فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت به روش خاص 😍😍
ارد،تخم مرغ ،پیازچه ،نمک،زردچوبه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#طرز_تهيه_کرپ_کالباس_و_جعفری
جعفری+تخم مرغ+نمک+کالباس+پنيرگودا
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#نان_گیپور_تابه ای
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
مواد لازم برای 5 نفر
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 لیوان
آرد سفید 1 لیوان
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
✅مواد را مخلوط کرده و داخل ظرف خالی سس کچاب می ریزیم و داخل تابه ای که با روغن آن را چرب کردیم قالب می زنیم و صبر می کنیم تا یک طرف نان بپزد بعد نان را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم خوب بپزد و در آخر از روی تابه بر می داریم و داخل آن مواد یا سبزیجات مورد نظرمان را سرو می کنیم.
نوش جان🍀
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_رولی_آسان
یه غذای سریع و راحت
اگر پسندیدید از ۱ تا ۱۰ نمره بدید 😉
مواد لازم📝
گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری
میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان
نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد
کنجد به میزان لازم
✍طرزتهیه :
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید.
رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 صلوات خاصه امام رضا «ع» 💚
🌷 اللهم 🌷
🌷 صل علیٰ 🌷
🌷عليِ بْنِ موسَی 🌷
🌷الرِضَا المرتضیٰ الاِمام🌷ِ
🌷 التَّقيِ النَّقي و حُجَّتكَ 🌷
🌷 عَلی مَنْ فَوقِ الاَرض 🌷
🌷ومَن تَحتَ الثَّريٰ 🌷
🌷 الصِّديقِ 🌷
🌷الشهید🌷
🌷صَلاةً 🌷
🌷كَثيرةً تامَّةً 🌷
🌷 زاكيةً مُتَواصِلةً 🌷
🌷 مُتَواتِرَة ًمُتَرادِفة 🌷
🌷 كَأَفْضَل ماصَلَّيْتَ عَلى🌷
🌷 أَحَدٍ مِن اَوْليائِك. 🌷
🌷صلوات الله علیک🌷
🌷و علی آبائك🌷
🌷وأوﻻدك🌷
💚♻️کاش میشد پر بگیرم تا حرم
💚♻️پیشِ سلطان پیشِ آقایِ کرم
💚♻️کاش دعوت میشدم با زائران
💚♻️در حرم پر میزدم با عاشقان
💚♻️کاش من راهم صدایم میزدی
💚♻️یک زیارت را به نامم میزدی
💚♻️کاش گردد این گدا پابوسِ تو
💚♻️بندهٔ عاشق تر و مخصوصِ تو
💚♻️درشبِ قبرم کنی من راخطاب
💚♻️میکنی آقا قدمها را حساب
💚♻️باتوعاشقترشدن عشقِ منست
💚♻️عشقِ زیبای شما رزق منست
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشبختی یعنی 😍
واقف بودن به اینکه هرچه داریم
از رحمت خداست
وهرچه نداریم ازحکمت خدا
احساس خوشبختی یعنی همین!
خوشبختی رسیدن به خواسته ها نیست
،بلکه لذت بردن ازداشته هاست.🌸⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
آب هویج دوای هر درد بیدرمانه!
#سالم_باشیم
⛑ #پـ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے
••••●❥JOiN👇🏾
░҉⃟🧚🏼♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚♂
♦️گردو پلو؛ پلویی مقوی
🔹گردو پلو از جمله غذاهای مقوی و سالم است که در بخش هایی از استان چهارمحال و بختیاری به خصوص سامان پخته می شود. این شهرستان به دلیل دارا بودن تولیدات باغی به خصوص گردو و بادام در سطح ایران مشهور است.برنج، مغز گردو، گوشت گوسفندی، پیاز، زرشک، زعفران مواد تشکیل دهنده این غذای خوش مزه هستند. این غذا به واسطه ی وجود گردو و زعفران و گوشت جزو غذاهای مجلسی ایل بختیاری محسوب می شود.
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک درخت میتواند شروع یک جنگل باشد
یکلبخندمیتواند آغازگر یک دوستی باشد
یکدستمیتواند یاری گر یک انسان باشد
یکواژه میتواند بیانگر هدف باشد
یک شمع میتواند پایان تاریکی باشد
یک خنده میتواند فاتح دلتنگی باشد
یککلام امیدبخش میتواند رافع روحتان باشد
یکنوازش میتواند راوی مهرتان باشد
یک زندگی میتواند خالق تفاوت باشد
بیایید امروز آن " یک " باشیم...
💗💗💗
💗💗
💗ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
♦️آو تفتاله
🔹آو تفتاله نیز یکی دیگر از غذاهای بومی چهارمحال و بختیاری به شمار می رود که بسیار خوشمزه است و طعم اصلی آن به دلیل وجود قیسی و ترشی ناردون به ترشی می زند. این آش جزو آش های اصیل منطقه بختیاری محسوب می شود. آب، روغن، پیاز، برگه زردآلو، ترشی ناردون و... از جمله موادی است که در تهیه این غذا بکار برده می شوند.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#نکته_کیک_پزی 🍰
🥚 اگر سفیده تخم مرغ رو به محض بیرون آوردن از یخچال بزنید سفیده تخم مرغ به اندازه کافی کف نمیکنه.بنابراین ابتدا آن را در دمای محیط قرار دهید سپس هم زدن را شروع کنید. 💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#پلو_مرغ 🍗 😋
🔸اول مرغ ها رو توی روغن و کره سرخ کردم و کنار گذاشتم ، پیاز رو توی همون روغن تفت دادم . نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، پودر سیر ، ادویه کاری اضافه کردم و برنج رو ریختم ، جعفری اضافه کردم ، اب ریختم و گذاشتم تا کمی آب برنج جمع بشه . باید گشنیز اضافه کرد ولی من گشنیز نداشتم . با عطر گشنیز خیلی عالی میشه .
مرغ ها رو روی برنج چیدم و دم گذاشتم . این غذا بهتر هست که کمی چرب باشه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسم دنیا درهمین است آنکه آمد رفتنی ست
بعدِ رفتن نام نیکت بر زبانها ماندنی ست
تا توانی خلق را ازخود مرنجان با سخن
آنکه بالاتر نشیند آخرش افتادنی ست
عمرو جانت گرچه عمر نوح هم باشد ولی
شیشه ی عمرگرانم عاقبت بشکستنی ست
ثروتت بند است برشب شهرتت با یک تبی
عاقبت ثروت به دست وارثان بسپردنی ست
دل مبند بر مال دنیا مال دنیا بی وفاست
خرقه ی زرهم بپوشی سیم و زرنابردنی ست
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸برای ظهر تون
🌿زيباترين حسها رو خواهانم
🌸حس قشنگ آرامش
🌿حس وجودخدا در قلبتون
🌸حس لطافت گلها
🌿حس باران توفصل گرما
🌸وحس داشتن دوستان خوبی
مثل شما
🌸ظهرتون دلنشین دوستان
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده #صبحانه عالی 😋😍
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
مربای سیب
#مربا_سیب
یک کیلو سیب رو پوست و هسته بگیرید به شکل دلخواه اسلایس کنید و داخل ظرفی از آب و سرکه سفید بریزین دو ساعت استراحت بدین.مقدار آب به اندازه ای ک روی سیبهارو بگیره و سرکه نصف لیوان.
حالا هشتصد گرم شکر و دو لیوان آب رو قوام بیارین و سیبهارو آبکش کنید و به شهد اضافه کنید.
اجازه بدین با حرارت ملایم بپزه.
زمان پخت به اندازه برشهاتون بستگی داره.برشها هرچی بزرگتر باشه زمان پخت بیشتره.
میتونین برای عطر مربا هل یا چوب دارچین اضافه کنید و یا زعفران آب کرده برای خوشرنگ شدن که من فقط زعفران زدم.اگ دوستدارین مرباتون خوشرنگ بشه حین پخت درب قابلمه رو بگذارین.بعد از پخت اجازه بدین مربا تو قابلمه کاملا سرد بشه بعد داخل شیشه بریزین
برای جلوگیری از شکرک زدن مربا یه قاشق آبلیمو انتهای پخت اضافه کنید.
به همین راحتی و خوشمزگی
ا 🍽👩🏻🍳
#ته_دیگ_طرحدار 😋
یه قاشق ماستی که شل نباشه با یک قاشق و نصفی آرد مخلوط کنید تا یکدست بشه و به غلظت سس مایونز برسه دقت کنید آرد گوله نشه تا راحت ازقیف بیرون بیاد (نه شل باشه نه سفت) کف تابه یا قابلمه رو با برس چرب کنید (روغن زیاد نریزید در حد چرب کردن)خمیر رو داخل قیف یکبارمصرف( یا کیسه فریزر ضخیم ) بریزید و سرشو خیلی کوچیک قیچی بزنیدو طرحتون رو بکشید. تابه رو روی حرارت کم بزارید چند دقیقه تا طرحم خودشو بگیره و فیکس بشه. و کمی تغییر رنگ بده و کف قابلمه بچسبه .حالا کمی روغن بریزید و برنج آبکش شده رو آروم آروم روش بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# پنیر پیتزا _خونگی
🌟
#پیام_سلامتی
🔰خواص کرفس امپراطور سبزی ها 🔰
1️⃣ سرشار از ویتامین ث
2️⃣ کاهش فشار خون
3️⃣ تقویت کننده دستگاه گوارش
4️⃣ ضد سرطان
5️⃣ آرامش اعصاب
6️⃣ کاهش وزن و چربی سوز
🦋🦋
💟 #تورم_غدد
✴️•درمان↯
🔘✍ برگ مریم گلی را به صورت چای تهیه کرده و با عسل مخلوط نمایید و روزانه دو نوبت به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه غرغره نمایید👌
🦋🦋
#مرنگ
سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم (تقریبا معادل ۳عدد سفیده تخم مرغ درشت میشه،هر سفیده تخم مرغ تقریبا معادل ۳۵_۳۰گرم هست)
شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم(من حدود یک لیوان سرخالے زدم)
معمولا دوبرابر وزن سفیده شڪر اضافه میشه،اگر شڪرتون درشت بود ڪمے اسیاب شود،با این میزان از شڪر مطمئنا مرنگ شیرین خواهد بود مے توان شڪر دستور راڪمترازمیزان گفته شده ریخت به شرطے ڪه سفیده راخوب فرم دهید،
اب لیموترش تازه ۱ق چ
وانیل یا اسانس دلخواه ڪمی
براے تهیه مرنگ بهتراست از سفیده هاے تازه تخم مرغ استفاده شود وموقع جدا ڪردن سفیده اززرده مواظب باشید اززرده چیزے وارد سفیده نشود،سفیده ها رادرظرفے تمیز (ظرفی ڪه خیس یا چرب نباشد)درابتدا بادور تند همزن بزنید تا ڪف ڪند وسپس فومے شڪل شود،دراےن مرحله ڪمے آبلیمو اضافه ومخلوط ڪنید،اسانس یا وانیل نیز به دلخواه دراین مرحله اضافه شود،
حال به سفیده فومے شڪل قاشق قاشق شڪر افزوده وبادورمتوسط همزن بزنید،تا شڪر ڪاملا حل شود وسفیده تخم مرغ فرم بگیرد،به حدے ڪه با خارج ڪردن سریهاے همزن،جای آن به حالت قله ایستاده(نه خمیده)بر روے سفیده باقے بماند ومرنگ قابلیت شڪل گرفتن پیدا ڪند،
مرنگ رادرون قیف وبا ماسوره هاے دلخواه ریخته وروے سینے ڪاغذ انداخته پایپ ڪنید،سینی رادرفر،با ڪمترین حرارت ممڪن ،حدود صددرجه،تاجاےی شعله راڪم ڪنید ڪه فرخاموش نشه،بگذارےد حدودتقریبا یک ساعت ونیم دو ساعت اجازه دهید تا مرنگها خشک شود وبراحتے ازروے ڪاغذ روغنے جداشوند،
اگر دماے فر زیادباشه مرنگ تغییر رنگ میده،
اگر بیشتر داخل فربمونه ڪاملا خشک میشه،اگر ڪمتر داخل مرنگها ڪمے نرم وادامسے شڪل میشه،
هرچقدر بیشتر داخل فربمونه روش ترک میخوره،
برای مرنگ هاے خوڪے شڪل،ڪمی رنگ قرمز زدم وبا قیف بدون ماسوره سر خوک رازدم وبا ماسوره برگ ڪوچک گوشها، پس از خشک شدن با شڪلات ذوب شده چشم وبینے راڪشیدم،
مهمترےن نڪته تهیه مرنگ دماے پایین فرهست باید بادماے خییلے ڪم خشک بشن ڪه هم تغییر رنگ ندن وهم براق بمونن فر من هم دماش خیلے بالا هست ولے بازم مرنگها بد نمیشن فقط ڪمے براق نیستن،،،،
اگر حرارت فرتون زیاده مے تونین درب فر را بعد ازحدود ۴۵ دقیقه یڪساعت ازپخت مرنگها ڪمے نیمه باز بگذارید تا ڪمے ازحرارت داخل فرڪم بشه،پس از خشک شدن ڪمے درون فرخاموش بمانندوسپس خارج ڪنید،
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت_آلو_اسفناج
خورشت واقعا لذیذ و آسون اول یه پیاز نگینی تفت بدید بعد سینه یا ران مرغ بهش اضافه کنید با نمک فلفل و زردچوبه و زعفران تفت بدید و آب بریزید بپزه.بعد که پخت از آب مرغ جدا کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.یک تا دو دسته اسفناج رو درشت خرد کنید و تفت بدید فلفل و زرچوبه و کمی نمک اضافه کنید بذارید کامل آبش تبخیر بشه حدود بیست عدد آلو بخارا و دو تا سه قاشق آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره اضافه کنید و تفت بدید به آب مرغ اضافه کرده بذارید بپزه نیم ساعت آخر مرغ ها رو بهش اضافه کرده بذارید جا بیفته.
🌟