9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پوره_گوجه🍅
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
دیزاین کیک😍🎂🎂🎂
🎀
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#فوروارد_یادت_نره 😉
35.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_کباب
کوفته کباب خوشمزه با یه سس عالی ، شما با نون دوست ، یه غذای ساده که هم برای ناهار و هم برای شام مب تونید درست کنید ☺️🌹
برای ۵ تا ۶ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
آرد سوخاری یا پودر نان ۱ تا ۲ ق غ
جعفری خرد شده ۲ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیل و پول بیبر و زیره به میزان لازم
گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل و اورگانو به میزان لازم
سرکه ۲ ق غ
شکر ۱ ق غ
پیاز رو رنده ریز کردم و آبش رو گرفتم و به گوشت چرخ کرده اضافه کردم . سیر رنده شده یا پودر سیر ،جعفری ، آرد سوخاری و ادویه جات رو هم ریختم و همه رو با هم مخلوط کردم و خوب ورز دادم . یک تا دو ساعت در یخچال قرار دادم .
بعد به سیخ چوبی کشیدم و توی تابه با حرارت ملایم سرخ کردم و گذاشتم بپزه . بعد از تابه کباب ها رو خارج کردم و توی همون تابه یه پیاز خرد شده رو تفت دادم و سیر رنده شده هم اضافه کردم . زردچوبه و رب گوجه هم ریختم و تفت دادم . گوجه فرنگی ها رو رنده ریز کردم و ریختم و بهش نمک و فلفل و سرکه و شکر اضافه کردم . کباب ها رو توی این سس قرار دادم ، ۵ تا ده دقیقه موند و بعد از حرارت برداشتم .
🌟
#رسپی 🍓
پودر ژله آناناس ۱بسته
پودر ژله آلبالو ۱بسته
توت فرنگی
بچه ها اول قالب ژله رو یکم با پنبه روغنی چرب میکنیم بعد توت فرنگی هارو میچینیم ته قالب بعد پودر ژله آناناس رو که تو یه لیوان و نیم اب جوش حل کردیم و بهش اضافه کردیم به قاشق میریزیم روی توت فرنگی ها به اندازه ای که نصف توت فرنگی هارو بپوشونه بعد میزاریم توی یخچال تا نیم بند بشه و توت فرنگیا حرکت نکنن بعد بقیه ژله آناناسمون رو میریزیم روی توت فرنگی هامون و میزاریم توی یخچال تا ژله کاملا ببنده تو این فاصله ژله آلبالو رو اماده میکنیم میزاریم تو دمای محیط خنک بشه فقط برای اینکه ژلاتینش یجا نمونه هراز گاهی یه هم بزنید و بعد میریزیم روی ژله آناناسی که کاملا بسته شده و بعد از یک ساعت ژلمون آمادست دور قالب رو با چاقو جدا کنید و چند لحظه قالب رو توی اب گرم قرار بدین و ژله رو خارج کنید
#خورشت _گل کلم
#خورش_گل_کلم
یه پیاز متوسط رو نگینی خرد و به همراه دو قاشق رب گوجه توی کره سرخ کنين
دو قاشق نعنا( ترجيحا تازه) و سه قاشق جعفری اضافه کنين تا عطرشون آزاد بشه به همراه دو حبه سیر رنده شده،نمک،فلفل سیاه،آویشن،زنجبیل و زردچوبه
حالا بسته به تعداد، گوشت خورشي (توجيحا گوسفندي) رو اضافه کنين و اجازه بدين تغيير رنگ بده دو لیوان آب جوش اضافه کنين و حدود ٢/٥ ساعت زمان بدين تا گوشت بپزه ١٥ دقیقه به سرو ٣٠٠ گرم گل کلم رو با دو قاشق كره و مقداري نمك تفت بدين و به خورش اضافه كنين تا جا بیفته و آماده سرو بشه میتونین جعفری و نعنارو حذف کنید که پیشنهاد نمیکنم میتونین از لیمو عمانی و لپه توی این خورش استفاده کنین
🌟
#سالاد_انار
#سالاد_انار_کلم_بنفش
انار دون شده 1 ليوان
كلم بنفش خرد شده 2 ليوان
نمك بميزان لازم
گردو خرد شده بميزان لازم
سس مايونز بميزان لازم
ماست خامه ايي بميزان لازم
فلفل سياه 1 ق چ
آويشن 1 ق م
ابتدا كلم را خرد كرده داخل ظرفي ريخته و انارهاي دون شده هم اضافه ميكنيم ،نمك،فلفل سياه و آويشن را هم داخل ظرف ريخته سس و ماست خامه ايي ب نسبت مساوي روي سالاد ريخته و خوب قاطي كرده داخل يخچال بمدت 2 تا1 ساعت قرار ميدهيم بعد داخل ظرف مورد نظر ريخته و سرو مينمايييم.
🌟