فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# کیک تولد_ بدون فر
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_توت_فرنگی
سلام ، دسر نرم و لطیف و خوشمزه براتون آوردم 😊🤗 مناسب فصل و حسابی می چسبه .
.
توت فرنگی ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ)
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان)
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ۱۰۰ گرم
آب سرد نصف لیوان
پودر ژلاتین و آب سرد رو ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه و کنار گداشتم که خنک بشه .
شکلات رو هم روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم و گذاشتم آب بشه و بعد کنار گذاشتم که خنک بشه .
داخل مخلوط کن توت فرنگی ، پنیر ماسکارپونه ، خامه صبحانه ، شکر ، شکلات سفید آب شده خنک و ژلاتین حل شده خنک رو ریختم و با هم میکس کردم .
لیوان های یکبار مصرف رو چرب کردم و از مواد کرم داخلش ریختم . (جای لیوان یکبار مصرف می تونید از قالب دلخواه هم استفاده کنید ) حدود ۴ ساعتی یخچال قرار دادم و بعد دورش رو آزاد کردم و با قیچی از کنار برش دادم و به آهستگی از لیوان جدا کردم .
برای تزیین از خامه فرم گرفته استفاده کردم و شکوفه زدم و روش توت فرنگی قرار دادم .
پ.ن : ماسوره هر نوع میشه که بخواید شکوفه بزنید . این ماسوره من شماره نداره .
🌟
اشپزی بانو ایرانی
#کرم_پنیری_نوتلا طرز تهیه پست بعدی کانال👇
#کرم_پنیری_نوتلا
موادلازم:
زرده تخم مرغ 2عدد
پودرقند 50گرم
پنیرماسکارپونه 200 گرم
شیر یک سوم پیمانه
خامه 200 گرم
وانیل کمی
پودرزلاتین 1 قاشق سوپخوری
شکلات نوتلا 100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا پودرزلاتین راروی اب سرد پاشیده وبه روش بن ماری حل کنیدتا شفاف شود.زرده های تخم مرغ راباپودرقندووانیل 10 دقیقه بزنیدتا کاملا سفیدوکشدارشود . به حالت بن ماری روی حرارت، وقتی خوب پفی شدن از حالت بن ماری بردارید شیر را کم کم اضافه کرده سپس پنیررااضافه کرده وبادورمتوسط بزنیدتامخلوط شوند.یکدست که شدشکلات رواضافه کنید سپس زلاتین حل شده رواضافه کرده ودراخرهم خامه رواضافه کرده وبه ارامی زیرورو کنیدودرقالب بریزید. .
✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ظهرتون بهترین و
💓خوشرنگ ترین ظهر دنیا
🌸با لحظههايی پراز خوشی
💓و آرزوی سلامتی برای شما خوبان
🌸روز و روزگارتان شاد
💓زندگیتـون دلپـذیـر
🌸ظهـرتون بـخیـر عزیزان
#برنج_زعفرانی
🥳🥳🥳🥳🥳
برای ۴ نفر
برنج ۴ لیوان
نمک به میزان لازم
روغن ۲ ق غ
زعفران ۲ ق غ
برنج را نیم ساعت خیس کنید. می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک، زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد. و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند. در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم.
و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. (زیر دندان گیر نداشته باشد) بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت برمیداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم.
(درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر برمی گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید.
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
#دسر_خوشمزه
#ويژه_عيد_نوروز
🥳🥳🥳🥳
موس فندقي شكلاتي
پودر ژلاتين ١ ق غ
شير ١/٣ پيمانه
خامه ٤٠٠ گرم
شكر قهوه اي كمتر از ١/٣ پيمانه
نوتلا ٢٠٠ گرم
پودر كاكائو ١/٣ پيمانه
👇👇
🔸همه مواد رو با هم مخلوط كنين و روي حرارت بزارين تا گرم شه فقط حواستون باشه كه نجوشه.
🔸تو ظرف مورد نظرتون برزين و بزارين تو يخچال كه ببنده
ميزان شكر رو ميتونين كمتر هم بزنين
#فاهیتا_مرغ (مکزیکی) 🍲 😋
🔸برای سه نفر ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم فیله سینه مرغ رو نازک و نواری برش بدید و در ظرفی به همراه سه حبه سیر رنده شده ، سه قاشق غذاخوری سرکه ، دو قاشق روغن زیتون ، پودر آویشن ، پودر فلفل قرمز ، پودر پاپریکا ، پودر زیره سبز و نمک مخلوط کنید و در ظرف رو سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن ، سرخ کنید و کناربذارید.
دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کنید و در ماهی تابه ای دیگر با مقداری روغن خیلی کم تفت بدید تا سبک بشه سپس سه عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد) رو که از قبل به صورت نواری(خلالی) برش داده اید اضافه کنید و کمی تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو به همراه سویا سس یا سس خردل یا سس چیلی و پودر فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و کمی هم بزنید و شعله ی گاز رو خاموش کنید و با جعفری ، گشنیز و بروکلی خردشده تزیین کنید
#اسموتی_هویج_و_انبه
آب پرتقال1ونیم پیمانه
موز1عددمتوسط
انبه خردشده1عدد
هویج یخ زده1پیمانه
همه موادرابه ترتیب درمخلوطکن بریزیدوباهم مخلوط کنیدتامایع صاف ویکدست شود.سپس درلیوان ریخته وخنک سروشود
اشپزی بانو ایرانی
#کرم_آناناس طرز تهیه پست بعدی کانال👇
#کرم_آناناس
شیر ۲ پیمانه
آب آناناس ۱ پیمانه
شکر دو سوم پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲عدد
وانیل یک چهارم ق چ
ژله آناناس یک بسته
پودر ژلاتین ۳ ق غ
کرمفیل شیر برای تزیین(کرمفیل به صورت آماده در لوازم قنادی ها موجوده)
ابتدا شیر را روی گاز گذاشته تا جوش بیاید...پودر ژلاتین رو با مقداری آب سرد مخلوط میکنیم وبعد روی بخار کتری میزاریم تا شفاف شود ...زرده تخم مرغ وشکر را با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه..وانیل رو هم اضافه میکنیم...شیر داغ را به زرده اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا باهم مخلوط شوند وبعد خامه صبحانه را اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست شود سپس ژلاتین بن ماری شده رو هم میریزیم داخل مواد ودر آخر آب آناناس رو اضافه میکنیم... داخل قالب لوف ویا مستطیل شکل را نایلون گذاشته وبعد کرم را داخل قالب میریزیم وبعد در یخچال میزاریم تا نیم بند شود...پودر ژله آناناس رو هم طبق دستور درست میکنیم وبعد روی کرم میریزیم...قالب را برای چند ساعت در یخچال قرار داده تا خوب ببندد... وقتی دسر آماده شد با چاقوی تیز دسر را به شکل مستطیل برش میدیم..وروی اون رو با کرمفیل شیر تزیین میکنیم...ومیتونیم از تکه های آناناس خرد کرده روی دسر تزیین کنیم..
✨
اشپزی بانو ایرانی
#مینی_پیتزا طرز تهیه پست بعدی کانال👇
سلام دوستان
وقت بخیر.این پیتزاهای کوچولو یا مینی #پیتزا نوعی #فینگرفود هست که میتونید خیلی راحت اونو تهیه کنید.مواد روی خمیر سلیقه ایه و هر چی که دوست داشته باشین میتونید استفاده کنید.
#مینی_پیتزا
ابتدا خمیر را آماده میکنیم.این خمیر بسیار راحته. من برای پیتزا و پیراشکی و انواع غذاهایی که با خمیر درست میشه استفاده میکنم. ابتدا نصف قاشق غذاخوری مایه خمیر را با نصف قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم با درپوش اجازه دهید تا عمل بیاید.اگه مایه خمیر فوریه نیاز به عمل آوری نیست همه مواد رو با هم مخلوط کنید.اگه عجله دارید و می خواین خمیر زودتر آماده بشه میتونید از یک قاشق مایه خمیر استفاده کنید.پس از آن با یک عدد تخم مرغ و نصف لیوان شیر و 1/3لیوان روغن مایع مخلوط کنید و آرد و یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید آرد تا جایی مصرف کنید که خمیر به دست تمیز نچسبد زیادی آن باعث سفت شدن نان می شود خمیر را چند دقیقه ورز دهید بعد آنرا با در پوش جای گرم قرار دهید تا حجیم شود سپس پف خمیر را بگیرید و آنرا باز کنید.نازک باشه چون در فر پف میکنه.از کاتر گرد استفاده کنید و قالب زده خمیر را درون سینی که چرب و آردپاشی شده یا کاغذ هست قرار داده کمی سس کچاب روی خمیر پخش کنید پودر آویشن بپاشید کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید و سپس مواد گوشتی که آماده کرده اید روی خمیر پخش کنید من از سوسیس خونگی هم استفاده می کنم.در صورت تمایل قارچ خرد شده و فلفل سبز بریزید و بعد پنیر پیتزا در همه جای آن پخش کنید که مقدار آن بستگی به سلیقه و رژیم غذایی شما دارد.روشو میتونید فلفل دلمه رنگی خرد شده و زیتون بریزید. سپس آنرا درون فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت تقریبا 15 دقیقه قرار دهید.
_برای تهیه مواد گوشتی 300گرم گوشت چرخ شده با دو عدد پیاز تفت داده شده و زردچوبه مخلوط کنید و اجازه دهید تا آب گوشت کشیده شده و پخته شود سپس ادویه دلخواه را اضافه کنید(من ازپودرتخم،گشنیز،پودر سیر،فلفل و کمی دارچین استفاده میکنم) وقتی گوشت تفت خورد کمی رب گوجه و نمک بزنید تا با حرارت ملایم با گوشت تفت خورده سپس از روی حرارت بردارید.
✨
#شیرینی_ساده 🥯 😋
▫️125 گرم کره (در دمای اتاق نرم شده)
▫️1 قاشق چای خوری روغن
▫️2 فنجان پودر قند
▫️2 عدد تخم مرغ
▫️1 ق غ بکینگ پودر
▫️1 ق چ وانیل
▫️3 لیوان آرد
🔸با مخلوط کردن مواد خمیر ، خمیری که نرم است اما به دست نمی چسبد حاصل می شود.
قطعات کوچک را از خمیر شیرینی که ورز داده ایم بردارید و آنها را درون قالب بریزید و با انگشت خمیر را فشار دهید تا شیرینی های مورد نظر به دست آید. روی سینی فر با کاغذ روغنی بذارید و به مدت 20 دقیقه با 175 درجه بپزید
#کوکو_سیب_زمینی 🥔 😋
🔸۵ تا سیب زمینی متوسط بزارید تو آب تا بپزه بعد بزارید خنک بشه و رنده کنید با دو تا تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و سبزی معطر (من گشنیز و جعفری و نعناع) استفاده کردم. و کمی پودر سوخاری یا آرد نخودچی بریزید و خوب مخلوط کنید بعدم سرخ کنید.(میتونید یه پیاز رنده شده و که خوب آب اضافیشو گرفتید به این مواد اضافه کنید که دلبخواه
#ژله_میوه_ای 🍇 😋
🔸ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت ترین #پنکیک_پف_پفی🥞🥞
مواد این پنکیک ساده:
۱ تخم مرغ
۱۵ گرم شیر
وانیل
۵ گرم نمک
۱۷ گرم آرد
۲۰ گرم شکر
۵ گرم آب لیمو
کره برای چرب کردن
.
ما خیلی طعمشودوست داشتیم😍
مطمئنم شما میتونین خیلی هیجان انگیز تر درستش کنین😍
#ساردین_های_شکم_پر
مواد لازم برای 5 نفر
جعفری خرد شده:1 سوم پیمانه
روغن زیتون:1 چهارم پیمانه
بادام پوست گرفته:1 سوم پیمانه
کشمش سیاه:نصف پیمانه
خرده نان تست:نصف پیمانه
پیاز:1 عدد
روغن مایع:3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل:به مقدار لازم
ماهی ساردین:900 گرم
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت روشن کنید. ساردین ها را از وسط برش داده، تمیز کرده با دستمال تمیزی آن ها را خشک کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به داخل شکم و روی ماهی زده سپس روغن را در ماهی تابه بریزید و همین که داغ شد، خرده های نان را اضافه کنید و تفت بدهید، تا طلایی شوند.
پیاز را به صورت نگینی خرد نموده به همراه کشمش، بادام، جعفری خرد شده نمک و فلفل به خرده های نان اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. شکم ساردین ها را با این مخلوط پر کنید. سپس ته ظرفی را چرب نموده، ساردین ها را داخل ظرف قرار داده باقی مانده مواد را روی آن ها ریخته، روغن زیتون را روی ساردین ها بریزید و به مدت 30 الی 40 دقیقه در فر گرم قرار دهید
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا و سبزیجات 🙋♀️🤪
من قارچ نداشتم ولی اگه داشتم حتما آخر کار اضافه میکردم ب غذا.
مواد اولیه:
لوبیای خشکم یک و نیم لیوان بود که دو روز خیسش کردم و دو تا پیاز، دو تا سیبزمینی و دوتا هویج و نصف لیوان نخودفرنگی، نصف لیوان ذرت و یکچهارم فلفل دلمه و دو قاشق رب و نمک و فلفل و زردچوبه بود.
درباره نونها هم که طعمدار کردنش با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر هست. اول نونتون رو بچشید اگه نمک داشت، نمکش رو کم بریزید و فقط پنج تا ده دقیقه در حد برشته شدن بذاریدش تو فر.
راستی میدونستید، خوراک لوبیاهای رشت بهشدت معروفه و صبحونه با یه سیخ کباب چنجه تقدیمش میکنن به مشتری؟
من عاشق این ترکیبم هرچند که شمالیها اصلا با این سبک و سیاق درست نمیکنن و لوبیاها فقط پیاز و سیب زمینی و رب داره.
شما چجوری خوراک لوبیا درست میکنید و کنارش چی میخورید؟
من بهش آبلیمو و روغن زیتون میزنم و طعمش عالی میشه.
👆✨👆✨👆✨👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_عید🌹🍃
مواد لازم
👇👇👇
تخم مرغ ۱ عدد
شکر یا پودر قند ۱/۳ لیوان
وانیل ۱/۲ ق چ
روغن مایع ۱/۳ لیوان
آرد ۱/۵ لیوان (آرد قنادی)
بکینگ پودر ۱ ق چ
نوش جان👌
#شیرینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_عید🌹🍃
طرزتهیه
👇👇👇
شعله پخش کن را از یک رب قبل روی حرارت بزارید تا گرم بشه و قابلمه را هم وقتی خمیرتون اماده شد و خواستید قالب بزنید بزارید روی شعله پخش کن تا گرم بشه
تابه یا قابلمه نیاز به چرب کردن هم نداره
نوش جان👌
#شیرینی