eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 کره نرم - 120 گرم 📌 تخم مرغ -3 عدد. 📌 شکر-150 گرم 📌 وانیل شکری-2 قاشق چایخوری 📌 شیر -75 میلی لیتر 📌 آرد -225 گرم 📌 پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری. 📌 کمی نمک ⠀ کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــــلام صبح زیباتون بخیر روزتون ختم به زیباترین خیرها امیدوارم امروز حاجت دل پاک و مهربانتون با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد الهی به امید خودت🌸
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّه السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَة السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْن السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّه السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّه السَّلامُ عَلَیْکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّه السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَر يَا فَاطِمَةُ اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّةِ 🔸السلام علیک یافاطمه المعصومه🔸 ◀️هر روز صبح با سلام به حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها روز خود را آغاز میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آلو و مرغ😍😋 🌱مرغ ۴تکه (سینه یا ران) 🌱پیاز ۱عدد بزرگ 🌱کره با روغن مایع به میزان لازم 🌱آلو بخارا ۸عدد 🌱زرشک سه چهارم پیمانه 🌱نمک،فلفل سیاه ،زعفران و زردچوبه به میزان لازم 🌱رب یک قاشق غذاخوری 🔔میتونیدازچند ساعت قبل مرغ رو با زعفران نمک و فلفل مزه دار کنید(ولی بدون این‌کار هم طعمش عالی میشه) 🔔رنده کردن پیاز لعاب بیشتری به خورشت میده 🔔آب زیاد به مرغ اضافه نکنید روی طعمش تاثیر زیادی داره 🔔آلوها باید ده دقیقه با مرغ ریز بجوشه تا پخته بشه زرشک رو موقع سرو روی خورشت بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در ایـن روزای آخر سال علاوه بر خانه تکانی دلت رو هم گـرد گیری کن؛ اگه کینه ی کسى رو به دل داری ببخـش و فـراموش کن‼️ هم خـدا ازت راضـی میشـه هم دلـت آروم میگیـره❤️ ظهرتون بخیر☀️☀️
30.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ساندویچ مرغ هم خوشمزه است اسنک ساز اینا هم نمیخواد تو ماهیتابه درست میشه😍 ✅سینه مرغ نصف یکی ✅پیاز بزرگ ۱عدد ✅قارچ متوسط ۴-۵عدد ✅فلفل دلمه نصف یکی ✅نون باگت ۲-۳عدد ✅رب گوجه ۱ ق غ ✅نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن و پودر سیر به مقدار لازم ✅پنیر پیتزا. هر چی بیشتر بهتر😂 ❌همه مراحل تو‌فیلم مشخصه نکته خاصی هم نداره ❌فقط اینکه همونجوری که مایع مرغ گرمه پنیرپیتزا رو بریزید که کمی آب بشه بعد لای نون قرار بدید ❌میتونید تو ماهیتابه عادی درست کنید حتما نباید گریل باشه ❌حتما روی یه جسم سنگین بذارید که عالی گریل بشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حلوا داغه اونو توی ظرف بریزید. برای این مدل تزئین ابتدا حلوا رو با فاصله از لبه ظرف به صورت گرد پهن کنید. با پشت قاشق چرب شده روی حلوا بکشید تا کاملا صاف و یکدست بشه. برای تزئین مدل جناقی از لیسک استفاده کردم که فکر میکنم اکثرتون دارید. مقداری از حلوای ولرم را در قیف با ماسوره بزرگ گلبرگ ریختم...دقت کنید برای این مدل سر پهن ماسوره گلبرگ به سمت بالا باشد. برای حجم دهی بیشتر به گلبرگها از قاشق چایخوری استفاده کردم(حتما بین کار کمی قاشق رو چرب کنید تا به حلوا نچسبه) 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شيرينى عيد شيرينى عيد بدون فر و بدون همزن 😍😋 با چند قلم مواد ساده که همه تو خونه دارن برای درست کردنش اینارو میخوایم 😍👇🏻 آرد قنادی ۲و۱/۳ لیوان تاجاییکه به دست نچسبه پودر قند یک لیوان کره به دما محیط رسیده ۱۵۰ گرم بکینگ پودر نوک ق چ پودر کاکائو ۲ ق غ روغن مایع ۴ ق غ تخم مرغ یک عدد شعله پخش کن از ۲۰ دقیقه قبل گرم شده باشه با حرارت ملایم روی شعله مناسب تابه ۱۵ دقیقه بپزه برای تابه معمولی دمکنی بزارید و برای پخت فر برقی دما ۱۶۰ درجه و فر گازی دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درست کنید و لذتشو ببرید دوستتون دارم خیلی 🔆
🧇 😋 🔸ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه ٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردم‌بهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم 🌟
پیاز قرمز. 5 عدد سرکه انگور. 1 لیوان جوهر لیموو 2 ق چ نمک دریا. 2 ق م فلفل. 1 ق چ حبه قند 2 عدد آب. بمیزان لازم لبو قرمز چند حلقه ابتدا پوست پیاز رو بگیرید حلقه کنید مرتب داخل بطری چیده بعد داخل ظرفی سرکه.اب و نمک دریا و جوهر لیمو. را باهم مخلوط کرده تا نمک دریا حل بشه در اخر حبه قند و فلفل و لبو رو بالای پیاز ها قرار داده و سرکه رو روی پیازا ریخته درشو محکم بسته بعد ی هفته ترشی ما آمادست 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات فوری دونات فوری یک عدد تخم مرغ، چهار قاشق غذاخوری ماست پرچرب نصف قاشق چای خوری نمک سه قاشق غذاخوری شکر دو قاشق غذاخوری روغن مایع‌ ۲۰۰ گرم آرد معادل= یک پیمانه دو قاشق چایخوری بکینگ پودر بریزین و یکدست کنین . خمیر رو کمی ورز بدین . سطح رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیر رو باز کنین با در قوطی یا لیوان برش بزنید و با بطری نوشیدنی هم یک برش دیگه داخل خمیر بزنیدداخل روغن داغ دو طرف شیرینی ها رو سرخ کنین 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولی😋😋 موادلازم 3 بادمجان 2 گوجه فرنگی 4 فلفل. ماده مورد نیاز برای داخل بادمجان 250 گرم گوشت چرخ کرده نصف فنجان روغن فلفل سیاه،فلفل سفید،زیره،نمک. برای سس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1.5 لیوان آب گرم نمک 5 قاشق غذاخوری روغن. آماده سازی: گوشت ، روغن، فلفل سیاه فلفل سفید و نمک در یک کاسه بزرگ خوب مخلوط کنید، 30 دقیقه در یک یخچال قرار دهید... بادمجان پوست کنده، نازک برش داده شده، در آب و نمک قرار دهید ... فلفل و گوجه فرنگی به قطعات بریده شده .از آب نمک خارج کنید شسته روی حوله کاغذی گذاشته تا اب بادمجان ها گرفته شه با توپ های گوشتی، بسته رول کنید. و به ترتیب بادمجان گوجه فلفل را چند مرحله به سیخ بکشید در ظرف قراردهید سس را ریخته در فر برای 35 تا 40 دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ طبخ کنید... با برنج و ماست نوش جان کنید. ♥️
هیچ وقت از خودمون پرسیدیم قیمت یه روز زندگى چنده؟ ما که قیمت همه چیزو با پول میسنجیم تا حالا شده از خدا بپرسیم: قیمت یه دست سالم چنده؟ یه چشم بى عیب چقدر مى ارزه؟ چقدر باید بابت اشرف مخلوقات بودنمون پرداخت کنیم؟ قیمت یه سلامتى فابریک چقدره؟ و خیلى سوال ها مثل این.... چیه...؟ خیلى خنده داره نه؟ اگه یه روزى فهمیدیم قیمت یه لیتر بارون چنده؟قیمت یه ساعت روشنایى خورشید چنده؟ چقدر باید بابت مکالمه رایگان با خدا پول پرداخت کنیم؟ یا اینکه چقدر بدیم تا بى منت نفسمون رو،با طراوت طبیعت پر کنیم.... تموم قشنگى هاى دنیا مال ما،مجانى مجانیه خدایا برای تمام وجود دوست دارم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 کره نرم - 120 گرم 📌 تخم مرغ -3 عدد. 📌 شکر-150 گرم 📌 وانیل شکری-2 قاشق چایخوری 📌 شیر -75 میلی لیتر 📌 آرد -225 گرم 📌 پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری. 📌 کمی نمک ⠀ کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه
❣به شکرانه ی وجود خدا و فرشتگانش فقط بخندیم شادباشیم عامل شادی شویم هربودنی یک شکرانه ای دارد🍃🍃 عصرتون بخیر وشادی ☕️🍩
گاهی دلمون به یک خانه تکانی اساسی نیاز دارد💓 اینکه کینه ها را از آن بزداییم، اینکه غم ها را از آن پاک کنیم و اینکه دشمنی ها و نفرت ها را از آن به بیرون بریزیم. گاهی برای خودت این خانه تکانی را انجام بده. 🥰 باور کن که ارزشش را دارد؛ باور کن که بعد از تلاشی که برای خانه تکانی دلت کردی، جانی دوباره خواهی گرفت.💓 💕بانوجان حال خودت را خوب كن تغییر دکوراسیون بده..! 🎈 اتاقت رو خونه ات ، افکارت رو محیط اطرافت رو نو وتازه کن 🌹 تا هم حوصله ت بیشتر بشه هم روحیه ات بهتر...👌 💕بانو حال توخوب بشه؛ حال اعضای خونه عالیه اسفند ماه خانه تکانی دلها💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.) برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید. به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه. کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید. برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره) دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید. جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید. مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید.