eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و با خیلی خوشمزه اس امتحان کنین😍 ران و سینه مرغ چرخ شده ۱ عدد، پیاز متوسط ۱ عدد، سیر ۲حبه اختیاری، فلفل دلمه متوسط ۱ عدد، بادمجون ۳ عدد، گوجه فرنگی ۳ عدد، رب گوجه ۱ ق غ، زعفران دم کرده مقداری، نمک، زردچوبه و فلفل و ادویه کاری، پودر سیر ❌️نکته:میتونید به جای بادمجون کبابی پوست بادمجون و بگیرید و خوردشون بکنید وتفت بدید وآب داخلش بریزید آبش کشیده شد لهش بکنید و بقیه مراحل و انجام بدید Join👇 ༅࿐ྀུ༅🌴✿❥🦋🌸🦋❥✿🌴༅࿐ྀུ༅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
" طریقه نگه داری زرشک داخل فریزرِ"😊 پاک شده و تمیز 🤌 اینجوری هم مصرفش راحته و هم تازه تره😊🤌 زرشکامو پاک کردم بعد داخل لگن آب سرد ، چندباری آبکشیش کردم چون خیلی خاک ریزه داره ،باید این کار چندبار تکرار بشه 📌فقط یه نکته ی خیلی مهم ،نباید داخل آب بمونه،وگرنه آب به خودش میگیره پس این مراحل باید سریع انجام بشه📌 یکم که آبش رفت سریع روی دستمال میرزم و باز میکنم تا هوا بهش بخوره تقریبا دو روزه خشک میشه 📌بیشتر نزارید بمونه که خیلی خشک میشه📌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاهو چینی رو به هر اندازه ای که دوست داشتید خورد کنید و یا چهار تیکه کنید با آب و نمک فراوون نمکسود کنید و یک ساعت اجازه بدید بمونه و بعد بشورید. سیر زیاد، نمک، زنجبیل و مقدار خیلی زیاد فلفل و پولپیبر و تربچه میکس کنید و با سرکه یا ترجیحا بالزامیک مخلوط کنید. شما اگر دوست داشتید فلفل بیشتر از کلیپ بریزید جوری که کاهو ها رو حسابی قرمز کنه. هویج و ترب سفید رو خلالی خورد کنید پیازچه رو خورد کنید و همه رو با کاهو ها مخلوط کنید و تو ظرف در بسته دو روز در دمای محیط بذارید و بعد تو یخچال نگه دارید این شور کره ای رو میتونید با غذاهای گوشتی مخصوصا و میل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلو داریم تا عدس پلو 🥸😇 کته و‌ راحت مواد لازم برای هر پرس عدس پلو ۱۱۰ گرم برنج ۵۰ گرم عدس ۴۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱۰ گرم پیاز خام رنده شده برای ترکیب با گوشت جرخ کرده کشمش ۱ ق غذاخوری یا ۲ عدد خرما ادویه گوشت : نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین 😇 ✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم گوشت گوساله ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم پیاز بزرگ یک عدد نمک و زردچوبه( برای سرخ کردن پیاز) فلفل،پودر دارچین،پودر پاپریکا،پودر گل سرخ،چوب دارچین،هل (برای تفت دادن گوشت) رب گوجه فرنگی ۱ ق غ(دلخواه) 🌼طرزتهیه ابتدا پیاز ها را خیلی ریز خرد کرده داخل روغن با نمک و زردچوبه تفت میدیم.وقتی سبک شد گوشت هم اضافه کرده و تفت میدیم.گوشت تغییر رنگ داد ادویه ها(داخل کپشن)اضافه کرده و تفت میدیم.یک ق رب(دلخواه) هم داخل همون تابه با روغن تفت داده تا خوشرنگ بشه و خامیش گرفته بشه.زعفران دم کرده هم اضافه کرده.در نهایت آب جوش را تا حدی که روی گوشتها را بگیره اضافه کرده حرارت کم کرده و در تابه گذاشته تا هم گوشت مغز پخت بشه و هم سس غلیظ بشه. 🌼برای تهیه خلال ها و زرشک برای تزئین خلال پسته و بادام را دو ساعت داخل آب خیس کرده در تابه با کره تفت میدیم زرشک هم در تابه با کره و یک ق شکر و زعفران تفت میدیم. پلو را آبکش کرده و دم بذارید.نوش جان ✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 عمرا اگه این ترفند عالی برای پختن نان رو میدونستید😍 ما نیاز داریم‌به اب و خمیر‌مایع و نمک داخل یه کاسه اب و یه قاشق خمیر‌مایع و یه قاشق نمک بزازید تا‌خمیر‌مایع عمل بیاد (۱۰ دقیقه ای زمان‌کافیه) . ارد و روغن‌و نمک‌رو با هم‌مخلوط‌کنید یه کاسه اب به عمل اومده رو اضافه کنید خوب‌مخلوط کنید بزارید یک‌ساعت استراحت کنه تا حجم اون‌دوباربر بشه . قابلمه رو بزازید روی‌گاز تا کمی‌گرم‌بشه بهتره از قابلمه‌های کهنه‌استفاده کنید درب قابلمه رو مستقیم‌روی شعله بزازید ۱ دقیقه تا کاملا داغ بشه خمر رو دربیارید چند قسمت کنید و به صورت کلفت پهن کنید به ماهیتابه داغ بچسبونید و روی سطحش کره و زرده تخم‌مرغ و کنجد بپاشید و بزازید روی قابلمه به مدت ۱۵ تا ۲۰‌دقیقه با شعله کم‌تا کاملا بپزه . بسیار پف و خوشمزه میشه . نوووووش جاااان ✦
دل تکونی، از خونه تکونی هم‌ واجب تره ! دلتو بتکون از حرفا از بغضها از آدما از هچی که توی این یه سال دلتو به درد اورده دلتو بتکون اگه با یه ( ببخشید منم مقصر بودم ) دل یه نفر رو آروم میکنی ، آرومش کن دلتو بتکون ‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌                  ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ امیدوارم روزهای پایانی سالتون پر باشه از آرزوهای قشنگ و لحظه هاتون عاشقونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مثل من داخل ماهيتابه درست كنيد ، ميتونيد نان ها رو كه اماده كردين داخل سينى فر يا ايرفراير بزاريد كه درست بشه 👌 گوشت چرخ کرده، ( پولبيبر، نمك، فلفل سفيد يا سياه، ترخون خشك يا جعفرى خشك)، رب فلفل دلمه كه بهش رنگ و خوشمزگى چند برابر رو ميده، 1عدد پياز رنده شده، نان تورتيلا (یا پيتا یا لواش) 1يا 2ق روغن ( اگر گوشتتون چربى داره روغن رو حذف كنيد) ✅ همه رو باهم مخلوط می كنيم مقدارى از گوشت رو برميداريم و گلوله ميكنيم و روى نان پهن ميكنيم. ماهیتابه رو میزاریم کاملا داغ بشه و از قسمت گوشتی میزاریم داخل تابه 2_3 دقیقه. هر نان رو که درست کردین با دستمال نمدار اشپزخونه ماهیتابه رو تمیز کنید و بزارید تابه کاملا دوباره داغ بشه و نان بعد رو سرخ کنید من از ترکیب کاهو و ترشی پیاز استفاده کردم. ترکیب پیاز خلالی و جعفري ساطوری و کمی سماق هم عالیه، لیمو ترش تازه و کمی سس تند پولبیبر ✌🏻نگم براتون از خوشمزگیش نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز بدون تخم مرغ شیر:دوسوم لیوان فرانسوی روغن مایع:1لیوان فرانسوی نمک:نصف قاشق چایخوری شکر:نصف قاشق چایخوری سس خردل:2_3 قاشق غذاخوری آبلیمو:2قاشق غذا خوری ____ طرز تهیه سس مایونز بدون تخم مرغ ✍️👇 ✅شیر، روغن داخل یه ظرف استوانه‌ای شکل ریختم 15 ثانیه با گوشت کوب برقی همزدم 🔴اگه گوشت کوب برقی در دسترس نیست از مخلوط کن استفاده کنید 🔴 ✅نمک، شکر، آبلیمو، سس خردل اضافه کردم هم زدم تا غلیظ شد ✅سس مایونز حاضره میتونین همون موقع استفاده کنید یا بزارین تو یخچال بمونه یه شب تا سفت سفت بشه ✅این سس یه هفته تا 10 روزماندگاری داره تو یخچال ✅میتونین ادویه دلخواه رو هم بهش اضافه کنید ✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نان فوق العاده که می تونی به عنوان فینگرفود هم درست کنی آرد ۲ و 1/3 لیوان،خمیر مایه ۱ ق چ، شکر ۱ ق غ،نمک ۱ ق چ،شیر 3/4 لیوان،تخم مرغ 1 عدد، روغن مایع ۵ ق چ، مواد تاپینگ (داخلی) که به دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین مجلسی الویه😍😋 مواد لازم: هویج🥕 خیارشور🥒 ذرت🌽 گوجه گیلاسی🍅 نخودفرنگی فلفل دلمه ای 🫑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیری خانگی مواد لازم: گوشت چرخکرده .......... نیم کیلوگرم پیاز ............................ 1 عدد سیر ............................ 2 حبه نمک ............................ به مقدار لازم فلفل سیاه .................... به مقدار دلخواه پودر فلفل قرمز خشک .... به مقدار دلخواه(اختیاری) نعناع خشک .................. به مقدار دلخواه پودر آویشن .................. به مقدار دلخواه پنیر چدار ..................... به مقدار لازم(رنده شده) روغن مایع .................... به مقدار لازم . مواد لازم سس گوجه گوجه فرنگی .................. 3 عدد پودر سیر ...................... 1 قاشق چای خوری ریحان خشک ................. 1 قاشق چای خوری نمک ............................. 1 قاشق چای خوری روغن مایع .................... 2 قاشق غذاخوری #
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 لوبیا پلو بیشتر با کدوم میچسبه سالاد شیرازی یا ماست چکیده🤤 اینارو میخوایم👇🏻 لوبیا سبز گوشت چرخ کرده پیاز رب گوجه برنج سیب زمینی ✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد: 500 گرم کلم (نصف کلم) 1 قاشق غذاخوری نمک (زیاد پر نکنید) 3 قاشق غذاخوری آب لیمو 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 100 میلی لیتر سرکه انگور (سیب) 100 میلی لیتر آب 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 4 حبه سیر طرز تهیه👇 کلم را با پوست کن ریز خرد کنید. البته با چاقو هم میشه انجام داد ولی با پوست کن هم نازکتره و هم سریعتر. کلم را بعد از خرد کردن بشویید. نمک و آب لیمو را اضافه کنید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید، مخلوط کنید و 5 دقیقه صبر کنید، کلم ها را رها کنید. در همین حین سرکه و آب را مخلوط کنید. سیر و دانه های فلفل سیاه را به کف شیشه اضافه کنید. کلم ها را داخل شیشه بریزید و فشار دهید. مخلوط سرکه و آب را پر کنید تا شیشه پر شود. اگر جای خالی باقی ماند آب اضافه کنید. شیشه را در یخچال قرار دهید. بعد از 2-3 روز ترشی شما آماده است. نوش جونتون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آدم‌ها مثل کتابند؛ از روی بعضی‌ها باید مشق نوشت بعضی را باید چند بار خواند، تا مطالبشان را درک کرد؛ ولی بعضی ها را باید نخوانده کنار گذاشت ... ارزش یک بار خوندن و نگاه هم ندارن..، قیصر امین پور