eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه چیزای دیگه ای باعث عمر طولانی میشه؟ ‌ ‌ ‌ تو بعضی شهرها گوشت قلقلی هم به این غذا اضافه می کنن، ولی من به همون روش ساده درست کردم مثل همون کله جوش ساده دستپخت بی بی تو قصه های مجید. کله جوش در عین سادگی به خاطر داشتن کشک و گردو سرشار از کلسیم، فسفر و منیزیمه و یک غذای مقوی و سیر کننده اس. مادر بزرگم می گفت هر غذایی که از قدیم مردم ایران میپزن یه حکمتی داره که موادی که کنار هم قرار می گیرن چیا باشن. کله جوش مواد لازم برای ۴ نفر: ۱-کشک ۴۰۰ گرم ۲-مغز گردو ۱۰۰ گرم ۳-پیاز متوسط ۱ عدد ۴-نعنا خشک ۱ ق.غ ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-روغن ۱ ق غ نکته: ۱-میزان آبی که به کشک اضافه می‌کنید به غلظت کشک کم نشه
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی ازنکته های مهمی که شاورما رو خیلی خوشمزه میکنه کیفیت خوب ادویه هایی هست که برای مزه دار کردن مرغ ما استفاده میکنیم. مواد لازم برای ۳ نفر: سینه مرغ ۴۰۰ گرم نان تافتون شرکتی ۶ عدد 🫓 سیب زمینی سرخ شده ۳۰ عدد 🍟 ماست ۳ ق غ سس مایونز ۳ ق غ لیمو ترش ۳عدد (شیرازی)🍋 روغن زیتون ۱ ق ع 🫒 سیر رنده شده ۲ حبه 🧄 پیاز متوسط ۱ عدد 🧅 پودر تخم گشنیز ،فلفل قرمز،نمک،فلفل سیاه نصف ق چ زردچوبه،دارچین،پاپریکا،زیره و پودر زنجیل
لیموناد آب سرد 2 لیوان شکر 1/2 لیوان آبلیموی تازه 1/2 لیوان یخ مقدار لازم آب ، شکر و آبلیموی تازه را داخل مخلوط‌کن بریزید و بزنید تا شکر حل شود سپس را داخل لیوان بریزید و به آن یخ اضافه کنید. برای سرو میتوانید داخل لیوان از برش های لیمو و چند برگ نعنا استفاده کنید. نکته ها : مقدار شکر و آبلیمو را میتوانید بنابر سلیقه تان کمتر یا بیشتر کنید ، میتوانید همزمان با تهیه لیموناد چند برگ نعنا داخل مخلوط کن بریزید تا لیموناد نعنایی داشته باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شهریور را باید قدم زد کوچه به کوچه، خیابان به خیابان شهریور را باید عاشق شد عاشق یک نفر مثل شهریوریها که بتوان دلگیری عصرهایش را تاب آورد... عصرتون دلبرانه ♥️ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا سیبزمینی و ماست رو باهم مخلوط کردید؟ *سیب زمینی 2 عدد * 1 لیوان ماست (200 میلی لیتر) * 2 عدد تخم مرغ * نمک * جعفری * آرد گندم 5 لیوان (500 گرم) * بکینگ پودر (20 گرم) روغن نباتی (200 میلی لیتر) . مواد رو باهم مخلوط کنید و خمیر‌رو ۱۰ دقیقه ورز بدید و با یه چیز گرد برش بزنید و داخل روغن دوطرفش رو سرخ کنید حتما امتحانش کنید که معرکسه است
توت فرنگی یک کیلو شکر ۳ لیوان(در اصل دو لیوان اما به نظرم کم اومد شما طبق سلیقه خودتون رفتار کنید) آب ۴ لیتر آب نصف لیمو ابتدا برگهای توت فرنگی هارو بکنید و خوب بشورید و در ظرفی بریزید و شکر بزنید بزارید ۲-۱ ساعت بمونه بعد این مدت روی توت فرنگی ها آب بریزید و ۲۰-۱۵ دقیقه بجوشونید،آب لیمو بریزید و ۵ دقیقه دیگه بجوشه و از صافی خیلی ریز رد کنید
🌸🍃🌸 آرامش ﻣﯿﺨﻮﺍهی؟🌺🍃 بی هیچ چشم داشتی "ﻣﻬﺮبان باش" ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﯾﺰﯼ ﮐﻦ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ وابسته نباش... ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺗﻮﺳﺖ ﺑﺤﺚ ﻧﮑﻦ فقط به او گوش کن آرامش میخواهی فقط و فقط "دلت را به خدا بسپار"...🌺🍃 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه ماستی موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر درستش کنی... ۱ کیلو سینه مرغ سیر ۵ حبه فلفل سیاه نیم کوب ۱ ق چایخوری سرپر نمک یک قاشق چایخوری سر پر ماست چکیده ۴ق غذاخوری سر پر روغن زیتون ۳ ق غذاخوری
بلانچ کردن سبزیجات من لوبیا سبز،بامیه،نخود فرنگی و... اکثر سبزیجاتی که میخوان فریز شن رو به این روش تهیه میکنم چون هم رنگشون همینطور تازه می مونه و هم خاصیتشون کاملاً حفظ میشه برای بامیه اول سر بامیه هارو طوری میگیرین که سوراخ هاش بیرون نیفته و لعاب بامیه ها بیرون‌نره بعدش میریزیم داخل آبجوش که مقداری نمک داخلش ریختیم و میذاریم یخورده بمونه تا حدی که بعد اضافه کردن بامیه ها آب دوباره به جوش بیاد و بعد مستقیم میریزیمشون داخل یه کاسه آب یخ و یکم که موند و‌خنک شد داخل فریز میزارم
سالاد کلم سیب زمینی آبپز شده دو عدد متوسط کلم قرمز ریز خرد شده یک لیوان کالباس خرد شده نصف لیوان خیار شود خرد شده یک لیوان پیازچه خرد شده یک چهارم لیوان سس مایونز نمک و فلفل خیار شور را ریز نگینی خرد کنید سیب زمینی را آبپز رنده درشت بزنید قسمت سفید پیازچه را خرد کنید و کالباس هم نگینی خرد کنید کلم بنفش را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و همه ی مواد را مخلوط کنید سس مایونز و نمک و فلفل بزنید و مواد را خوب مخلوط کنید داخل قالب بریزید و درون یخچال قرار دهید تا یک ساعت استراحت کنه بعد برگردونید و تزیین کنید
موهیتو نعنا تازه۱۰برگ ،لیموترش 🍋تازه ۲عدد،شکر دوقاشق غذا خوری (یا می تونید از عسل 🍯به جای شکر استفاده کنید که من یک‌قاشق غذاخوری به جای شکر استفاده کردم‌)یخ قالبی مقدار لازم ،سودا آب گاز داریک لیوان برگ‌های نعناع و یک برش از لیمو را داخل یک لیوان محکم بریزید و با استفاده از گوشت‌کوب خرد کنید تا آب لیمو و روغن نعناع بیرون بیاید. دو برش دیگر لیمو را به همراه شکر یا عسل اضافه کنید و دوباره با گوشتکوب خرد کنید تا دوباره آب لیمو بیرون بیاید. حالا یخ‌های مکعبی را داخل لیوان بریزید و لیوان را با آب گازدار (سودا) پر کنید هم بزنید طعم آن را بچشید و اگر لازم بود باز هم شکریا کمی عسل اضافه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 * 4-5 سیب زمینی * 2 عدد هویج * 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی (برای تفت دادن هویج) * 2 قاشق غذاخوری روغن (برای ورز دادن) * 1 قاشق چایخوری نمک * نعنا نصف قاشق چایخوری * نصف قاشق چایخوری پاپریکا * یک قاشق چایخوری فلفل سیاه سس ماست: * 1.5 فنجان ماست (250-300 گرم) * 1 قاشق غذاخوری سس مایونز * 1 حبه سیر له شده * کمی نمک برای موارد فوق: * 3 قاشق غذاخوری روغن * 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید و بجوشانید تا نرم شوند. (در کمی آب با حرارت متوسط ​​جوش آوردم) هویج را رنده کنید و در دو قاشق غذاخوری روغن نباتی سرخ کنید. آب سیب زمینی ها را خالی کرده و در ظرفی بریزید. هویج، نمک، فلفل و نعناع را اضافه کنید و خوب ورز دهید. قطعاتی به اندازه گردو از سیب زمینی برداشته و در دستان خود گرد کنید و در بشقاب سرو بچینید. مواد سس ماست را با هم مخلوط کرده و روی گلوله های سیب زمینی بریزید. فلفل آسیاب شده و روغن را در تابه ای بریزید و روی اجاق گاز بگذارید و روی سیب زمینی ها بریزید. میتوانید با مقداری جعفری خرد شده تزئینش کنید. .
🔅پیاز خلالى رو داخل اب جوش با نمك بریزید و اجازه بدین پنج دقیقه بجوشه بعد سریع آبکش کنید و روش آب سرد بگیرین و بزارید کمی آبش بره بعد بایک دستمال بزارید و رطوبش رو بگیرین 🔅بعد بزاريد روغن تابه خوب داغ بشه و یک ق چ نمک هم بزنید روغن باید جوری باشه که روی پیاز رو بگیره اصلا هم نزنید چون پیاز نرم هم بزنید حالت له پیدا میکنه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 مواد لازم: گوشت گوساله... ۷۰۰ گرم گوشت گوسفند....۳۰۰ گرم سیر.....۱ عدد پیاز.... ۲عدد فلفل سیاه.... ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز.... نصف قاشق چایخوری نمک...... ۱ قاشق چایخوری (بستگی به ذائقه داره) جعفری..... ۶ تا قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای قرمز خرد شده.....۱ عدد(از فلفل دلمه ای سبز هم میشه استفاده کرد) گوجه و فلفل کبابی...... برای گذاشتن توی سینی فر کاغذ روغنی و سیخ چوبی طرز تهیه: گوشت گوسفند و گوساله رو چرخ کنید با پیاز و سیر مخلوط کنید و خوب ورز بدین، بعد فلفل دلمه ای و ادویه ها و جعفری و نمکو اضافه کنید و ورز دهید،سپس به مدت دو و سه ساعت در یخچال بزارید بمونه،بعد مثل فیلم به سیخ بکشید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و لابه لاش گوجه و فلفل کبابی بچینید. در فر گرم شده از قبل با دمای۱۸۰ و مدت زمان ۱۵ دقیقه بزارید بپزه،چک کنید اگه خوب پخته نشده بود ۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه 🌟
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متفاوت با کباب تابه ای😍😋 یکی از بهترین نسبتها، نسبت یک به یک عدس و برنج هست. یعنی به ازای هر لیوان برنج، یک لیوان عدس ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با نوک ق چ پودر زنجبیل، پودر پاپریکا 1ق چ، جوزهندی خیلی کم، نمک و فلفل سیاه، 1عدد پیاز کوچک رنده شدهذخوب ورز بدید، داخل ماهیتابه شکل بدید و کنار بزارید. عدس هارو با نمک و چوب دارچین داخل آب بریزید. ۱۵ دقیقه برنج شسته شده رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آب بجوشه و تبخیر بشه اجازه بدید روی حرارت کم دم بکشه. . ماهیتابه کباب رو روی حرارت زیاد بزارید، روغن بریزید و دو طرف اون رو سرخ کنید. زمان سرخ کردن هر طرف به ضخامت کباب بستگی داره. اما هر ۲-۳ دقیقه اونهارو بچرخونید تا نسوزه،حرارت رو کم کنید و تمام. داخل یک ماهیتابه دیگه، کره رو ذوب کنید، زرشک، کشمش و خرما بریزید و یک دقیقه حرارت بدید (بیشتر نشه که بافتش از بین نره) 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این چند ثانیه رو ببین حال دلت عوض شه در مسیر بهشت... ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اشپزی بانو ایرانی
#کاپ_کیک_هل_گلاب 👆👇
موادلازم: تخم مرغ۴عدد شکر۱/۵لیوان وانیل مقداری روغن ۱لیوان شیر ۱/۲لیوان پودر هل ۱ق چ خ پودر دارچین۱ق چ خ گلاب۱/۲لیوان آرد۲/۵لیوان بکینگ پودر۱ق غ خ طرزتهیه: ابتدا شکر تخم مرغ و وانیل رو هم زدم تا کرمی وکشدار بشه پودرهل ودارچین رو اضافه کردم هم زدم روغن شیر و گلاب رو به ترتیب اضافه کردم ومخلوط کردم آرد وبکینگ پودر رو الک کردم کم کم به مواد اضافه کردم مواد داخل قالب مافین ریختم داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰به مدت ۲۵دقیقه گذاشتم (رویا) نوش جان اگه درست کردین راضی بودین فاتحه‌ای برای پدرم بفرستین ممنون 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این میزان خمیر ده عدد نان به اندازه فیلم خواهد شد آرد سفید قنادی ۵۰ گرم (۱/۳پیمانه) و آب ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی) این مواد برای تهیه کرمی استفاده میشه که داخل خمیر می ریزیم این کرم باعث ایجاد بافت نرم و پنبه ای نان میشه آرد الک شده را با آب سرد مخلوط و خوب یکدست کنید طوری که گوله آردی نداشته باشد سپس روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شود و مایه کم کم غلیظ کرمی به غلظت تصویر اماده کنید و کنار بگذارید تا کرم سرد شود، ۱ ق س خمیر مایه +۱ ق چ شکر و ۱/۴ پیمانه آب ولرم را نیز مخلوط کنید و درب ان را بگذارید و ده دقیقه ای اجازه دهید تا خمیرمایه عمل آید(پف کند) درون ظرفی دیگر: تخم مرغ ۱عدد شکر ۱/۴ پیمانه سر پر (۶۰ گرم) شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی شیرخشک قنادی ۲ق س و نمک ۱/۲ق چ را خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختی دراید و شیرخشک کاملا درون مواد حل شود سپس ۱/۲پیمانه سرخالی روغن مایع(۷۰گرم) خمیر مایه عمل آمده وکرم اماده وسرد شده را اضافه کنید
16.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قلیه مرغ مواد لازم: یک عدد جوجه نهصد گرمی🍗 یک عدد پیاز🧅 یک بته سیر حبه شده🧄 سه عدد فلفل عنابی🌶 هشتصد گرم گشنیز و دویست گرم شنبلیله تازه🍀🌱 یک قاشق غذاخوری آرد🥡 نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک🌱 صد و پنجاه گرم تمبر هندی🥣 آب جوش ششصد میلی لیتر💧🔥 ادویه (نمک، زردچوبه و کاری) به میزان لازم🧂 سه پیمانه برنج🍙 🌟
13.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🍪تخم مرغ یک عدد 🍪شکر رژیمی یک چهارم پیمانه 🍪عصاره وانیل چند قطره 🍪شکلات تلخ صد گرم 🍪ارده یا روغن نارگیل چهل گرم 🍪پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری 🍪نسکافه یک قاشق غذاخوری (محلول در یک قاشق آب جوش) 🍪شیر دو قاشق غذاخوری 🍪بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری 🍪آرد کامل سه چهارم پیمانه 🍪نمک یک پنس
16.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موز رسیده ۱ عدد شیر حدود ۲ لیوان (یه مقدار کمتر هم شد عیب نداره) شکر ۱ ق غ که با توجه به شیرین بودن موز میتونید مقدار کمتر یا بیشتری بریزید ثعلب ۱/۲ ق چ وانیل و پودر نارگیل دلخواه (که من نریختم) طرز تهیه شیر رو ۲-۳ ساعت تو فریزر بزارید تا یخمکی بشه. شکر و ثعلب رو با هم مخلوط کنید تا ثعلب قشنگ تو شکر باز بشه وگرنه تو شیرموز حالت گلوله گلوله های کدچیک میشه. موز، شیر و مخلوط شکر و ثعلب رو تو مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست بشه و به همین راحتی شیرموز غلیظ و خوشمزه تون آماده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا