اشپزی بانو ایرانی
#کیک_اسفنجی_شکلاتی 🌟
کیک اسفنجی شکلاتی
عزیزان این کیک مخصوص خامه کشی چه با خامه چه با گاناش تو دهن آب میشه حتماااا امتحان کنید
لطفا تو اندازه گیری مواد دقت کنید
مواد لازم
تخم مرغ درشت ۷ عدد
آرد ۳۲۰ گرم یا دو لیوان پر
شکر ۲۵۰ گرم ویا یک لیوان
روغن مایع نصف استکان
پودر کاکائو ۴۰ گرم ویا نصف استکان
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر پر
شربت بار ویا عسل یک قاشق مرباخوری شربت بار همون شربت بامیه وزولبیا ست
پودر کاکائو رو الک کنید وبا روغن مایع مخلوط کنید
بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط والک کنید
کناره قالب رو چرب و آرد پاشی کنید وکفش کاغذ روغنی بندازید
قالب ۲۰ در ۳۰ ارتفاع قالب ۵ الی ۸ سانت کافیه
فر رو با دمای صدوهشتاد درجه به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید
به این نکته توجه کنید واسه کیک اسفنجی تخم مرغ نباید به دمای محیط برسه حتما سرد باشه و داخل یخچال که در اوردید مسقیما استفاده کنید
کاسه همزن رو خوب شسته وعاری از چربی ورطوبت باشه
سفیده وزرده رو جدا کنید
سفیده رو بزنید تا پف کنه وبالا بیاد
شکر رو به صورت بارانی روش بپاشید تا شکر تو سفیده حل بشه
سپس دونه دونه زرده ها رو اضافه کنید هر زرده که میریزید ۳۰ ثانیه بزنید زرده بعدی رو اضافه کنید
سپس شربت بار ویا عسل ومخلوط روغن وکاکائو اضافه کرده ودرحد مخلوط کردن میزنیم
سرعت عمل داشته باشید
همزن برقی رو کنار بزارید همزن دستی به دست بگیرید آرد رو با دست چپ بگیرید وبا دست راست بت همزن دستی بزنید حدود ۲۰ الی ۳۰ ثانیه باید تموم بشه بریزید تو قالب وبزارید تو فر به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه سپس از فر در بیارید وبزارید خنک بشه ادامه فیلم رو پست بعدی میفرستم حدود ساعت ۳☺
عزیزان اگه عسل ویا شربت بار ندارید نزنید مشکلی نیست
عزیزان هم میتونید طبق فیلم عسل وکاکائو رو قبل از زرده بزنید هم مبتونید بعد از زرده بزنید مشکلی نیست
عزیزان این کیک رو بدون فر هم میتونید درست کنید
🌟
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_برنجی
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
لپه پخته شده ۱ پیمانه
برنج کمی زنده ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شوید ۴ ق غ
مرزه ۴ ق غ
ترخون ۳ ق غ
زردچوبه ۱/۵ ق چ
نمک و فلفل به میزان لازم
برای سس 👇
پیاز بزرگ نگینی خردشده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ ق غ
ادویه به میزان لازم
آب ۵ لیوان
پیاز رو رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم، برنج و لپه و سبزی ها، ادویه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میکنیم، و حسابی یعنی حسابی ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابی یه کاسه آب میزاریم کنار دستمون و توپ های یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم
داخلش آلو و زرشک قرار بدیم.
برای سس 👇
پیاز بزرگ رو نگینی خرد میکنیم وقتی کمی طلایی شد زردچوبه رو اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت رب گوجه، نمک و فلفل رو اضافه کرده و تفت میدیم و به اندازه ۴ تا ۵ لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدی باشه که روی کوفته ها رو بگیره.
بعد از اینکه آب جوش اومد میتونیم کوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو کم میکنیم و میزاریم ۱ ساعت بپزد.
میتونین کوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل
یخچال قرار دهید.
🌟
اشپزی بانو ایرانی
#قاطی_پلو
#قاطی_پلو
یه پلوی مخلوطی خوشمزه 😍
قاطیییی پلو ☺️😁
موادش کاملا دل به خواهی هست 🤗😋
برای ۳ نفر
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
سینه یا ران مرغ ۱ عدد
ماش یا عدس یا لوبیا نصف پیمانه
شوید خشک یا تازه به میزان دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه و میخک و زنجبیل به میزان لازم
سینه مرغ رو با یه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه گذاشتم بپزه و بعد از پخت ریش ریش کردم .
ماش رو هم گذاشتم بپزه .
برنج رو هم شستم و خیسوندم .
پیاز رو خرد کردم و داخل تابه کمی تفت دادم . هویج رو رنده کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم . کمی آب مرغ (یا آب) ریختم و گداشتم که هویج کمی بپزه . مرغ ریش ریش شده ، ماش پخته شده ، فلفل دلمه ای خرد شده رو هم بهش اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه ، میخک ، زنجبیل ریختم و بعد از تفت دادن ، حرارت رو خاموش کردم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و نیم پز شد ، آبکش کردم .
داخل قابلمه لابه لا برنج ، شوید خشک پودر شده ، مواد مرغی رو ریختم و گداشتم دم بکشه .
🌟
اشپزی بانو ایرانی
#شیرینی_عربی پارت اول 🌟
● #شیرینی_عربی ●
سلااااام رفقای عزیز 🤟🏼🤍
👩🏻🍳 وسط این شیرینی با شکلات، کارامل، مارمالاد و پنیر میتونه پُر بشه.
📌 مواد لازم:
رشته کنافه ----> ۲۵۰ گرم
کره ذوب شده ----> ۸۰ گرم / ۸ ق غ
عسل ---> ۲ ق غ
شکلات سفید ----> ۱۰۰ گرم/ ۱ پیمانه
خامه صبحانه شکلاتی ----> ۲۰۰ گرم (روی پاکت نوشته شده)
➕ رشتهها رو خورد کنید.
با کره ذوب شده و عسل ماساژ بدین.
➖ توی قالبهای کاپکیک بریزید و وسطش رو با لیوان کوچکتر حفره ایجاد کنید که شکل یک ظرف تو خالی بشه.
➖ ۱ قاشق کوچیک کره ذوب شده روی همه شیرینیها بریزید.
➖ برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد در فر از قبل گرم شده قرار بدین.
در دمای محیط بذارید خنک شه.
🔻 حرارتِ فرها متفاوته پس ۶-۵ دقیقه زودتر از زمان درج شده حواستون به فر باشه.
➖ شکلات سفید ذوب شده و خنک شده رو با خامه صبحانه شکلاتی، یا دنت ترکیب کنید و توی شیرینیها پایپ کنید.
➕با مغزیجات و کمی عسل تزیین کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••💙🌸••
ببین دارم میسوزم پای فراقت آقا🥲
کاشکی تموم شه دوری برگردعزیززهرا
#امام_زمان 💛
#نیمه_شعبان 💐
#میلاد_امام_زمان 🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مسما_بادمجون
مرغ سه تکه
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
غوره دوقاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
گوجه ۴عدد
بادمجان ۴عدد
بادمجانهاروسرخ میکنیم وکنارمیزاریم مرغهاروهم سرخ کرده پیازوادویه ورب روهم تفت میدیم بهش آب رواضافه کرده مرغهاروداخلش میزاریم اجازه میدیم پخته بشن بعدبادمجانهای سرخ شده،گوجه ،غوره وزعفران روهم اضافه کرده دربشومیزاریم تاغوره وگوجه پخته بشن میتونیدازپودرغوره هم به عنوان چاشنی استفاده کنید
پیاز یک عدد
🌟
اشپزی بانو ایرانی
#کوکیز_نارگیلی 👆👇
کوکیز نارگیلی
مواد لازم: ارد مخصوص شیرینی و کیک(ارد سفید) دویست گرم یعنی دو لیوان_ پودر نارگیل کمتر از یک لیوان- روغن جامد صدو هفتاد گرم (تقریبا بیشتر از نصف لیوان) پودر قند و یا پودر شکر هفتاد گرم ( نصف لیوان) تخم مرغ یک عدد_ به جای روغن جامد کره هم میتونید استفاده کنید. اما مارگارین و یا روغن قنادی استفاده نکردم ممکنه شیرینی رو سفت کنه- وانیل نصف ق چ_ بکینگ پودر یک ق چای خوری_
ابتدا بکینگ و ارد و یک پنس نمک رو سه بار الک کنید و کنار بگذارید. سپس درون ظرفی روغن و وانیل و پودر قند رو ریخته و با دور تند همزن سه چهار دقیقه هم بزن تا حسابی کرم رنگ شه. بعد تخم مرغ رو اضافه کن و دو دقیقه هم بزن و بعد ارد رو طی سه مرحله بدون هم زن با قاشق یا لیسک به مواد اضافه کن . یه خمیر خیییلی لطیف بما میده که به دست نمیچسبه اگه دیدید به دست چسبید کم کم بهش ارد اضافه کنید (شل نباشه) و با قاشق هم بزنید اصلا با دست ورز ندید وگرنه به روغن میوفته. خب مواد ما امادس. مواد رو دورن یه پلاستیک بزارید تا هوا نگیره و خشک نشه. (نیاز به استراحت نداره) طبق معمول فر دست ساز را ده دقیقه قبل گرم کنید. پودر نارگیل را درون تابه ای با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ بده یکم فقط یکم طلایی شه. مواظب باشید زود میسوزه. بعد از مواد به اندازه یک فندق برداشته با کف دست گلوله کنید و در پودر نارگیل بغلتانید . و در سینی که کف سینی کاغذ پهن کردید بچینید(با کمی فاصله) بعد درون فر دست ساز گذاشته.
با حرارت کم(مثل زمانی ک برنج دم میدید) به همراه درب و دم کنی اجازه بدید شیرینی بپزه تقریبا نیم ساعت میشه تا دورش یکم طلایی شد کافیه. بعد بین کوکیز ها رو شکلات اب کرده ریختم و بهم چسبوندم. بافتی سبک ترد و خوشمزه. اون طعم پودر نارگیل کاملا مشخصه. مواظب باشید حین گلوله کردن پودر نارگیل به بافت خمیر نره چون باعث میشه بافت شیرینی خراب شه. پودر نارگیل فقط باید یه لایه اونم روی خمیر باشه. دوستان عزیزی که میخوان توی فر درست کنن طبقه وسط فر از قبل گرم شده دمای صد و هفتاد بعد از بیست دقیقه چک کنید دورش که طلایی شد کافیه. کاغذ روغنی فراموش نشه برای شیرینی ها هر کاغذی میشه استفاده کرد. فقط یکم چرب کنید
🌟
17.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
گردوپلو
اگه تا حالا نخوردی حتما امتحانش کن که طعمش عالیه 🤤😍
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا مراقب دستان ما باش
ڪہ جز بسوے تو باز نگردد
مراقب قلب ما باش
ڪہ فقط خانہ محبت تو باشد
ڪمڪمان ڪن
تا با هم مهربان باشیم
تا محبت و مهربانیات را
با تمام وجود احساس ڪنیم
" شب زیباتون بخیر "