#شیرین_پلو_طهرانی
سینه با رون مرغ
برنج:۳پ
پیاز
خلال پوست پرتغال یا نارنج
خلال پسته
زرشک
هویج:۲عدد
گلاب
زعفران
نمک
شکر:۴ ق غ
فلفل سیاه و زردچوبه
کره
طرز تهیه :
برنج رو بشورین و خیس کنیین.
هویج ها رو خلال کنین و حسابی تفت بدین .
من هویج نریختم🙄
خلال پسته رو در گلاب خیس کنین.
مرغ رو با نمک و ادویه و پیاز تفت بدین با آب کم بزارین بپزه.
برنج رو آبکش کنین و دم بزارین.
زرشک رو با شکر ،خلال پسته،خلال پوست نارنج یا پرتقال ،کره ،زعفرون و گلاب تفت بدین.
مرغ رو از آبش جدا کنین و با زعفرون سرخ کنین.
حالا برنج رو داخل دیس بکشین و این مواد بی نظیر و خوش رنگ و لعاب و معطر رو روی برنج بدین.
#خورش_داود_پاشا
داود پاشا یک غذای ترکیه اییه که با ذائقه ما خیلی جوره درست کنید و لذتش رو ببرید.
. ۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده شده و ۱قاشق آرد نخود چی و نمک و فلفل و یک نوک قاشق دارچین مخلوط کنید و به اندازه گردو قلقلی کنید در روغن تفت می دهیم.یک پیاز رو رنده کنید و سرخ کنید به اون یک قاشق نعنا خشک اضافه کرده و کمی تفت می دهیم ۱لیوان آب ریخته به همراه ۲قاشق رب انار و کوفته ها رو بهش اضافه می کنیم و با حرارت کم ۱ساعت بپزد .نوش جان .
#چغندر_تنوری
من چغندرها رو خوب میشورم و درسته میزارم تو قابلمه و پر از آب میکنم.
شب میزارم تا صبح با شعله ملایم بپزه. وقتی 2 لیوان آب داشت بهش1 لیوان شیره انگور اضافه میکنم.
شعله رو زیاد میکنم درپوش ظرف رو نمیزارم چون سریع سر میره تا وقتی که دوشاب جذب چغندر بشه صبر میکنم. وقتی که2قاشق شیره انگور ته ظرف موند شعله رو خاموش میکنم.
#سالاد_بلغور 🥗
بلغور 1 پيمانه
نمك،فلفل بميزان لازم
روغن زيتون 2 ق غ
آبليمو تازه 2و يا 3 ق غ
جعفري،شويد،پيازچه خرده شده 1 ليوان
انار دون شده بميزان لازم
🔻ابتدا بلغور را میپزیم و تمام مواد را اضافه كرده خوب با هم قاطي كرده و داخل ظرف سرو كشيده و با دونه هاي انار تزيين ميكنيم
#ناگت_مرغ_خانگی 🍘 😋
▫️سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم
▫️پیاز ۱ عدد متوسط
▫️سیر ۲ الی ۳ حبه
▫️جعفری نصف پیمانه
▫️آرد یک پیمانه
▫️تخم مرغ ۲ عدد
▫️آرد سوخاری یک پیمانه
▫️روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
▫️آویشن یک قاشق چایخوری
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🔸در ابتدا داخل مخلوط کن ۵۰۰ گرم سینه ی مرغ ، ۱ پیاز خرد شده ، 3 حبه سیر ، ادویه ها (نمک ، فلفل سیاه و آویشن) ، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نصف پیمانه جعفری اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست شود. سپس دستتان را با روغن زیتون چرب کنید و ناگت ها را به شکل دلخواهتان فرم دهید. ناگت ها را به ترتیب در آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید سپس به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا آماده شوند . در صورت تمایل می توانید ناگت ها را در روغن سرخ کنید
سیب زمینی در سوپ کودک یکی از اصلیترین مواد است
🔹بهتر است موارد زیر را در استفاده سیب زمینی در سوپ کودک زیر 1سال رعایت کنیم:
🔹سیب زمینی را بعد از شستن باید پخت، سپس پوست آن را جدا كرد و سیب زمینی پخته شده را به سوپ اضافه كرد.
🔹بعد از پوست كندن سیب زمینی اگر بخشی از آن سبز رنگ بود، باید آن را جدا كرد و دور انداخت و بقیه سیب زمینی را كه سالم و زرد رنگ است به سوپ كودک اضافه كرد.
🔹معمولاً یک چهارم سیب زمینی برای هر وعده سوپ و یک سیب زمینی متوسط برای سوپ تمام روز كافی است.
🌿
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_ارده_شیره
یک ونصف لیوان شکر
آرد دو نیم لیوان آرد
۴ عدد تخم مرغ
یه لیوان شیر
یه لیوان روغن مایع
نصف لیوان ارده
نصف لیوان شیره خرما
وانیل نوک قاشق چایخوری
برا کوچولوهاتون هم مقویه 🥰👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش ماندگاری سبزی در یخچال😍
فوروارد کن عشقم 💋