eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.) برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید. به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه. کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید. برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره) دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید. جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید. مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰 😍👌 بدون قالب با ایده جدید⠀ ⠀ 4 عدد تخم مرغ، 1فنجان و 1/4شکر، پاکت وانیلی، کمی نمک، 1 ق سرکه سفید، 1ق چ هل آسیاب شده، روغن نصف پیمانه، 1فنجان شیر گرم، 2پیمانه آرد + 3 ق غ، نشاسته، 2 ق چ بیکینگ پودر، 2 ق غ پودر کاکائو⠀ ❌️نکته :⠀ پاشیدن نمک به آن برای برجسته کردن طعم‌ها مهم است⠀ نشاسته علاوه بر رنگ سفید به کیک شکنندگی و سبکی می بخشد⠀ سرکه سفید علاوه بر تاخیر در بازدم به کیک رنگ سفید می دهد.⠀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرامش آدمها با ارزشترین حس دنیاست براتون یک دنیا آرامش یک دنیا تندرستی و یک عالم خوشبختی و برکت از خدای بزرگ خواستارم لحظه هاتون پر از عطر گل با طراوت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈🏻حتما تا اخر ويديو ببينيد كه تمام مراحلش رو گذاشتم براتون♥️ . برای تهیش هم اصلا نیازی به مواد انچنانی نیست فقط ژله الوورا، ژله انار و دونه های انار و خامه قنادی یا بستنی وانیلی لازمه که مراحل تهیه توی ویدیو کاملا واضحه و هر مرحله رو بیست دقیقه داخل فریزر قرار بدید و بعد مرحله بعد رو انجام بدید. . 👈🏻برای اینکه دسرتون خیلی تمیز از قالب جدا بشه حتما قبلش اونو خیلی کم چرب کنید .
کالباس خانگی مواد لازم مخلوط ران و سینه ی مرغ 500 گرم سير 3 حبه تخم مرغ 1 عدد روغن 3 ق غ پوره ی یخ کمتر از نصف لیوان آرد گندم 2 ق غ شیر خشک قنادی 3 ق غ نشاسته ذرت 3 ق غ سس کچاپ 1 ق غ سس خردل 1 ق غ پودر گوجه فرنگی 1 ق غ ادویه های کالباس خوشمزمون پودر پیاز پودر سیر پودر زنجبیل پولبیبر فلفل قرمز فلفل سیاه پودرتخم گشنیز پودر تخم کرفس جوز هندی آویشن نمک 1 ق چ پاپریکا 1 ق چ سر پر همه ی ادویه ها 1/2 ق چ غیر پاپریکا و نمک کاور مخصوص رو از مواد اولیه قنادی تهیه کنید. مرحله ورز دادن و میکس کردن خیلی خیلی مهمه اگه با دست ورز دادن خوب موادو مخلوط کنید که یکدست و چسبنده بشه. واگه با غذاساز مخلوط کردین بذارین خوب منسجم و یکدست بشن. اگه خوب هوا گیری نکنید کالباس بعد پخت حفره دار میشه. کاورها قیمت کمی دارن ولی بهتر از هر وسیله و قالبی هستن. ادویه ها اگه حذف نشه بهتره و توی طعم کالباس تاثیر زیادی داره. حتما از مخلوط ران و سینه ی مرغ استفاده کنید. پودر گوجه فرنگی توی رنگ کالباس مؤثره. پودر پیاز و پور سیر قابله حذفه. پستهای قبلی رو هم ببین مطمئنم خوشت می یاد😍
🌸 مواد لازم پودر ژلاتين اق غ اب ١/٣پيمانه شير عسلي يك قوطي بيسكوييت پتي بور پودر شده ١٢٠گرم خامه صبحانه دو عدد٢٠٠گرمي جمعا٤٠٠گرم قوطي شير عسلي رو تو ي قابلمه بزرگ پر از اب سه ساعت ميجوشونيم و توجه داشته باشيد اب قابلمه كم نشه چون قوطي نبايد از اب بيرون بمونه بعد اجازه بديد تا قوطي به دماي محيط برسه در اين حالت شير عسلتون كاراملي ميشه. ژلاتين را با اب سرد بنماري كنيد. شير عسل كارامل شده رو در كاسه بريزيد و بيسكوييت پودر شده رو اضافه كنيد خامه را كمي هم بزنيد تا ي دست بشه و به شير عسلي و بيسكوييت اضافه كنيد بعد ژلاتين ماري شده از حرارت افتاده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم در قالب دلخواه ريخته و سه ساعت در يخچال ميزاريم تا خودش رو بگيره
🌯برگر گیاهی نخود🌮 سه قاشق غذاخوری روغن سه عدد سیب زمینی بزرگ پخته و له شده ۱۰۰ گرم پنیر یا پنیر کلبه سه چهارم پیمانه نخود آب پز شده یک عدد پیاز ریز خورد شده یک دوم پیمانه جوی دوسر پخته شده زنجبیل به مقدار لازم دو عدد فلفل چیلی سبز خرد شده برگ گشنیز ریز خرد شده یک دوم قاشق چایخوری پودر زیره یک دوم قاشق چایخوری فلفل تند یک قاشق غذاخوری پودر چات ماسالا نمک به میزان لازم 🍔تمامی مواد به جز روغن را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. نخودها را با دست به آرامی ترکیب کنید تا طعم مواد را به خود بگیرد. نمک و سایر ادویه‌ها را بررسی کنید تا مقدار آنها مناسب باشد. ترکیب را به اندازه‌های مساوی تقسیم کنید و آن را در دست خود به ضخامت نیم اینچ در بیاورید. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید و مواد را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه سرخ کنید. بر روی یک دستمال تمیز روغن اضافی را بگیرید. روی مواد آماده شده ادویه چات ماسالا و گشنیز بریزید و به صورت داغ سرو کنید.
😋 مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی: -سرکه نصف استکان -روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری -ادویه (نمک + پودر سیر + زردچوبه + فلفل سیاه + پاپریکا) به میزان لازم برای طبخ ماهی : ۱-کف سینی رو با روغن چرب کنید ۲- ماهی سفره شده رو از قسمت پوستش کف ظرف پیرکس قرار بدید و دو طرف شکم و پوستش رو با سرکه + ادویه جات ماساژ بدید و در ظرف و ببندید ۳- ظرف رو بذارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزه چند دقیقه آخر در ظرف و باز کنید گریل بالای فر رو روشن کنید تا روی ماهی هم طلایی بشه ماهی خوشمزه شما آماده اس نوش جانتون. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اینم یه دستور خوشمزه و آسون دیگه 👇 . کباب کوبیده مرغ : مواد لازم : ۲ عدد سینه مرغ ۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی یک حبه سیر ۱ عدد پیاز زعفران _نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز _جعفری دو ق غ . . طرز تهیه : دو عدد سینه ی مرغ رو دو بار با دنبه ها چرخ کنید تا خوب یکدست له بشن. من با همون چرخ گوشت پیاز و سیر چرخ میکنم که کاملا محو بشن و فقط طعمشون باقی بمونه توجه کنید وقتی پیاز و رنده یا چرخ کردید آبشو حتما بگیرید که گوشتا روی آتیش وا نرن. خوب هم بزنید و زعفران و ادویه هاتون رو بش اضافه کنید و 2 ساعت توی یخچال قرار بدید مرحله آخر هم که سیخ گرفتن و کباب کردنه و در آخر نوش جان 😍 . پ.ن: اضافه کردن دنبه برای نرم شدن کباب هست و اگر رژیم دارید می تونید از دستور کباب حذف کنید
مواد لازم🥢 كلم‌ برگ سفيد و قرمز 2 عدد آب گوشت 2 ليوان گوشت چرخ‌كرده 400 گرم كره 50 گرم خرده‌هاي نان ساندويچ 80 گرم پياز سرخ شده 2 قاشق غذاخوري نمك و فلفل به ميزان لازم 🍛🍛 1. كلم‌برگ‌ها را به مدت 10 دقيقه در آب‌جوش و نمك قرار دهيد تا نرم شود. 2. سپس برگ‌ها را به آرامي و با دقت جدا كرده و در آبكش بگذاريد تا آب آن كشيده شود. 3. گوشت چرخ‌كرده را با پيازداغ تفت دهيد و به آن نمك و فلفل بيفزاييد، در نهايت خرده‌هاي وسط نان ساندويچي را به گوشت‌ چرخ‌كرده اضافه كرده و هم بزنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد. 4. درون هر برگي يك تا دو قاشق گوشت چرخ‌كرده ريخته و به آرامي بپيچيد و در يك سبد فلزي قرار دهيد. 5. سبد را درون قابلمه‌اي بگذاريد و مقدار آب‌گوشت و كره در قابلمه بريزيد و بگذاريد به جوش آيد. 6. سپس حرارت را كم كنيد و در قابلمه را محكم روي دلمه‌ها قرار دهيد تا باز نشوند دلمه‌ها بعد از نيم‌ساعت كاملا پخته مي‌شوند. * اين غذا جزء غذاهاي سنتي هلند است و افراد سالخورده هلندي، هفته‌اي يك بار اين دلمه را براي اعضاي خانواده خود تهيه مي‌كنند.
‍ ✅شیرینی قیطونی😍😍 ✍مواد لازم پودرقند ۱۸۰ گرم آرد سفید ۱۸۰ گرم آرد نخودچی ۱۸۰ گرم روغن جامد ۱۸۰ گرم زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری هل ۱ قاشق مربا خوری گلاب ۱/۲ پیمانه پسته یا گردو یا پودر نارگیل رنگی من با زعفران غلیظ نارجی کردم به میزان لازم 🍜طرز تهیه کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست شود . سپس آردها وهل وزنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد کنید . خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید . سپس از خمیر توپک های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم)برداشته و داخل گلاب انداخته (میتوانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغز های مختلف بغلطانید . در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ این چیپس برای دورچین اکثر غذاها عالیه، بخصوص زرشک پلو و قیمه و چیکن استراگانف خیلی عالیه ‌ سیب زمینیا رو با استفاده از هر وسیله ای خلال میکنیم (پوستکن رشته کن، رنده آلمانی یا همین رنده ای که من استفاده کردم یا حتی با دست) ‌بعد توی آب سرد خیس میکنیم و آبکش میکنیم وقتی آبش کامل رفت توی روغن داغ زیاد، مقدار کمی سیب زمینی میریزیم و بهش نمک میزنیم و مدام هم میزنیم تا ترد و چیپسی بشه و از روغن جمع میکنیم، و دوباره کمی از خلال‌ها رو ریخته و سرخ میکنیم تا تموم بشه ‌کلا هر سری از این حجم خلال سه چهار دقیقه ای سرخ میشه، به محض اینکه خلال‌ها ترد شدن باید از توی روغن جمع بشه و گرنه رنگش تغییر میکنه و میسوزه این چیپس رو از دو روز قبل میتونید برای مهمونیا درست کنید البته باید کاملا ترد بشه و روغنش گرفته بشه عزیزای دلم این رنده ها در اکثر فروشگاههای پلاسکو فروشی و حتی بعضی لوازم قنادی فروشها سایز کوچیک این رنده موجوده اگه بخواین خوشرنگتر بشه بعد از اینکه آب خلال‌ها رفت کمی زعفران دمکرده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بعدش سرخ کنید. 🌟
❤️ مواد لازم: گوشت چرخ کرده برنج نبم پخت فیله ی گوجه فرنگی:۱لیوان پیاز ترخون مرزه،شوید،نعنا فلفل رنگی پیاز و سیر رب گوجه ادویه طرز تهیه: ابندا فلفل ها رو تمیز کنیبن،بشورین. داخل قابلمه آب بریزین و بزلربن تا جوش بیاد. فلفل ها رو۳دقیقه داخل آب جوش بریزین تا تلخیش گرفته بشه،و کمی نرم بشه.برنج رو نیم پخت کنیبن ،نمک فراموش نشه👍🏼 پیاز و خرد کنین،با روغن و ادویه تفت بدین،سیر رو اد کنیبن.گوشت رو اضافه کنیبن. حسابی تفت بدین. فیله ی گوجه فرنگی رو اد کنیین . سبزی خردشده رو اضافه کنیبن،اب سبزی که کشیده شد،برنج نیم پز رو اضافه کنیبن و از روی حرارت بردارین.داخل فلفل ها رو با این مواد پر کنین.کف قابلمه یا ماهیتابه بچنینین. برای تهیه ی سس این خوراک : رب و ادویه رو با روغن تفت بدین.بهش آب جوش اضافه کنیین.این سس رو. وی دلمه ها بریزین و اجازه بدین یک و نبم تا دو ساعت بپزه. از بادمجون قایقی هم می تونیبن بصورت شکم پر استفاده کنیبن.من گوشه سمت راست بادمجون گذاشتم که ترکیبش بی نظیره
مواد لازم: ماهی یک عدد (قزل آلا یا سفید) پیاز یک عدد سیر دو حبه گردو آسیاب شده دو قاشق غذاخوری رب انار دو قاشق غذاخوری سبزیجات معطر (گشنیز، جعفری، شنبلیه، چوچاق) سه قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زرد چوبه ابتدا ماهی را خوووووب شسته وکنار می گذاریم تا آب آن کاملا خارج شود. پیاز را نگینی خرد کرده و به آن کمی نمک، آبلیمو، آویشن، فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم. سپس ماهی به مدت سه تا چهار ساعت داخل مواد می خوابونیم و خوب ماساژ می دهیم تا ماهی مزه‌دار شود. در فاصله‌ای که ماهی را کنار گذاشتید، مواد داخل شکم را آماده کنید. پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس سبزیجات معطر را اضافه کنید، گردو و رب انار را نیز اضافه کنید و مواد را کمی دیگر با حرارت ملایم تفت دهید. مواد داخل شکم آماده است. آن را کنار بگذارید تا خنک شود. ماهی را از مواد خارج کرده و پوست آن را تمیز کنید. داخل شکم ماهی را با مواد پر کنید و به وسیله خلال دندان دور تا دور ماهی را به هم وصل کنید.(من با نخ و سوزن دوختم) داخل ظرف فر را با کره چرب کنید. ماهی را داخل ظرف گذاشته؛ سپس مقدار کمی آب داخل ظرف بریزید و روی ظرف را با فویل بپوشانید. ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید. سپس فویل را بردارید، مقداری زعفران روی ماهی بریزید و فر را به مدت ۱۰ دقیقه روی حالت گریل بگذارید تا سطح ماهی طلایی‌رنگ شود.
. بنظرم یه غذای ایرانی به تمام معناست😍 . ترکیبش با سالادشیرازی، باهاش میشه بهشتو تجربه کرد😍😁 . چند تا نکته که خودم انجام میدمو بگم: ☑️سبزی باید تازه باشه ☑️اندازه لوبیا برای هر نفر،یک قاشق .غ سر پر به علاوه ی دو قاشق اضافه در آخر ☑️اندازه سبزی برای هرنفر صد گرم،البته سرخ نشده ☑️سبزی رو همون موقع که میخواین خورشتو بار بذارید،سرخ کنید. ☑️لیموهارو یک ساعت آخر پخت بهش اضافه کنید. ☑️از آب جوش استفاده کنید تا خورش براق بشه ☑️آب زیادی نریزید تا خورشت خوب جابیوفته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم نشاسته گل نصف لیوان آب ۳ لیوان شکر یک و نیم لیوان جوهرلیمو نوک ق چ گلاب نصف لیوان روغن مایع یا کره ۴۰ گرم زعفران غلیظ به میزان لازم طرز تهیه نشاسته و یک لیوان آب رو داخل کاسه بریزید و با هم‌ مخلوط کنید بعد از ۱افی ردش کنید و توی قابلمه بریزید. شکر و بقیه آب رو اضافه کنید و قابلمه رو روی حرارت ملایم بزارید. وقتی شکر حل شد جوهر لیمو رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیره و نشاسته گلوله نشه. بعد از حدود ۴۰ دقیقه که کمی غلیظ شد زعفران رو اضافه کنید (با دست و دلبازی زعفران بریزید) و همینطور به هم زدن مداوم ادامه بدید تا مسقطی غلیظ بشه و بعد از حدود ۲ ساعت که دیدید رد قاشق روی مواد افتاد گلاب و روغن رو اضافه کنید و به هم زدم ادامه بدید تا مسقطی قوام پیدا کنه و وسط ظرف جمع بشه. در آخر به دلخواه کمی خلال بادام تفت داده شده اضافه کنید و بعد از ۲-۳ دقیقه از روی حرارت بردارید. مسقطی رو همونطور داغ د داخل ظرف بریزید و بعد برش بدید که بهتره کف ظرف با دستمال کاغذی کمی چرب کنید یا داخل قالب سیلیکونی بریزید و با قاشقی که پشتش رو چرب کردید صاف کنید. بزارید تو دمای محیط خنک بشه و بعد ۲-۳ ساعت توی یخچال بزارید و برش بدید. 🍃مسقطی هر چقدر با حرارت کمتری پخته بشه طعم و کیفیت بهتری داره. 🍃اگه مسقطی خوب قوام پیدا نکنه و وسط قابلمه جمع نشه بعدا آب میندازه و خراب میشه. 🍃مسقطی رو توی یخچال یکماه میتونید نگه دارید 🌟
هدایت شده از عجایب جهان
⏰ ماواسہ‌امام‌زمانمون چقدرسختےکشیدیم؟ - چقدرازگناه‌دورۍکردیم؟ - چقدرسیلےخوردیم؟ - چقدرحرف‌شنیدیم؟ - چقدرجلوزبونمون‌روگرفتیم؟ - چقدرگذشتیم‌ازخواستہ‌هامون؟ اصلـاًحواسمون‌بہ‌امام‌زمانمون‌هست؟ چندچندیم‌باخودمون!؟ ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
عیددتوون‌ مبااااارک 🎉🎊💐 به مناسبت میلاد عشق جااانمون عج الله ❤️ 🎉🎈 و‌ ایام سرور و شادی می خوایم ما هم به اندازه وسعمون دل بچه های عزیزمون رو‌ شاد کنیم. ❇️ هدیه های در این زمینه تهیه شده که در روز عید نیمه شعبان پخش میشه . 💚 عزیزانی که دوست دارند تو این دل شاد کردن بچه ها ، سهیم باشن ما درخدمتیم 🎉✋ ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم دستور یه دسر ساده و خوشمزه😋😋 دسر هویج مواد لازم: 1 کیلوگرم هویج 1 لیتر آب 5 قاشق غذاخوری نشاسته 1 فنجان شکر 1 فنجان مغز گردو یا فندق پودر وانیل یا عصاره وانیل پودر پسته و نارگیل آماده سازی: پوست هویج رو گرفته و و برش بزنید . 1 لیتر آب را به اون اضافه کنید و هویج رو بپزید.. وقتی هویج نرم شد اون رو آبمش کنید و با گوشت کوب اون‌ رو له کنید. 1 فنجان آب جوش را به پوره هویج اضافه کنید و نشاسته و شکر هم به اون اضافه و خوب مخلوط کنید موارد رو روی حرارت قرار بدید..(5 دقیقه) پس از کمی سرد شدن به اون پودر وانیل و فندق یا گردو رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مواد رو‌در قالب بریزید و برای 3-4 ساعت در فریزر اجازه دهید تا فرم خودش رو بگیره. و سپس آنرا برش داده و با نارگیل پوشش بدید و‌با پسته تزیین و نوش جان کنید. 🌟