eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تخم مرغ فنجونی بالا☝️ 🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚 🍋💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆لازانیای مرغ با سس آلفردو🧀🍗 بریم سراغ یه لازانیای بی نظیر و خیلی خوشمزه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفیلا به روش ساده🌽 روغن باید داغ باشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
💥 چند وقت پیشا که تهران زلزله اومده بود، بعضی از مردم از ترس جونشون با لباس راحتی👕، حتی بعضی بدون کفش👞 اومده بودن تو خیابون🏃 رفتم به چندتاشون گفتم: ٢۰میلیون💵 میدم بهتون برید تو خونه هاتون☺️... گفتن: مگه دیوونه ایم😱 برا ٢۰میلیون جونمون رو به خطر بندازیم😒... یادم اومد بعضی از همین مردم میگفتن: # مدافعان_حرم برای پول میرن😏 پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
مربای_فلفل_دلمه ابتدابعدشستن بصورت خلال باریک برش زده چندساعتی درون آب سردقرارداده سپس آبکش کنید یا اگردوست داشتین ازآهک استقاده کنید(بدین صورت دوقاشق پودرآهک رودرون۴لیوان پر آب سرد به آرامی حل کرده اجازه بدین آهک بعد حل شدن درون آب کاملا ته نشین بشه بعدته نشین شدن آهک آب روبه آرامی داخل ظرف دیگه خالی کنید برشهای قالب زده فلفل دلمه رودرون آب آهک ریخته بمدت۳۰دقیقه استراحت دهید سپس فلفل دلمه استراحت داده شده رودرون آبکش ریخته ازآب شیر درون ظرف تمیز مجدد آب ریخته فلفل دلمه آبکش شده رودرون آب بریزید بمدت۱۲ساعت هردوساعت یکبار تکرارکنید تا آهک درون میوه به این روش پاکسازی شده برای پخت آماده شود این کارباعث میشه مرباتون ازحالت نرمی درآمده ترد شود) ولی دراین شکل به روش ساده آماده (بدون آهک) بعدداخل آب وشکروگلاب بمدت۴۰دقیقه باحرارت ملایم جوشانده 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
نان_پیتزایی ۱لیوان آرد ۱ق غ مایه خمیر ۲ق غ شکر ۲ق غ شیرخشک یا ماست ۱ق چ نمک ۱لیوان آب ولرم . مخلوط میکنیم۵الی۷دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه‌ بعد۲لیوان یا بیشترآرد اندازه ای که خمیر بدست نچسبه و یک چهارم لیوان روغن میریزیم ورز میدیم خمیر احتیاج به استراحت نداره از خمیر گلوله های کوچک برمیداریم وسطش پنیر مثلثی یا کیبی یا پینکا میزاریم دوباره گلوله میکنیم توی ظرفمون میچینیم میتونین از قالبای دیگه هم استفاده کنین. توپکای پنیری رو که چیدیم روشو میپوشونیم۱۰دقیقه میزاریم تا پف کنه سس کاتچاپ با سس فلفل مخلوط میکنیم روی نونا میمالیم با کاتچاپ خالی هم میشه. روش دلمه ریز خرد شده ،ذرت میریزیم پنیر پیتزا میریزیم میزاریم تو فر. اول شعله پایین بعد شعله بالای فر رو روشن کنین مدتشم بستگی به فر فرق میکنه وقتی دیدین زیرش طلایی شده و نونا حسابی پف کرده آمادست 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍈 😋 ▫️زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو ▫️هویج حدود 800 گرم ▫️سیر یه بوته بزرگ ▫️آب 1.5 لیوان ▫️سرکه دو لیوان ▫️سیاه دانه کمی (در صورت تمایل) ▫️نمک مقدار لازم ▫️پودر فلفل سیاه مقدار دلخواه ▫️فلفل قرمز. مقدار دلخواه ▫️رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری با روغن تفت بدین 🔸اول هویج و سیر رو در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید و سپس همه ی مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشه، سپس زیرش رو خاموش کنید وسیاه دانه رو اضافه کنید و سریع تا داغه شیشه هارو پر کنید و دربشو محکم ببندید و برعکس کنید تاخنک بشه اینطوری هواگیری (کنسروی) میشه و در دمای محیط تا مدتی سالم میمونه و دیگه نیازی نیست در یخچال نگهداری بشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
الــهـی!!! بـاز کـن در، کـه جـز ایـن خـانـه مـرا نـیـسـت پـنـاهـی… 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🌯 😋 ▫️ فیله مرغ ▫️پیاز نگینی شده ▫️سیر له شده ▫️ قارچ اسلایس شده ▫️آب لیمو ▫️ زنجبیل ▫️ فلفل دلمه ای کوچک خورد شده ▫️خیار شور ▫️گوجه فرنگی ▫️ کاهو ▫️ ذرت 🔸 فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، کمی نمک و فلفل سیاه، یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو ترش را لا هم مخلوط کرده بعد سینه ی مرغ را درون آن بریرید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بزارید تا طعم دار بشه🤩 سپس با روغن زیتون در تابه تفت بدهید وقتی یک طرف آن سرخ شد قارچ رو به طرف دیگه بچیبونید و سپس برگردونید تا مرغ مزه قارچ را بگیرد ‌💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
سينه_مرغ_پرشده 🍖داخل ماهيتابه يك قاشق روغن گرم كنيد،پياز و فلفل را ريز خرد كنيد و تفت بديد كه سبك بشه،اسفناج،نمك ١/٢ق چ،رزمارى ١ق چ،فلفل سياه هم اضافه كنيد و ٣دقيقه بپزيد و كنار بزاريد،كمى سرد شد پنير اضافه كنيد يك قاشق غ روغن را با دو ق چ رزمارى،١/٢ق چ نمك و ١/٤ ق چ فلفل مخلوط ميكنيد و ميزاريد كنار،سينه هاى مرغ را از يك طرف برش ميديد كه داخل مثل جيب درست بشه،مخلوط اسفناج را داخلش پر ميكنيد،با خلال دندان ببنديد 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مرغ_آلو تكه هاى مرغ رو با نمك،فلفل،زعفران تومخلوطروغن و كره سرخ مى كنم و كنار ميذارم 1پياز رو خلالی كردم و تفت ميدم تا سبک بشه و نمك و زردچوبه و رب رو اضافه مى كنم و دوباره تفت ميدم تا خامى رب گرفته بشه و آلوهايى رو كه از قبل شستم رواضافه مى كنم و ى تفت ديگه ميدم و مرغهارو توش مى چينيم و دو ليوان اب و كمى ابليمواضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و سسش غليظ بشه. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
این متن رو همیشه سرلوحه زندگیتون قرار بدید راضی باش به هر چی اتفاق افتاد که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگه بد بود تو رو ساخت. مدیون باش به همه آدمای زندگیت که خوباش بهترین حسارو بهت میدن و بداش بهترین درسارو ... ممنون باش از اونی که بهت یاد داد همه شبیه حرفاشون نیستن و همیشه همونجوری که میخوای پیش نمیره... زندگـــی همینقدر ســاده اس ♥️ ♥️💚ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا یه دونه از اون معجزه هات میخوام لطفا❤️ @پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♡•• خدایا شکرت🙏 دلم گرمِ خداوندیست که با دستانِ من گندم برای یاکریمِ خانه میریزد چه بخشنده خدایِ عاشقی دارم که میخواند مرا با آنکه میداند گنه کارم ... دلم گرم است ، میدانم بدونِ لطفِ او تنهایِ تنهایم برایت من "خدا" را آرزو دارم... خداجونم صداهزار مرتبه شکرت که در شادی و ناراحتی ، در سختی و مشکلات و تمام لحظه های زندگیمون حضور داری و به قلبمون آرامش میدی ⭐️شب قشنگتون در پناه خداوند مهربان🌙
کس نمیداند در این بحر عمیق سنگ ریزه قیمت دارد یا عقیق من همین دانم که در این روزگار هیچ چیز ارزش ندارد جز رفیق... دوست من صبحت قشنگ و لحظه هات شاد و خالی ازغم🌸 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
براي دورچين مرغ و حتي قيمه ميتوني سيب زميني رو بعد اسلايس كردن داخل آب نمك بخوابوني تا نرم بشه به شكل تصوير حالت گل كرده و داخل قالب بزارين بره فر 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی من پوست مرغ رو جدا کردم شما به دلخواه عمل کنید . مرغ رو از کمر برش زدم . نمک و فلفل و دارچین و زعفران به مرغ زدم . بعد 2 قاشق بزرگ رب گوجه یا گوجه رنده شده یک لیوان و 3 تا5 قاشق روغن زیتون و چند حبه سیر رنده شده و چند قاشق آبلیموی تازه و زعفران را با هم مخلوط کردم . نیمی از مواد را در ماهیتابه ریختم و بقیه را روی مرغ ریختم اگر برای پخت عجله ندارید بهتر است دو ساعت تو این مواد بماند . ظرف حاوی مرغ را روی حرارت متوسط گذاشتم و درب ماهیتابه را بستم حدود 1 ساعت زمان برد تا یکطرفش پخت طرف دوم هم نیم ساعت . نکته . با حرارت کم و درب بسته پخته شود . آب نریزید فوقش نصف استکان . مرغ باید با آب خودش پخته بشه . و تمام . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡