eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یه خوشمزه 🥪 2 تخم مرغ 🥪 2 برش نان سفید 🥪 سوسیس 🥪 پنیر ... کمی نمک تخم مرع هامون رو تو یه کاسه با کمی نمک میزنیم، کف ماهیتابه رو چرب میکنیم‌و تخم مرغ ها رو میریزیم توش دو تکه نون تست رو به تخم مرغ آغشته میکنیم و میزاریم وسط ماهیتابه و درش رو میزاریم تا تخم مرغ هامون بپزه ،بعد به وسیله دو تا کف گیر برش میگردونیم و روی نون تست هامون یه ورق سوسبس و یک ورق پنیر میزاریم و تخم مرغ هامون رو تا میکنیم در ماهیتابه رو میزاریم تا پنیرمون ذوب بشه و از وسط تاش میکنیم و هر طرف ساندویچ مون رو سرخ میکنیم🤩😍 ساندویچ ما اماده اس با همراه سس سرو کنید 😋 نوش جاااان🥪🥪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر رو با تخم مرغ مخلوط کن تا از نتیجش شوکه بشی! ۲ تا تخم مرغ، ۶ تا حبه سیر و یه قاشق چایخوری نمک رو‌ با گوشتکوب برقی میکس کنید گشنیز،شوید،جعفری و نعنای خشک‌شده اضافه کنید. ۴ قاشق غذاخوری ماست پر چرب بریزید و‌ مخلوط کنید ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر و ۲/۵ پیمانه آرد اضافه کنید و خمیر رو یکدست کنین تا جایی که به دست تمیز نچسبه . سطح کار رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیر رو باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید. در اخر هم داخل روغن فراوان سرخ کنید . بفرمایید این هم از نتیجه کار. پیشنهاد میکنم حتما درستش کنی چون فوق العادس
🫔 😋 🔸سيب زميني رو ميزارين كه آبپز بشه. در طرف ديگه پياز رو خلالي خرد كنين و تفت بدين كمي كه سبك و طلايي شد گوشت چرخ كرده رو اضافه كنين و تفت بدين من از سوسيسم توش استفاده مي كنم نگيني خرد كنين و با گوشت تفت ميدين تا سرخ بشه فلفل دلمه اي نگيني خرد شده رو هم بهش اضافه كنين ترجيحا سبز باشه سيب زميني پخته و خنك شده و مكعبي خرد شده رو هم بهش اضافه كنين حالا از جعفري ريز خرد شده براي عطرش و سس تند و فلفل براي تنديش استفاده كنين. نمكم فراموش نشه. بعد از خنك شدن مواد را بپيچين و تو روغن سرخ كنين يا با زرده تخم مرغ و كمي روغن رومال بزنين و تو فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه قرار بدين ‌لینک کانال💞 http://eitaa.com/joinchat/3701800972Cd2b797408d رسانه تبلیغی ما باشید🌸 فوروارد فراموش نشه🌺 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌
۳عددپیاز ۲عددسینه مرغ نیم کیلو قارچ ۱قاشق غذاخوری فلفل دلمه نگینی خرد شده رب گوجه فرنگی به میزان لازم نمک.پودرفلفل قرمز.دارچین.پودرسیر.پودرلیمدعمانی مرغ رو بازردچوبه ودارچین اب پزمیکنیم پیازهارو سرخ میکنیم قارچ اضاف میکنیم خوب که سرخ شد فلفل دلمه رو هم اضاف میکنیم ادویه هارو میریزیم ورب گوجه رو خوب سرخ میکنیم مرغ رو هم اضاف میکنیم حرارت گازرو کم میکنیم خوب جابیفته 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی ۱ ق غ کره.۱ ق غ شکر .۱ فنجان شیر.۲ ق غ پودر کاکاعو مواد داخلی:خامه قنادی ۱۰۰ گرم.برای روی رولت.۱۰۰ گرم شکلات.۱ بسته خامه صبحانه پاکت صورتی 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد پودر نخود ۱۰ عدد نخود یا دو قاشق پودر نخود فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم پودر ژلاتین ۱۰ گرم سیر ۴ حبه بزرگ آب لبوخام ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز ،پودر سیر(چاشنی) به مقدار لازم پسته و هویج در صورت تمایل مرغ آماده طبخ رو همراه نمک و فلفل و پیاز و هویج بزارید خوب بپزه. بعد از پختن مرغ، پوست و استخوان رو جدا کنید. ۲۵۰ میلی لیتر یا حدود ۲ ملاقه آب مرغ رو با ۱۰ گرم پودر ژلاتین مخلوط کنید(داغ باشه که ژلاتین حل بشه) مرغ و ترکیب آب مرغ و پودر ژلاتین و آب لبو و چاشنی ها رو در میکسر بریزید. اجازه بدید کامل کامل میکس و یه دست بشه. مواد رو داخل بطری پلاستیکی بریزید، روش سلفون بکشید و بزارید یک شب در یخچال بمونه. بعد از یک روز بطری رو برش بدید، کالباستون آمادس. میتونید کالباستون رو برش بزنید،سرد یا به صورت سرخ شده استفاده کنید. 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز به درخواست شما اموزش داریم شکر دو پیمانه عسل یک ق غ پر روغن مایع دو ق غ هر سه رو روی حرارت ملایم بزارید تا کاراملی بشه بعد یه لیوان پر مغز اضافه کنید گردو بادام پسته فرقی نداره بعد همدبزنید و زیر شعله رو خاموش کنید توی یه سینی فلزی رو کامل چرب کنید و مواد وهمونطور داغ توی سینی بریزید و بعد پخش کنیدو اجازه بدید سرد بشه بعد ب صورتی خواستید برش بدید نوش جان پارت اول 💜 ↬ @AshpaziBano
خوشمزه رژیمی دو لیوان ماکارونی فرمی(من مدل پروانه ایی استفاده کردم)ابکش شده.یه پ قارچ ورقه ایی شده.یه پ اسفناج خورد شده.نصف پ گوجه ریز خورد شده.مقداری پنیر پیتزا کم چرب.نصفه سینه مرغ کامل مکعبی خورد شده.دو ق غ روغن زیتون مرغ رو با روغن زیتون سرخ میکنیم بهش اویشن فلفل سیاه و ادویه کاری و نمک اضافه میکنیم وقتی فیله ها پختن از روی حرارت برمیداریم و با ماکارونی های ابکش شده و گوجه و قارچ و اسفناج مخلوط میکنیم و داخل ظرف پیرکس میریزیم با کمی پنیر پیتزا کم چرب روشو میپوشونیم و میذاریم توو فر به مدت بیست دقیقه. 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳دسر جذاب 🧑‍🍳 مواد لازم برای ۶ عدد مواد کیک👇 ارد قنادی ۲ و نیم پیمانه تخم مرغ ۴ عدد پودر ژله آناناس جلی دی ۱ بسته شیر ۱ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۳/۴ پیمانه وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری مواد خامه ای 👇 پنیر ماسکارپونه ۱ عدد خامه صبحانه ۳ قاشق غذا خوری پودر قند ۳/۴ پیمانه وانیل چند قطره مواد ژله (لایه سوم ) 👇 ژله اناناس جلی دی ۱ بسته اناناس ۶ حلقه 💜 ↬ @AshpaziBano
باقالی پلو با ماهی شکم پر خوشمزه های شکم پر سلام دارن خدمتتون چجوری اینجوری میشن؟؟؟؟ پیاز وسیر همراه باادویه زردچوبه نمک وفلفل زنجبیل رنده شده باشنبلیله و گشنیز سرخ کنیدوبعد مقداری گردوی خرد شده ورب انار به محتویات اضافه ومخلوط کنید. شکم ماهی روپرمیکنیم توی ظرف موردنظر کمی چرب میکنیم وپس از قرار دادن ماهی درون تابه پیاز حلقه ای میچینیم وبانمکدان کمی نمک میزنیم اگر روی اجاق باشه سر ظرف را گذاشته واجازه میدهیم باشعله کم هم سرخ بشه وهم بپزه .و توی فر فقط روکش فویل کافیه. کمتراز یکساعت آماده است.نوش جان.ما اینجوری دوسداریم چون با رب انار وگردو خیلی خوشمزه میشه.موفق باشید .کاری ازشهره خانم 💜 ↬ @AshpaziBano
⭐️آرامـش آسمـان 💫شب سهم قلبتان باشد ⭐️ و نـور ستـاره ها 💫روشنی بـخش ⭐️تـمام لحظہ هایتان 💫خُــدایـا ⭐️ستاره‌های آسمـانت را 💫سقف خانه دوستانم کن ⭐️تا زندگیشان 💫مـانند ستـاره بدرخشد ⭐️شبتون بخیر 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نهمین🌺 روز بهار خوش آمدین 🌸دوست خوبم 🌺زندگی همینه که هست. 🌸اگه سخت بگیری، 🌺اونم بهت سخت می‌گذرونه. ☘این ماییم که بهش ارزش می‌دیم. 🌼با همه‌ٔ کمبودهایی که این دنیا داره، 🌸زیبایی‌های خودش رو هم داره. 🌺نباید از زندگی زیاد 🌸انتظار داشته باشیم 🌼نمی‌شه باهاش جنگیدبهتر ☘اینه که نیمه‌ٔ پر لیوان رو ببینیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد ۱/۵پیمانه شیر۱/۵پیمانه بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری شکر یک قاشق سوپخوری نمک نصف قاشق چایخوری کره نصف قاشق سوپخوری زعفران کمی در صورت تمایل وانیل نصف قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد تخم مرغ.کره و شکر رو با همزن بزنید تا کف کنه شیرو بهش اضافه یکم بزنید بعد مواد خشک رو به مخلوط اضافه کنید تا حالت کرمی و یکدست بشه ماهیتابه تفلون رو چرب کنید برای سرخ کردن هر پنکیک مقدار خییییلی کمی روغن مایع تو ماهیتابه بریزید اگه روغن زیاد باشه شکله پنکیکتون بهم میریزه و گرد در نمیاد وقتی روغن داغ شد شعله رو ملایم کنید(متوسط)و با یک ملاقه کوچک مواد رو وسط ماهیتابه بریزید لازم نیست دستتون رو تکون بدین تو یک نقطه مواد ملاقه رو خالی کنید صبر کنید روش که کاملا حباب زد برگردونید طرفه دیگشم سرخ بشه توظرفتون بچینید و با عسل.مربا.شکلات صبحانه.نوتلا.شهد.میوه...هر کدووومو دوست داشتین 💜 ↬ @AshpaziBano
‌‌‌ داغ داغ پ.ن: ما به ایشون کتلت نمیگیم و میگیم شامی کباب برای این شامی احتیاج داریم به ‌‌‌‌‌‌ گوشت چرخ شده نیم کیلو سیب زمینی دو یا سه عدد متوسط پیاز ۱ عدد متوسط نمک، زردچوبه، ازبویه(اویشن)، زیره، فلفل سیاه به مقدار لازم ‌‌‌سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنیم و با گوشت، نمک، زردچوبه، ازبویه یا همون اویشن (اندکی زیره و فلفل سیاه) مخلوط می کنیم ورز میدیم و بعدش در روغن سرخ میکنیم البته در حرارت ملایم که کامل مغز پخت بشه... میتونید بهش سبزی معطر هم اضافه کنید که ما نمیریزیم دوست نداریم. پ.ن۱: در خانه ما شامی و کوکو بدون ازبویه کوهی صفا نداره. پ.ن۲: پیاز زیاد باعث میشه شامیتون موقع سرخ شدن حالت سوخته به خودش بگیره. پ.ن۳: نیازی به تخم مرغ و آرد و اینجور چیزا نیست چون نسبت گوشت نسبت به دیگر مواد بیشتره و شامی ها وا نمیرن.. 💜 ↬ @AshpaziBano
لوبیا چشم بلبلی با مرغ برنج 6 پیمانه چند ساعت خیس میدیم لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه 2 ساعت خیس میدیم مرغ 6 تیکه زعفران 2 قاسق سوپخوری غلیظ شوید خشک 1 پیمانه کره 50 گرم نمک فلفل روغن سرخ کردنی مقدار لازم مرغ رو با روغن سرخ کرده 1 قاشق زعفران آبکرده رو روش می دیم لوبیا رو هم با آب ونمک می پزبم آب رو جوش می یاریم برنج و اضافه می کنیم وقت آبکش کردن اول لوبیا رو بهش اضافه کرده هم زده تو آبکش می ریزیم حالا تو قابلمه کمی روغن ریخته کمی هم شوید می پاشیم بعد برنج و ریخته دوباره شوید و روش رو مرغ سرخ شده می چینیم ودوباره برنج این کار رو ادامه می دیم تا مواد تموم بشه برنج ودم می کنیم وقتی بخار کرد نصف لیوان آب وبقیه زعفران وکره رو داغ کرده رو برنج می دیم تا برنج خوب دم بکشه نوش جان 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 پارت دوم ارد برنج دو لیوان شکر دو لیوان اب چهار لیوان گلاب یک لیوان پودر هل نصف ق چ روغن مایع نصف لیوان روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد هویج با برش های پرتقال مواد لازم پرتقال : 3 عدد هویج پخته رنده شده : 3-4 عدد ماست چکیده : 2 فنجان نمک به میزان لازم سیر رنده شده : 1حبه طرز تهیه: هویج را پخته و رنده می کنیم و می توانیم در کمی کره تفت دهیم(دلخواه است).سپس سیر رنده شده و ماست چکیده و هویج رنده شده را بهم مخلوط کرده و مطابق تصویر روی برش های پرتقال قرار می دهیم و با گردو تزئین می کنیم. نوش جان 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 ارد برنج دو لیوان شکر دو لیوان اب چهار لیوان گلاب یک لیوان پودر هل نصف ق چ روغن مایع نصف لیوان روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان 💜 ↬ @AshpaziBano
درپوشیدن خطای دیگران شب باش درمهر و دوستی همچون خورشید درهنگام خشم و غضب کوه درسخاوت و یاری به دیگران رود درکنارآمدن بادیگران دریا و خودت باش آنگونه که هستی... مولانا