eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم زولبیا ۱ لیوان آرد سه چهارم لیوان آب یک ق غ بکینگ پودر زعفران یک ق غ ( دلخواه) و یه نکته. اینکه شربت زولبیا حتما باید ولرم باشه ❤️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳 مواد لازم: شکر ۲۰۰ گرم(یک لیوان) برای قسمت کاراملی برای قسمت کرم کارامل: تخم مرغ ۶ عدد شکر ۷۰ گرم(یک سوم لیوان) شیر ۷۰۰ میلی لیتر(حدود سه لیوان) رنده پوست لیمو کمی اسانس وانیل کمی برای قسمت کیک شکلاتی: تخم مرغ ۲ عدد شکر ۹۰ گرم(حدود نصف لیوان) روغن مایع ۷۰ میلی لیتر(یک سوم لیوان) شیر ۷۰ میلی لیتر(یک سوم لیوان) اسانس دلخواه آرد ۱۲۰ گرم(حدود یک لیوان یه قاشق کمتر) پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری .
35.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت کرفس 🍴مواد لازم : 🥩گوشت حدودا چهارصد گرم 🌿🍀نعنا و جعفری سیصد کرم خورد شده 🌱ساقه کرفس یک کیلو به همراه برگ کرفس پیاز داغ ،نمک ،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم 🍀پودر گشنیز و پودر شنبلیله دو ق چ خوری لیمو عمانی سه عدد و یک استکان قوره سبزی قورمه سرخ شده صد گرم فیلم و تا آخر ببین 👀 پیاز داغ کن زردچوبه بزن گوشت و تفت بده تا تغییر رنگ بده،سبزی و کرفس و سبزی قورمه رو اضافه کن ،بزار دوساعت بپزه بعد قوره بریز و لیمو و اضافه کن ،بزار جابیافته،نیم ساعت آخر پودر گشنیز و شنبلیله بریز عطرش محشره👌 کاملا پخته و جا افتاده شد روغن پس داد نوش جونت کن😋 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫بارالها 🕯دراین شب زیبا 💫کمکمان کن 🕯آن نور کوچک الهی زیبا 💫که درونمان سوسو میزند 🕯روز بروز با نور عشقت 💫نورانی‌تر و نورانی‌تر شود 🕯شبتون بخیر 💫و سرشار از نور الهی ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼✨خــــدایـــــا🤲 🌼✨دربـیـسـتـمـیـن روز از 🌸✨مـــاه مــبــارک رمـضــان 🌙 🌼✨سرنوشت ما را خیر بنویس✍ 🌸✨تــقــدیـــری مــبــارک 🌼✨تا هرچه را که تو دیر می خواهی 🌸✨زود نـــخــواهـــیـــم 🌼✨و هرچه را که تو زود میخواهی 🌸✨دیـــر نـــخـــواهـــیـــم            🌼✨آمیـــن یا اَرْحَمَ الرّاحِمین 🌸✨ای مهربان ترین مهربانان 🌼✨سلام صبح بخیر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‎ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 به نام خداوند لوح و قلم 🌸 خدایی که داننده رازهاست 🌸 نخستین سرآغاز آغازهاست... 🌸 بِسْمِ‏ اللَّهِ‏ الرَّحْمنِ‏ الرَّحِیم 🌸 الهی به امید تو . . . 🌸 به امید روزی پربرکت
هدایت شده از عجایب جهان
✨به سه شنبه✨ 🍃🌷خوش آمدین🌷🍃 🌸ان شاءالله🙏 🌸به خواسته های قلبی تون برسید و 🌸خدا مهر تایید🌼🍃 به آرزوهاتون بزنه 🌸الهی سهم امروزتان شادی 🌸سهم قلبتون مهربانی سهم چشمتون زیبایی 🌸سهم عمرتون عزت باشه روزخوبی داشته باشید😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 عدد گوجه فرنگی متوسط ​​(ترجیح گوجه فرنگی سفت) 2-3 خیار متوسط 1-2 پیاز متوسط ​​بنفش 1 مشت گردو 1 مشت دانه انار سس: 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری شربت انار آب نصف لیموترش 1 قاشق چایخوری سماق نمک آماده سازی: مواد سالاد را خیلی ریز خرد کنید. به دلخواه می توانید مواد سالاد را به سلیقه خود کم یا زیاد کنید. مطالبی که استفاده کردم به طور متوسط ​​نوشتم ☺️ روغن، شربت انار، آبلیمو، سماق و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورتون نمیشه این پنیر خامه ای چقدر نرم و‌خوشمزه ست😋درست کنید دیگه ازبیرون پنیر نمیخرید اینو بهتون قول میدم✌️👍😎 ✅پنیر خامه ای شیر سه کیلو سرکه پانزده قاشق غذاخوری تمام مراحل داخل کلیپ هست چند بار خوب ببینید ✌️ ✅فقط چند تا نکته سرکه که اضافه میشه شیر اصلا نجوشه شعله خیلی کم باشه شیر که بریده شد شعله رو خاموش کنید. به جای سرکه میتونید از سیصد گرم ماست اضافه کنید. حتما مواد سرد بشه بعد بریزید داخل آبکش. حتما چند ساعت استراحت بدین تا آب پنیر کشیده بشه. کره و خامه سلیقه ایه. تا ده روز میشه داخل یخچال نگه داشت ❌دوستان میزان کره و خامه هر کدوم یه قاشقه که خیلی کمه و‌نکته ی مهم اینکه میتونید حذفش کنید و‌بدون کره و خامه هم بافت پنیر کاملا نرم و مثل تصویر میشه و پرچرب و خوشمزه میشه چون شیرمون پرچرب بوده😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرما قالبی مواد لازم خرما بدون هسته ۷۵۰ گرم کنجد تفت داده شده نصف پیمانه پودر نارگیل ۳ قاشق پر پودر بيسکوئيت یا آرد تفت داده شده نصف پیمانه پودر زنجفیل و پودر هل مقداری کره ذوب شده ۲۵ گرم ارده حدودا ۳ قاشق خرمای بدون هسته رو چرخ کنید بهش کنجد.پودر بیسکوییت.پودر نارگیل.پودر هل و پودر زنجبیل رو اضافه کنید مخلوط که شد ارده رو اضافه کنید مخلوط کنید داخل قالب سیلیکونی فشرده کنید و ۱۵ دقیقه داخل فریزر بذارید بعد از این مدت به راحتی از قالب جدا میشه داخل ظرف سروتون بچینید بهتره که خرما بدون شیره باشه تا انسجام خوبی داشته باشه (رطب نباشه) میتونید به جای چرخ کردن خرما اون رو بکوبید، ولی باید قبلش حتما با یه مقدار کم آب بذارید بجوشه و نرم بشه قالب های سلیکونی نیاز به چرب کردن نداره در آخر یک ربع بذارین داخل فریزر بعد به راحتی از قالب جدا کنید من از بيسکوئيت پتی بور شکلاتی استفاده کردم میتونید از آرد تفت داده شده هم استفاده کنید
آرزوڪنیم نفس هاموﻥ گرﻩ بخوره بہ یادخدا ، بہ مهربوني بہ بخشش ﻭ ایثار بہ قدرشناسي ﻭ سخاوت آرزوڪنیم : همہ بہ آرزوهاشوﻥ بِرسن آمین🤲 روزتون در پناه خداوند
ﺍﯾﻦ ﺩﻋﺎهاﯼ ﺯﯾﺒﺎ در این ایام نورانی ماه مبارک رمضان ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺑﻪ شما 🌷 ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﺍ ﺑﺮﺍی ﺷﺎﻧﻪ ﻫﺎی ﺧﺴﺘﻪ ﻗﺪﺭی ﻋﺸﻖ، ﺑﺮﺍی ﮔﺎﻣﻬﺎی ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﻗﺪﺭﻱ ﻋﺰﻡ، ﺑﺮﺍی ﺯﺧﻤﻬﺎ ﻣﺮﺣﻢ، ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺧﻤﻬﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ، ﺑﺮﺍی ﭘﺮﺳﺶ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﻣﺎ ﭘﺎﺳﺦ، ﺑﺮﺍی ﺧﻮﺍﻫﺶ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﻣﺎ ﺑﺎﺭﺍﻥ، ﺑﺮﺍی ﻭﺍﮊﻩ ﻫﺎ ﮔﺮﻣﺎ، ﺑﺮﺍﻱ ﺧﻮﺍﺑﻬﺎ ﺭﺅﻳﺎ، ﺑﺮﺍی ﺍﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﺳﺮﮔﺸﺘﮕﻲ ﺍﻳﻤﺎﻥ، ﺑﺮﺍی ﺍﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﺑﻴﮕﺎﻧﮕﻲ ﺍﻟﻔﺖ، ﺑﺮﺍی ﺑﺴﺘﮕﻲ ﺁﻏﺎﺯ، ﺑﺮﺍی ﻇﻠﻤﺖ ﺟﺎﻥ، ﺭﻭﺷﻨﺎﻳﻴﻬﺎﻱ پی ﺩﺭ پی، ﺑﺮﺍی ﺣﻴﺮﺕ ﺩﻝ، ﺁﺷﻨﺎﻳﻴﻬﺎﻱ ﭘﺮﻣﻌﻨﺎ، ﺑﺮﺍی ﻋﺸﻘﻬﺎی ﺧﺴﺘﻪ ﻗﺪﺭی ﺭﻭﺡ، ﺑﺮﺍﻱ ﻋﺰﻣﻬﺎﻱ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﻗﺪﺭﻱ ﺭﺍﻩ... ﻋﻄﺎ ﻓﺮﻣﺎ ... آﻣﯿﻦ.. زندگیتون بی غم دلتون شاد شاد🌷 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر دوستا دستا بالا😁✋ آغا شما هم بعد هر غذا دلتون یه چیز شیرین میخواد؟😃. من دقیقا همینطورم😂 آموزش 😍😋🍯 یه دسر خوشمزه با طعم عسل برای اونایی که دوست دارن قند طبیعی مصرف کنن😍 مواد لازم 👇 ژلاتین ۳ ق غ آب ۱/۳ لیوان شیر ۳ لیوان عسل ۴ ق غ ( میتونین بیشتر هم بزنین ) زعفران دم کرده ۱ ق غ ( در حد رنگ گرفتن دسر ) خامه صبحانه ۲۰۰ گرم طرز تهیه 👇 ابتدا ژلاتین و اب رو مخلوط و روی بخار کتری میزاریم تا بنماری بشه . شیر ولرم ، عسل ، زعفران دم کرده ، خامه ای که روی بخار کتری گذاشتیم و گرم شده و ژلاتین بنماری شده رو مخلوط و اجازه میدیم عسل باز بشه . قالب مورد نظر رو چرب و مایه دسر رو داخل قالب ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت داخل یخچال میزاریم تا خودشو بگیره . بعد از خارج کردن دسر با یه چاقو اطراف دسر از قالب جدا میکنیم و در حد چند ثانیه قالب داخل اب ورم میزاریم تا دسر از قالب جدا بشه و داخل ظرف مورد نظر برمیگردونیم ( ظرفی که دسر روش برمیگردونین حتما خیس کنین که اگه دسر مرکز ظرف نبود بتونین جا به جا کنین ) امیدوارم از این اموزش خوشتون اومده باشه🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: تردیلا کنجد قارچ 🍄 سیب زمینی 🥔 ماءالشعیر تلخ :یک لیوان آرد : یک لیوان پارپریکا، پول بیبر پودر سیر و پودر پیاز🧄 نمک 🧂 و فلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان 🔹اَللّـٰهُمَّ افْتَحْ لى فیهِ اَبْوٰابَ الْجِنٰانِ، وَاَغْلِقْ عَنّى فیهِ اَبْوٰابَ النّیرٰانِ، 🔸خـدایا در این ماه درهاى بهشت را به رویم بگشا و درهاى دوزخ را به رویم ببند، 🔹وَوَفِّقْنى فیهِ لِتِلاٰوَةِ الْقُرْآنِ، یٰا مُنْزِلَ السَّکینَةِ فى قُلُوبِ الْمُؤْمِنینَ. 🔸و بر تلاوت قرآن موفّقم بدار، اى آرامش بخش دلهاى مؤمنان. ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
4_333285742727922235.mp3
4.27M
🔻جزء بیستم قرآن کریم 🔸به روش تندخوانی (تحدیر) 🔹با صدای استاد ⌚️ ۳۳دقیقه ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🌸مواد لازم: گوشت چرخ كرده: ٣٠٠ گرم مرغ چرخ كرده : ٣٠٠ گرم پياز : ٢ عدد ( متوسط) نمك و فلفل و پاپريكا و زردچوبه :به مقدار لازم پودر گشنيز : ١ ق س كره : براى سرخ كردن 🌸طرز تهيه : 1️⃣پياز ها رو رنده كنيد و آبش و بگيريد . 2️⃣نصف پياز و به گوشت چرخ كرده و نصفش و به مرغ چرخ شده اضافه كنيد . 3️⃣ادويه ها رو به مقدار لازم به هر كدوم اضافه كنيد . 4️⃣كاملا ورز بديد و به مدت يك ساعت داخل يخچال قرار بديد تا كاملا مزه دار بشه . 5️⃣تابه رو با كمى روغن چرب كنيد و طبق فيلم داخل تابه شكل بديد و در اخر كره رو اضافه كنيد و با حرارت متوسط سرخ كنيد . 6️⃣بعد از پخت يك طرف ، برش بزنيد و برگردونيد تا طرف ديگه سرخ بشه . 🌟
موادلازم📝 آرد سنگک یا قنادی دويست گرم شیر عسلی صد و پنجاه گرم رطب زرد بدون هسته وپوست دويست و پنجاه گرم پودرهل يك قاشق مرباخوری کره هم دمای محیط صد و پنجاه گرم زغفران غلیظ يك قاشق مرباخوری ✍️طرز تهیه: آرد رو که از قبل تفت دادید خنک که شد الک کنید طبق اندازه داده شده پیمانه یا وزن کنید. اگر از قبل تفت دادید فقط کمی اول کار ارد رو با شعله ملایم داغ کنید که کره به خوردش بره آرد و کره رادر تابه بریزید وروی حرارت قرار بدید وبا پشت قاشق چوبی کره وآرد را به خوردهم بدید حدود پنج دقیقه طول میکشه بعد تابه را از روی حرارت بر دارید رطب زرد که کمی با چنگال له کردیم و پودرهل و شیرعسلی را اضافه کنید وبا پشت قاشق همه مواد را به خورد هم بدید تا کاملا مواد با هم مخلوط و یکدست بشن. وقتی حلوا کمی خنک شد و از داغی اولیش افتاد داخل قالبهای سیلیکونی با طرح و مدل دلخواه خوب فشردش کنید اگه حلوا به دستتون میچسبید نوک انگشت تون رو داخل روغن مایع بزنید و ادامه بدید. واجازه بدید تا کاملا خنک بشه بعد روی قالبهایی رو که از حلوا پر کردید سلفون بکشید و بزارید فریزر تا خوب یخ بزنه و به راحتی از قالب جدا بشه حلواها رو داخل ظرف سروتون بچینید. وقتی هم دمای محیط شد با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید 🌟
این کیک جزو کیک هایی هست که میتونین بدون همزن برقی درست کنین. خیلی سریع و راحتم هست. من با قالب ۲۰ این کیک و پختم. آرد ۲ پیمانه ( ۳۰۰ گرم) پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه (۴۰ گرم) شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه (۲۵۰ گرم) ( من ۲۰۰ گرم استفاده کردم) بکینگ پودر ۲ ق چ نمک ۱/۸ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) اب داغ ۱/۲ پیمانه ( ۱۰۰ گرم) شیر ولرم ۱ پیمانه (۲۲۰ گرم) تخم مرغ ۲ عدد ابتدا کل مواد خشک ( آرد ، شکر، پودر کاکائو ، نمک و وانیل و بکینگ پودر ) مخلوط و الک کردم، وسط مواد خشک و یک حفره باز و تخم مرغ و شیر ولرم و روغن مایع و اضافه و با همزن دستی مخلوط کردم و آب داغ و در ۲ نوبت اضافه و کل مواد و مخلوط و در قالبی که با کره چرب کردم ریخته و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ( بستگی به فر داره) گذاشتم . گاناش شکلاتی: ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و روی شعله متوسط گذاشتم تا کناره های خامه قل بزنه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای و به خامه اضافه کردم( مقدار خامه و شکلات باید یکسان باشه)چند ثانیه هم زدم و بعد شعله و خاموش کردم و کاملا مخلوط کردم تا شکلات آب شده و با خامه یکدست بشه و در یخچال گذاشتم تا کاملا سرد شده و بعد با همزن برقی زدم تا فرم بگیره( رنگ گاناش روشن میشه). و برای لا به لای کیک و تزیین میتونین استفاده کنین .