فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_فلافل_بادمجون😍😍
#شام
بادمجون رو با پوست یا بدون پوست نگینی خرد و نمک بزنید و تلخیشو بگیرید و سرخ کنید، سیب زمینی هم نگینی با روغن مایع سرخ کنید، بقیه ی مراحل در کلیپ مشخصه...
این سالاد رو با هر سسی میتونید میل کنید، بدون فلافل هم میتونید درست کنید که دیگه اسمش میشه سالاد بادمجون.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_معرکه_همه_کاره
دوستای گلم هر چی از کیفیت وعالی بودن این خمیر بگم کمه میتونید واسه هر دستوری که خمیر داره استفاده کنید به شرط اینکه توی مواد اولیه دست نبرید وجایگزین هم نکنید تا نتیجه مطلوبی بدست بیارید
مواد لازم
بجای پیمانه میتونید از لیوان دسته دار استفاده کنید
شیر ولرم دوپیمانه
خمیر مایه یک ونیم قاشق سوپ خوری
شکر یک ونیم قاشق سوپ خوری
بیکینک پودر یک قاشق مرباخوری پر
نمک یک قاشق چایخوری
روغن مایع نصف پیمانه
ماست معمولی نصف پیمانه
ارد به میزان لازم بهتره بکبار الک بشه
شیر ولرم وخمیرمایه و شکر و بیکینگ پودر را مخلوط کنید بعد ماست را اضافه و مخلوط کنید و بعد دو پیمانه ارد را اضافه و مخلوط کنید و سلفون بکشید حدود 15تا20 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کنه و دو برابر بشه بعد روغن و نمک را اضافه ومخلوط کنید دراین مرحله کم کم ارد را اضافه کنید تا خمیری لطیف و نرم و بدون چسبندگی بدست بیاد اگر زیاد ارد بخورد خمیر بدین لطافت خمیر کم می شه پس به این نکته توجه کنید بعدظرف را کمی چرب وخمیر را یکساعت استراحت دهید تا حجمش دوبرابر بشه بعد هوای خمیر را خارج و اماده است که با خمیر کار کنیم.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_کدوحلوایی
ارد 2 پیمانه
شکر 1/5پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
گردو خرد شده 50 گرم(یا 2ق غ پودر نارگیل)
پوره کدو حلوایی1 پیمانه
ماست 3ق س
روغن مایع 1 پیمانه
بکینگ پودر2 ق چ
وانیل کمی
داخل کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و بهمراه شکر 9 دقیقه با همزن برقی بزنید سپس وانیل بعدم روغن و ماست را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود پوره کدو را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید (برای تهیه پوره کدو را با 3 لیوان اب بپزید وقتی آب کدو تمام شد ان را له کنید و از صافی رد کنید پوره به هیچ وجه نباید آب داشته باشه کیکتون خمیر میکنه) آرد و بکینگ پودر نمک را مخلوط کنید و چند بار الک نماید و به مایه کیک اضافه کنید (مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید) در اخر نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
قالب کیک را چرب کنید و مقدار کمی ارد کف قالب بپاشید یا از روغن_جدا_کننده استفاده کنید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی ان را صاف کنید.
قالب کیک را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده بودید و گرم شده است به مدت 40 – 50 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید
سایز قالب میان تهی 23تا25
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مراقب حرفهايمان و دلهاي ديگران باشيم
حرفها رایحه دارند
بو دارند
عطر دارند
رایحه حرفهایمان تا ساعتها
روی جان و تن می نشیند!
تا مدتها در فضا و تا سالها در
خاطره ها جا خوش میڪند
💜❄️❥•═•↷ ℳaイŋɦaყ↬εkɦas ↶•═•❥
#ݥݓــــݩهــآے_ڂــــآڝ
₯↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝❤️⇜⊃
غمگین نباشید ...
چرا که خوشبختی میتواند
از درون تلخترین روزهای زندگی شما،
زاده شود … 🌺
باورکن ...
در تقدیر هر انسانی معجزهای
از طرف خدا تعیین شده
که قطعاً در زندگی،
در زمان مناسب نمایان خواهد شد!
یک شخص خاص ...
یک اتفاق خاص ...
یا یک موهبت خاص ...
امروز
منتظر اعجاز خدا در زندگیات باش 💌
بدون ذره ای تردید ...
💜❄️❥•═•↷ ℳaイŋɦaყ↬εkɦas ↶•═•❥
#ݥݓــــݩهــآے_ڂــــآڝ
₯↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝❤️⇜⊃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیمونات
آموزش یه شربت خوشمزه و خوش عطر و سرشار از ویتامین ث براتون میزارم
حتما حتما امتحان کنید مطمعنم خوشتون میاد
#لیمونات
دوعدد پرتقال رو چند تکه برش زدم و دوعدد لیمو ترش بزرگ رو هم برش زدم
هردو با پوست برش میزنیم
اصلا تلخ نمیشه
یک تا یک و نیم لیوان شکر بستگی به ذائقتون داره من یک لیوان زدم دوس داشتید شیرینتر باشه یک و نیم لیوان شکر بزنید
همه رو داخل میکسر ریختم و میکس کردم
لازم نیست پوره بشه
مخلوط رو داخل ظرف بزرگ ریختم و ۱۰ لیوان آب اضافه کردم و چند دقیقه با قاشق هم زدم و مخلوط کردم تا شکر کاملا حل بشه
بعد از صافی رد کردم
میتونید از یه پارچه تمیز هم رد کنید
شربت ما امادس👌🤞
اکه دوس داشتید میتونید چند برگ نعنا هم تو مخلوط کن با مواد میکس کنید ولی من نریختم
این شربت اصلا تلخ نمیشه خیلی خوشمزس امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش شیرینی با سه قلم مواد😉
کرپ لازانیا
مواد لازم:اندازه لیوان 200 میلی لیتر
کرپ👇
3 عدد تخم مرغ
2 لیوان شیر
10 قاشق غذاخوری آرد
1/4 لیوان روغن زیتون یا نباتی
نمک
مواد میانی👇
400 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
2-3 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل کاپیا یا دلمه ای
2 حبه سیر
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
1/2 لیوان آب
1 قاشق چای پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک طبق ذائقه
سس بشامل👇
1 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2.5 لیوان شیر
نمک، جوز هندی رنده شده
پنیر پیتزا رنده شده برای روی لازانیا
طرز تهیه:
تمام مواد کرپ را در ظرف مناسب بریزید و هم بزنید تا قوام یکدستی مطابق ویدیو بدست آورید، سپس تابه کرپ را خوب گرم کنید،کمی روغن بریزید و اضافه روغن را با دستمال بردارید،یک ملاقه از خمیر کرپ را در تابه بریزید ،مراقب باشید کرپها را خیلی ضخیم درست نکنید،سپس کرپ های پخته شده را کنار بگذارید،برای مواد میانی در یک گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند،سپس پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید. سپس فلفل های ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی، ادویه و نمک را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. در آخر نصف لیوان آب داغ بریزید و 2 دقیقه بپزید و بعد از روی اجاق بردارید. برای سس بشامل، کره را آب کنید، آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود شیر را کم کم اضافه کنید و همزمان مدام هم بزنید بعد نمک اضافه کنید و از روی اجاق گاز بردارید،سپس 2 قاشق غذاخوری سس بشامل را کف ظرف پخت مناسبی بریزید،سپس کرپ را روی آن بگذارید، بعد مواد میانی و سس بشامل بریزبد و لایه به لابه اینکار را انجام دهید تا نواد تمام شود سپس روی لایه آخر سس بشامل و پنیر رنده شده بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا پنیر آب شود و روی آن برشته و طلایی شود،حتنا قبل از برش زدن 5_6 دقیقه استراحت دهید
🌱
حسرت واقعى را آن روزى ميخورى كه میبينى :
به اندازهى سنوسالت زندگى نكردهاى !
💚🌼
#گابریل_گارسیا_مارکز✍
|ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
مینی تاکوی مرغ
مواد لازم:
400 گرم سینه مرغ
6_5 عدد نان لواش
1 عدد پیاز قرمز
1 عدد فلفل کاپیا قرمز
نصف فلفل زرد اگه نبود فلفل سبز
2 حبه سیر
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
100 میلی خامه صبحانه
1 قاشق چای خوری پودر کاری
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
نمک
پنیر پیتزا برای روی آن
طرز تهیه:
مرغ را ریز خرد کنید .کمی روغن مایع را داخل ماهیتابه ای بریزید و گرم کنید. مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. سپس پیلز،و سیر خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. خامه صبحانه را بریزید و با حرارت کم 1 دقیقه بپزید و از روی اجاق بردارید. نان لواش را به شکل دایره ببرید. خوراک مرغ را وسط نان بذارید و داخل ظرف مناسب فر کنار هم بچینید. کمی پنیر پیتزا بپاشید و در فر 190 درجه تا وقتی که پنیر آب شود و رنگش تغییر کند بپزید. نوش جان
🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کشمش پلو مازندرانی😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#نودل_اسپایسی🧑🍳
نودل : ۲ بسته
سیر : ۲ حبه
پیازچه : ۶ عدد
سویا سس : ۲ قاشق غذاخوری
سس فلفل : ۱ قاشق غذاخوری
قارچ : ۱۰۰ گرم
پوره گوجه فرنگی : ۱ عدد
جعفری : ۳۰ گرم
پنیر پارمسان : ۳۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه ، پولبیبر ، پاپریکا : به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همبرگر_پنیری🍔🌭🍟
1) 1) 600 گرم گوشت گاو آسیاب شده
2) 1 عدد پیاز
3) 2 حبه سیر
4) 100 میلی لیتر آب
5) 60 گرم آرد سوخاری
6) 1 تخم مرغ
7) 200 گرم چدار تازه
8) نمک-فلفل سیاه-تکه های فلفل قرمز
⠀⠀
دستورالعمل ؛ ⠀⠀
⠀
1) پیاز و سیر را رنده کنید. ⠀
2) همه مواد را مخلوط کرده و ورز دهید. ⠀
3) 1 ساعت در یخچال استراحت کنید.
4) پنیر را در بین و نزدیک کنید.
5) در تابه بپزید
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قند_تزئینی
دوستان برای درست کردن این قند ها ابتدا شکر رو آسیاب کنید بهتره بیش از حد نرم نشه و ی کوچولو زبری داشته باشه بعد به ازای هر دو قاشق غذا خوری شکر ، یک قاشق چایخوری گلاب لازم داریم که داخل شکر آسیاب شده میریزیم و با قاشق حسابی مخلوط میکنیم بعد قالب های فشاری هر مدلی که دارین ، شکر رو داخلش بریزید و با پشت قاشق کاملا فشرده کنید بعد هم روی دستمال آشپزخونه گلها رو بزارید که رطوبت گلاب کرفته بشه حدود پنج شش ساعت در محیط اشپزخونه بزارید بمونه تا قند ها کاملا خشک بشه به همین راحتی قندهای تزیینی آماده س😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
سلام دوستان عزیز همیشه همراه ❤
هر وقت که از پستی درمورد ماهی میذارم، بعضی از دوستان میپرسن که چیکار میکنم که ماهیهام سرخ و خوشرنگ میشه. والا روش خاصی نداره خیلی ساده واسون😉
من معمولا ماهی رو با ابلیمو، سیر رنده شده، نمک و فلفل وزردچوبه مزهدار میکنم و ۱ ساعت کنار میذارم.اگر بیشتر باشه که چه بهتر، بعد ماهی رو به آرد میزنم. ارد نباید زیاد باشه فقط یک لایه نازک که روش رو بپوشونه. روغن رو داخل تابه می ریزم وقتی داغ شد کمی زرد چوبه به روغن اضافه میکنم وماهی رو از طرف گوشت سرخ میکنم و بعد برمیگردونم تا پوستش سرخ بشه. جاتون سبز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چای_به
سلام به دوستای خوبم من دوباره اومدم با دستور یه چای به خوش طعم خوش مزه به رو که میدونید چه عطری داره اصلا یک ساعت تو یخچال بمونه کل یخچالو بوی عطر و طعمش میگیره حالا ببینید چاییش دیگه چی میشه من خودم ترجیح میدم بجای خوردن چای سیاه که ضررشم کم نیست چای به بخورم که علاوه بر اینکه ضرری نداره ارام بخشه و کلی خاصیته دیگه برا سرماخوردگی هم عالیه توصیه میکنم شما هم که الان فصلشه حتما درست کنید و لذت ببرید مخصوصا تو سرمای زمستون یه فنجون ازین چایی قشنگ حال ادمو خوب میکنه همونطور که دیدید به رو خوب شستم به چهار قسمت تقسیم کردم هسته هاشو دراوردم به ها رو رنده کردم بعدش روی بخاری خشک کردم اگه بخاری باشه در عرض چند ساعت خشک میشه بعدم کمی بو دادم تا به رنگ بیاد خوش رنگ بشه و بعد هم مثل چای معمولی دم میکنیم و میل میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
𝑮𝒐𝒐𝒅 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕
پروردگارا
در این شب زیبا
ایمان غبار گرفتہ مارو
در باران رحمت خویش
پاڪ ڪن
و شبۍ آرام را
بہ عزیزانم عنایت بفرما
⚜شبتان در پناه خدا⚜
" بهترین دعا " 🤲♥️
بهترین دعا را آن کس می کند
که بیشترین عشق را داراست🤲
عشق به همه چیزها از کوچک و بزرگ
زیرا آن خدای نازنین که ما را دوست دارد
همان خداست که
همه را آفریده است
و همه را دوست دارد ... 🤲
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
❤️❤️💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️💫 روز "خوب" رو
⚪️💫خودت مي سازی
❄️💫روز "بد" رو ديگران،
❄️💫پس سعی کن
⚪️💫یک سازنده عالی باشی
❄️💫تا بهترین لحظات را بسازی
❄️💫فرصت ها رفتنی ست و
⚪️💫حسرت ها ماندنی...
❄️💫لذت های کوچک
⚪️💫و دم دست امروز را
❄️💫فدای رویاهای
⚪️💫واهی فردا نکنیم..
❄️💫روزتون عالی
⚪️💫حال دلتون خووووووب
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
❤️❤️💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
#دونات
موادلازم:براى 20عدد دونات بزرگ يا 30عددمتوسط 😋
تخم مرغ 2عدد
شكر1/3پيمانه
كره 1/4 پيمانه
خميرمايه 2ق س
شير1پيمانه ولرم
نمك 1/4ق چ
وانيل 1/8ق چ
آرد 400تا500گرم تاجايى كه بدست نچسبد.
پودر بهبوددهنده 1/2ق چ اگرهم استفاده نكرديد مشكلى نيست. بيشتر جهت كيفيته
طرزتهيه :شيرولرم رو با يك ق غ شكروخميرمايه مخلوط كرده ميزاريم ده دقيقه بماندتا كف وعمل بيادبعد داخل ظرفى تخم مرغ ها را با وانيل مى زنيم تا كف كند بعد كره و مابقى شكر ونمك را اضافه و مخلوط كرده خمير مايه عمل آماده رو اضافه و مخلوط مى كنيم. بعدبهبوددهنده وآرد رو كم كم اضافه مى كنيم تابه دست نچسبد و ده دقيقه خمير رو ورز مى دهيم كه مهمترين قسمت هستش بعد داخل پلاستيك ميزاريم درآشپزخونه يك تا دو ساعت بمونه بعدروى سطح صافى آردپاشيده خميررو باز مى كنيم قالب زده ميزاريم روكاغذ روغنى اى كه آردپاشيديم 20دقيقه بمونه روشم پارچه ميندازيم استراحت اين موقع خيلى لازمه چون خميردونات پف مى كنه و حجم ميگيره بعدتوى روغن فراوان سرخ مى كنيم كه با قاشق روغن روى دونات ميريزيم كه سريع پف كنه ،شعله بايدملايم باشه وگرنه دونات ميسوزه وداخلش نپخته ميمونه حتماًدقت كنيد ودائم چك كنيد.بعدازسرخ شدن روى دونات روباشكلات تخته اى ذوب شده يا شكر رنگى يا پودرقندتزئين مى كنيم . اون ستاره ها هم با شكلات تخته اى هستش كه خودم داخل مالددرست كردم. به همين راحتى❤️
✨💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡