هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یه چنل داریم!
🤩 حال خوب کن 😎
✨جورچین ... 🧩
🧲🧲✨چالش گروهی...🎢
🧲🧲🧲🧲 ✨ ادیت ..... 🔮
🧲🧲✨دستگاه پرس...🔨
✨حرکات موزون ...🤸
http://eitaa.com/joinchat/467927716Cc9d579e3e2
خواهشاً فقط باحالااااااا 🤪☝️
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔥#پست_ویژه🔥
میخوام شما رو دعوت ڪنم به کانالی که تو ایتا معروفه به حاجت دادن😍
❤️گشایش بخت جوانان حتے مطلقه ها
💚آشتے بین زوجین
👁دفع نحسے و چشم زخم
💶افزایش رزق و روزے و گشایش ڪار
✅ از اینجا خیلیا حاجت گرفتن حتما نوبت شما رسیده به مرادتون برسید، این دعوت رو رد نڪن ❌😉👇
http://eitaa.com/joinchat/1596850187C92947433eb
🌸آرزو دارم
☕️عصرتون پراز زیبایی
🌸پراز آرامش
☕️پراز لبخند از ته دل
🌸و پراز محبت باشه
☕️عصرتون
🌸سرشاراز عشق و شادی
☕️طعم زندگیتون شیرین
🌸ایام به کام
☕️#عصرزیباتون_بخیر
@Ajaieb_jahan
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
🚪درب ورودی خونه رو ثروتساز کن
۴ نماد ثروتساز برای جذب پول 💵
🔊 صداهای ثروتساز
🍂 دارچین ثروتساز
😭 یک ماهه وارد این کانال شدم
🌾 کاسه برکت ُگذاشتم و پاکسازی انجام دادم هفته پیش همسرم برگشت کارتشو داد گفت هر چی میخوای بخر🥺 همون روز خودشم کلی مشتری داشته
دم عیدی حتما همه لازمتون میشه🙂👇
https://eitaa.com/joinchat/2119565536Cedeb2b7fa6
هدایت شده از تبلیغات عجایب
راهکار های فعال کردن چشم سوم❌️
⛔️ ذکر فعال کردن چشم سوم👈 کلیک کن
🚫فعال شدن چشم سوم با قرآن👈 کلیک کن
📛 گیاهی که چشم سوم رو باز میکنه
اگه نمیدونی چشم سوم چیه زود بیا👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2119565536Cedeb2b7fa6
یا خدا چشم سومم باز شد😮☝️
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_لایه_ای_ساده_و_بدون_امکانات 👆👇
هیچ بهونه ای پذیرفته نیست، چراکه این کیک چند لایه و معرکه نه فر میخواد ،نه همزن😋
#کیک چندلایه
توی ظرف
سه عدد تخم مرغ،
یک پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
هم بزنین تا یکدست شه
¾ پیمانه روغن و یک پیمانه شیر بریزین و مخلوط کنید
دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو، روی مواد الک و حسابی یکدست کنید
مواد رو به دو قسمت تقسیم کنین ،
به قسمت اول یک قاشق غذاخوری آرد
به قسمت دوم یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
اضافه و خوب هم بزنید
کفِ هر دو درِ یه تابهی دو طرفه کاغذ بزارین و با روغن چربشون کنین
مواد رو با قاشق مثل فیلم ،
شطرنجی شکل،توی تابه بریزین و روی لایه اول هم به همین صورت ولی برعکس لایه اول
در آخر، با سیخ چوبی طرح بدین
واشر تابه رو در بیارین
در تابه رو ببندین و نیم ساعت روی شعله پخش کن بزارین
بعد از نیم ساعت با سیخ تست کنین
اگه بهش نچسبید،آماده س
کیک رو از تابه جدا کنین و برش بزنین
بافت نرشو ببین،از طعم بینظیرش که دیگه نگم برات
نوش جان😍
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
🔴پسر عموم ۱۷ سالشه
۷۰ میلیون دراورد تو یکماه😐‼️
بش گفتم چطوری وضعت انقد خوب شده❓🥲
گفت از وقتی با این کانال آشنا شدم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3302162797Caa778d4939
✅ روزی ۱تومن درمیارم فعلا ، بنظرم واسه منی ک بیکار بودم برا شروع خوبه👌🏻 👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
دنبال شغل خوب در منزلی؟!
بیا اینجا بین ۱۴ تا ۳۴ میلیون درمیاری :
@.Kar_Dar_Manzel
اگرم کسی بالای ۶۰ میلون در
ماه میخواد اینجا بیاد :
@.Daramad
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_بونتی 👆👇
یه کیک کافی شاپی محشر
این کیک رو می تونید در انواع مراسم ها درست کنید 😍☺️
کیک بونتی یا بانتی (bounty) ترکیب شکلات و نارگیل 😋😋😍😍
یه کیک نرم و لطیف با عطر و طعم بی نظیر که حسابی عاشقش میشی 🤗🤗
#کیک_بونتی
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شیر ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
روغن مایع ۴۰ گرم (حدود ۵ تا ۶ ق غ)
آرد سفید ۱۰۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
پودر کاکائو ۲۵ گرم (حدود ۲.۵ ق غ)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
فیلینگ
شیر ۲۵۰ گرم (۱ لیوان)
کره ۱۲۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شیر عسلی ۱۳۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
پودر نارگیل چرب ۲۵۰ گرم (حدود ۲.۵ لیوان)
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . سفیده (خنک باشه ) با همزن با دور تند تا جایی زدم که فرم بگیره . زرده رو با شکر با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ، دور گیری کردم و وانیل ریختم . روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم . شیر رو ریختم در حد ترکیب شدن زدم .
آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم . به مواد زرده کم کم از سفیده و مواد آردی ریختم و دورانی مخلوط کردم .
قالب من به قطر ۲۰ سانت هست ،کفش کاغذ روغنی انداختم و مایه کیک رو ریختم . در فر از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه ) حدود ۴۰ دقیقه قرار دادم . پخت رو با خلال دندون چک کنید .
کمی که از دما افتاد از قالب بیرون آوردم ،روی توری گذاشتم که کامل خنک بشه .از ارتفاع به ۳ قسمت تقسیم کردم .
⬅️برای فیلینگ این کیک : شیر ، شکر ،کره ، شیر عسلی رو در ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . جوش اومد ؛ پودر نارگیل اضافه کردم، حدود ۳ ، ۴ دقیقه روی حرارت جوش خورد و از حرارت برداشتم . گذاشتم از دما کمی بیفته ، نه خیلی گرم باشه و نه خیلی سرد . موادم رو به دو قسمت تقسیم کردم .
از رینگ کمک گرفتم ، اگر رینگ ندارید داخل همون قالبتون سلفون بندازید. یک لایه کیک رو قرار دادم ، با کمی شیر مرطوب کردم. مواد فیلینگ رو ریختم و یکدست کردم . لایه بعدی کیک رو گذاشتم، مرطوب کردم و مواد فیلینگ رو ریختم و یکدست کردم ،لایه سوم کیک رو گذاشتم و مرطوب کردم . حداقل ۴ تا ۵ ساعتی یخچال گذاشتم . بعد از رینگ جدا کردم .
⬅️برای رویه: ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا آب بشه و ۱ ق غ روغن ریختم .از دما افتاد روی کیک ریختم . برای تزیین کمی پودر نارگیل دورش ریختم و از کمپوت گیلاس روش چیدم .