eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
درابتدا برروی ۱لیوان نشاسته گل دونه درشت باشه خییلی بهتره تاپودر دو لیوان اب سرد ریخته ،بدون هم زدن یکساعت کناربگذارید،پس ازاین زمان اب رویی نشاسته را گرفته و دور ریخته و نشاسته ته نشین شده رادرون ظرف نچسب بریزید، ۵لیوان اب سرد و۲ لیوان شکر اضافه کنید اگر شیرینتر دوست دارین ۲و۱/۲لیوان شکربریزید ولی شیرینیش با دو لیوان مناسبه روی حرارت ملایم بگذارید هم بزنید تا شکر حل شود به محض حل شدن شکر ۱/۴ق چ جوهر لیمو یا ۱ق م آبلیمو اضافه کنید برای شفافتر شدن مسقطی زده میشه اکنون باحرارت ملایم هم بزنید تا مسقطی کم کم شروع به غلیظ شدن کند، حدود یکساعت پس از کمی غلظت گرفتن ۱لیوان گلاب ریخته و دوباره به هم زدن ادامه دهید تا مسقطی غلیظ و غلیظتر شود حدود یکی دو ساعت دیگه سپس به مقدار کافی زعفران ودر نهایت پس ازاینکه غلظت آن به مانند فرنی شد ۵۰ گرم کره یا ۱/۳لیوان روغن مایع و به مقدار دلخواه خلال بادام اضافه کنید من کمی پودر هل هم میزنم دوباره هم بزنید تا درنهایت غلظت نهایی آن به حدی شود که جای رد قاشق برروی مسقطی باقی بماند و مسقطی کاملا غلیظ و شیشه ای شود،سپس مایه رادرون ظرف یا سینی ای به ارتفاع یک سانت ریخته نیازی به چرب کردن ظرف نیست وبا قاشق چرب ان را پهن کنید سه چهارساعتی دریخچال بگذارید وپس ازبسته شدن برش بزنید، توجه کنید عزیزان پخت مسقطی زمانبره حدود سه ساعتی با حرارت ملاااایم طول میکشه،چرا؟تا هم مسقطی شفاف بشه هم بوی خامی نشاسته گرفته بشه نشاسته باحرارت ملایم پخته میشه وبوی خامیش میره اگر حرارت رازیادکنید وسریع مسقطی راسفت کنین بوی خامی نشاسته درمسقطی حس میشه،پس حرارت کم وزمان طولااانی اگر مسقطی سفید رنگ خواستین تهیه کنید به جای اب شیر جایگزین کنید واگرکاکائویی به جای زعفران پودرکاکائو داخل مسقطی سفید میتونین پودر نارگیل بزنید، برای همزدن هم میگیم مرتب هم بزنید که لخته وگلوله ای نشه وگرنه میشه هرازگاهی هم هم نزد ولی طوری که مواظب باشین،،، چون نشاسته زود گوله میشه و حالت لخته ای میگیره غلظت نهایی مسقطی هم درحد ماست باشه،شلترم باشه مسقطی میبنده وخوشمزست ولی انسجام کمی داره می تونین از یک ق غ گلوکز هم برای کشدارشدن استفاده کنید این میزان تقریبا یک سینی سی در چهل میشه .
تکنیک سلامت ‏«کمبود روی‏» موجب شوره میشود !🤔 ▫️براساس تحقیقات کمبود روی یکی از عوامل اصلی شوره سر است ▫️شیر،آجیل، پنیر، بادام زمینی و گوشت سرشار از روی هستند * استرس، عفونت و حساسیت هم باعث شوره میشوند 👇👇🏿👇 🦋
تکنیک برای جوش صورت ماسک موز برای جوش صورت🌸🌸 ✍موز با اثردهی لطافت بخشیدن به پوست صورت برای انواع پوست ها مخصوصا پوست های خشک بسیار موثر است. در پوست هایی که مبتلا به جوش هستند، ماسک موز می تواند یک درمان قوی در رفع جوش های پوستی باشد. ✍زیرا موز می تواند سبب خشک کردن جوش ها شده و پس از مدت زمان کوتاهی جوش های صورت از بین رفته و پوستی صاف به شما می بخشد. 🦋🦋
واقعا قشنگه♥️🌹 ﺍﺳﺘﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺷﺎﮔﺮﺩﺍﻥ ﺧﻮﺩ ﭘﺮﺳﯿﺪ " : ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﭼﻪ ﭼﯿﺰ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﺯﯾﺒﺎ ﻣﯿﮑﻨﺪ؟ " ﯾﮑﯽ ﮔﻔﺖ : ﭼﺸﻤﺎﻧﯽ ﺩﺭﺷﺖ ﺩﻭﻣﯽ ﮔﻔﺖ: ﻗﺪﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ : ﭘﻮﺳﺘﯽ ﺷﻔﺎﻑ ﻭ ﺳﻔﯿﺪ ! ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺩﻭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺯ ﮐﯿﻔﺶ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻭﺭﺩ ... ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻫﺎ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮔﺮﺍﻧﺒﻬﺎ ﻭ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺳﻔﺎﻟﯽ ﻭ ﺳﺎﺩﻩ ﺳﭙﺲ ﺩﺭ ﻫﺮ ﯾﮏ ﺍﺯ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻫﺎ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﯾﺨﺖ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺷﺎﮔﺮﺩﺍﻥ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺭﻧﮕﯿﻦ ﻭ ﺯﯾﺒﺎ ﺯﻫﺮ ﺭﯾﺨﺘﻢ ﻭ ﺩﺭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺳﻔﺎﻟﯽ ﺁﺑﯽ ﮔﻮﺍﺭﺍ ! ﺷﻤﺎ ﮐﺪﺍﻣﯿﮏ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ؟ ﻫﻤﮕﯽ ﺑﻪ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺳﻔﺎﻟﯽ ﺭﺍ ...! ﺍﺳﺘﺎﺩ ﮔﻔﺖ" : ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﺪ؟! ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻥ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺷﻨﺎﺧﺘﯿﺪ ﻇﺎﻫﺮ ﺑﺮﺍﯾﺘﺎﻥ ﺑﯽ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﺷﺪ"!!! ﺣﯿﻒ ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺩﯾﺮ ﺭﻭ ﻣﯿﺸﻮﺩ!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بامیه بدون تخم مرغ اندازه لیوان ۲۵۰ میلی لیتر معادل لیوان فرانسوی دسته داره و یا همون پیمانه قنادی مواد لازم: 2 لیوان آب 2 لیوان ارد 2 قاشق غذاخوری شربت بار یا عسل(شربت بار همون شربت زولبیا و بامیه هست) 2 قاشق غذاخوری روغن مایع ابتدا اب و روغن و شربت را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بزارید تا ریز جوش بزنه و به محض جوشیدن ارد را یکباره اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه و خمیر جمع بشه. بعد خمیر را با همزن بزنید تا ولرم بشه و خمیر مانند فیلم یکدست بشه. خمیر را داخل قیف با ماسوره دلخواه بریزید و داخل روغن داغ با کمک قیچی چرب شده از خمیر داخل روغن برش بزنید. بامیه ها که سرخ شد از داخل روغن خارج کنید و داخل شربت باز بندازید و بعد از داخل شربت خارج کنید و نوش جان. اگر میخواهید کم شیره شود شربت را روی بامیه ها بریزید . 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سبزی آش: ۵۰۰ گرم گوشت گوسفند چربی دار با استخوان: ۶۰۰ گرم دنبه گوسفند: ۱۰۰ گرم پیاز متوسط: ۵ عدد برنج نیم دانه: ۱.۵ پیمانه نخود: ۱/۲ پیمانه لوبیاچیتی: ۱/۲ پیمانه عدس: ۱/۳ پیمانه ماش: ۱/۳ پیمانه بلغور گندم: ۱/۳ پیمانه زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری پر فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری سرصاف نمک: به مقدار لازم گوشت و دنبه را به همراه نخود و لوبیاچیتی و سه عدد پیاز ریز شده و مقداری آب داخل زودپز می پزیم. در قابلمه اصلی برنج، ماش، عدس، بلغورگندم و به همراه سبزی آش و مقداری آب با هم می پزیم.گوشت و دنبه پخته شده را با مقداری لوبیا و نخود پخته شده له می کنیم و با مابقی نخود و لوبیا داخل قابلمه اصلی آش می ریزیم و بصورت مداوم هم می زنیم تا زمانیکه مواد آش مانند حلیم کش بیاد.در انتها دو عدد پیاز را خلالی ریز کرده، داخل روغن سرخ می کنیم، زردچوبه و فلفل را می ریزیم و تفت می دهیم و به همراه نمک به آش جا افتاده اضافه میکنیم 👨‍🍳
بریونی با سایدیش سبزیجات سیب زمینی تنوری کدو و هویج😋😋😋 طرز تهیه👇 مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست) مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه. 🌟
زندگی رو زیاد جدی نگیر... چون هرگز از اون زنده بیرون نمیری.
فشارخونی‌ها این سبزی را روزانه مصرف کنند ▫️ ترخون تازه تا 0/3 درصد اسانس دارد. روتین موجود در ترخون از لخته شدن خون، التهابات، اسپاسم، فشارخون و تصلب شرایین (سفتی جدار رگ ها) جلوگیری می کند. + در ضمن،‌ترخون رطوبت هوا را خشک می‌کند و نوعی سردی دارد که سودمند است. نگه داشتن آن در دهان برای درمان زخم و جوش درون دهان مفید است اگر به سلامتی خود اهمیت میدید کانال زیر دنبال کنید 👇❤️ .
✅ طرز عصاره گیری کشمش ✍️ یک استکان کشمش سایه خشک یا آفتاب خشک را تمیز کرده و بشوئید و با یک لیوان آب جوشیده ولرم مخلوط کرده ودر مخلوط کن، مخلوط کنید، تا بصورت شیره در آید و بعد صاف کرده و سپس مورد مصرف قرار دهید. جهت خوش عطرشدن و ازدیاد اثر این شیره میتوانید به ازای هر لیوان دو قاشق گلاب به آن اضافه کنید. 👌عصاره فوق ↯↯ 🔻بسیار مقوی بدن ▫️خونساز خیلی خوب ▫️تقویت کننده حافظه ومغز ▫️ازبین برنده سودا و بلغم 🔺در بدن وگرم کننده بدن 🦋🦋
🌟در این شب آرام ... 🌸دعایتان میکنم بخیر 🌟نگاهتان میکنم به پاکی 🌸یادتان میکنم بخوبی 🌟هرجا هستید 🌸بهترین‌ها را برایتان آرزو دارم 🌟شبی زیباو سراسر آرامش 🌙در آغوش مهربانی های خدا داشته باشید 💜شبتون بخیر و سرشار از آرامش⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🦋 دنیا متعلق به آدمایی هست که صبح ها با یک عالمه آرزوهای قشنگ بیدار میشن امروز از آن توست پس با اراده ات معجزه کن صبحتون بخیر و‌شادی ❤️ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🥟 برنج پخته شده ذرت پخته شده و چرخ شده پیازچه و هرنوع ادویه یا سبزیجاتی که دوست دارید رو مخلوط کنید و به اندازه گردو بردارید و داخل تخم مرغ بغلتونید و بعد توی پودر سوخاری بغلتونید بعد توی روغن فراوون سرخ کنید 😍👏
ترفند 🍰 برای اینکه کیک هایی که میخواهید خامه کشی کنید برش های هم اندازه داشته باشند بعد سرد شدن کیک با خط کش سانت بگیرید و جای مورد نظرتون رو خلال دندان بزارید و بعد با نخ کیک رو برش بزنید 🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 موادلازم:⠀ قارچ کوچک ۲ بسته⠀ ۲ عدد پیاز⠀ فلفل دلمه ای کاپی ۲ عدد⠀ فلفل سبز ۱⠀ شکر۱ ق غ⠀ آبلیمو ⠀ گوجه فرنگی ۳⠀ رب‌گوجه ۱_۲ ق ⠀ کره_روغن زیتون⠀ فلفل سیاه،نمک،نعناع خشک،فلفل چیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مواد لازم: 1 عدد پیاز 2 عدد فلفل قرمز 1 کاسه مرغ پخته ریش ریش شده نمک فلفل و ادویه خمیر یوفکا تخم مرغ هم زده آرد سوخاری طرز تهیه: پیاز و فلفل را درون روغن کم تفت میدهیم. مرغ و ادویه را اضافه میکنیم.(میتونید از چیزهای دیگه مثلا ذرت ونخودفرنگی یا به جای مرغ ازگوشت چرخ کرده مثل موادماکارونی هم استفاده کنید سلیقه ای هست میتونیدحتی ازپنیرپیتزاهم توش استفاده کنید) خمیرهای یوفکارا مثلثی شکل میبریم. داخلش از موادمان ریخته و لقمه میکنیم. آنها را به تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته میکنیم و درون روغن داغ سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 بادمجون ۳ عدد گوجه فرنگی ۵ عدد پیاز ۲ عدد سیر ۷ حبه سیب زمینی ۳ عدد عدس ۱/۲ لیوان سبزی خورشتی ۱۰۰ گرم نعناع ۱ قاشق غذاخوری آردگندم ۱ قاشق غذاخوری شنبلیله: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری نمک و آبغوره به مقدار لازم سیب زمینی، پیاز، سیر و بادمجون ها را پوست گرفته و ریز می کنیم.گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش و آب یخ قرار داده، پوست گرفته و ریز می کنیم.سیر و پیاز را داخل روغن تفت می دهیم و پس از کمی طلایی شدن بادمجون ها را اضافه کرده و تفت می دهیم، درب قابلمه را قرار داده و حدود ده دقیقه می پزیم، گوجه فرنگی ها را ریخته و تفت می دهیم، به ترتیب سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، نعناع، آرد، شنبلیله، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، شش لیوان آب، عدس و سبزی خورشتی را داخل غذا ریخته و با شعله ملایم حدود دو ساعت می پزیم، پس از جا افتادن اشکنه، نمک و آبغوره را اضافه می کنیم و هم می زنیم،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 _شیر ۲۰۰ میلی لیتر _ تخم مرغ یک عدد _ نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر _ آرد ۱۶۰ گرم _ نصف قاشق چایخوری نمک _پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم _ روغن برای سرخ کردن در ماهیتابه _ یک تکه کره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مواد لازم: گوجه گیلاسی ۱ بسته تخم مرغ ۴ عدد پنیر خامه ای (ترجیحا ویلی) ۲ قاشق روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری نمک فلفل سیاه پاپریکا به مقدار دلخواه ریحون سبز برای تزئین
پیاز را کنار سیب ‌زمینی نگذارید رطوبت و گازهایی که از سیب‌زمینی منتشر می‌شود باعث پوسیدگی پیاز می شود..