هدایت شده از ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
سلام بر مهدی صاحب الزمان 🙏💚
🍃این جمعه را فقط به نام تو اقتدا می کنم
دو رکعت نماز عشقم را 💚
قنوتم را🙌
تو ابری کن که بارانی ببارد🌧
و من خیس از نگاه مهربانت💚
روم بر سجده و پایت ببوسم 😘
☘️تعجیل در ظهور سه صلوات☘️
✨اللهم صل علی محمد و آل محمد✨
✨و عجل فرجهم ✨
#سوهان_عسلی یا #سوهان_کنجدی
مواد لازم :
کنجد بو داده: یک لیوان، شکر: نصف لیوان ، کره: 10 گرم
طرز تهیه :
ابتدا کنجد رو در ماهيتابه کمی تفت میدیم تا تغيير رنگ بده، (به اصطلاح بو داده بشه) و کنار میزاریم.
سپس شکر رو داخل تابه ای جدا ریخته و روی حرارت ملایم قرارمیدیم تا شکر کاملا آب و روان بشه(حدود نیم ساعت طول میکشه)*در این فاصله به هیچ وجه شکر رو هم نزنید که سفت میشه.
بعد ازین مدت، شکر کاملا ذوب و قهوه ای رنگ و کاراملی شده .سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر کنجد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کارامل کامل به خورد کنجدها بره.سپس مواد رو روی یک تکه فویل گذاشته با قاشق کمی صاف کرده،وردنه رو کمی چرب کرده و مواد رو صاف میکنیم و تا هنوز گرمه با چاقو برش زده و بلافاصله خلال های پسته رو روش میزاریم و اجازه میدیم خنک و خشک بشه.*میتونید یک تا دو ق از شکر کم و عسل اضافه کنید* میتونید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید*میتونید با ق چایخوری از مواد برداشته و روی کاغذ روغنی یا فویل مقداری از مواد بزارید تا سوهان های گردی داشته باشید. ❤️
#آش_دوغ 🍲 😋
▫️دوغ ٢ لیتر ( ٨ لیوان )
▫️آب یک لیتر
▫️برنج سه چهارم پیمانه (کمتر از یک پیمانه ) ▫️سبزی آشِ دوغ ( گشنیز , شوید , تره ) نیم کیلو خرد شده
▫️سیر ۴ حبه
▫️نخود کاملا پخته یک پیمانه
🔸دوغ , آب و برنج رو روی حرارت ملایم بگذارید , هر چند دقیقه اونو هم بزنید تا جوش بیاد . سبزی , سیرهای له شده و نمک رو اضافه کنید تا زمان پخت سبزی , گاهی اونو هم بزنید و بعد نخود کاملا پخته رو اضافه کنید و آشو ازروی حرارت بردارید
♦️اگر طعم ترش این آشو دوست ندارید , حتما دو لیوان ماست شیرین با دوغتون مخلوط کنی❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#کوکو_پیازچه
400 گرم پیازچه کوکو پیازچه
4 عدد تخم مرغ
2 ق غ آرد
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل
به میزان لازم زردچوبه
به میزان لازم روغن
پیازچه ها را به صورت حلقه های باریک خردکرده و در کمی روغن تفت دهید و بعد از خنک شدن روغن آن را جدا کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
سفیده تخم مرغ سرده و زرده آن گرم. پیازچه و فلفل و زردچوبه گرم هستند.
پیازچه ها را به صورت حلقه های باریک خردکرده و در کمی روغن تفت دهید و بعد از خنک شدن روغن آن را جدا کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. روغن را در تابه داغ کرده و مایه کوکو را قاشق قاشق در کف تابه بریزید. وقتی یک طرف سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#كنسرو_گوجه 🍅 😋
🔸گوجه ها كه ميكس شدن داخل قابلمه بريزيد وبذاريد تا حد امكان ابش خشك بشه بعد نمك بهش اضافه كنيد
سپس زير شعله خاموش ميكنيم
وگوجه ها داخل شيشه ميريزم سرش محكم ميكنيم.مرحله اخر شيشه داخل قابلمه اب سرته گذاشتم وبه نقطه جوش كه رسيد بعد از ده دقيقه ازروي شعله گاز برميداريم
تا شيشه سرد نشده از قابلمه خارجشون نكنيد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
مهمترین و اولین اقدام در پیشگیری از ابتلا به کرونا
🔻 دوستان به محض احساس سوزش در گلو و زدن سرفه خفیف، تا می توانید آب و نوشیدنی فراوان بخورید !
🔻 کرونا ویروس ۳ الی ۴ روز در گلو می ماند و از آنجا به ریه می رود! اگر در این مدت ۳، ۴ روزه آب خیلی بخورید و محوطه دهان و گلو را با آب نمک غرغره کنید، می توانید از ورود ویروس به ریه جلوگیری کنید! با اینکار ویروس به معده می رود و توسط اسید معده کشته می شود !
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳حتما حتما تا آخر با دقت ببینید📑📄
صحبت های تولید کننده داروی 💊 تازه تولید شده ایرانی 👨🏻💼
🔈این دارو بهترین کارایی رو برای افراد بالای ۳۰ سال داره‼️😱😳
هدایت شده از ایده های بانوان
با تمـام مـداد رنگـی هـای دنـیا
بـه هـر زبـانی که بـدانی یـا نـدانی !
خـالی از هـرتشبیه و استعـاره و ایهـام …
تنهـا یکــ جملـه برایـت خـواهـم نوشت :
دوستت دارم مادر عزیز تر از جانمA
#پـــدررر❢ #مـــاااادر ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻
┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓
Jõıň ⇄☞ @Madarpedar ❥•••
┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
#حلوای_زنجبیلی 😋
آرد : 1 پیمانه
پودر قند : 3/4 پیمانه
کره : 100 گرم
روغن جامد یا مایع : 2 ق غ
پودر زنجبیل : 1,1/2ق غ
خلال پسته برای تزیین : مقداری
🔸ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شودسپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
⭕سینه مرغ شکم پر
ابتدا استخوان زیر سینه مرغ رو جدا کرده (برای سه نفر دو عدد سینه مرغ کافیست) و از قسمت بالای سینه مرغ یک شکاف طولی داده و با چاقو یا سیخ آروم تا انتهای سینه یک حفره ایجاد کنید اما مواظب باشید از پایین و اطراف باز نشه تا بتونید داخلش رو پر کنید سپس به نمک ، زعفران و فلفل سیاه آغشته کنید و یک ساعتی اجازه بدید تا عطر زعفران رو بگیره.
در ماهی تابه ای یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خلال کرده با مقداری روغن سرخ کنید ، سه قاشق گردوی ریز خرد شده ، چهار قاشق زرشک ، دو قاشق جعفری ریز خرد شده ، دو قاشق رب انار و در صورت تمایل کمی شکر یا عسل ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت بدید سپس داخل سینه مرغ رو با این مواد پر کنید
در ماهی تابه ای روغن بریزید سینه های پر شده رو با نصف استکان زعفران دم شده و در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری رب گوجه تفت بدید و نصف استکان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید سینه های مرغ با شعله ی کم پخته بشه و گردو روغن پس بده (برای ملس شدنش هنگام پخت میتونید چند تا آلو قندی کنارش قرار بدید) پس از حدود ۴۵ دقیقه آماده اس. میتونید سینه های شکم پُر رو از عرض برش بزنید و با چلو زعفرانی نوش جان کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢