eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.6هزار عکس
34.9هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
۱۷ اسفند ۱۴۰۱
اشپزی بانو ایرانی
#کرم_پنیری_نوتلا طرز تهیه پست بعدی کانال👇
موادلازم: زرده تخم مرغ 2عدد پودرقند 50گرم پنیرماسکارپونه 200 گرم شیر یک سوم پیمانه خامه 200 گرم وانیل کمی پودرزلاتین 1 قاشق سوپخوری شکلات نوتلا 100 گرم طرز تهیه: ابتدا پودرزلاتین راروی اب سرد پاشیده وبه روش بن ماری حل کنیدتا شفاف شود.زرده های تخم مرغ راباپودرقندووانیل 10 دقیقه بزنیدتا کاملا سفیدوکشدارشود . به حالت بن ماری روی حرارت، وقتی خوب پفی شدن از حالت بن ماری بردارید شیر را کم کم اضافه کرده سپس پنیررااضافه کرده وبادورمتوسط بزنیدتامخلوط شوند.یکدست که شدشکلات رواضافه کنید سپس زلاتین حل شده رواضافه کرده ودراخرهم خامه رواضافه کرده وبه ارامی زیرورو کنیدودرقالب بریزید. . ✨
۱۷ اسفند ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ظهرتون بهترین و 💓خوشرنگ ترین ظهر دنیا 🌸با لحظه‌هايی پراز خوشی 💓و آرزوی سلامتی برای شما خوبان 🌸روز و روزگارتان شاد 💓زندگیتـون دلپـذیـر 🌸ظهـرتون بـخیـر عزیزان
۱۷ اسفند ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۷ اسفند ۱۴۰۱
🥳🥳🥳🥳🥳 برای ۴ نفر برنج ۴ لیوان نمک به میزان لازم روغن ۲ ق غ زعفران ۲ ق غ برنج را نیم ساعت خیس کنید. می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک، زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد. و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند. در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم. و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. (زیر دندان گیر نداشته باشد) بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت برمیداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم. (درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر برمی گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید. 🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
۱۷ اسفند ۱۴۰۱
🥳🥳🥳🥳 موس فندقي شكلاتي پودر ژلاتين ١ ق غ شير ١/٣ پيمانه خامه ٤٠٠ گرم شكر قهوه اي كمتر از ١/٣ پيمانه نوتلا ٢٠٠ گرم پودر كاكائو ١/٣ پيمانه 👇👇‌ 🔸همه مواد رو با هم مخلوط كنين و روي حرارت بزارين تا گرم شه فقط حواستون باشه كه نجوشه. 🔸تو ظرف مورد نظرتون برزين و بزارين تو يخچال كه ببنده ميزان شكر رو ميتونين كمتر هم بزنين ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
۱۷ اسفند ۱۴۰۱
(مکزیکی) 🍲 😋 🔸برای سه نفر ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم فیله سینه مرغ رو نازک و نواری برش بدید و در ظرفی به همراه سه حبه سیر رنده شده ، سه قاشق غذاخوری سرکه ، دو قاشق روغن زیتون ، پودر آویشن ، پودر فلفل قرمز ، پودر پاپریکا ، پودر زیره سبز و نمک مخلوط کنید و در ظرف رو سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن ، سرخ کنید و کناربذارید. دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کنید و در ماهی تابه ای دیگر با مقداری روغن خیلی کم تفت بدید تا سبک بشه سپس سه عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد) رو که از قبل به صورت نواری(خلالی) برش داده اید اضافه کنید و کمی تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو به همراه سویا سس یا سس خردل یا سس چیلی و پودر فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و کمی هم بزنید و شعله ی گاز رو خاموش کنید و با جعفری ، گشنیز و بروکلی خردشده تزیین کنید
۱۷ اسفند ۱۴۰۱
آب پرتقال1ونیم پیمانه موز1عددمتوسط انبه خردشده1عدد هویج یخ زده1پیمانه همه موادرابه ترتیب درمخلوط‌کن بریزیدوباهم مخلوط کنیدتامایع صاف ویکدست شود.سپس درلیوان ریخته وخنک سروشود
۱۷ اسفند ۱۴۰۱
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
۱۷ اسفند ۱۴۰۱
اشپزی بانو ایرانی
#کرم_آناناس طرز تهیه پست بعدی کانال👇
شیر ۲ پیمانه آب آناناس ۱ پیمانه شکر دو سوم پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۲عدد وانیل یک چهارم ق چ ژله آناناس یک بسته پودر ژلاتین ۳ ق غ کرمفیل شیر برای تزیین(کرمفیل به صورت آماده در لوازم قنادی ها موجوده) ابتدا شیر را روی گاز گذاشته تا جوش بیاید...پودر ژلاتین رو با مقداری آب سرد مخلوط میکنیم وبعد روی بخار کتری میزاریم تا شفاف شود ...زرده تخم مرغ وشکر را با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه..وانیل رو هم اضافه میکنیم...شیر داغ را به زرده اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا باهم مخلوط شوند وبعد خامه صبحانه را اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست شود سپس ژلاتین بن ماری شده رو هم میریزیم داخل مواد ودر آخر آب آناناس رو اضافه میکنیم... داخل قالب لوف ویا مستطیل شکل را نایلون گذاشته وبعد کرم را داخل قالب میریزیم وبعد در یخچال میزاریم تا نیم بند شود...پودر ژله آناناس رو هم طبق دستور درست میکنیم وبعد روی کرم میریزیم...قالب را برای چند ساعت در یخچال قرار داده تا خوب ببندد... وقتی دسر آماده شد با چاقوی تیز دسر را به شکل مستطیل برش میدیم..وروی اون رو با کرمفیل شیر تزیین میکنیم...ومیتونیم از تکه های آناناس خرد کرده روی دسر تزیین کنیم.. ✨
۱۷ اسفند ۱۴۰۱