eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
اشپزی بانو ایرانی
#شیرینی_عربی پارت اول 🌟
● سلااااام رفقای عزیز 🤟🏼🤍 ‌ 👩🏻‍🍳 وسط این شیرینی با شکلات، کارامل، مارمالاد و پنیر میتونه پُر بشه. 📌 مواد لازم: رشته کنافه ----> ۲۵۰ گرم کره ذوب شده ----> ۸۰ گرم / ۸ ق غ عسل ---> ۲ ق غ شکلات سفید ----> ۱۰۰ گرم/ ۱ پیمانه خامه صبحانه شکلاتی ----> ۲۰۰ گرم (روی پاکت نوشته شده) ➕ رشته‌ها رو خورد کنید. با کره ذوب شده و عسل ماساژ بدین. ➖ توی قالب‌های کاپ‌کیک بریزید و وسطش رو با لیوان کوچکتر حفره ایجاد کنید که شکل یک ظرف تو خالی بشه. ➖ ۱ قاشق کوچیک کره ذوب شده روی همه شیرینی‌ها بریزید. ➖ برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد در فر از قبل گرم شده قرار بدین. در دمای محیط بذارید خنک شه. ‌ ‌🔻 حرارتِ فرها متفاوته پس ۶-۵ دقیقه زودتر از زمان درج شده حواستون به فر باشه. ➖ شکلات سفید ذوب شده و خنک شده رو با خامه صبحانه شکلاتی، یا دنت ترکیب کنید و توی شیرینی‌ها پایپ کنید. ➕با مغزیجات و کمی عسل تزیین کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••💙🌸•• ببین دارم میسوزم پای فراقت آقا🥲 کاشکی تموم شه دوری برگردعزیززهرا 💛 💐 🥰
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سه تکه رب گوجه یک قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم غوره دوقاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم گوجه ۴عدد بادمجان ۴عدد بادمجانهاروسرخ میکنیم وکنارمیزاریم مرغهاروهم سرخ کرده پیازوادویه ورب روهم تفت میدیم بهش آب رواضافه کرده مرغهاروداخلش میزاریم اجازه میدیم پخته بشن بعدبادمجانهای سرخ شده،گوجه ،غوره وزعفران روهم اضافه کرده دربشومیزاریم تاغوره وگوجه پخته بشن میتونیدازپودرغوره هم به عنوان چاشنی استفاده کنید پیاز یک عدد 🌟
_سالاد 🌟
# تزیین _میوه_کودک 🌟