eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
💗صبحتون پُر از لبخند 🌸امیدوارم 💗دنیاتون سرشار از 🌸مهر و لبخند باشه 💗و به هرچیزی که تو 🌸زندگیتون میخواهید برسید 💗و همون جایی باشید 🌸که دلتون می خـواد
🥓 😋 ▫️مرغ آبپز شده:1پیمانه ▫️سیب زمینی آب پز:1عدد ▫️پیاز رنده شده:1عدد ▫️فلفل دلمه :1عدد ▫️تخم مرغ:1عدد ▫️پنیر پیتزا:3قاشق غذا خوری ▫️آرد سفید یا آرد سوخاری:ب میزان لازم ▫️نمک, فلفل, زردچوبه و فلفل پاپریکا:ب میزان لازم 🔸تمام مواد را با هم درون غذاساز میریزیم چند پالس میزنیم تا یکدست شود. نیم ساعت درون یخچال استراحت میدهیم. یک قاشق غذا خوری از مواد درون آرد میریزیم و با دست فرم میدهیم و سیخ چوبی میزنیم و درون روغن سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات اناری عزیزان این شگلات ها خیلی راحت درست میشه تو فیلم همه چیز واضح ومشخصه ☺ فقط چند نکته از ظرف استیل برای آب کردن شکلات استفاده کنید به هیچ عنوان با آب تماس نداشته باشه باید فقط با بخار آب روان شه از قاشق تمیز برای هم زدن استفاده کنید قاشق خیس نباشه رو کاغذ روغنی با لیوان دایره های بکشید شگلات آب شده رو از مرکز دایره بریزد وبا پشت قاشق به حالت دایره وار بزنید تا یکدست پهن شه کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد به هیییییچچچچچ وجهههههه از روغن مایع یا خامه داخل شگلات استفاده نکنید فقط شگلات باشه توش دمای محیط یک ساعته سفت میشه آجیلی که رو شگلات میریزید اختیاریه عزیزان وقتی شگلات رو بخار آب گذاشتی مرتب بزنید تا از هم باز شن وقتی داره روان میشه گاز رو خاموش کنید ومرتب بزنید تا یکدست شه از داغی که افتاد بریزید تو قیف کاغذی آگه قیف هم نداشتید با قاشق بریزید من کمی هم رو بیسکویت ساقه طلای شگلات ریختم خیلی خوشمزه بود امتحان کنید😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با سبزیجات چوبی تو پاکت😋 موادلازم🔻 سینه مرغ بادمجون فلفل دلمه فلفل شیرین ادویه سیخ چوبی روغن سس باربیکیو دوستان کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره فقط بعد اینکه مواد رو سیخ زدید دوساعت در فریزر بمونه بعد برش بزنیدو سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت مواد لازم برای خمیر: آرد 500 گرم آب - 250 میلی لیتر تخم مرغ 1 عدد پودر پخت (خمیرمایه) - 1 ق چ خ نمک 1 قاشق چ خ مواد برای پر کردن: گوشت چرخ کرده 500 گرم سیب زمینی 1 عدد پیاز 1 عدد نمک،فلفل قرمز و ادویه جات به مزه برای روانکاری مخلوط تخم مرغ + زردچوبه و کنجد برای روی پیراشکی تخم مرغ و نمک را داخل اب مخلوط کرده و به مخلوط آرد و خمیرمایه اضافه میکنیم،خوب هم میزنیم تا خمیر صاف و یکدست بشه. سپس در ظرف به مدت ۳۰ دقیقه استراحت میدیم. سیب زمینی و پیاز رو رنده کنید به همراه ادویه جات به گوشت چرخ شده اضافه کنید(میتونید از قبل گوشت رو کپی در روغن تفت بدین). خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و با وردنه مطابق فیلم پهن میکنیم داخل خمیر را با مخلوط گوشت پر کرده برگردانده و با چنگال میبندیم . روغن زده مخلوط تخم مرغ با زردچوبه زده و در اخر کنجد میزنیم. در فراز قبل گرم شده با دمای 200 درجه تا جایی که رنگ آن طلایی شود میپزیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ... پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید.... فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد... مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم... پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه قنادی 200 گرم پودر قند به میزان دلخواه ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود. 200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود. ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبنبات شیری😍 ۵کیلو شیر ۵کیلو شکر گردوی آسیاب شده و کنجد دلخواهه ولی حتما بریزید خیلی خوشمزه میشه😋😋 شیرو‌شکر و بزارید رو شعله ی متوسط تا رنگش تیره بشه مواظب باشید ته‌نگیره حدود چهار ساعت زمان پختشه گردو‌و کنجدو اخر که پخت بهش اضافه می کنیم 😊 سینی رو‌حتما چرب کنید بعد آبنبات هارو توش بریزید همون لحظه یکم از داغی افتاد میتونید برش بزنید بعد خنک شدن منظم جدا میشه من اون لحظه برام‌کار پیش اومد دیگه برش ندادم با دست خرد کرد 😉خیلی نرم و خوشمزه میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ زیبـــــاتریڹ گـــــل هاهمیشہ🌹🍃 مختص بهتـــــریڹ هاست🌹🍃 تقديم با احترام به شما دوستان 🌹🍃 ⛱
خـدا را فـرامـوش نڪن: زیباترین حرف ، حق زیباترین حق ، "گذشت" زیباترین رحمت ، باران زیباترین ڪلمه ، "محبت"... زیباترین عهـد ، وفـا زیباترین زینت ، ادب زیباترین دوست، مــادر ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک تابه ای بسیار خوشمزه ماهی تابه رژیمی هم ندارید از ماهی تابه چدن یا تفلون استفاده کنید ماهی تابه لازم نیست از قبل گرم بشه شعله پخش کن نمیخواد چرب کردن هم نمیخواد شعله کم باشه همه چیز حله ، مثل وقتی که برنج دم میزارید. تا نون کم کم گرم بشه وپنیر آب بشه شعله زیاد باشه نان زود میسوزه فویل هم تو خونه نداشتید یک سینی بزارید رو نونها و اجر رو سینی باشه اجر سنگینه باعث میشه به نونها فشار بیاد وقتی که پنیر کم کم آب میشه دوتا نون بهم بچشپن عزیزان مواد اسنک اختیاریه همون مواد پیتزا س میتونید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. سسی که به مواد زدم سس قرمز تنده دستورش پستای پایین گذاشتم این سس ادویه داشت به این دلیل ادویه نزدم اگر شما این سس نداشتید کمی رب ویا سس قرمز بزنید فلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه بزنید پنیر زرد رنگ پنیر گودا ست سوپر مارکتا دارن اگر نداشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید به جای روغن میتونید از کمی کره استفاده کنید عالی میشه من از مخلوط کره وروغن استفاده کردم کناره های نون تست رو دوست ندارید با کارد لایه نازکی برش بزنید شعله کم باشه حدود ۸ الی ده دقیقه طرف نونها برشته میشه زیادی سرخ نکنید تا نونها خشک نشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای کیوی 🥝 موارد لازم 👇🏻 کیوی ۱کیلو شکر ۱کیلو آب ۲لیوان رنگ خوراکی سبز ۲قطره حتماً کف مربا رو بگیرین که حسابی شفاف و خوشرنگ بشه✅
🔷مواد لازم 🔹ماست یک ونیم لیوان 🔹سیر دو حبه کوچک 🔹نمک و نعنا ی خشک یا هر سبزی معطری که دوست دارین 🔹پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری سر صاف. ♨️طرز تهیه ابتدا پودر ژلاتین رو روی یک سوم لیوان آب سرد میپاشیم بعد از اینکه حالت اسفنجی گرفت به روش بن ماری حل کرده و کنار میذاریم تا خنک بشه بعد از اون ماست پر چرب و نمک و نعنا و سیر رنده شده رو با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و داخل قالب ریخته و در یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره.پیشنهاد میکنم حتما درست کنید،چون نمای زیبایی به سفره تون میده نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب و دارچین 😍😋 ( بدون فر و همزن) مواد لازم : آرد ۱۴۰ گرم ( یک پیمانه و ۲ ق غ) ماست ۱۵۰ گرم ( نصف لیوان دسته دار فرانسوی + دو ق غ سیب یک عدد شکر ۴۰ گرم( تقریبا کم شیرینه این کیک) تخم مرغ یک عدد وانیل۱/۲ ق چ روغن مایع ۳۰ گرم ( ۶ ق غ) دارچین نصف ق چ بکینگ پودر ۲/۵ ق چ برای کارامل: ۳۰ گرم کره ۳۰ گرم شکر ابتدا پوست و هسته سیب هارو بگیرید حلقه حلقه برش بدید و بذارید کنار. شکر رو داخل تابه بریزید روی حرارت کم بذارید تا آب بشه بهش کره رو اضافه کنید. دو ق غ آب بریزید و سیب ها رو روش بچینید بذارید سس بجوشه کمی تا غلیظ شه و جا بیفته. تو یه ظرف تخم مرغ + وانیل + شکر رو هم بزنید که کرم رنگ و کش دار بشه. بعد روغن مایع و ماست و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید. حالا آرد و بکینگ پودر رو با الک اضافه کنید و هم بزنید. مایع کیک رو روی سیب ها بریزید در ماهیتابه رو ببندید تا ۱۵ دقیقه بپزه . دم کنی هم بذارید بهتره . طرف دیگه هم ۵ دقیقه بپزه و حاضره
🔷مواد لازم: 🔹1 لیوان شیر 🔹1 لیوان شکر 🔹2 لیوان آرد 🔹2 عدد تخم مرغ 🔹1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 🔹 1 قاشق مرباخوری وانیل ♨️طرز تهیه: همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم نوش جان♥️
👇 👈الان كه فصل پرتقاله🍊 ميتونيد پرتقال رو حلقه كنيد(نازك نباشه) توى كيسه زيپ بزاريد و فريز كنيد و توى تابستون ازشون براى كيك و ژله استفاده كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت بدون گوشت مواد لازم برای خورشت ملاقورمه بادمجون متوسط دو عدد کدو دو عدد گوجه سه عدد رب گوجه دو ق غ سیر دو حبه پیاز یک عدد متوسط روغن و نمک و زردچوبه به مقدار لازم سبزی معطر نعناع و ریحون و مرزه چند ق غ تازه دو ق غ خشک آب یک لیوان آبغوره یا آب لیمو دو ق غ
30.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خب اول یه پیمانه آب رو با یه پیمانه شکر روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه و یه شربت یکدست آماده بشه ۲ قاشق کره رو ذوب کنید و بعد یه پیمانه آرد سمولینا داخلش بریزید تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش تغییر کنه حالا شربت آماده شده و یه پیمانه شیر رو داخلش بریزید مرتب هم بزنید تا مواد به خورد هم برن اونو داخل قالب مورد نظرتون بریزید و یکدستش کنید ۲ پیمانه شیر رو با ۲ قاشق شکر ، ۲ قاشق نشاسته ذرت و یه قاشق آرد روی اجاق بزارید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ بشن و به قوام برسن کمی هم عصاره وانیل یا وانیل شکری و ماست تازه داخلش بریزید و به خوبی اونا رو با هم میکس کنید قبل اینکه کاملا سرد بشه داخل قالب روی لایه قبلی بریزیدش یه ساعتی هم بهش زمان بدین تا سرد و هم دمای اتاق بشه حالا برشش بزنید و با پودر پسته تزیینش کنید این هم از این دسر فوری و راحت
جوجه کباب خوشمزه برای تهیه این کباب برای 6 نفر نیاز داریم به: یک و نیم کیلو مرغ بدون استخون 100 گرم گردو آسیاب شده یک دسته کوچک جعفری خرد شده یا ترکیب جعفری وگشنیز.شمالی ها سبزی معطر خالواش یه نوع نعناعه و کمی چوچاق و جعفری میزنن ولی الان زمستونه دسترس همه نیست. روغن دو سه قاشق غ پیاز دو عدد متوسط رنده شده نمک و فلفل رب انار ترش سه چهار قاشق تمام این مواد رو با مرغ مخلوط کنید و خوب هم بزنید.روشو بپوشونید و سه چهار ساعت بزارید بمونه تا مزه ها باهم تلفیق بشه.بعد به سیخ بکشید.دوستان موادی که ازش اضافه میاد رو داخل قابلمه بریزید و یکی دو قاشق دیگه روغن بهش اضافه کنید در قابلمه رو بزارید تا بپزه هر از چندی هم بزنید تا حسابی جا بیافته .اگه دوست داشتید یک قاشق کره هم خوشمزه ش میکنه. جوجه ها رو روی ذغال کباب کنید و وقتی کباب شد داخل قابلمه که موادشو آماده کردید بکشید.این مواد فوق العاده خوشمزه هست. نکته ای که باید دقت کنید موقع کباب کردن سعی کنید جوجه ها رو زود به زود برگردونید چون هم معز پخت بشه وهم چون مواد گردویی و رب انار داره بپزه. این کباب رو یک ساعت قبل از اینکه مهمونا بیان میتونید اماده کنید و در قابلمه ای که موادشو تفت دادین بریزید و روی شعله کم بزارید.فوق العاده آبدار وخوشمزه میشه. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خنک و خوشمزه که این روزها خیلی می چسبه😃🤗 . سان شاین ترکیب ژله و بستنی هست و همراه میوه و میوه ها هم کاملا اختیاری و دل به خواهی و شما بقیه چیزهایی که اگه بخواید ترکیب کنین کاملا دل به خواهی هست چه قدر دل به خواهی شد برای 3 نفر پودر ژله 3 رنگ به دلخواه (هر کدوم نصف بسته استفاده کردم) میوه خرد شده به میزان دلخواه بستنی نصف بسته ( یه پاکت بستنی خانواده ،من وانیلی استفاده کردم) بستنی شکلاتی در صورت تمایل 3 تا 4 اسکوپ انواع مغری دل به خواه . یعنی میزان مواد و نوع مواد و اندازه اش یه چیز کاملا دل به خواهی و به میزان لازم هستش 😉😊 من از 3 رنگ ژله استفاده کردم حتی می تونین تک رنگ استفاده کنین باز میگم همه چی دل به خواهی . با دو سوم لیوان آب جوش به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم یخچال بسته بشه و بعد خرد کردم . داخل مخلوط کن نصفی از ژله ها رو ریختم و 3 تا 4 اسکوپ بستنی هم ریختم و میکس کردم . جام ها رو یه چند دقیقه فریزر گذاشتم که خنک باشه و وقتی ژله و بستنی رو می ریزم آب نشه زود . بعد لایه ها با ژله و ژله و بستنی و میوه های خرد شده و کمی گردو خرد شده پر کردم و اخر هم بستنی شکلاتی به دلخواه استفاده کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان گلم خوبین . یه ایده جالب دیدم و تصمیم گرفتم خودم دست به کار بشم 😊. خیلی مزه اش شبیه اسنک هستش . پیاز 1 عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم فلفل دلمه ای نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم نون همبرگر 4 عدد پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم . فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم و ریختم و نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه هم اضافه کردم . (هر چیزی که دوست داشتین به دلخواه می تونید بریزید زیاد و یا کم کنید ) نون همبر گر ها رو برش دادم . لایه زیرین رو داخل ظرفی چیدم از مواد گوشتی روش ریختم . مقداری پنیر پیتزا ریختم . لایه بالایی نون ها رو قرار دادم . کمی کره آب شده رو با قلمو رومال زدم . داخل فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دادم . بسیار عالی و خوشمزه بود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد فصل😋 🥳🥳🥳🥳 مواد لازم🔻 لوبیا سبز ۱ کیلو گل کلم ۱ عدد بزرگ هویج ۵۰۰ گرم سیر ۱۵۰ گرم فلفل سبز تند ۳ تا ۴ عدد گوجه فرنگی ۲ کیلو سبزی ترشی ۲۰۰ گرم نمک،زردچوبه، برگ آویشن، تخم گشنیز و پودرگلپر از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری نکته : برای قرمزتر شدن رنگ ترشی،می توانید ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه را با سرکه مخلوط کنید و در آخر به ترشی اضافه کنید. برای ترشی ها سرکه به اندازه ای است که سر ظرف ترشی پر شود. این ترشی رو همون موقع هم به عنوان سالاد می تونید استفاده کنید و هم میشه بزارید چند هفته بمونه تا برسه و بعد نوش جان کنید. اگر دوست داشتید می تونید بهش کرفس هم اضافه کنید. اگر خواستید تند بشه که مقدار فلفل تند رو بیشتر کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالب ۳۰ در ۴۰ کافیه ۴۰ در ۵۰ هم عالیه این کیک بدون فر هم عااالی میشه آرد ۵۲۰ گرم هر لیوان آرد ۱۴۰ گرم تخم مرغ سه عدد درشت شکر ۳۵۰ گرم هر لیوان شکر ۲۰۰ گرم ماست۲۴۰ گرم یک لیوان سر خالی روغن مایع صد گرم و یا یک دوم لیوان یه ذره کمتر روغن جامد ۷۵ گرم(یک سوم لیوان) آب کرده از روغن صاف قنادی ویا جامد پخت و پز هم میتونید استفاده کنید. بیکینگ پودر یک ق غ زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ نمک میوه یک ق چ نداشتید مشکلی نیست نریزید شربت بار ویا عسل دو ق غ مواد لازم برای رومال خمیر کیک ماست یک قاشق تخم مرغ یک عدد زعفران غلیظ یک قاشق خوب بزنید تا یکدست بشه کیک باقلوا آرد وبیکینگ پودر رو مخلوط والک کنید تخم مرغ رو بزنید تا از لختگی در بیاد سپس شکر رو بهش اضافه کنید حدود چهار تا پنج دقیقه بزنید روغن جامد آب کرده وروغن مایع مخلوط وبهش اضافه کنید ماست هم اضافه کرده اینجا شربت بار زعفران و پودر هل رو آضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید آرد رو در سه مرحله اضافه میکنیم چند ثانیه با سرعت کند دستگاه بزنید تا مخلوط بشه.