فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بورک_بدون_گوشت 👩🍳
موادلازم
✅خمیر یوفکا 6 عدد
✅پنیر سفید
✅روغن مایع 1 پ
✅اب گازدار (سودا) نصف پ
⏺️موادلازم برای سس
✅اب سودا نصف پ
✅روغن مایع 1/4 پ
✅شیر 1/4 پ
✅تخم مرغ 1 عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐♥️ ♥️⭐
🍁الهی آرامش درونم راسپاس.
🍁الهی سلامتی جسمم را سپاس.
🍁الهی آگاهی روز افزونم را سپاس.
🍁الهی دل شادم را سپاس.
🍁الهی دل پر تپشم را سپاس.
🍁الهی این لحظه را سپاس.
🍁الهی مکان مقدس را سپاس.
🍁الهی دوستان خوبم را سپاس.
🍁الهی نفس پر انرژیم را سپاس.
🍁الهی موفقیت امروزم را سپاس.
🍁الهی شایستگیم را سپاس.
🍁الهی لیاقتم را سپاس.
🍁الهی باتو بودنم را سپاس.
🍁الهی تورادر همه حالم سپاس.
🍁به لطف الهی من اشرف مخلوقاتم.
🍁به لطف الهی من تجلی کائناتم.
🍁به لطف الهی
🍁من عزیزدردانه ی آفرینشم.
🍁به لطف الهی
🍁انسان بودنم راسپاس.
🍁خـــدایااااا بودنت را سپاس🍁
#کرپ_نوتلا
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
شیر 1 و 1/4 پیمانه
کره مذاب یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
آرد 1 پیمانه
تمام مراحل تهیه کرپ رو میشه با همزن دستی انجام داد
تخم مرغ+وانیل+شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود
نمک+روغن+شیر را اضافه و 1 دقیقه با دور تند در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد را هم اضافه کنید وهم بزنید تا مواد یکدست شود.
سپس مایه کرپ را صاف کنید و ترجیحا برای بهبود کیفیت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
کف تابه را کمی چرب کرده و هر بار مقداری از مواد کرپ را در تابه ریخته و سریع بچرخانید تا کف تابه یکنواخت پخش شود.
تابه را روی حرارت متوسط بگذارید...کرپ شروع به حباب زدن میکند...وقتی از اطراف کمی طلایی شد برگردانید تا سمت دیگر هم بپزد و کمی طلایی شود.
کرپهای آماده را روی هم در ظرفی بچینید و روی آنها را بپوشانید تا ضمن خنک شدن نرم بمانند.
سپس روی کرپها را مقداری نوتلا یا کرم کنجد بمالید و با موز،توت فرنگی یا به تنهایی سرو کنید.
✨
#درمان_قند
🌿 گـزنه
🖊 براے درمان بیمارے قند مفید است
بدین منظور یڪ فنجان چاے گزنه
را سه بار در روز میل ڪنید
🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️#فاطمیه ماه خون ماه غم است
▪️فاطمیه یک محرم ماتم است
▪️فاطمیه چشم گل پر شبنم است
▪️فاطمیه عمر گل ها هم کم است
▪️فاطمیه دیده مهدی تر است
▪️اشک ریزان در عزای مادر است
فرا رسیدن ایام فاطمیه تسلیت 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم آموزش دیزاین هندوانه یلدا
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
اکبر جوجه
برای پختن اکبر جوجه نیاز داریم به👇👇 (برای نیم پز کردن مرغ)
ی مرغ ب وزن 1 تا 1 کیلو 200
آبجوش 4 لیوان
پیاز 3 حلقه
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
مرغ را ب مدت 15 دقیقه میپزیم و آبکش میکنیم. میزاریم آب مرغ کاملا خشک بشه.
برای سرخ کردن مرغ نیاز داریم ب👇
نیم لیتر روغن
کره حیوانی 100 گرم
1 حبه سیر درشت خرد شده
پیاز 3 حلقه
روغن رو توی قابلمه میریزیم تا کاملا گرم بشه پیاز و سیر رو اضافه میکنیم. کره رو اضافه کردم (روغن و کره کاملا داغ بشه). مرغ رو میزاریم تا با حرارت کم سرخ بشه. (زمان مورد نیاز برای سرخ شدن نیم ساعت هست)
مواد مورد نیاز برای مزه دار کردن👇
آبلیمو 1 سوم فنجان
آب 1 چهارم لیوان
زعفران 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
زنجبیل 1 چهارم قاشق چایخوری
پودر سیر 1 چهارم قاشق چایخوری
تمام مواد رو ترکیب کرده رو بعد از 20 دقیقه ک مرغ پخته شد زیر شعله رو ب مدت 5 دقیقه خاموش میکنیم و ترکیب مواد رو کم کم ب مرغ اضافه میکنیم و مجدد زیر شعله رو روشن میکنیم(بخاطر اینکه ترکیب مایعات توی روغن نمیمونه خیلی زود جذب مرغ میشن و مرغ مزه دار میشه. حتما حتما از روی حرارت برداشته تا آب و روغن ک ترکیب بشه پرتاب نشه)
بعد از 10 دقیقه مرغ کاملا خوش رنگ و خوش طعم میشه و کنار برنج و رب انار میتونید سرو کنید. (میتونید برای سس از ترکیب مساوی رب انار و رب آلوچه استفاده کنید
✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی💙
یک تداوم بی نهایت اکنون هاست...🌸🍃
ماموریت ما در زندگی
☘بی مشکل زیستن نیست
💙با انگیزه زیستن است...🌸🍃
عصر پاییزی تون دل انگیز ☕️💙
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد داخل قالب کاپ کیک کپسول کاغذی بذارید من ازقالب دستساز استفاده کردم ولی قالب کاپ کیک معمولی هم میشه
تا یکسوم قالب مواد سبز رو بریزید و باقی قالب روبا مواد قرمز پرکنید مطابق فیلم دقت کنیدکه سرقالب چند میلیمتر خالی باشه
بعد داخل فردستساز بذارید و بعد حرارت زیرش رو متوسط روبه پایین بذازید ،بعد از ۱۵ دقیقه کیک اماده ست پختش رو با خلال دندان چک کنید
تا کیک داغه روش شکلات اشکی بچسبونید اگر کیک سرد بود شکلات اشکی رو با کمک عسل روی کیک بچسبونید
🔴داخل فر هم با حرارت ۱۸۰ درجه میتونید درست کنید ولی دیواره کیک طلایی میشه ورنگ سبزش دیگه معلوم نمیشه
🔴 در ظرف باید حالت گنبدی باشه تا قطره های بخار اب روی کیک نریزه و بهتره در ظرف سوپاب داشته باشه و با کیک فاصله ی کافی داشته باشه تا به کیک نچسبه
🔴 آموزش قالب دستساز کاپ کیک پستهای قبلی هست
🔴 اب زیاد در ظرف نریزید فقط کمی کف ظرف اب داشته باشه کافیه
🔴 بعد از اضافه کردن اردو بگینگ پودر مواد رو نباید زیاد هم بزنید
#کیک_هندوانه_ای_بدون_فر
پارت سوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخممرغ،شکر و وانیل رو حدود ۷ دقیقه بزنید تاحجیم وکرمی بشه
بعد شیرواب، روغن،شیرعسلی وابلیمو رو اضافه کنید و دودقیقه باهمزن بزنید
بعد اردو بکینگپودر روخوب مخلوط کنید و در دو مرحله روی مواد الک کنید وبا همزن دستی اروم مخلوط کنید
بعد مواد رو ب دو قسمت نامساوی تقسیم کنید و به قسمت کمتر یک قطره رنگ قرمز اضافه و اروم ودورانی مخلوط کنید
به قسمت بیشتر موادهم دوقطره رنگ سبزبزنید
بعد مواد روداخل قیف یکبارمصرف بریزید
در این زمان فردستساز روروی حرارت متوسط بذاریدوداخلش یه پایه ی فلزی مطابق فیلم بذارید
و داخلش یک لیوان اب بریزید تا ته ظرف رو بگیره
ودرش روبذارید تا بجوشه
#کیک_هندوانه_ای_بدون_فر
پارت دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_یلدایی
پشمک قالبی مخصوص شب یلدا😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_یلدایی
کاپ کیک یلدایی😍
( پارت اول )
🍉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_یلدایی
کاپ کیک یلدایی😍
( پارت دوم )
🍉
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉یـــــلدا از 4حرف زيبا تشکيل شده ولی یه دنیا حرف داره🍉
❤️ی: یاد هم بودن❤️
❤️ل: لبریز ازمحبت بودن❤️
❤️د: دوست داشتن همدیگر❤️
❤️ا: آخرین روز پاییز❤️
❤️ تقديم به همه اونايى❤️
🍎که نه دل کسى رو ميشکنن🍎
❤️نه دلى رو ميسوزونن❤️
🌹روی گل شما به سرخی انار🌹
🍉 زندگیتون به شیرینی هندوانه🍉
🥰خندتون مثل پسته🥰
💯و عمرتون به بلندی یلدا💯
⏰ثانیه هاتون لبریز از آرامش⏰
❤️آخرین دوشنبه آذر ماه تون❤️
❤️بخیر و شادی در کنار عزیزان تون❤️
🍉
🍉🍉🍉
🍉🍉🍉🍉🍉
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
\ /
😍
( )
/ \
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کرپ_راه_راه🥞
1.5 لیوان چای شیر (اندازه گیری 125 میلی لیتر لیوان
دو تخم مرغ
یک لیوان چای آرد (125 میلی لیتر)
وانیل
برای ملات کاکائوداخل بطری:
یک عدد تخم مرغ
نصف لیوان چای آرد
نصف لیوان شیر
یک قاشق غذاخوری کامل کاکائو
به دلخواه وانیل
#کیک_سیب_زمینی
3 عدد تخم مرغ
1 پیمانه روغن
1 پیمانه ماست
3 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد پیاز (یا پیازچه)
یک چهارم پیمانه شوید یا جعفری
1 عدد فلفل قرمز
نصف پیمانه پنیر
1 بسته بکینگ پودر (۱۰ گرم)
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل پاپریکا
2 پیمانه آرد
سیب زمینی ها رو به مکعب های کوچک برش میدیم. پیاز و فلفل رو هم ریز خرد می کنیم. شوید یا جعفری رو هم ریز خرد می کنیم.توی یه ظرف جدا تخم مرغ ها رو با همزن میزنیم بهش روغن و ماست اضافه می کنیم. بعد نمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم ، تمام مواد خرد شده رو به مخلوط مایع اضافه می کنیم. پنیری رو که به قطعات کوچک برش دادیم هم اضافه می کنیم ، سپس آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و با لیسک مخلوط می کنیم.همه ی موادو که با هم مخلوط کردیم داخل قالب چرب شده میریزیمش و توی فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم تا طلایی بشه
نوش جان 💖
#ترشی_لبو_و_انار
عزیزان سعی کنید از لبوی گرد وتپل استفاده کنید خوش رنگترن
لبو رو با پوست خوب بشورید بدون اینکه سروته شو جدا کنید
بعضی از عزیزان ترشی رو با لبوی خام درست کرده بودن من ترجیح دادم بپزم اما نهدر حدی که کامل پخته نشه دندون گیر باشه
به جای سرکه قرمز از سرکه سیب یا سرکه سفید هم میتونید استفاده کنید
به جای شکر از نبات هم میشه استفاده کرد
اگه میخواید ترشی تند باشه خالص از سرکه استفاده کنید در غیر اینصورت از مخلوط سرکه واب لبو استفاده کنید
لبو رو میتونید نگینی خرد کنید یا با رنده درشت رنده کنید
من لبو رو قالب زدم اضافات رو هم ریز خرد کردم در دو شیشه جداگانه گذاشتم
لبوی گرد وتپل و سایز متوسط یک کیلو
سرکه یک تا یک لیوان ونیم (به سرکه یک جوش زدم) وگذاشتم سرد بشه
نمک دو قاشق
شکر دوقاشق یا نبات دو شاخه
انار یک تا یک لیوان ونیم دون شده
لبو رو درسته وبا پوست بشورید(سروته جدا نکنید)وبزارید تو قابلمه به اندازه ای آب بریزد تا روی لبوها رو بگیره حدود 45دقیقه تا یکساعت زمان بدید تا بپزه اما کامل نه
سپس پوست بکنید وبه سلیقه خود خرد کنید
انار وسرکه واب لبو ونمک رو بریزد روش وباهم قاطی کنید وبریزد تو شیشه در دار ودرشو کیپ ببنید ترشی یک هفته تا ده روز قابل خوردنه اگه جای خنک ندارید بعد از چند روز بزارید یخچال
عزیزان شکر یا نبات رو هم میتونید موقع پخت به لبو اضافه کنید هم موقعی که میخواید ترشی رو درست کنید توش بریزید
عزیزان شکر قابل حذفه دوست ندارید نریزید
اب لبو همون آبی که لبو توش پخته شد
✨
♥️🌸 در آخرین روز پاییز
🌸♥️ امـیـدوارم
♥️🌸 نگـاه پـرمـهر خــدا
🌸♥️ همراه لحظههاتـون
♥️🌸 سـلامتی ونیکبختی
🌸♥️ گـوارای وجـودتـون
♥️🌸 بارش بـرکت و نعمت
🌸♥️ جـاری در زنـدگیتون
♥️🌸 یـلدا بـر شمـا مـبـارک
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#سالاد_انار
سه ليوان كلم بنفش نازك نواري شده لازم داريم كه بهش كمي نمك ميزنيم و ده دقيقه صبر ميكنيم و بعد يكم با دست ماساژ بديد تا يكم نرم بشه بعد يك ليوان انار دان شده و نصف يدونه سيب زرد كه با رنده درشت رنده شده بهش اضافه ميكنيم.
براي سس اين سالاد هم از تركيب ماست و مايونز و يك ق آليمو تازه و نمك و فلفل ميتونيد استفاده كنيد هم از تركيب يك ق آبليموي تازه+يك سوم ليوان آب انار+دو ق روغن زيتون+نمك و فلفل،
یلدات مبارک عشقم #محمود جان
این روزها که با منی
ای کاش تمام شب ها یلدا باشد🍉❤️