نان فانتزی کمتر بخورید
نان فانتزی به دلیل حالت خمیری که دارندهنگامی که بااسیدمعده مخلوط می شوندباعث ترشی معده و در برخی افراد نفخ معده را ایجادمیکنند و به سهولت هضم نمیشوند
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش#ژله_رولی
طرز تهیه :
یک بسته ژله آلوورا رو در سه چهارم لیوان آب جوش حل و روی بخار کتری بن ماری میکنیم . یکم ک از داغی افتاد یه لیوان بستنی کاکائویی داخلش ب آرومی حل میکنیم طوری ک کف بستنی از بین نره . ی سینی ۲۰ در ۳۰ رو برداشته کف اون یک نایلون پهن میکنیم و با قلمو روشو چرب میکنیم . بعد ژله ی آماده شده رو روی اون میریزیم ب آرامی و میگذاریم یخچال تا ببنده .. ب مدت ۴۵ دیقه ن بیشتر ن کمتر
بعد با یه کارد بطور عمودی برش میزنیم ب عرض ۲ تا سه سانت .. و خطوط برش رو یک درمیان بصورت دالبر برش میزنیم و سپس برش ها رو یکی یکی رول میکنیم
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
#خشک کردن میوه ها
طرز تهیه :
درون قابلمه 1 لیوان شکر را با 1 لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا 10 دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود ، میوه های چیپس شده حلقه شده را به نوبت داخل شربت بزنید و کمی تکان دهید تا شربت اضافی بریزید شربت برای جلوگیری از سیاه شدن میوه میباشد
کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و میوه ها را روی کاغذ بچینید کاغذ روغنی از چسبیدن میوه به کف ظرف جلوگیری میکند ، فر را روی کمترین درجه حرارت تنظیم کنید سپس سینی را درون فر قرار دهید ، بسته به ضخامت میوه ها 1-3 ساعت زمان برای خشک شدن میوه ها لازم است.
میوه ها را هر 15 دقیقه چک کنید و اگر یک سمت ان خشک شد برگردانید تا سمت دیگر هم خشک شود ، پس از آماده شدن میتوانید میوه ها را در محیط خانه یا یخچال نگهداری کنید.
میوه ها را با دستگاه خشک کن میوه هم میتوانید خشک کنید ، فقط کافیست میوه ها را روی توری بچینید و دستگاه را به برق بزنید ، همچنین میتوانید میوه ها را روی شوفاژ نیز خشک کنید.
نکته ها :
بدلیل استفاده از شربت چیپس پرتقال طعم خوبی خواهد داشت و تلخی کمی که در چیپس های پرتقال بازاری وجود دارد در ان وجود نخواهد داشت چیپس پرتقال را در زمان حلقه شدن نباید زیاد نازک ببرید
از انواع میوه ها میتوانید برای تهیه چیپس میوه استفاده کنید ، میوه های له شده مناسب خشک کردن نمیباشد.
استفاده از شربت اجباری نیست و استفاده بیش از حد ان موجب سوختگی میوه میشود ، برای جلوگیری از سیاه شدن سیب و … پس از حلقه کردن میتوانید بجای شربت انها را در کاسه آب مخلوط با آبلیمو بریزید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مرصع پلو
مواد لازم(برای ۵-۷ نفر)
برنج ..... 4 پیمانه
مرغ (سینه و ران ).... 4 تکه
پیاز بزرگ ..... 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه ....به مقدار لازم
خلال بادام .... 1/3 پیمانه
خلال پسته ..... 1/3 پیمانه
خلال پرتقال 1/3 پیمانه
کشمش پلویی...گ. 1/3 پیمانه
کره ... 50 گرم
زرشک ....1/3 پیمانه
زعفران آب کرده .1 استکان
طرز تهیه:
ابتدا برنج را به صورت آبکش آماده کرده بگذارید دم بکشد. مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زرد چوبه بپزید طوری که یک لیوان آب مرغ باقی بماند.
خلال پسته و بادام را با کره روی حرارت ملایم حدود 5 دقیقه تفت دهید.
خلال پرتقال را حدود 5 دقیقه در آب بجوشانید تا تلخی آن از بین برود.
سپس آن را آبکش کنید. و کمی با کره آن را روی حرارت ملایم تفت دهید.
زرشک را با کمی شکر، گلاب و کره تفت دهید. (مواظب باشید تا رنگ آن کدر و تیره نشود).
کشمش را بشویید.
و همراه با کره روی شعله ملایم تفت دهید.
مرغهای پخته شده را در کمی روغن تفت دهید و به آن زعفران اضافه کنید تا خوشرنگ شوند.
سپس مرغها را دور تا دور دیس بچینید.
سپس برنج آماده شده را روی آن بریزید طوری که قسمتی از سطح مرغ را بپوشاند.
کمی از برنج را نیز زعفرانی کنید و روی آن را با زرشک و کشمش و انواع خلال به سلیقه خودتان تزئین کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ژله تک نفره😍😍
ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست ڪنید و وقتے سرد شد یک لیوان بستنے وانیلے به اون اضافه ڪنید. بستنے به جاے آب سرد ریخته میشه.
بعد از آماده شدن ژله رو در قالب یا لیوان بریزید وقتے بست ژله رنگ دلخواه رو درست ڪنید و روے اون بریزید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
✅ ژلــه خــرده شــیــشــه قــهوه همــراه بــا پــانــاڪــوتــای نــســڪــافــه 😋
بــرای درســت ڪــردن ایــن دســر مــحــشــر ابــتــدا بــایــد مــعــادل شــش لــیــوان ژلــه قــهوه درســت ڪــنــیــد . یــعــنــی تــقــریــبــا دو بــرابــر دســتــوری ڪــه بــراتــون مــیــزارم بــعــدبــریــزیــد داخــل ظــرف پــیــرڪــس چــرب شــده یــا ســلــفــون ڪــشــیــده و بــزاریــد یــخــچــال ڪــامــلــا ســفــت بــشــه.بــعــد ازســفــت شــدن ژلــه رو از یــخــچــال خــارج ڪــنــیــد و بــه صــورت مــربــع های ڪــوچــک بــرش بــزنــیــد.
✍ مــواد لــازم بــرای ژلــه قــهوه:
پــودر ژلــاتــیــن : ۱/۴ پــیــمــانــه
آب ســرد: ۸ قــاشــق ســوپــخــوریــ
قــهوه آمــاده:۲/۵پــیــمــانــه
شــڪــر:۵ قــاشــق ســوپــخــوریــ
🍜 طــرز تــهیــه:
پــودر ژلــاتــیــن و روی آب ســرد بــپــاشــیــد تــا بــه شــڪــل اســفــنــجــی در بــیــاد ســپــس بــه صــورت بــن مــاری حــرارت بــدیــن تــا حــل بــشــه. قــهوه آمــاده داغ و بــا شــڪــر مــخــلــوط ڪــنــیــد تــا شــڪــر ڪــامــلــا در آن حــل شــود. ســپــس مــخــلــوط شــڪــر و قــهوه رو بــا ژلــاتــیــن حــل شــده مــخــلــوط ڪــنــیــد و ڪــامــلــا هم بــزنــیــد
🚦نــڪــاتــ:
۱_ بــرای ایــنــڪــه ژلــه قــهوه شــفــافــتــر بــشــه بــهتــر اســت قــبــل از مــخــلــوط ڪــردن بــا شــڪــر از صــافــی رد ڪــنــیــد تــا لــردش گــرفــتــه بــشــه
۲_ مــیــزان شــڪــر بــرای ژلــه و پــودیــنــگ قــهوه ڪــامــلــا ســلــیــقــه ای هســت. پــس مــی تــونــیــد ڪــم و زیــادش ڪــنــیــد.
بــعــد از آمــاده شــدن ژلــه قــهوه پــانــاڪــوتــای نــســڪــافــه تــون و مــطــابــق دســتــور پــایــیــن درســت ڪــنــیــد بــزاریــد داخــل هوای مــحــیــط ڪــامــلــا خــنــک بــشــه. ژلــه ها رو داخــل قــالــب بــریــزیــد و بــعــد پــانــاڪــوتــا رو بــریــزیــد روی اون و حــداقــل ۱۲ ســاعــت بــزاریــد داخــل یــخــچــال بــمــونــه. خــیــلــی هم راحــت و بــی دردســر از قــالــب جــدا مــیــشــه.
✍مــواد لــازم بــرای پــانــاڪــوتــای نــســڪــافــه:
شــير ٤لــيوان
شــكر نــصــف لــیــوانــ
ژلــاتــين ٤قــاشــق غــذاخــوریــ
اب ســرد ١/٢لــيوانــ
خــامــه ٢٠٠گــرمــ
نــســڪــافــه یــک تــا دو قــاشــق غــذاخــوریــ
🍜 طــرز تــهیــه:
شــير و شــكر رو مــخــلــوط كنــين بــزارين رو حــرارت تــا شــكر حــل بــشــه
حــالــا ژلــاتــين رو بــريزين داخــل اب ســرد هم بــزنــين بــزارين رو كتــرى بــنــمــارى بــشــه تــا ذرات ژلــاتــين همــگــى حــل بــشــنــ
و بــعــد هم خــامــه رو تــو ظــرف جــدا بــزارين رو كتــرى تــا شــُل بــشــه
بــعــد همــه مــواد رو بــاهم مــخــلــوط كنــين و بــزارين رو حــرارت مــلــايم حــدود ٢دقــيقــه هم بــزنــين تــا مــواد خــوب مــخــلــوط بــشــن و زيرشــو خــامــوش كنــينــ
حــالــا نــســڪــافــه یــا پــودر ڪــاڪــائو رو اضــافــه ڪــنــیــد و ڪــامــلــا مــواد و هم بــزنــیــد اگــر خــوب حــل نــشــد مــجــدد ڪــمــی حــرارت بــدیــن. مــقــدار نــســكافــه و كاكائو ســلــيقــه اى هســتــ.
بــعــد از آمــاده شــدن اجــازه بــدیــن تــا پــانــاڪــوتــا خــنــک بــشــه و بــه دمــای مــحــیــط بــرســه .
#ژلــه_خــرده_شــیــشــه_قــهوه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#شربت_ریحان 🍷
برای ۴ لیوان شربت: ۴ لیوان اب را داخل ظرفی ریخته روی حرارت بگذارید تا جوش اید پس از جوش آمدن اب ۲۵ شاخه ریحان بنفش شسته شده به آن اضافه کنید بعد از یکی دو دقیقه جوشیدن رنگ شربت سبز میشه به آن نصف یک عدد لیمو ترش یک عدد چوب دارچین کوچک یک عدد میخک و ۶_۵ق غ شکر اضافه کنید حدود ۱۰ دقیقه که جوشید رنگ شربت به قرمز خوشرنگ تبدیل میشه از صافی رد کنید وبعد از سرد شدن سرو کنید 😋
🎀 🌸 🎀
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
دقت کردی وقتی به روسریت
گیره میزنی
چقدر سنتو بالا نشون میده😒
چراگره نمیزنی
ترفند👆👆😒😒
http://eitaa.com/joinchat/16580622C5c2a8cda0d
تاجوون تربنظر بیای😎 😃
آموزش انواع گره رو گذاشتم اینجا👇
http://eitaa.com/joinchat/16580622C5c2a8cda0d
#بانوی باسلیقه 🎀
این هم #تزئین_سالاد برای مهمونیها که شیک پذیرایی کنید
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢