eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یه چنل داریم! 🤩 حال خوب کن 😎 ✨جورچین ... 🧩 🧲🧲✨چالش گروهی...🎢 🧲🧲🧲🧲 ✨ ادیت ..... 🔮 🧲🧲✨دستگاه پرس...🔨 ✨حرکات موزون ...🤸 http://eitaa.com/joinchat/467927716Cc9d579e3e2 خواهشاً فقط باحالااااااا 🤪☝️
هدایت شده از تبلیغات عجایب
­ 🔥🔥 میخوام شما رو دعوت ڪنم به کانالی که تو ایتا معروفه به حاجت دادن😍 ❤️گشایش بخت جوانان حتے مطلقه ها 💚آشتے بین زوجین 👁دفع نحسے و چشم زخم 💶افزایش رزق و روزے و گشایش ڪار ✅ از اینجا خیلیا حاجت گرفتن حتما نوبت شما رسیده به مرادتون برسید‌، این دعوت رو رد نڪن ❌😉👇 http://eitaa.com/joinchat/1596850187C92947433eb
🌸آرزو دارم ☕️عصرتون پراز زیبایی 🌸پراز آرامش ☕️پراز لبخند‌ از ته دل 🌸و پراز محبت باشه ☕️عصرتون 🌸سرشاراز عشق و شادی ☕️طعم زندگیتون شیرین 🌸ایام به کام ☕️ @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚪درب ورودی خونه رو ثروتساز کن ۴ نماد ثروتساز برای جذب پول 💵 🔊 صداهای ثروتساز 🍂 دارچین ثروتساز 😭 یک ماهه وارد این کانال شدم 🌾 کاسه برکت ُگذاشتم و پاکسازی انجام دادم هفته پیش همسرم برگشت کارتشو داد گفت هر چی میخوای بخر🥺 همون روز خودشم کلی مشتری داشته دم عیدی حتما همه‌ لازمتون میشه🙂👇 https://eitaa.com/joinchat/2119565536Cedeb2b7fa6
هدایت شده از تبلیغات عجایب
راهکار های فعال کردن چشم سوم❌️ ⛔️ ذکر فعال کردن چشم سوم👈 کلیک کن 🚫فعال شدن چشم سوم با قرآن👈 کلیک کن 📛 گیاهی که چشم سوم رو باز میکنه اگه نمیدونی چشم سوم چیه زود بیا👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2119565536Cedeb2b7fa6 یا خدا چشم سومم باز شد😮☝️
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_لایه_ای_ساده_و_بدون_امکانات 👆👇
هیچ بهونه ای پذیرفته نیست، چراکه این کیک چند لایه و معرکه نه فر میخواد ،نه همزن😋 چندلایه توی ظرف سه عدد تخم مرغ، یک پیمانه شکر نصف قاشق چایخوری وانیل هم بزنین تا یکدست شه ¾ پیمانه روغن و یک پیمانه شیر بریزین و مخلوط کنید دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو، روی مواد الک و حسابی یکدست کنید مواد رو به دو قسمت تقسیم کنین ، به قسمت اول یک قاشق غذاخوری آرد به قسمت دوم یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه و خوب هم بزنید کفِ هر دو درِ یه تابه‌ی دو طرفه کاغذ بزارین و با روغن چربشون کنین مواد رو با قاشق مثل فیلم ، شطرنجی شکل،توی تابه بریزین و روی لایه اول هم به همین صورت ولی برعکس لایه اول در آخر، با سیخ چوبی طرح بدین واشر تابه رو در بیارین در تابه رو ببندین و نیم ساعت روی شعله پخش کن بزارین بعد از نیم ساعت با سیخ تست کنین اگه بهش نچسبید،آماده س کیک رو از تابه جدا کنین و برش بزنین بافت نرشو ببین،از طعم بینظیرش که دیگه نگم برات نوش جان😍
🔴پسر عموم ۱۷ سالشه ۷۰ میلیون دراورد تو یکماه😐‼️ بش گفتم چطوری وضعت انقد خوب شده❓🥲 گفت از وقتی با این کانال آشنا شدم👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3302162797Caa778d4939روزی ۱تومن درمیارم فعلا ، بنظرم واسه ‌منی ک بیکار بودم برا شروع خوبه👌🏻 👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
دنبال شغل خوب در منزلی؟! بیا اینجا بین ۱۴ تا ۳۴ میلیون درمیاری : ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                  @.Kar_Dar_Manzel              اگرم کسی بالای ۶۰ میلون در ماه میخواد اینجا بیاد : @.Daramad‌ ‌
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_بونتی 👆👇
یه کیک کافی شاپی محشر این کیک رو می تونید در انواع مراسم ها درست کنید 😍☺️ کیک بونتی یا بانتی (bounty) ترکیب شکلات و نارگیل 😋😋😍😍 یه کیک نرم و لطیف با عطر و طعم بی نظیر که حسابی عاشقش میشی 🤗🤗 تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان) شیر ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان) روغن مایع ۴۰ گرم (حدود ۵ تا ۶ ق غ) آرد سفید ۱۰۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) پودر کاکائو ۲۵ گرم (حدود ۲.۵ ق غ) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ فیلینگ شیر ۲۵۰ گرم (۱ لیوان) کره ۱۲۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان) شیر عسلی ۱۳۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) پودر نارگیل چرب ۲۵۰ گرم (حدود ۲.۵ لیوان) زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . سفیده (خنک باشه ) با همزن با دور تند تا جایی زدم که فرم بگیره . زرده رو با شکر با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ، دور گیری کردم و وانیل ریختم . روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم . شیر رو ریختم در حد ترکیب شدن زدم . آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم . به مواد زرده کم کم از سفیده و مواد آردی ریختم و دورانی مخلوط کردم . قالب من به قطر ۲۰ سانت هست ،کفش کاغذ روغنی انداختم و مایه کیک رو ریختم . در فر از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه ) حدود ۴۰ دقیقه قرار دادم . پخت رو با خلال دندون چک کنید . کمی که از دما افتاد از قالب بیرون آوردم ،روی توری گذاشتم که کامل خنک بشه .از ارتفاع به ۳ قسمت تقسیم کردم . ⬅️برای فیلینگ این کیک : شیر ، شکر ،کره ، شیر عسلی رو در ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . جوش اومد ؛ پودر نارگیل اضافه کردم، حدود ۳ ، ۴ دقیقه روی حرارت جوش خورد و از حرارت برداشتم . گذاشتم از دما کمی بیفته ، نه خیلی گرم باشه و نه خیلی سرد . موادم رو به دو قسمت تقسیم کردم . از رینگ کمک گرفتم ، اگر رینگ ندارید داخل همون قالبتون سلفون بندازید. یک لایه کیک رو قرار دادم ، با کمی شیر مرطوب کردم. مواد فیلینگ رو ریختم و یکدست کردم . لایه بعدی کیک رو گذاشتم، مرطوب کردم و مواد فیلینگ رو ریختم و یکدست کردم ،لایه سوم کیک رو گذاشتم و مرطوب کردم . حداقل ۴ تا ۵ ساعتی یخچال گذاشتم . بعد از رینگ جدا کردم ‌. ⬅️برای رویه: ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا آب بشه و ۱ ق غ روغن ریختم .از دما افتاد روی کیک ریختم . برای تزیین کمی پودر نارگیل دورش ریختم و از کمپوت گیلاس روش چیدم .