هدایت شده از پزشک ایرانی
⭕️✍️حکایتی بسیار زیبا و خواندنی
🌺🍃🍁🍃🍂🍃🍁🍃🍂
🍃
مرد بیسوادی قرآن میخواند ولی معنی قرآن را نمیفهمید. روزی پسرش از او پرسید: چه فایده ای دارد قرآن میخوانی، بدون اینکه معنی آن را بفهمی؟
پدر گفت: پسرم!
سبدی بگیر و از آب دریا پرکن و برایم بیاور.
پسر گفت: غیر ممکن است که آب در سبد باقی بماند.
پدر گفت: امتحان کن پسرم.
پسر سبدی که در آن زغال میگذاشتند گرفت و به طرف دریا رفت.
سبد را زیر آب زد و به سرعت به طرف پدرش دوید ولی همه آبها از سبد ریخت و هیچ آبی در سبد باقی نماند.
پسر به پدرش گفت؛ که هیچ فایده ای ندارد.
پدرش گفت: دوباره امتحان کن پسرم.
پسر دوباره امتحان کرد ولی موفق نشد که آب را برای پدر بیاورد. برای بار سوم و چهارم هم امتحان کرد تا اینکه خسته شد و به پدرش گفت؛ که غیر ممکن است...!
پدر با لبخند به پسرش گفت:
سبد قبلا چطور بود؟ پسرک متوجه شد سبد که از باقیمانده های زغال، کثیف و سیاه بود، الان کاملاً پاک و تمیز شده است.
پدر گفت:
این حداقل کاری است که قرآن
برای قلبت انجام میدهد.
٭٭دنیا و کارهای آن، قلبت را از
سیاهی ها و کثافتها پرمیکند؛
خواندن قرآن همچون دریا
سینه ات را پاک میکند،
حتی اگر معنی آنرا ندانی...!!
19.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
#سیب_زمینی_برگر
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
اگر دنبال یک عصرانه راحت وسه سوته برای عزیزانتون هستین پیشنهاد میکنم کیک قاشقی رو حتما امتحان کنید 👌🏼
#کیک_قاشقی
1 لیوان شیر
1 لیوان شکر
2 لیوان آرد
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل
همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم
امیدوارم درست کنید ودر کنار عزیزانتون لذت ببرید🌺
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#دسر_عربى_الى
یک بسته کرم کارامل
2 لیوان شیر
یک بسته بیسکویت پتی بور
خامه صورتی یک بسته
پودر نسکافه یک ق مرباخوری
کرم کارامل را طبق دستور روی پاکت بادو لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی شعله قرار بدین در حدی که کرم کارامل در شیر حل شود و همونجور داغ بریزید داخل مخلوط کن . پودر نسکافه و خامه و بیسکویت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید برای اینکه قالبی در بیاد یک قاشق غذا خوری پُر پودر ژلاتین رو بنماری کنید و به مواد اضافه کنید
داخل قالب بریزید و در یخچال بزارید تا ببنده . من برای اینکه دو رنگداشته باشم به یکیش پودر کاکائو تیره زدم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#حلوا_شکری_خانگی 😋
یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید.از طرفی ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید.درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید
هدایت شده از پزشک ایرانی
با دلخوری به خدا گفتم
درب آرزو هایم را قفل کردی
و کلیدرا هم
پیش خودت نگه داشتی
خدا لبخندی زدوگفت
همه عشقم این است که
به هوای این کلیدهم که شده
گاهی به من سر میزنی
هدایت شده از پزشک ایرانی
با دلخوری به خدا گفتم
درب آرزو هایم را قفل کردی
و کلیدرا هم
پیش خودت نگه داشتی
خدا لبخندی زدوگفت
همه عشقم این است که
به هوای این کلیدهم که شده
گاهی به من سر میزنی
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات 🥘 😋
🔸ابتدا فیله های مرغ رو به صورت خلالی و باریک برش میدیم و همراه با کمی کره و پودر فلفل سیاه و نمک و پاپریکا سریع تفت میدم با حرارت بالا که فیله ها آب نندازه بعد از تغییر رنگ فیله ها حرارت رو ملایم میکنم.داخل یه تابه دیگه یه دونه پیاز بزرگ رو که به صورت خلالی برش دادم در حد سبک شدن تفت میدم فلفل دلمه ای های رنگی رو هم به صورت خلالی برش داده و تفت میدم من از چهار رنگ فلفل دلمه ای زرد و قرمز و نارنجی و سبز استفاده کردم.هویج خیلی ریز خلال یا رشته شده و قارچ های اسلایس شده و تفت داده شده رو هم اضافه میکنم در نهایت ذرت و نخود فرنگی رو هم اضافه کرده .کمی سس کچاپ تند و آویشن هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم و درب تابه رو میزاریم و پونزده تا بیست دقیقه زمان میدیم که فیله ها کاملا مغز پخت شده و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره.چاشنی این غذا هم لیمو ترش تازه است
دسر هزارشب😍😍
✍ مواد لازم:
شيره انگور 1 ليوان
آب 1 ليوان
آرد 3 ق غ
كره 50 گرم
✍لايه شيري:
شير 3 ليوان
شكر نصف ليوان
آرد 1 ق غ
نشاسته ذرت 1 ق غ
وانيل 1 ق م
كره 50 گرم
🍜 طرز تهیه:
ابتدا لايه شيري را اماده ميكنيم داخل ظرفي تمام مواد را ميريزيم بحز وانيل و كره همه رو باهم خوب قاطي ميكنيم تا گوله هاي ارد و نشاسته باز بشه با حرارت خيلي كم مدام هم ميزنيم تا غليظ بشه در اخر كره و وانيل را اضافه كرده از رو حرارت برميداريم.
برا لايه بعدي باز همه موادو بجز كره قاطي كرده روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا موادمون غليظ بشه در اخر كره را اضافه كرده از روحرارت برميداريم
ظرف مورد نظر را خيس كرده يك ملاقه از مواد شيري بعد يك ملاقه از مواد شيره انگور وسط ظرف ميريزيم به همين ترتيب ادامه ميدهيم الا اخر تا موادمون تموم بشه ظرف را داخل يخچال بمدت 6ساعت قرار ميدهيم بعد كناره هاشو از ظرف جدا كرده داخل ظرف سرو برميگردونيم.