eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ طعمدار تنوری🍗🍗😍😋 مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها : ران مرغ ۳ عدد ماست ۳ قاشق غذاخوری رب ۱ قاشق چایخوری کاری ۱ قاشق چایخوری آویشن نصف قاشق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری فلفل یک سوم قاشق چایخوری زیره سبز یک سوم قاشق چایخوری (به دلخواه) روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری سیر ۲ حبه یا یک قاشق چایخوری پودر سیر نمک به میزان لازم سیب زمینی ۳ عدد گوجه دو عدد در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ ماست،رب، سیر ، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون( سیب زمینی و گوجه ) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید 🌟
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بادمجون ۳ عدد گوجه فرنگی ۵ عدد پیاز ۲ عدد سیر ۷ حبه سیب زمینی ۳ عدد عدس ۱/۲ لیوان سبزی خورشتی ۱۰۰ گرم نعناع ۱ قاشق غذاخوری آردگندم ۱ قاشق غذاخوری شنبلیله: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری نمک و آبغوره به مقدار لازم سیب زمینی، پیاز، سیر و بادمجون ها را پوست گرفته و ریز می کنیم.گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش و آب یخ قرار داده، پوست گرفته و ریز می کنیم.سیر و پیاز را داخل روغن تفت می دهیم و پس از کمی طلایی شدن بادمجون ها را اضافه کرده و تفت می دهیم، درب قابلمه را قرار داده و حدود ده دقیقه می پزیم، گوجه فرنگی ها را ریخته و تفت می دهیم، به ترتیب سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، نعناع، آرد، شنبلیله، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، شش لیوان آب، عدس و سبزی خورشتی را داخل غذا ریخته و با شعله ملایم حدود دو ساعت می پزیم، پس از جا افتادن اشکنه، نمک و آبغوره را اضافه می کنیم و هم می زنیم، تخم مرغ ها را یکی یکی داخل اشکنه ریخته و با شعله ملایم بدون اینکه غذا را هم بزنیم، حدود بیست دقیقه دیگر می پزیم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک موشی🐹 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ اگر کیک ساده درست کردید و ایده ای برای خوشگلاسیون ندارید این مدل خوبی میتونه برای تزیین باشه😍 ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ظهر سه شنبه تون بخیر☀️ بفرمایید ناهار 😛😛🥗🍖🍔🌮🥘
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم مرغ…..۳ عدد شکر…..۱پیمانه گلاب…..۱/۴ پیمانه ماست…..۳قاشق غذاخوری ارد…..۲پیمانه روغن….۲/۳ پیمانه هل…..نصف قاشق چای خوری عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید. بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید.با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید.بکینگ پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید.چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد.فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید.قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه 🌟
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 مواد تشکیل دهنده: بیسکوییتتی بور یه بسته 2 عدد تخم مرغ 10 گرم وانیل 50 گرم شکر 500 میلی لیتر شیر نشاسته ذرت 45 گرم خامه یه بسته را بجوشانید از روی حرارت برداشته و 1 لیوان ماست به آن اضافه کنید و روی بیسکوییت ها بریزید بزارید داخل یخچال به مدت یکساعت . 5 قاشق غذاخوری شکر 5 قاشق غذاخوری کاکائو 150 میلی لیتر شیر روی آتش بگذارید و بجوشید و مرتب هم بزنید از روی حرارت برداشته و 100 گرم کره اضافه کنید پوشش شکلات باید صاف و براق باشد حداقل 2-3 ساعت و ترجیحاً بیشتر در یخچال قرار دهید . نتیجه واقعا عالیه حتما امتحانش کنید 🌟
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنینی مرغ 😍😋 پنینی مرغ یه لقمه جذاب و فوری پس ذخیره سینه مرغ ۱ عدد فلفل دلمه ای رنگی هر کدام ۱/۴ عدد پیاز ۲ عدد رب گوجه ۱ ق غ ادویه ها ( اورگانو ، زردچوبه ، پرک فلفل ، فلفل سیاه ، پولبیبر ،نمک ) پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم نون ترتیلا ۴ عدد کره کمی پیازچه و کمی جعفری تو هر مرحله كه مواد رو اضافه ميكنيد صبر کنید کاملا سبک بشه بعد مجدد اضافه کنید تایم کلی درست کردن این غذا ۴۵ دقیقه هستش و خیلی فوری آماده است 🌟
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنینی مرغ 😍😋 پنینی مرغ یه لقمه جذاب و فوری پس ذخیره سینه مرغ ۱ عدد فلفل دلمه ای رنگی هر کدام ۱/۴ عدد پیاز ۲ عدد رب گوجه ۱ ق غ ادویه ها ( اورگانو ، زردچوبه ، پرک فلفل ، فلفل سیاه ، پولبیبر ،نمک ) پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم نون ترتیلا ۴ عدد کره کمی پیازچه و کمی جعفری تو هر مرحله كه مواد رو اضافه ميكنيد صبر کنید کاملا سبک بشه بعد مجدد اضافه کنید تایم کلی درست کردن این غذا ۴۵ دقیقه هستش و خیلی فوری آماده است 🌟
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_حلوا 👆👇
مواد لازم برای کیک : آرد یک و یک چهارم لیوان شکر سه چهارم لیوان شیر نصف لیوان تخم مرغ ۲ عدد بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل یک چهارم ق چ کره ۵۰ گرم ( روغن مایع هم میشه ) طرز تهیه : ابتدا شیر و کره رو روی حرارت بگذارید تا کره آب شود و شیر گرم البته شیر نجوشه زرده و سفیده را جدا کرده سفیده رو با نصف لیوان شکر خوب هم بزنید تا فرم بگیره زرده را نیز با بقیه شکر و وانیل خوب همزده تا سبک و کشدار شود بعد سفیده را طی دو الی سه مرحله به زرده اضافه کنید و به صورت فولد کردن مخلوط کنید سپس آرد و بکنیگ پودر و به مواد اضافه کرده و دورانی هم بزنید تا آرد به خورد مواد بره و در انتها شیر گرم و کره آب شده رو کم کم به مایع اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد یک دست بشه این مواد رو در قالب 25 در 30 و 30 در 30 میتوانید بریزید در فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 30 دقیقه قرار دهید(  بسته به حرارت فر شما  ) وقتی کیک آماد شد بعد خنک شدن .روی کیک رو با عسل رقیق شده یا شربت مرطوب کنید و بعد حلوا تا داغ هست روی کیک باز کنید و هر شکل که خواستین برش بدین و تزیین کنید مواد لازم برای حلوا : آرد یک و نیم لیوان روغن مایع دو سوم لیوان گلاب یک سوم لیوان زعفران به مقدار لازم آب یک و نیم لیوان هل نصف ق م شکر          یک لیوان پر ( اگر شیرینتر دوست داشتید یک الی دو قاشق هم میتونید شکر اضافه کنید ) طرز تهیه : ابتدا شهد حلوا رو درست میکنیم آب و شکر و هل و گلاب و زعفران رو باهم مخلوط کرده و روی گاز میزاریم تا شکر حل بشه شهد نباید بجوشه .حالا آرد رو حدود بیست دقیقه تفت میدیم بعد روغن رو اضافه کرده و 10 دقیقه دیگه سرخش میکنیم حالا شربت رو کم کم اضافه کرده تا حلوا وسط ظرف جمع بشه بعد حلوا روگهواره میزنیم تا به روغن بیادو یکدست بشه نوش جااااااان 😊