فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با اين روش كه ميگم ترشي درست كن اصلا تغيير رنگ نميده و كپك نميزنه😍😋
كلم بنفش متوسط ١ عدد
نمك ٢ قاشق غذاخوري
شكر ١ قاشق غذاخوري
سركه ١ ليوان
آب جوشيده سرد شده ١ ليوان
فلفل و سير (دلخواه)
✅ابتدا كلم رو بشوريد،خشك كه شد،خرد كرده و توي ظرفي بريزيد.روش دو قاشق نمك بريزيد و مثل فيلم حسابي ماساژ بدين و بذاريد يك ساعت تو محيط آشپزخونه بمونه.بعد از يك ساعت،آب بنفس كلم هارو بگيريد و توي ظرف ديگه اي انتقال بدين.ترشي رو توي ظرف تميز و خشك بريزيد و توي يخچال قرار بدين دقيقا بعد از يك روز آماده ي مصرفه
✅افزایش شیر مادر با بادام
✍بادام یک منبع غنی از امگا 3 و ویتامین E است.ویتامین E موجود در بادام به بهتر شدن خارش های ناشی از کشش بارداری کمک می کند.امگا 3 موجود در آن به افزایش هورمون شیردهی و برای تولید شیر بیشتر کمک می کند.
اگر بادام را به صورت له شده استفاده کنید یا شیر بادام را در وعده های غذایی خود مصرف کنید، اثر آن بیشتر خواهد شد.سعی کنید بادام را در هر وعده ی غذایی، به مواد غذایی مصرفی خود اضافه کنید.
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه رو اینجوری برای مهمون سرو کن👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی زعفرانی
مناسب گرمای فصل بهار و تابستان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_آبادان
آبادانيها بيان بالا 🥰😍
🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🚨 اتّفاق عجیب هنگام #غسل_دادن آیتالله بروجردی
آیتالله مرتضوى لنگرودى میگوید یکى از آقایان مورد اطمینان مىگفت بعد از فوت آقای بروجردی، من و یکى از دوستان وارد حمام شدیم تا ایشان را غسل دهیم هنوز آب نریخته بودم که دیدم چشم آقا این طرف و آن طرف را نگاه مىکند و گاهى تبسم مىکردند به خودم گفتم شاید اشتباه مىبینم بعد از اتمام غسل، آقا را جای دیگر براى کفن کردن بردیم باز دیدم چشمهاى آقا اطراف حمّام را نگاه مىکند و گاهى لبخند مىزنند. در حالت بهت و حیرت بودم که رفیقم به من گفت...😱
🔻ادامه اینجا #سنجاق شده👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3870687243Cb7696c0270
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_زنجبیلی😍😋
پودر قند.....۶۰ گرم
کره....۱۰۰گرم
زرده تخم مرغ.....۱عدد
زنجبیل.....۱قاشق غذاخوری
وانیل
ارد.....۱۶۰ گرم
طرز تهیه:
کره بزارید به دمای محیط برسه.با پودرقند با همزن برنید.تا سبک بشه.وانیل و زرده را اضافه کنید.بزنید تا کرم رنگ بشه.حتما زرده که به دور کاسه می پاشد با لیستک جمع کنید.زنجبیل اضافه کنید در انتها ارد را بریزد.ارد حتما الک کنید و در دو مرحله اضافه کنید.ممکن هست که خمیر چسبناک باشه.اگر خیلی چسبناک بود ارد یکی دو قاشق اضافه کنید.ارد زیاد باعث سفتی شیرینی میشود.خمیر داخل کیسه بزارید.نیم ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر بین دو کیسه باز کنید.خمیر قالب دلخواه بزنید.حتما داخل سینی کاغذ روغنی بندازید.بعد از قالب زدن بادام داخل سفیده تخم مرغ بزنید و روی شیرینی بزارید.با درجه ۱۷۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.بزارید شیرینی خنک بشه روشو عسل رقیق شده بزنید.و کمی پودر پسته بریزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_بستنی😋😍😍
فقط گذاشتم ڪه ببینید شما هم میتونید به راحتے براے خودتون و مهمونے هاتون به سادگے از این ژله هاے خوشگل و قرطے طور درست ڪنید 😊
ژله ے انگور دو بسته
آب جوش دو لیوان
بستنے وانیلے یک عدد
اول از همه یک بسته ژله ے انگور 🍇 رو با یک لیوان آب جوش حل میڪنیم و میذاریم روے بخار ڪترے تا ذرات ڪاملا حل بشن. بعد میذارید سرد بشه (من براے تسریع ڪار ژله رو داخل یخچال میذارم تا سریع تر سرد بشه😉) ویک عدد بستنے وانیلے آب شده رو بهش اضافه میڪنیم و هم میزنیم. قالب رو خیلے ڪم چرب ڪنید و ژله بستنے رو بریزید داخل قالب و بذارید داخل یخچال تا تقریبا نیم بند بشه.
حالا دوباره یک بسته ژله انگور 🍇 رو با یک لیوان آب جوش حل میڪنیم ومیذاریم روے بخار ڪترے تا ذرات ڪاملا حل بشن. وقتے ژله سرد شد میریزیم روے ژله بستنے و میذاریم داخل یخچال براے 5الی6 ساعت. تا ڪاملاً ببنده و به راحتے داخل ظرف برگردونید
دوستان خوبم ☺️
آدینه تون 🌼🍃
به زیبایی گلهای بهشتی🌼🍃
خدا کنه هر کسی🌼🍃
همونجایی باشه🌼🍃
که دلش هست🌼🍃
دلتون شاد تنتون سلامت🌼🍃
و خاطرتون اسوده☺️
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت 😍😋
اگه دنبال یه شاموخیلی خوشمزه میگردید این کتلت های خوشمزه رو امتحان کنید
طرز تهیه و مواد تشکیل دهنده:
1 عدد سیب زمینی
. 1 هویج. گوشت چرخ کرده 350 گرم
. نمک، فلفل سیاه،
دو طرف را در روغن نباتی سرخ کنید
. 6-7 سیب زمینی.
نمک،
30 گرم پنیر.
کره
به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد (400 فارنهایت) بپزید.
1-2 گوجه فرنگی.
در روغن نباتی سرخ کنید.
اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد. جعفری.
سیب زمینی در کنارش
.
#دسر_شکلاتی
مواد لازم:
شیر : ۱ لیتر
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد : ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری
شکر : ۷ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ : (۸۰ گرم) ۱ پاکت
مارگارین (یا کره) : ۱ قاشق غذاخوری
کیک و موز برای لایه وسط
طرز تهیه:
تمام مواد بجز شکلات و کره را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا به قوام محلبی (مثل فرنی) برسد. مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیرد. بعد از اینکه جوشید مارگارین و شکلات را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شکلات آب شود. سپس کنار بذارید سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. داخل ظرف های مورد نظر بریزید من برای لایه وسط کیک و موز گذاشتم. روی سوپانگل را به دلخواه خودتان تزیین کنید.
.
49.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
خاگینه ی مغزدار اصل تبریز👌🏾
بینهایت مقوی و خوشمزه س!
برا مهمونیا و سفره های افطاری درست کنین و
کیفشو ببرین!😍👩🏻🍳
تمام نکات و اندازه هاش رو گفتم تو ویدیو،
ولی اگه سوالی داشتین بپرسین تو کامنتا جواب میدم🌱
نکته:شهد اگه زیاد بجوشه به خورد خاگینه نمیره
نکته:حتما شهد رو سرد به خاگینه داغ اضافه کنین،
شهد داغ باشه خاگینه خمیر میشه!
نکته:مواد میانی رو یکم که خاگینه گرفت اضافه کنین که نره تره خاگینه و وسط بمونه
نکته:اگه مواد خمیری تون سفت شد ماست و اگه خیلی شل بود یکم ارد اضافه کنین
.
🌸 آیت الکرسی 🌸
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
🍃🌸اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ🌸🍃
🍃🌸من ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ🌸🍃
🍃🌸منْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ🌸🍃
🍃🌸لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللّهِ🌸🍃
🍃🌸فقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ🌸🍃
🍃🌸اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ🌸🍃
🍃🌸أوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ🌸🍃
🍃🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلے مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌸🍃
برای ارامش تمام درگذشتگان بخصوص پدران ومادران آسمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
📣📣📣 ۸ راز افزایش برکت در خانه❌️❌️❌️
🔴 اگه همیشه توی خونه تون بحث و دعواست
⛔️اگه همیشه کسل و بی حوصله ای👈 لینک
⭕️ اگه توی خونه احساس ترس داری👈 لینک
🎉🎉 ذکرهای گشایش رزق و روزی 🎉🎉
✅️ وارد کانال زیر شو و از رازهای که گفتم استفاده کن
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2119565536Cedeb2b7fa6
🌺🧚♀️حکایت خوبی و پاکی همانند درختیست که
ساقه اش همیشه پابرجاست ، برگش خشک
نمی شود در تمام فصول سبز است🎄
ریشه اش به دل خاک فرو میرود
و شاخه هایش به سوی آسمان بالا میرود
درخت کاج را ببین
همیشه سبز است
ساقه و برگهایش خشک نمیشود و نمیریزد
شاخه هایش به سمت آسمان بالا میرود ،
شبیه به قلب اوج می گیرد و رشد می کند
یعنی این قلبهای ماست که به آسمان بالا میرود ،
و فرمان قلبمان فرمان خداست که
تنها به خوبی و پاکیزگی حکم می دهد .💖
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_قهوه_شکلات
شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۳۰ گرم (۳ ق غ)
شکر قهوه ای یا سفید ۴۰ گرم (۳ ق غ)
شکر سفید ۱ ق م
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
آرد سفید حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
پودر قهوه ۱ ق غ
آب مقداری
شکلات چیپسی ۱ ق غ
۱ ق م شکر رو داخل شیر ولرم ریختم و ترکیب کردم .پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
قهوه ترک رو با کمی آب روی حرارت گذاشتم و وقتی آماده شد از حرارت برداشتم
روغن مایع و شکر قهوه ای رو با هم مخلوط کردم ،قهوه رو هم ریختم و خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم. آرد الک شده رو کم کم ریختم .میزان آرد تقریبی هست و با احتیاط بریزید.خمیر رو ده دقیقه یا با دست ورز بدید یا دو سه دقیقه ورز برید و بعد داخل دستگاه خمیرزن بریزید و ورز بخوره .
خمیر رو داخل ظرفی که کمی چرب کردم ، قرار دادم و روش رو پوشوندم یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه و بعد استزاحت پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . کمی شکلات چیپسی هم ریختم و ترکیب کردم
نحوه طرح دادن دل به خواهی هست من داخل قالب لوف قرار دادم (سایز قالب من ۱۰ در ۲۵ هست).کمی چرب و کاغذ روعنی انداختم و خمیر رو داخل قالب قرار دادم و روش رو پوشوندم ۲۰ الی ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه.بعد از استراحت رومال نیاز نداره ، نهایتا با کمی شیر رومال زدم و کمی روش شکلات ریختم . داخل فر که از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه ،۲۰ ، ۲۵ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی اب بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون هم از اول قرار دادم .
دیدم که آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .