" می شود! تو می مانی و اندوهِ کسانی که، جای خالیشان همیشه تیر می کشد. ⛱