eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه سبز، آب، سرکه، نبات، نمک، میتونی گلپر و تخم گشنیز هم بریزی و ترخون هم میتونی بریزی گوجه سبزها را بشور خشک کن، شیشه را کامل بشور و خشک کن، شیشه را پر گوجه سبز کن و نسبت سرکه به اب دو‌به یک هست دولیوان سرکه و یک لیوان آب بریز ⛔️اب جوشیده و سرد باشه⛔️ نبات یک کوچولو و یک ق غ نمک برا یک شیشه بریز و درش ببند در جای تاریک و خنک بذار میتونی اب و سرکه و نبات و نمک بجوشونی و سرد کنی بریزی رو مواد😊 یکسال میتونی نگهداری کنی🍒 🌟 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
هدایت شده از گسترده چمران
من چیزی نمیگم🤷‍♀🤐 کلیپارو ببینی خودت عاشقش میشی😍 پشیمون نمیشی😉✌️ ورود و اکیدا ممنوع😜 یه عالمه از معروف🤩 (مونا فود😍اسمر پریسا😍و...) (ساس اسمر🤩خل و چلا🤩و...) این کانال جدیدمونه حتما عضو بشید😍👇 https://eitaa.com/joinchat/921370737C6d9e1528fa مگهـ داریم دلـبـرتر ازایـن ؟!😍☝️🤩 🔥
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پفک نمکی خیلی ترده 😌✨ سیب زمینی ابپزشده دو لیوان شیر دو قاشق تخم مرغ یک عدد ارد ذرت چهار ق غ پنیر پارمسان ۳ ق غ پنیر چدار ۴ ق غ ( هر چی بیشتر ،خوشمزه تر) نمک وفلفل سیاه هر کدوم یک ق چ پودر سیر و اویشن اختیاری هست . 🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
حاجت روایی فوری و مجرب با روش کانال زیر💯 👇بیا و خودت شاهد حـاجت روایی ها باش 😎 چــقدر بیمارها شــفـا گرفــتن چقدر بخــت گشایی شده💍 چقدر حاجت های محــال گرفتن چـــقدر گــره ها باز شــده 🔐 بزن رو لینک خودت معجزاتش رو ببین 👁👁 https://eitaa.com/joinchat/4020765125C1c33b0081c بیش از هزاران حاجت روایی از کانال بالا☝️
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا ༫𔓘༫𔓘༫𔓘༫𔓘༫𔓘༫𔓘༫𔓘༫𔓘༫𔓘༫𔓘༫𔓘 مواد لازم: پاستا🍝 ۳۰۰ گرم کره🧈 ۳۰ گرم سیر 🧄۳ حبه رب گوجه فرنگی🥫 ۱ ق غ خ خامه صبحانه🥣 ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا 🧀۱۰۰ گرم نمک و فلفل و اورگانو🌶🧂🍃 پاستارو تو آب جوش و نمک میریزیم و یکم که نرم شد آبکش میکنیم یکم دندون گیر تر آبکش میشه برای سس سیر و داخل کره تفت میدیم رب گوجه رو اضافه و حسابی تفت میدیم بعدم بهش خامه و نمک و فلفل و اورگانو رو اضافه میکنیم و آب پاستاروهم اضافه میکنیم و درآخر پاستاهای آبکش شده سس که به غلظت رسید آمادست میتونید با فیله ی مرغ یا استیک گوشت میل کنید روش هم پنیر پامژان میریزیم بی نظیره
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک سن سباستین ❀༫𔓘❀༫𔓘❀༫𔓘❀༫𔓘❀༫𔓘❀༫𔓘❀༫ مواد لازم: ۵۰۰ گرم پنیر خامه ای یا لبنه🧀 ۱۷۰ گرم شکر🍚 ۲۵۰ گرم خامه صبحانه(صورتی)🥣 ۴ عدد تخم مرغ🥚 ۱/۴ ق.چ اسانس وانیل مایع با ۱/۲ ق.چ پودر🌸 ۱ ق.غ ارد گندم🥡 ۲ق.غ نشاسته ذرت🌽 زست نصف لیمو ترش🍋(پوست رویی لیمو) 💯دمای فر ۲۰۰ درجه ۳۰ تا ۴۵ درجه طول میکشه تا بپزه 💯روی چیز کیک باید حسابی رنگ بگیره و‌تیره شه 💯هر دونه تخم مرغ که اضافه میشه ۳۰ ثانیه با دور متوسط میکسر مخلوط کنید 💯بعد از اضافه کردن ارد و‌نشاسته ذرت مواد رو با لیسک مخلوط کنید 💯قطر قالب کمربندی ۲۲ سانت هست
هدایت شده از تبلیغات عجایب
ولی من قشنگ ترین نوشته هارو اینجا دیدم :))))🖤📓 ⊰ • ⃟🌿྅ https://eitaa.com/joinchat/3535142995Ceb0970025a ⊰ • ⃟🌿྅سنگین‌ترین پروفایل های که هیچ جا پیدا نمیکنی:
12.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅فلفل سیاه ✅برگ بو (جزء اصلی برای غذاهای که با گوشت و مرغ درست میکنم، توی سوپ،آبگوشت،ماهیچه و…) ✅فلفل قرمز ✅پودر دارچین ✅زنجبیل (برای مرغ و ماهی) ✅پاپریکا (برای غذاهایی که بیشتر رب گوجه و گوجه دارن ) ✅ادویه ۷ قلم ( این ادویه طعم غذا رو بی نظیر میکنه) ✅پودر پیاز ( علاوه بر خود پیاز در غذاهایی که پیاز زیاد میخوان مثل گردن و ماهیچه خیلی خوبه ، همچنین برای سوسیس کالباس خونگی) ✅پودر سیر (برای ماهی و بیشتر غذاهای مثل ، ، و …) ✅پودر تخم گشنیز (که عطر فوق العاده داره برای مثل مرغ و گوشت و ) ✅میخک (برای بعضی ها و و ) ✅جوز هندی (برای و و عالیه ) ✅مرزه و ترخون خشک (برای عطرش فوق العاده میشه ، همچنین برای ) ✅غنچه گل محمدی و پودرش ( برای و برای بعضی مثل لوبیا پلو) ✅فلفل عنابی ( برای غذاهایی که باید تند بشن مثل باقالی بازاری و برای ماست موسیر و ترشی) . 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 به دوتا تیکه سینه مرغ ۱ ق م زنجبیل رنده شده ۲ تا ۳ حبه سیر رنده شده ۱ ق م نمک ۱ ق م فلفل سیاه تازه آسیاب شده ۲ ق غ گرد نون باگت ۱ پیاز متوسط رنده شده این میزان ۳ تا برگر بهتون میده برای خمیر نون همبرگری هم : یک لیوان آب ولرم ۱ ق غ شکر ۱.۵ ق غ مایه خمیر ۱ ق م نمک حدود ۳ لیوان آرد / حتما حتما حتما از آرد مخصوص نون استفاده كنيد. اصطلاحا بهش ميگن آرد گنبد/ حتما حتما از مايه خمير تازه استفاده كنيد. مايه خمير كهنه عمل نمياد و همه زحماتتون هدر ميرهو یک سوم لیوان روغن مایه خمیر رو عمل بیارید (آب ولرم و شکر و مایه خمیر _۳ دقیقه استراحت ) مایه خمیر عمل اومده و نمک و آرد رو مخلوط کنید- پنج دقیقه ورز بدید و بعد روغن رو اضافه كنيد و باز هم ورز بديد، با دستگاه حدود پنج دقيقه و با دست، يكربع ديگه ورز بديد.در ظرف دربسته ۱ ساعت استراحت بدید به خمیر و بعد کل ساندویچ رو به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه بپزید. 🌟