eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی🍇🍒🍓🍎 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
هدایت شده از ایده های همسرداری💄💍
🔴 کانال #۲تومنی #۵تومنی تلگرام 🔴 جدیدترین وسایل کاربردی #خونه #اشپزخونه ✅ ارزان فروشی رمز موفقیت ماست ✅ افتخار ما رضایت مشتری وخریدشماست ☺️ یه سربزن پشیمون نمیشی 👇 http://eitaa.com/joinchat/621740043C3f8c7c6693
اول مرغ ها رو داخل آب درحال جوش بریزید و حدود سه چهار دیقه تو آب باشن و بعد ابکش کنید این کارو برای این انجام میدیم که هورمون های مرغ از بین بره و مرغ ها بوی بد نده بعد بزارید خوب ابش کشیده بشه بعد کمی روغن داخل تابه بریزیدو مرغ ها رو دونه دونه پشت و رو سرخ کنید و کنار بزارید یک عددپیاز بزرگ و ریز خرد کنید و سرخ کنید و بعد رب گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب توروغن سرخ کنید ادویه هایی که من استفاده میکنم ، نمک وفلفل سیاه وادویه کاری و زرد چوبه و پودر تخم گشنیز هست که داخل سس میریزیم و در آخر یک لیوان آب به سس اضافه میکنیم مرغ ها رو داخل قابلمه یا تابه بزرگ میچینیم سعی کنید زیادروی هم نچینید سسی که آماده کردیم و روی همه مرغ های سرخ شده بریزید اگر دوست داشتین کمی هم زعفران دم کرده بریزید حالا کمی آب بریزید و حرارت و کم کنید و بزارید تا خوب بپزه و جا بیفته در آخر کاراگر دوست داشتین میتونید یک قاشق آب لیمو اضافه کنید دقت کنید که رب اگر کم باشه مرغ بیرنگ و لعاب میشه خیلیا فلفل دلمه هم میریزن اما من دوست ندارم که مرغ بوی فلفل بده و هیچ وقت نمیریزم امیدوارم که همه نکته ها رو گفته باشم. نوش جان😋😋 ب ما بپیوندید👇 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#بستنی_هندوانه_ای🍉🍧 مواد لازم هندوانه مکعبی شده 6 لیوان   خامه 1و 1/2 لیوان شیر 1 و 1/2 لیوان شکر 1 لیوان وانیل 1 قاشق چایخوری  طرز تهیه هندوانه های مکعبی شده را با چنگال کمی له کنید و به صورت پوره درآورید. حتی می توانید به کمک الک آن را صاف کنید تا هسته های باقی مانده هم جدا شوند.  تمام مواد را درون ظرف هندوانه بریزید و خوب هم بزنید تا شکر کاملا با مواد مخلوط شود. حالا مواد بستنی را در بستنی ساز بریزید و طبق دستور العمل دستگاه بستنی را درست کنید ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
ساندويچ فاهيتاي مرغ براي درست كردنش سينه مرغ رو نواري برش بديد با كمي نمك فلفل كمي پاپريكا مزه دار كنيد يكساعت قبلش یه پياز خلالي كنيد تفت بديد بزاريد كنارفلفل دلمه هاي رنگي رو نواري برش بديد ي تفت بديد نرم بشه خيلي له نشن بزاريد كنار و در نهايت مرغ ها رو با حرارت بالا با روغن خيلي كم تفت بديد و زير رو كتيد تا بپزه و بعد باپياز داغ و فلفل دلمه هاي تفت داده مخلوط كمي اب ليمو تازه و كمي گشنيز سرو كنيد . كه براي اين مدل ساندويچ بيشتر از نون پستا كه سوپر ماركتا به صورت بسته اي دارند استفاده ميشه كه خيلي خوشمزه ترش ميكنه البته لواش هم براي ساندويچ كردنش گزينه مناسبي
هدایت شده از اشپزی بانو ایرانی
🍱کباب شبستری 😋 گوشت چرخ کرده  ۲۵۰ گرم پیاز ۳ عدد سماق ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم 🍛دستور پخت 🍛 پیاز ها رو خرد می‌کنیم. پیاز و روغن رو با حرارت ملایم تفت می‌دیم. گوشت چرخ کرده رو که ترجیحا بهتره چرب هم باشه به پیاز اضافه می‌کنیم. گوشت و پیاز رو با حرارت ملایم تفت می‌دیم تا گوشت یکم آب بندازه و بپزه. سماق، نمک و فلفل رو هم اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم. کباب شبستری به خاطر داشتن سماق ترش مزه‌س، می‌تونین مقدار سماق رو کم کنین تا ترش نشه. کباب شما آماده‌س، می‌تونین اونو با نون یا برنج و گوجه سرو کنین. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
مرغ با سس بادام زميني بسيار خوشمزه و دلچسب 😋طرز تهيه: يك عدد سينه يا نيم كيلو فيله مرغ را به قطعات دلخواه تقسيم كنيد و با يك قاشق ماست يوناني ، زنجفيل رنده شده، پودر چيلي، كاري، پودر تخم گشنيز، نمك، زردچوبه، پياز و سير رنده شده و يك قاشق غذاخوري سر پُر كرهء بادام زميني خوب مخلوط كرده و چند ساعت در يخچال بگذاريد. در ماهيتابه مناسبي حدود نصف پيمانه پيازچهء ريز شده و نصف يك عدد فلفل دلمه اي خرد شده را در كمي روغن مايع يا كره به همراه زردچوبه و پودر كاري تفت دهيد تا نرم شوند سپس مرغ را اضافه و خوب تفت دهيد . اكنون دو قاشق ماست يوناني را به همراه يك ليوان شير و يك قاشق پودر بادام زميني به مرغ اضافه كرده و خوب هم بزنيد و با در بسته ٢٠ دقيقه روي حرات قرارداده تا مرغ پخته و سس غليظ شود. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
🍲#فاصولیه یه خوراک تنده که از غذاهای ترکیه محسوب مشه. ✅مواد لازم رب گوجه ‌فرنگی      ۲ قاشق سوپ خوری لیموعمانی ۴عدد آویشن     ۱ قاشق مربا خوری زعفران دمکرد ۳ قاشق غذا خوری لوبیا سفید ۱۵۰ گرم گوشت ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی ۲عدد پیاز    ۱ عدد نمک و ادویه به مقدار لازم 🍲دستور پخت🍲 گوشت رو خرد می‌کنیم با یه کم روغن تفت می‌دیم. لوبیا رو از ۲۴ ساعت قبل خیس می‌کنیم. پیاز رو خرد می‌کنیم و با گوجه خرد شده به گوشت اضافه می‌کنیم. لوبیا رو به مواد اضافه می‌کنیم و یه کم آب اضافه می‌کنیم و می‌‌ذاریم لوبیا و گوشت بپزن. تو ظرف دیگه رب رو با یه کم روغن تفت می‌دیم و ادویه رو اضافه می‌کنیم. لیمو عمانی ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند اگه دوست داشتین رو تو ۲۰ دقیقه پایانی به غذا اضافه می‌کنیم. می‌تونیم یه کم آبلیمو هم به غذا اضافه کنیم. فاصولیه رو با سماق و آویشن سرو می‌کنیم. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#واویشکای_بادمجان بادمجان       ۲ عدد گوشت چرخ کرده  ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی  ۳ عدد سیب زمینی ۱ عدد فلفل دلمه ای   ۱ عدد رب گوجه فرنگی   ۲ قاشق غذاخوری قارچ        ۵ عدد پیاز       ۱ عدد سیر   ۳ حبه شوید خشک نصف قاشق غذاخوری نمک و فلفل   به مقدار لازم طرز تهیه بادمجان ها رو خرد می‌کنیم. بادمجان ها رو تو روغن سرخ می‌کنیم. پیاز و سیرها رو ریز خرد می‌کنیم و تو یه کم روغن تفت می‌دیم. گوشت چرخ کرده رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم. گوجه فرنگی ها ، فلفل دلمه ای و قارچ ها رو خرد می‌کنیم و اضافه می‌کنیم. در قابلمه رو می‌ذاریم تا مواد بپزند. رب گوجه فرنگی ، شوید خشک ، نمک و فلفل رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم. سیب زمینی ها رو خرد می‌کنیم و تو روغن سرخ می‌کنیم. سیب زمینی ها رو با بادمجان های سرخ شده به خوراک اضافه و مخلوط می‌کنیم. خوراک رو تو ظرف می‌ریزیم و با نان یا برنج سرو می‌کنیم. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛