eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🥳🥳🥳🥳 🔸در یک قابلمه شکر قهوه ای را می ریزیم. نشاسته ذرت و کمی نمک به آن اضافه می کنیم. در یک ظرف شیر و چهار عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. مخلوط شیر و تخم مرغ را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم. با حرارت متوسط تا زمانی پختن آن را ادامه می دهیم که پودینگ غلیظ شود. از روی اجاق برداشته و به آن کره را اضافه می کنیم، در ظرف های مورد نظر ریخته و با سلیقه خود آن را تزیین کنید
غذای اصیل ایرانی و فوق العاده رسمی ترکیبی از زرشک، کشمش، خلال پوست پرتقال(من حذف کردم و بجاش ورقه زردآلو ریختم)، هویج خلالی که همه سرخ شدن و همراه با پیازداغ، خلال پسته و بادام و‌ دانه انار و برگ گل محمدی خشک و ... روی پلو سرو میشه، درکنارشم مرغ زعفرونی که مرغ رو بصورت نواری برش زدم و رول کردم و با پودرسیر و زعفران دم شده و نمک و فلفل سیاه و کمی هم آبلیمو گذاشتم مزه دار بشه و بعدش با ترکیب کره و روغن زیتون روحرارت ملایم سرخ کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی تو این عصر زیـبا هیچ قلبی گرفته نباشه و هر چی خوبی خداست برای همه رقم بخوره آرامش مهمون دلاتون عصرتون بخیر و شادی ♥️ ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌♥️🍃 ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
اشپزی بانو ایرانی
#لوکوم_انار .
بهترین کار‌ها در پیش خدا نگهداری زبان است. پیامبر اکرم (ص) (کنزالعمال) لوکوم از شیرینی های ترکیه ای که در طعم و مزه های مختلف تهیه میشه ، که میشه با انواع میوه و آب میوه تهیه و مغزیحات تهیه کنید . قبلا لوکوم پرتقالی درست کردم . این بار لوکوم انار که حسابی خوشمزه و عالیه🤗 . یکی از ایده های یلدایی می تونه باشه . آب انار ۲ لیوان شکر ۵ ق غ نشاسته گندم ۴۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ) کره ۲۵ گرم پودر نارگیل به میزان لازم برای آب انار از آب انار طبیعی استفاده کنید . آب انار و نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم . از وقتی که به جوش می رسه ، حدودا ۴۰ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بمونه و مدام هم باید زده بشه تا به غلظت برسه . آخر کار کره رو ریختم و بعد از ترکیب شدن از حرارت برداشتم . همون طور گرم هست یک ظرفی رو کفش کمی پودر نارگیل (یا نشاسته) ریختم و مواد لوکوم رو ریختم و صاف و یکدست کردم و روش کمی پودر نارگیل (یا نشاسته) ریختم و در یخال ۵ ساعتی گذاشتم و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و در یک دیس برگردوندم و به شکل دل خواه برش دادم . پ.ن : جای ظرف نسطح مربع یا مستطیل میشه در فنجان چرب شده ریخت و بعد از خارج کردن از یخچال و خارج کردن از فنجان در پودر نارگیل غلتوند و برش دایره وار داد. نشاسته هم ترجیحا نشاسته گندم باشه که بهتر هست ، نشاسته ذرت اگر استفاده کنید دیرتر سفت میشه و شل می مونه . این لوکوم رو می تونید با طعم و آب میوه دلخواه خودتون به همین شکل و با همین میزان مواد درست کنید ، فقط میزان شکر رو بسته به آب میوه تون تنظیم کنید . .
🥳🥳🥳🥳 🔸در یک قابلمه شکر قهوه ای را می ریزیم. نشاسته ذرت و کمی نمک به آن اضافه می کنیم. در یک ظرف شیر و چهار عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. مخلوط شیر و تخم مرغ را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم. با حرارت متوسط تا زمانی پختن آن را ادامه می دهیم که پودینگ غلیظ شود. از روی اجاق برداشته و به آن کره را اضافه می کنیم، در ظرف های مورد نظر ریخته و با سلیقه خود آن را تزیین کنید
. ۸۵۰ گرم سیب زمینی ۴ عدد تخم مرغ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار نیاز سبزیجات معطر خرد شده درصورت تمایل دو قاشق غذا خوری ابتداسیب زمینیهارو بشویید بعد با پوست اجازه بدین باشعله ی ملایم تاابپز بشن بعد از پخت سیب زمینیها روپوست بگیرید و با گوشت کوب خوب له کنید چهار عدد تخم مرغ رو افزوده و ادویه جات دلخواه و نمک را هم اضافه کنید مواد رو خوب هم بزنید تا یکدست بشن .فر رو با دمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد از قبل روشن کنید .قالب مورد نظرتون که بهتره زیاد ارتفاع نداشته باشه و توخالی باشه رو با روغن چرب کنید .ازمواد کوکو با قاشق برداشته و داخل قالبهارو پر کنید وبا پشت قاشق خوب فشار بدین تا کاملاقالبها پربشن وداخلش منفذ خالی نمونه .قالب حاوی کوکوهارو بمدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه داخل فر گذاشته تاکوکوها پخته و خودشون رو بگیرند .بعد از پخت کوکوهارو اروم از قالب خارج کنید .پخت داخل فرباعث میشه کوکوها فرم زیبایی بگیرند وخوب مغزپخت بشن اما اگرداخل روغن سرخ بشن طعم بهتری پیدامیکننددرتاوه روغن بریزید بمدت حدود ۲ الی۳ دقیقه کوکوهارو داخل روغن سرخ کنید. .
همه لحظات ماه خدا زیباست لحظه غروب رمضان لحظه ربنا لحظه افطار لحظه سحر لحظه دعا دلخوشم به دعايت درهمه لحظه هایش لحظاتتان پر از نور خدا ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
خدایا دراین روزهای زیبای رمضان سلامتے را 🌸 نصیب خانواده هایمان🌻 دلخوشے را نصیب خانه هایمان و آرامش را نصیب دلهایمان گردان "آمین"🌼 طاعات وعباداتتون قبول درگاه حق 🌷 ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan