🍵سوپ كدو سبز
آب مرغ يا اب قلم ٦پيمانه
كدو سبز خورشتي ٣عدد متوسط
ماست ٢پيمانه
پياز رنده شده ١عدد متوسط
سير ٥حبه
نعنا خشك٣قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
ارد ٢قاشق غذا خوري
كره ٥٠گرم
ابتدا پياز را با كره و كمي زردچوبه تفت دهيد (فقط در حد نرم شدن )سپس سير و كدو رنده درشت شده را اضافه كرده و پنج دقيقه تفت دهيد سپس به اب مرغ يا اب قلم اضافه كنيدو
بعد از نيم ساعت مخلوط ماست و ارد را كم كم اضافه كنيد و هم بزنيد بعد ازده دقيقه نعنا خشك را اضافه كنيد و بعد سه دقيقه شعله را خاموش كرده و سرو كنين.
┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓
📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌
┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
🌮كوكو سيب زميني و پيازچه با سس مخصوص
🌯طرز تهيه:چهار تا سيب زميني آبپز و رنده شده+سه ساقه سبز پيازچه ريز خرد شده+يك تخم مرغ كوچك+دو ق غ جعفري ساطوري+نمك و فلفل و زردچوبه+آرد سفيد يا آرد سوخاري دو تا چهار ق غ:مخلوط كنيد،در دست فرم بديد و در كمي روغن سرخ كنيد.
سس گوجه:يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه.
┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓
📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌
┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
😋مربای «کدو حلوایی» :
کدو حلوایی ۱ کیلو و نیم
شکر ۲ کیلو
آب ۵ لیوان
هل ۵ عدد
آهک یک چهارم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
✍طرز تهیه
ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و قطعه قطعه میکنیم…
آهک را با دو لیتر آب مخلوط میکنیم و به مدت نیم ساعت میگذاریم تا ته نشین شود…
بعد آب را روی کدو ها میریزیم نذارید آهکهای ته نشین شده روی کدو بریزه…
به مدت ۲۴ ساعت کدو را به حال خود بگذارید…
بعد از این مدت کدو حلوایی را از آب خارج کرده و با آب سرد چند بار قشنگ میشوریم…
کدو را آبکش کرده و با شکر و آب میگذاریم بپزد…
کف روی آنرا میگیریم…
گلاب و هل را اضافه میکنیم و وقتی کدوها بلوری شد مربای ما آماده است…
┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓
📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌
┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
⁉️دلیل شکرک زدن مربا
👩🍳این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده میشود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک میزند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک آن از بین برود.
┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓
📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌
┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
😋آيس تي چاي سبز با عسل و نعناع
🍹#آيس_تي ها ،چاي هاي طعم دار و خنكي هستن كه خيلي خيلي براي تابستون عالين.
طرز تهيه:دو ليوان آب رو در قوري به جوش بياريد ،وقتي شروع به جوشيدن كرد از روي شعله برداريد،دو دقيقه صبر كنيد و بعد دو تا چاي سبز كيسه اي(تي بگ چاي سبز) و دو شاخه نعناع داخل قوري بندازيد و در قوري رو بذاريد و ده دقيقه بذاريد دم بكشه،بعد تي بگها و نعناع رو بيرون بياريد و يك ششم ليوان عسل به قوري اضافه كنيد تا عسل حل بشه.
در يك پارچ،يك ليوان يخ خرد شده+يك ليوان آب سرد و تركيب چاي سبز و عسل رو بريزيد و بذاريد داخل يخچال تا موقع سرو.
نوشيدني خنك و خوش طعمتون رو همراه برشهاي ليمو و برگ نعناع سرو كنيد.
┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓
📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌
┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
😋دسر هویج و گردو
۴ هویج متوسط رنده شده
۱ لیوان شکر(به اختیار کم یا زیاد کنین)
۱۵ گرم کره
۱۷۵ گرم بیسکویت پتی بور ساده
۷۵ گرم گردو
پودر نارگیل
🍮طرز تهیه
هویج ها، شکر و کره رو اونقدر بپزین تا آبشو بکشه و مثل پوره شه و حین پختن هم بزنین، بعد روی کاغذ روغنی بمالین و یکنواخت کنین و روش بیسکویت و گردو خرد شه یا پودر شده بریزین و بزارین یخچال تا سرد شه، بعد به اندازه ۱۲ سانتی متر ببرین و رول کنین و روش پودر نارگیل یا… بریزین.
┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓
📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌
┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
⁉️دلیل شکرک زدن مربا
👩🍳این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده میشود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک میزند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک آن از بین برود.
┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓
📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌
┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
🔺خورشت کدو سبز
مرغ ۴ تکه(یا گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم)
کدو سبز ۴ عدد
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
غوره ۵۰ گرم (یا آبغوره ۳ ق غ)
نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
🍲طرز تهیه
۱- پیاز رو ریز کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم…وقتی کم کم ر حال طلایی شدن بود بهش زردچوبه رو اضافه می کنیم و تفت میدیم
۲- رب رو هم اضافه می کنیم و با پیاز تفت می دیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.
هرچقدر پیاز و رب خوب سرخ شده باشن خورشتمون خوشرنگ تر و خوشمزه تر میشه
۳- گوشت خورشتی یا تکه های مرغ رو هم اضافه می کنیم و خوب تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.
۴- دو تا سه لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و در ظرفو میزاریم….وقتی به جوش اومد حرارت رو متوسط می کنیم.
۵- وقتی گوشت پخت،نمک و فلفل و آبغوره رو هم اضافه می کنیم.( مقدار آبغوره بستگی به سلیقه خودتون داره و حتی می تونید از غوره هم استفاده کنید)
۶- کدوها رو پوست می گیریم و روشون کمی نمک می پاشیم و داخل روغن سرخ می کنیم تا کاملا طلایی بشن.بعد به خورش اضافه و می زاریم کاملا جا بیفته
این خورش باید کم آب و کاملا جا افتاده باشه
┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓
📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌
┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
🥘خورش غوره بادمجان با مرغ
🍱اول مرغ رو با نمک فلفل زردچوبه کره یک حبه سیر درسته یک پیاز درشت خرد شده و زعفران بپزید.
بادمجان رو کمی نازک برش بدید سرخ کنید کنار بذارید.
مرغتون رو از آبش جدا کنید خوب سرخ کنید که طلایی بشه.
گوجه فرنگی از وسط نصف کنید سرخ کنید کمی رب گوجه فرنگی نمک فلفل و آب مرغ بهش بزنید تفت که خورد بادمجان رو بچینید توی ظرف کمی غوره بهش اضافه کنید و به سس هم کمی آبغوره یا آبلیمو بزنید.
سس که خوب غلیظ شد در آخر مرغ هاتونو بچینید روش و با برنج میل کنید.
┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓
📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌
┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پخت_برنج_توی_پلو_پز
صدالبته همگی وارد هستید ولی خوب ممکنه بعضی از دوستان از میزان دقیق ریختن اب وبرنج اطلاع نداشته باشن در ضمن این روزها که همه گرفتار خونه تکونی وخرید وکارهای دیگه هستن بهترین گزینه است اصلا واسه همین انتخابش کردم خودم هم ظهر اومدم خونه وسریع شوید پلو را درست کردم ماهی را هم سریع اماده کردم ودر عرض یک ساعت یه نهار عالی وخوشمزه
طرز تهیه...... به ازای هرپیمانه برنج یک تا یک ونیم پیمانه اب نیاز داریم البته بستگی به جنس برنج داره اگر برنج محلی باشه همون دوبرابر اب کافیه اگر برنجتون هندی هست دوبرابر باشه فقط یک پیمانه بیشتر بریزید
من سه پیمانه پلوپز برنج پاکستانی را شستم با هفت پیمانه اب جوش یا اب معمولی فرقی نداره با نصف قاشق مرباخوری نمک و دوقاشق روغن ودر صورت تمایل کمی زردچوبه و شوید را اضافه کردم وگذاشتم بجوش بیاد وگاهی هم بهم زدم ابش که کاملا کشیده شد دم کردم دجه پلوپز را تا اخر چرخوندم خودش کم کم بر می گرده به نقطه اول حدود یک ساعت زمان می بره وبعدش یه پلوی خوشمزه عین پلوی ابکش شده دارید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖