شیرینی جبنیه
3لیوان آرد رو با 1ق غ پودر خمیر مایه و1ق چ بیکینگ پودر ویک پنس نمک و1ق چ نشاسته ذرت مخلوط کرده وکنار بذارید .تو ظرف دیگه 1عدد تخم مرغ روبا 1لیوان شیر ولرم و1/3 لیوان روغن مایع و100 گرم پنیر خامه ای مخطوط کرده وآرد رو کم کم بهش اضافه کنید ممکنه ازاین میزان آردی که ذکر شد، بیشتر لازم باشه تا خمیری شکل شه ( براي من حدود نصف ليوان بيشتر ارد برد) وبه دست نچسبه بعد خیلی خوب ورز بديد و 1 ساعت بذارید استراحت کنه ( من يك ساعت و نيم بهش استراحت دادم ) بعد با وردنه باز کنید وقالب زده وداخل روغن داغ سرخ کنید باید تو روغن غوطه ور شن بعد از این که سرخ شد بلا فاصله داخل شیره بندازید وبیرون بیارید شیره هم مثل شیره بامیه و زولبیاست آب وشکر وگلاب وکمی آبلیمو
💜
↬ @AshpaziBano
این یخ های میوه ای برای نوشیدنی های عاااالیه😍🍹
کافیه میوه ها رو به اندازه های کوچیک در بیارین و بریزین تو غالب و ترجیحا آب جوشیده سرد شده بریزین روش و بذارید تو فریزر تا یخ بزن
💜
↬ @AshpaziBano
مافین مرغ
دو تا تخم مرغ رو با همزن بزنید تا حجیم بشه
یک لیوان ماست چکیده بهش اضافه کنید
و نصف لیوان هم روغن و هم بزنید
یک لیوان و نیم آرد رو روی مواد تخم مرغی الک کنید با همزن دستی بزنید نمک فلفل و یک ق غ بکینگ پودر اضافه کنید هم بزنید
و بعد به ترتیب
یک عدد سینه مرغ پخته ریش شده
چند تا قارچ نگینی خرد شده
۲/۳لیوان ذرت
و یک لیوان پنیر پیتزا بهش اضافه و هم بزنید
مواد رو تو قالب مافین به اندازه نصف قالب پر کنیدبره تو فر ۱۸۰درجه که قبلش کمی گرم شده به مدت نیم ساعت ۵دقیقه آخر هم گریل روشن کنید با سس کچاپ میل کنید
💜
↬ @AshpaziBano
#سوپ_کدوحلوایی
یدونه پیاز درشت رو توی ۱ ق غ خ روغن سویا تفت دادم، پیازا که شیشه ای شدن بهش یدونه کدو حلوایی کوچیک رو که قطعه قطعه کرده بودم بعلاوه ۱ عدد هویچ حلقه شده و ۱ عدد سیبزمینی بزرگ که مکعبی خورد کرده بودم رو به پیازا اضافه کرده بهش نمک فلفل سیاه و عصاره مرغ اضافه مردم و سپس تقریبا ۲ الی ۳ لیوان بهش آب جوش (در صورت تمایل میتونین اب مرغ اضافه کنید که عالیتر هم میشه) و میذاریم تقریبا به مدت ۳۰ دقیقه بپزه تا زمانی که تمامی سبزیجاتمون پخت. سپس تقریبا ۲ ق غ خ خامه رو اضافه کرده و با گوشتکوب برقی سوپ رو خوب پوره کرده و دوباره روی شعله قرار میدیم تا کاملا جا بیاد و به غلظت مورد نظر برسه
💜
↬ @AshpaziBano
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا خرماها رو داخل آب برای ۱۰ دقیقه قراربدین👐🏼
بعد پوستشون و بکنید و هستشون و جدا کنید
یک بسته بیسکوئیت پتی بر😍
گردو😛
دارچین😁
الان وقت مخلوط کردنشون هست🌪
بعد از اینکه خوب مخلوط شدن بافتش و چک کنید☺
اگر نیاز داشت میتونید بیسکوئیتش و بیشتر کنید🤩
دستتون و چرب کنید و شروع کنید به قلقلی کردن🏀
اگر مواد رو بذارید داخل یخچال و بعد این کار رو انجام بدین راحتر میشه قلقلیشون کرد❄
بعد از قلقلی کردن بزارید تا در یخچال کمی سفت بشن🕑
حالا وقتشه که داخل چیزایی که دوست دارید قلقلی هارو بغلتونید😜
پودر نارگیل، پودر کاکائو، کنجد و بیسکوئیت پودر شده😋
💜
↬ @AshpaziBano
کتلت مرغ با گوجه و کته
سینه مرغ: نصف یک سینه کامل (بدون استخوان)
یک عدد پیاز
دو حبه سیر
نمک
فلفلسیاه
یک عدد تخممرغ
یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری
(داخل غذاساز اون رو یک دست کنید و مثل من اون رو به همراه گوجه، فلفل، سماق سرخ کنید)
برنج رو با آب سرد بشورید، به همراه آب، نمک و روغن روی حرارت زیاد بجوشونید. آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و با در بسته اجازه بدید دم بکشه
💜
↬ @AshpaziBano
کباب تابه بدون روغن و رژیمی
این غذا فقط با آب گوجه میپزه اصلا آب نمیریزیم قطره ای روغن هم نمیریزیم
پنج تا گوجه رو رنده میکنیم
داخل تابه میریزیم روش نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میریزیم گوشت چرخ شده و پیاز رنده و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و کمی پودر پیاز رو خوب ورز میدیم و بصورت قلقلی یا بصورت کتلت درمیاریم و دونه دونه داخل گوجه میندازیم. درشو می بندیم تا گوشت ها خودشون رو بگیرن و جمع بشن. یک ربع که گذشت سیب زمینی درشت خرد شده رو میریزیم . و چون گوشتها جمع شدن میتونیم زیر و رو کنیم و نیم ساعت دیگه میذاریم تا غذامون جا بیفته و کم آب بشه میتونید به گوجتون رب هم اضافه کنید ولی من نریختم چون رژیمی هست نیازی نیست گوشتها یا گوجه سرخ بشه
💜
↬ @AshpaziBano
#حلوا خرما
دو ق غ ارد گندم رو همراه ٥٠گرم كره تفت دادم تا خاميش گرفته بشه نصف ق م پودر دارچين هم اضافه كردم ٤٠٠گرم خرماي پوست گرفته رو باهاش تفت دادم همينكه خرماها گرم شد كافيه شعله گازرو خاموش كرده با گوشتكوب كامل له كرده تاصاف ويكدست بشه وسط ظرف جمع بشه وميذاريم سرد بشه به اندازه يك گردو برداشته وسطش هرمغزي دوست داشتين بذارين من گردو زدم داخل دست گرد كرده وسپس داخل كنجد وپودرنارگيل غلطاندمه وگذاشته تو يخچال تاخودشو بگيره یه خوشمزه كاملا مقوي وسالم
💜
↬ @AshpaziBano
کوکو اسفناج
سه عدد سيب زميني متوسط نیم پخته و رنده شده
يك پيمانه اسفناج خام ريز خرد شده
۲ عدد تخم مرغ
زعفرون دم کرده
زرشک به مقدار دلخواه
ادويه و نمك و فلفل
سیب زمینی نیم پخته كاملا سرد شده را پوست گرفته و رنده ميکنیم ۲عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک ، فلفل سياه و زعفرون دم كرده ميزنيم تا یکدست شوداسفناج شسته و ريز خرد شده را با سيب زمينيها وتخم مرغها همه رابا هم مخلوط کرده و هم ميزنيم تا یکدست شود روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ ميكنيم از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن ميريزيم (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد ميكنيم و سرخ ميكنيم
💜
↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان خوبم🌸
اگر شادی گاه به گاه تو را
فراموش میکند..
تو هرگز آنرا کامل
فراموش نکن....🌸
شـاد باشید
و به دیگران شادی هدیه کنید...
هزاران گل بهاری...🌸
هزاران مهربانی...
هزاران آرزوی قشنگ....
وهزاران شـاد باش....
پیشکش قلب مهربونتون🌸
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
#یتیمچه_کدو
ابتدا دوعد پیاز متوسط رو خلالی میکنیم و سرخ میکنیم بعد کدوخورشتی یا بادمجان رو نگینی خرد میکنیم و داخل پیاز تفت میدیم. بعد گوجه رنده شده یا ریز خرد شده رو اضافه میکنیم همراه با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه تفت میدیم بعد روش اب میریزیم و میذاریم تا بپزه. میتونید سیب زمینی نگینی هم بهش اضافه کنید. یا کمی آبغوره یا غوره یا کمی رب گوجه من اینبار اول گوجه رو ریختم بعد کدو و بقیه مراحل میتونید هم با نون و هم با برنج سرو کنید من کدو رو با پوست استفاده میکنم
💜
↬ @AshpaziBano