🍁زنـــدگـــی
☕️حکمت اوست
🍁چــنــد بــرگــی
☕️را تو ورق خواهی زد
🍁مابقی را قسمت..!
☕️قسمتت شادی باد
🍁لحظه های زندگیتون
☕️مملو از خوشی و برکـت
🍁عــصــر پاییزی شما
☕️دوستان مهربون بخیر
♡
🔻خواهی نشوی رسوا
همرنگ جماعت شو❗️
🌸ولی قرآن چیزی دیگه میگه:
✨أكثر الناس ﻻ ﻳﻌﻠﻤﻮﻥ"
بیشتر مردم نمۍدانند
✨ أكثر الناس ﻻ ﻳﺸﻜﺮﻭﻥ"
بیشتر مردم ناسپاس اند
✨ أكثر الناس ﻻ ﻳﺆﻣﻨﻮﻥ "
بیشتر مردم ایمان نمی آورند
✨ أكثرهم ﻓﺎﺳﻘﻮﻥ"
بیشترشان گناهکارند
✨ أكثرهم ﻳﺠﻬﻠﻮﻥ"
بیشترشان نادانند
✨ أكثرهم ﻣﻌﺮﺿﻮﻥ"
بیشترشان اعتراض گرند
✨ أكثرهم ﻻ ﻳﻌﻘﻠﻮﻥ"
بیشترشان تعقل نمۍکنند
✨ أكثرهم ﻻ ﻳﺴﻤﻌﻮﻥ "
بیشترشان ناشنوایند
✨ﻭﻗﻠﻴﻞ ﻣﻦ ﻋﺒﺎﺩﻱ ﺍﻟﺸﻜﻮﺭ "
و کم اند بندگانی که شاکرند
✨ﻭﻣﺎ ﺁﻣﻦ ﻣﻌﻪ ﺇﻻ ﻗﻠﻴﻞ "
و جز اندکی ایمان نمی آورند
🔸پس نه تنها اکثریت نشانه حقانیت نیست، بلکه در موارد زیادی، اکثریت بر خلاف معیارهای الهی رفتار میکنند. همیشه در زندگی راه درستِ خودتون رو بروید👌
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تست_برگر
از نکته های که میشه اشاره کرد:
۱. پنیر رومیتونید بر اساس ذائقتون تغییر بدین. پنیر گودا، چدار، پروسس و ... که دوست دارین.
۲. خیلی خیلی زود سرخ میشه حواستون باشه نسوزه.
۳. بعد از اینکه درست کردین، روی دستمال جذب روغن یا دستمال کاغذی (ضخیم) بزارین تا روغنش گرفته بشه.
۴. ادویه هایی که به گوشت اضافه کردم رومیتونین بر اساس ذائقتون تغییر بدین.
۵. خورده های کنار نون همدور نریزین میتونین داخل فر گریل کنید به عنوان نان سالاد سزار یا خشککنید و پودر نان درست کنید برای کتلت و کوکو و....
۶. میتونین برای مواد میانی از چیز دیگه ای هم استفاده کنید. .
۷.روغنی که گوشت رو سرخ میکنید کم باشه. در حدی که تابه چرب بشه فقط.
۸. نون تست هم هرچی بیشتر وردنه بکشید و صاف کنید هم روغن کمتری میگیره هم شکیل تره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درعوض همه نداشته هامون
گاهی ...
عزیزانی داریم
که به یک دنیا می ارزند
خودشون👌
رفاقتشون👌
مرامشون👌
وجودشون👌
خدایا ...
بخاطر داشتنشان شکر🙏
تقديم به شما كه عزيزترينيد❤️
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
کپی حرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ لیوان شکر
۲ لیوان کنجد
۱ لیوان پسته
۱لیوان گردو
مواد را مخلوط کنید و پهن کنید و برش بزنید و بزارید خشک بشه و تقسیم کنید و در ظرفهای دربسته برای مدت طولانی نگهداری کنید
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کوبیده
سنگدان نیم کیلو
دنبه ۱۰۰ گرم
پیاز ۲عدد (شما میتونید رنده کنید و آب پیاز روبگیرید)
نمک فلفل زرچوبه اندازه لازم
آرد یک قاشق
زعفران ۲ قاشق
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم (درصورت تمایل
• .سلام عزیزانم ❤️ اگر فر ندارید ویا کوره کولیره پزی این روش رو امتحان کنید خیلی خوب جواب میده
دو سوم لیوان شکر(شیرینیش بستگی به ذایقه خودتون داره) و یک لیوان آب رو مخلوط ومیزاریم رو گاز تا مواد به جوش آید. نصف لیوان روغن همگرم کرده ،پنج لیوان ارد،خمیر مایه یک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق چایخوری ،داخل کاسه ای بزرگ میریزیم (عزیزان من اینارو تقریبی میگم راستش وزن نکردم همه رو چشمی میریزم) همه مواد رو با هم مخلوط و. خوب ورز میدیم تا خمیر صاف وتقریبا سفتی بدست آید خمیر نباید زیاد شل باشه روشو میپوشونیم واون و تو یه جای گرمی حدو سه ساعت میزاریم واستراحت میدیم.حال که خمیر آماده شد
چونه های به اندازه نارنگی میگیریم وبا وردنه یا نوک انگشتان باز میکنیم وبا مخلوط تخم مرغ و زعفران رو مال میکنیم وکمی سیاه دانه یا کنجد روش میپاشیم وبه ارومی میچسبونیم به کناره های قابلمه درشو میزاریم حرارت کم تا بپزن گاه گاهی چک کنید
آب خوری اردها فرق داره شاید کمی کمتر ویا بیشتر آب ببره
حتما از قابلمه رویی استفاده کنید
کف قابلمه چند تکه آهن ویا میلگرد بزارید
حدود ده دقیقه بزارید روی حرارت کم تا داغ بشه ومثل فر عمل کنه
عزیزان از مخلوط روغن جامد و مایع هم میتونید استفاده کنید من از مایع استفاده کردم
🌟
#خاکشیرآماده برای استفاده درانواع شربتها
خاکشیر رو چند مرتبه آبکشی کنید تا تمیز بشه توی قالبهای پلاستیکی و یا سیلیکونی بریزید و روی اون با قاشق چایخوری آب بریزید و داخل فریزر تا یخ بزنه 🥂
🎀 🌸 🎀
♥️ﻣﻴﺪﻭﻧید ﺧﻮﻧﻪ ﻛﺠﺎﺳﺖ؟💒
♥️ﺧﻮﻧﻪ ﺍﻭﻧﺠﺎﻳﻰ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﻳﻪ ﭘﺬﻳﺮﺍﻳﻰ
ﺻﺪ ﻣﺘﺮﻯ و چهار ﺗﺎ ﺍﺗﺎﻕ ﺧﻮﺍﺏ و ﻛﻠﻰ
ﺍﻣﻜﺎﻧﺎﺕ ﺩﻳﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ
♥️خونه یعنى احترام و درك متقابل
♥️ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ ﺟﺎﻳﻰ ﻛﻪ ﻭﻗﺘﻰ ﺑﻬﺶ
ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﻰ ﻳﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﻴﺎﺩ ﺭﻭ ﻟﺒﺎﺕ
♥️خونه یعنى آرامش وامنیت
♥️ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ ﻳﻪ ﺍﺳﺘﻜﺎﻥ ﭼﺎﻯ ﮔﺮﻡ
ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﻛﺴﺎنی ﻛﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﻮﻥ ﺩﺍﺭﻯ
♥️خونه یعنى فضایى خالى از خشم
خالى از دود
خالى از قرص خواب واسترس
♥️ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ ﻭﻗﺘﻰ ﻭﺍﺭﺩﺵ ﻣﻴﺸﻰ
ﻟﺒﺨﻨﺪ بزنى و لبخند ببینى
♥️ﻳﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺘﺮﺍﮊﺵ ﺑﺎﻻ ﻧﻴﺴﺖ
ﻭﺳﻌﺖ ﻗﻠﺐ ﺁﺩﻣﺎﺵ ﺯﻳﺎﺩﻩ
ﻫﻤﭽﻴﻦ ﺧﻮﻧﻪ ای ﺭﻭ ﺑﺮﺍﻯ ﻫﻤﻪ ﺁﺭﺯﻭ ﻣﻴﻜﻨﻢ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋
صبحتون بهشت ☕️🍀
☀️صبح یعنی
یک سلام سبز🍀
با بوی خوش زندگی
صبح یعنی نور امید✨
برای شروعی زیبا👌
☀️طلوع صبحتون
به شادابی گلهای زیبا🌼🍀
روزتون پر ازعطر خوشبختی
و
روزگارتون بخیر وشادی 🌼🍀
سلام سلام
اومدم با یکغذای محلی و خوشمزه
رشته پلو با گوشت
مواد لازم:
گوشت گوساله یا گوسفند:۲۰ تکه متوسط
هل:۱ عدد
پیاز خلالی؛۲ عدد
چوب دارچین:۲ عدد کوچک
سیر:۲ حبه خرد شده
زعفران:۱ ق چای خوری
کشمش:نصف استکان
زرشک:نصف استکان
نمک و زرد چوبه:ب مقدار لازم
برنج:۲ لیوان
رشته پلویی:۲ لیوان(من زیاد دوست دارم و زیاد میریزم😊😅)
خلال پسته:۱ ق.غ(قابل حذف)
(توجه ؛ب جای هل و چوب دارچین از پودرشم میشه استفاده کرد:هر کدام نصف ق چ)
بازم چون سرما خوردم🤧😅گوشت و بدون روغن و سرخ کردن،درست کردم ک طعمش عالی بود.امتحان کنید حتما😊😉
ابتدا پیاز و سیر رو خرد میکنیم و ب همراه ادویه ها و ۴ لیوان آب ب مدت ۴ ساعت با شعله ملاین میپزیم.وقتی اب گوشت ب یک لیوان رسید،زعفران را اضافه و شعله را خاموش کنید.
دو لیوان برنج را آبکشی کنید؛۲ دقیقه ب ابکشی
رشته هارا داخل آب برنج بریزید و هم بزنید بعد از ۲ تا ۳ دقبقه ک رشته ها نیمه نرم شد؛برنج را ابکش و دم کنید.
در تابه کشمش و زرشک و پسته را سرخ کنید.
من در اخر برنج رو کشیدم و گوشتهارا جدا گانه روی مواد ب همراه زرشک و کشمش و پسته و برنج زعفرانی سرو کردم.
شما میتونید این مواد رو لاب لای رشته پلو نیز بریزید.
نوش
#ران_مرغ_با_قارچ_سیر💙🍄🥘
6 تکه ران مرغ فیله شده(بدون پوست و استخوان)
1 قاشق چایخوری آویشن خشک
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
5 نوار بیکن خرد شده
250 گرم قارچ
1/3 لیوان سرکه بالزامیک
1 قاشق غذاخوری کره
4 حبه سیر خرد شده یا رنده شده
1/3 لیوان آب مرغ(آب جوش و استاک مرغ)
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده برای تزیین
فلفل سیاه پودر پیاز
📝 ابتدا تکه های مرغ را با آویشن،نمک،فلفل،پودر پیاز(یا پیاز خرد شده)و (هر ادویه دلخواه دیگر) مرینیت کنید، چند دقیقه استراحت دهید تا مزه دار شوند، و در یک ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید هر دو طرف ران مرغ را، برای هر طرف 3_4 دقیقه تا زمانی که روی مرغ طلایی شود، کافی است مرغ ها را از تابه در آورده و در همان ماهیتابه بیکن های خرد شده را سرخ کنید و در یک ظرف کنار بگذارید(اگر از بیکن استفاده نمیکنید میتوانید پیاز خرد شده جایگزین کنید) سپس کره را اضافه کنید و قارچ خرد شده را تفت دهید،نمک بزنید و سیر را اضافه کنید تفت دهید تا عطر سیر بلند شود ،سپس سرکه بالزامیک و آب مرغ را اضافه کرده،هم بزنید و اجازه دهید به جوش بیاید،و بعد مرغ و بیکن سرخ شده را به ماهیتابه برگردانید و روی حرارت ملایم بماند تا هم سس غلیظ شود و هم فیله های مرغ کامل پخته شود،سپس با جعفری خرده شده تزیین و سرو کنید،
نوش جان 💖
❁🍟🥦🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #چیکن_بریانی☝️☝️😍
قسمت دوم✔️
💞با ما کدبانو بشید💞
.
اول پیاز رو خلالی کنید و سرخ کنید خوب که طلایی شد
مرغ رو میتونید ریش ریش یا نگینی و به پیاز اضافه کنید
ادویه ها رو به ترتیب بهش اضافه
.
میتونید بعد فلفل و گوجه رو بریزید ولی من اول ماست رو ریختم بعد آب و در آخر گوجه و فلفل ها رو اضافه کردم
.
شعله باید خیلی کم باشه چون اگر ماست حرارت زیاد بخوره میبره و غذا خراب میشه
بعد از ده دقیقه مواد رو کنار بگذارید و برید سراغ برنج
اول ظرف آب رو به همراه برگ بو، میخک، دارچین و هل روی حرارت بزارید و برنج رو که از قبل خیس کردین را زمانیکه آب جوش آمدن بهش اضافه کنید مقدار آب برنج نباید زیاد باشه یک و نیم پیمانه برای هر پیمانه برنج آب خوبه وقتی آب برنج تمام شد مواد رو لایه لایه داخل ظرف بریزید و بزارید تا بریانیم
.
و لایه لایه مواد و برنج رو داخل قابلمه بریزید تا دم بکشه میتونید در لابه لای برنج و مواد پیاز داغ و جعفری هم بریزید
این غذا فوقالعاده خوشمزه و عالی هست و میدونم اگر درست کنید حسابی از اون لذت خواهید بود