eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
گوشت چرخ كرده (٥٠٠ گرم) ، را با يك عدد پياز بزرگ رنده شده مقداري دارچين مقداري زرد چوبه نمك فلفل ، نصف ليوان جعفري خرد شده و سه عدد نون تست كه دورش رو گرفتيم خوب ورز مي ديم و مخلوط مي كنيم بعد به هر صورت كه مايل بودين در آورده و سرخ مي كنيم براي سس هم يك عدد پياز رو نگيني خرد كرده در كمي روغن زيتون تفت ميديم سه تا گوجه فرنگي رو پوست گرفته نگيني مي كنيم و اضافه مي كنيم كمي شكر كمي نمك كمي فلفل و كمي سركه اضافه مي كنيم و ميذاريم كه غليظ بشه پلو هم رشته پلو روی کباب ها هم ، ماست یونانی و پولبیبر(فلفل پرک ترکی) هست
ماکارونی رو‌آبکش کردم گذاشتم کاملا خنک شد ،تو مدت سرد شدن چند بار آب سرد گرفتم روی ماکارونیها که بهم نچسبن. بعد۳مدل سس مدل ؛سس فرانسوی،مایونز،یک قاشق خردل اضافه کردم و مقداری ماست. برای ادویش فقط کمی نمک(چون خیارشور خودش شوره)فلفل و آویشن. بعد خیارشور ،ژامبون،هویج خام،ذرت و نخود فرنگی پخته شده،مقداری جعفری یا پیازچه خرد شده و اگر دوست داشتید ،کمی کلم بروکلی بلانچ شده خرد کنید و به ماکارونی اضافه کنید و همرو‌با هم‌مخلوط کنید.سس و‌ماست ادویه هارو‌ با کمی آبلیمو‌ مخلوط کنید و به ماکارونی اضافه کنید. چندساعتی بزارید داخل یخچال تا مزها به خورد هم برن. نکته:من خودم‌یک شب قبل درست میکنم درش رو‌میبندم میزارم یخچال،صبح دوباره کمی ماست و‌سس بهش اضافه میکنم ،چون سسها به خورد ماکارونی میرن و خشک میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨🍧🍮 فوق العاده آسان و خوشمزه ویفر خامه شکلات ذوب شده تزئین دسر به دلخواه حتما درست کنید و لذتش رو ببرید😍
یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و روزی سه تا چهار بار ابشو عوض کنید تا بو نگیره .نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ و دو عدد فلفل دلمه ای با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید. من این دفعه فقط آرد نخود چی زدم.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید.میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.کنجد هم دلبخواهی هس
اشپزی بانو ایرانی
#دسر_سارای_تاتلیسی .
به شدت پیشنهاد میدم این دسر رو برای مهمون هات درست کنی 🤗 بافتش نرم و لطیف ، مزه ای بی نظیر از ترکیبی از یک محلبی و گاناش شکلاتی در کنار یک مغزی لذیذ 😍😋 شیر ۳ لیوان شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) آرد سفید ۶۰ گرم (تقریبا ۱/۳ لیوان) نشاسته ذرت ۱۵ گرم (حدود ۱.۵ ق غ) وانیل ۱/۴ ق چ کره ۲۵ گرم شکلات ۵۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی ۵۰ گرم مغزی دل خواه (بادام یا پسته یا گردو یا فندق و ...) به میران لازم شیر و آرد الک شده و نشاسته ذرت و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم . مدام هم زدم و حرارت رو اصلا بالا نبردم و اجازه دادم تا مواد دسر بجوشه و به غلظت برسه ، در آخر وانیل و کره ریختم و از حرارت برداشتم . لیوان هایی رو انتخاب کردم و با مقدار جزیی روغن مایع چرب کردم و مواد دسر رو ریختم . ⬅️ لیوان و یا فنجانی رو انتخاب کنید که سطح و کف یکسانی داشته باشه تا دسر به برش های یکسانی برسه . روش رو سلفون کشیدم و در یخچال گذاشتم ، حداقل ۵ ، ۶ ساعتی بمونه . بعد به راحتی از لیوان در میاد و کافی که دورش رو با کارد آزاد بشه و خیلی راحت (قلوپ 😉☺️ ) ازش جدا میشه . (دقت کنید که جایی که می خواید برگردونید سطحی باشه که بتونید برش بدید و اگر سطحتون هم کمی با آب خیس کنید برای جا به جا کردن کار راحت تره ) بعد با چاقوی تیز و مرطوب به اندازه دل خواه برش دادم . برای تزیین این دسر از مغزی دل خواه و کمی گاناش میشه استفاده کرد. برای مغزی هر مغزی دل خواه میشه ، من خلال بادام رو کمی خرد کردم و داخل تابه ای با حرارت کم چند دقیقه تفت دادم که بو بگیره و خوشمزه بشه . بعد از خنک شدن دور دسر رو در مغزی غلتوندم . برای گاناش خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه و بعد شکلات تخته ای خرد شده ریختم و با هم ترکیب کردم ، یکدست شد از حرارت برداشتم و از دما افتاد در قیف یکبار مصرف ریختم و وسط دسر به صورت دایره وار ریختم . از یک کم پودر پسته هم در روی گاناش استفاده کردم . 👈 تعدادش بستگی داره که در چه سایز لیوان و چه اندازه برش بدید ، برای من ۹ تا برش شد . 🌟
10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت تابستونی با ۴ رنگ طبیعی☺️ 👆👇
اشپزی بانو ایرانی
شربت تابستونی با ۴ رنگ طبیعی☺️ 👆👇
شربت تابستونی با ۴ رنگ طبیعی☺️ گل نخود پروانه ای/ گل پنیرک آبلیمو شکر آب گلاب اکلیل خوراکی زعفران دم کرده تخم شربتی ‎طرز تهیه: گل نخود پروانه ای رو مثل چای دم کنین، بذارین خنک شه، تو این حین شربت رو درست کنین، که من برای شربت چهار ق غ شکر رو با ۱ ق غ گلاب ومقداری دلخواه آب حل کردم. حالا برای داشتن این ترکیب رنگ های جذاب، اول تو هر لیوان شربت رو بریزین بعد، چای گل نخود پروانه ای رو اضافه کنین. با اضافه کردن چند قطره آب لیمو، رنگ شربت میشه بنفش☺️بعدش با اضافه کردن چند قطره زعفرون دم کرده رنگش میشه سبز. حالا تو لیوان سوم، چای گل نخود پروانه ای کمتری بریزین، تا رنگ آبی کم رنگ داشته باشین، بعدش بهش مقدار بیشتری زعفرون دم کرده اضافه کنین تا رنگش زرد بشه😍لیوان آخر هم که همون رنگ آبی باقی بمونه در آخر هم بهشون اکلیل زدم ♥️
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت ۳ رنگ فوری ♧◇♧◇♧◇♧◇♧◇♧◇♧◇♧ مواد لازم: پنیرک🌸 نوشابه ی سون آپ🍾 یخ🧊 ژله آماده🍮 🌟
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو خونه پودر پیاز درست کن🧅 یه ادویه ی جادویی🤩 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه ظهر زیبایے خواهد بود وقتے بهترینها را براے دیگران بخواهیم... با آرزوے لحظاتے سرشار از 🌻عشق و شادی و لبخند "دوستان عزیز ظهرتون بخیر"🌺 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا