eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 2عدد تخم مرغ 2لیوان شیر 1استکان آب ماست یا ماست(85 گرم) 3قاشق غذاخوری روغن مایع 1قاشق مربا خوری سرصاف نمک 2پاکت بگینک پودر (20گرم یا5 قاشق چای خوری) 2لیوان آرد طرز تهیه: همه مواد را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا قوام آن از قوام مایه کیک کمی شل تر شود.در اولین بار تابه تفلون را کمی چرب کنید و روی حرارت متوسط رو به کم گرم کنید یک ملاقه از مایه پنکک در تابه بریزید و دو طرف آن را بپزید و سرخ کنید ولی برای سرخ کردن کرپ های بعدی نیازی به چرب کردن تابه نیست.در هر مرتبه یک ملاقه از مایه در تابه بریزید و با دست تابه را تکان دهید و بچرخانید تا مایه کرپ را در تابه پخش کنید تا نازک شود و وقتی یک طرف آن سرخ شد با لیسک یا کفگیر برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود .نوش جان نکته:میتونید برای صبحانه از مقداری شکر بنا به ذائقه تون استفاده کنید و یا این که میتوانید کرپ را با عسل و مربا سرو کنید.
خورشت فسنجون مواد لازم :👇 مغزگردو : ۳۵۰ گرم مرغ : ۸۰۰ گرم رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری رب انار ملس : ۲ قاشق غذاخوری پیاز : ۲ عدد شکر : ۲ قاشق غذاخوری نمک، ادویه کاری، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم دستور تهیه :👇 گردو ها را دو بار چرخ می کنیم. پیاز را هم چرخ می کنیم. پیاز و گردو های چرخ شده را با هم مخلوط و چرخ می کنیم. مخلوط پیاز و گردو را با سه لیوان آب سرد داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم، بعد جوش آمدن زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم، هر پنج دقیقه یکبار بعد از جوش آمدن مواد یک لیوان آب سرد ریخته و این کار را برای چهار مرتبه تکرار می کنیم، شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم. مرغ ها را همراه کمی نمک داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم. بعد از تفت دادن رب گوجه فرنگی و رب انار داخل روغن، شکر، نمک و ادویه کاری را اضافه و هم می زنیم. بعد از حدود سه ساعت و جا افتادن خورشت، مخلوط رب گوجه و رب انار و مرغ های سرخ شده را اضافه می کنیم، بعد از یک ساعت و پختن مرغ ها فسنجون آماده هست. نوش جان نکات :👇 مقدار شکر داخل خورشت به ذائقه شما بستگی دارد. برای روغن انداختن گردو ها، حتما چهار لیوان آب سرد را به همان طریق گفته شده در بالا انجام دهید. ریختن رب گوجه در این خورشت اختیاری هست، اما باعث خوشرنگ تر شدن خورشت می شود. این خورشت را با گوشت مرغ، اردک و یا گوشت گوسفند می توانید درست کنید 🌟
خوشبختی یعنی: واقف بودن به اینکه هر چه داریم از رحمت خداست... وهرچه نداریم ازحکمت خدا... احساس خوشبختی یعنی همین! خوشبختی رسیدن به خواسته ها نیست، بلکه لذت بردن از داشته هاست... ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ عصر بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزشی یخ های تزیینی 💞خلاقیت 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خواهی‌که شود دلت چون‌آئینه ده چیز برون کن از میان سینه حرص‌، دغل‌ ، بخل‌ ، حرام، غیبت بغض‌ ، حسد ، کبر ، ریا و کینه خاقانی
33.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش صحیح و اصیل پخت با طعمی فراموش نشدنی😋😋 🍏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓در این عصر زیبا 🍰براتـون 🍓یک دنيا لبخنـد 🍰یک دل خرسنـد 🍓و لحظاتی خاطره انگیز 🍰آرزو میکنم 🍓عصـرتون به شـادی 🍰دلتـون پراز مهربانی 🍓عصرتون بخیر 🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
سلاام براتون يه خوشرنگ و جذاب آوردم😍 خيلى شيك و خوشمزه مناسب مهمونى هاتون😊 🔷مواد لازم 🔹لبو يك عدد بزرگ 🔹سيب زمينى ٥عدد 🔹روغن مايع سه ق غ خ 🔹نمك به ميزان لازم 🔷مواد داخل 🔹هويج سه تا چهار عدد 🔹روغن مايع سه ق غ خ 🔹نمك به ميزان لازم 🔹ماست چكيده دو ق غ خ 🔹سس مايونز ى ق غ خ 🔹سير رنده شده يك عدد 🔹براى تزيين چند برگ نعناع ♨️طرز تهیه سيب زمينى و لبو رو ابپز كنيد و بعد له كنيد و نمك و روغن رو اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا يكدست بشه... هويج رو رنده كنيد و با روغن تفت بديد تا نرم بشه و بعد بذاريد خنك بشه.روغن و نمك،ماست و مايونز،سير رو بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد.... مخلوط لبو و سيب زمينى رو به شكل پياله كوچك در بياريد(مثل تصوير)بعد كمى خيارشور خرد شده بريزيد وكمى هم از مواداماده شده روش بريزيد و يه برگ نعناع يا شويد تزيينش كنيد(مى تونيد كمى هم گردو روش بريزيد) نوش جان ♥️