9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت فسنجون
مواد لازم :👇
مغزگردو : ۳۵۰ گرم
مرغ : ۸۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
رب انار ملس : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز : ۲ عدد
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
نمک، ادویه کاری، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
دستور تهیه :👇
گردو ها را دو بار چرخ می کنیم.
پیاز را هم چرخ می کنیم.
پیاز و گردو های چرخ شده را با هم مخلوط و چرخ می کنیم.
مخلوط پیاز و گردو را با سه لیوان آب سرد داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم، بعد جوش آمدن زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم، هر پنج دقیقه یکبار بعد از جوش آمدن مواد یک لیوان آب سرد ریخته و این کار را برای چهار مرتبه تکرار می کنیم، شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم.
مرغ ها را همراه کمی نمک داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.
بعد از تفت دادن رب گوجه فرنگی و رب انار داخل روغن، شکر، نمک و ادویه کاری را اضافه و هم می زنیم.
بعد از حدود سه ساعت و جا افتادن خورشت، مخلوط رب گوجه و رب انار و مرغ های سرخ شده را اضافه می کنیم، بعد از یک ساعت و پختن مرغ ها فسنجون آماده هست.
نوش جان
نکات :👇
مقدار شکر داخل خورشت به ذائقه شما بستگی دارد.
برای روغن انداختن گردو ها، حتما چهار لیوان آب سرد را به همان طریق گفته شده در بالا انجام دهید.
ریختن رب گوجه در این خورشت اختیاری هست، اما باعث خوشرنگ تر شدن خورشت می شود.
این خورشت را با گوشت مرغ، اردک و یا گوشت گوسفند می توانید درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین_برنج
👈 نکات:
1. قالبم پلاستیکی هست با قالب سیلیکونی هم میشه.
2. چون برنج خودش خیلی کم روغن داره قالب رو چرب نکردم. خیلی راحت دراومد.
3. درمورد دم کردن زعفرون... من همیشه زعفرون ساییده شده رو با دو تکه یخ میذارم نیم ساعتی بمونه رنگش عالی میشه و عطرش هم عالی تر. اینو خود فروشنده های زعفرون تو مشهد گفته بودن که بهتر از دم کردنه.
4. دوستان برنج رو دمی درست کردم کاملا دم کشیده و نرمه. فکر نکنید چون خیلی دون شده، خام هست😉😁 .
?نکات اضافه شده:
1. دوستان شاید فک کنید که اینطوری برنج سرد میشه
دقت کنید اول اینکه من برای تهیه فیلم مجبور بودم برنج سفیدم رو هم تو کاسه بریزم ولی با این حال داغ بود. وقتی برنج رو تو قالب میریزم کمی زوم کنید بخارش مشخصه . .
👈ولی شما از تو قابلمه درش نیارید تا داغتر بمونه . . .
👈👈بعد اینکه تو این مدل چون برنج کمی فشرده میشه اتفاقا خیلی دیرتر سرد میشه
🍀 #برگ_سبز
🌺 دنیا محل آزمایش
در قاموس آمده است که:
🍃 صندوقی را سیل در کناره رود نیل به کنار زد که در میان آن تابوت، لوح زنی بود، و بر روی آن نوشته و یا تراشیده شده بود که من فلانی (بختالنصر) دختر پادشاه حیره هستم که بعد از وفات پدرم و گرفتار شدن مردم به خشکسالی و قحطی یک مَن نقره به منظور خریدن غله برای حضرت یوسف علیهالسلام فرستادم، ولی ایشان غله نفرستاد و نقرهها را برگرداند.
🍃 تا اینکه به همان اندازه طلا فرستادم، ولی باز غله نفرستاد و طلاها را رد نمود.
🍃 سرانجام جواهرات گرانقیمتتر از آن را فرستادم، ولی باز آنها را برگرداند و غله نداد.
🍃 لذا آن جواهرات را کوبیدم و آرد کردم و خوردم و در اثر آن کبدم از کار افتاده و تکهتکه شد. «فَأَی امْرَأَةٍ عاشَتْ کعِیشَتِی، وَ أَی امْرَأةٍ ماتَتْ کمِیتَتِی؟!؛ کدامین زن مثل من زندگی کرده و کدامین زن مثل من از دنیا رفته است؟!»؛ اوایل روزگار زندگی در منتهای نعمت و خوشی و ناز و در اواخر در نهایت ذلت و خواری و هلاکت.
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
❤️ #امام_باقر(ع)فرمود:
🍃 براى هر چيزى بهارى است و بهار قرآن رمضان است.
🌸 حلول ماه نزول قرآن، ماه پر خیر و برکت رمضان بر تمام مسلمانان جهان مبارک باد
#ماه_رمضان
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
🌙شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَيِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَىٰ وَالْفُرْقَانِ..📖✨
٭مژدهایمنتظرانماهخداآمدهاست
٭ماهشبهایمناجاتودعاآمدهاست
🌷حلول #ماه_رمضان الکریم ماه مهمانی خدا مبارک باد
🍀الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج🍀
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
🌙🌹
#حدیث
💚 پیامبر مهربانیها ص
🌙 شب اوّل #ماه_رمضان، شیاطین
سركش به بند كشيده میشوند، 🚫
و هر شب، 70 هزار نفر آمرزيده مىگردند، 📿
و وقتی #شب_قدر فرا برسد، خداوند
به اندازه آنچه در ماه رجب و شعبان
و #رمضان تا آن روز آمرزيده است،
[بندگان] را مى آمرزد، 💚
❌ مگر آنكه ميان كسى و برادرش
#کینه اى باشد كه در اين صورت،
خداوند عزّوجل مى فرمايد:
[#آمرزش] اينان را عقب بيندازيد،
تا آشتى كنند. ☝
📙عيون أخبار الرضا (ع): 331/ 71/ 2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
#کباب_بادمجانی 🍆🍢
گوشت چرخ کرده+بادمجان😋😋😋😋
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_زعفرانی
برای حلوا زعفرانی میزان آرد، شکر و مخلوط آب و گلاب یکسانه، مخلوط روغن و کره نصف میزان آرد. بنابراین از هر ظرفی که دوست دارید میتونید به عنوان پیمانه استفاده کنید.
آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولی از آرد قنادی هم میتونید استفاده کنید.
مواد لازم
آرد 2 لیوان
آب یک و نیم لیوان
گلاب نصف لیوان
روغن جامد+روغن مایع+کره 200 گرم معادل یک لیوان
شکر 2 لیوان (اگه دوست دارید کم شیرین باشه میتونید یک لیوان+2/3 لیوان بریزید)
زعفران غلیظ با میزان لازم(بد دست و دلبازی زعفران بریزید)
پودر هل 1/4 ق چ (دلخواه)
طرز تهیه
اول شهد رو آماده میکنم
شکر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع با جوشیدن کرد وشکر حل شد زیرش رو خاموش کنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یکی دو تا قل بزنه کافیه.
آر رو داخل تابه الک کنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه(من حدود یکساعت با شعله خیلی کم تفت دادم)
آرد رو از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید. مخلوط روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. با شعله ملایم تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه بعد شهد گرم رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا جمع بشه.
حتما شهد رو طی چند مرحله اضافه کنید تا آرد کم کم خودش رو باز کنه و حلوا لطیف بشه.
بعد از اینکه همه شهد رو اضافه کردید روی حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسه و بعد تابه رو به چپ و راست تکون بدید یا صطلاحا گهواره کنید.
اگه قصد دارید حلوا رو از ماسوره رد کنید نذارید خیلی سفت بشه