eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
يك مدلي از هزاران مدلش ميگو را با سير له شده روغن زيتون نمك فلفل زعفران مزاه دار مي كنيم دنباله پيازچه تره و گشنيز را خرد مي كنيم از ميگو هاي مرينيت شده كف قابلمه مي چينيم و سبزيجات خرد شده لا بلاي پلو ريخته و دم مي كنيم مي تونين اين پلو را به صورت دمي هم درست كنين ، يك پياز بزرگ را نگيني خرد مي كنيم و در مقداري كره تفت مي دهيم و باقيمانده ي ميگو ها را به ان اضافه مي كنيم ، نكته بسيار مهم در زمينه طبخ ميگو اين هست كه مدت زمان كوتاهي براي آماده شدنش لازمه ، پس در حدي كه رنگ ميگو عوض بشه كافيه ، زياد سرخ بشه سفت ميشه ، بعد اين تركيب را در كنار پلو سرو مي كنيم ، مي تونين ميگو هاي مرينيت شده را لا بلاي پلو چيده و اجازه دهيم با بخار بپزه سالاد تركيب هويج و لبوي(خام ، خيلي هم خوشمزه و قابل خوردن و بسيار پر خاصيت) ژولين شده(رشته اي) جوانه ماش پيازچه و هر سسي كه در دسترس هست .
پرســـودترین معــــامله زندگـــی حال خـــوب را جایگزين حــال بــد کردن است همـین حال دلت خوب وجودت سبز و سلامت زندگی ات غرق در خوشبختی ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اشپزی بانو ایرانی
🍓🍓🍓 تخم مرغ سه عدد آرد یک و نیم لیوان شکر سه چهارم لیوان ماست نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان بکینگ پودر یک ق غ وانیل یک چهارم ق چ توت فرنگی به میزان لازم . . تمام مواد به دمای محیط رسانده شود‌. ابتدا تخم مرغ را درون یک ظرفی شکسته و کم کم شکر و وانیل را بهش اضافه کنید و با همزن برقی به مدت شش تا هفت دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس نصف لیوان ماست را اضافه و با همزن یک دور بزنید . روغن مایع را اضافه کنید کنید و یک دور دیگر با همزن بزنید . آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله با لیسک به مواد کیک اضافه کنید. در ظرفی دیگر سه ق توت فرنگی خرد شده را با یک ق غ آرد مخلوط کنید. قالب را چرب کرده و نیمی از مایه کیک را درون قالب بریزید و توت فرنگی های خرد شده آغشته به آرد را روی آن بچینید و سپس بقیه مواد کیک را در قالب بریزید . توجه کنید می توانید توت فرنگی های خرد شده را با مایه کیک مخلوط کنید و به یکباره داخل قالب بریزید. در انتها مقدار توت فرنگی را ورقه ورقه کنید و روی مایه کیک به همراه خلال پسته و پرک بادام قرار دهید و قالب را درون فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت چهل تا پنجاه دقیقه قرار دهید. از آخر میتوانید کمی گریل را برای طلایی شدن سطح کیک روشن کنید. اندازه قالب من بیست و چهار در هفده بود
اشپزی بانو ایرانی
كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم تخم مرغ 1 عدد وانيل نصف ق چ شكر يك سوم ليوان آرد سه چهارم ليوان بادام 100 گرم ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید . بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید . و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید
آب زنید راه را هین که نگار می‌رسد مژده دهید باغ را بوی بهــــــــــار می‌رسد‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‌
از "خاک" بر آمدیم که "آدم" باشیم آنگاه به حریم دوست "محرم" باشیم... از "آب" و "گل" بهشتی "خلق" شدیم حیف است که هیزم "جهنم" باشیم... خــــدا هـــست
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 برای خمیر کره یا مارگارین هم دمای محیط ۲۵۰ گرم روغن مایع نصف لیوان نشاسته ذرت ۱ لیوان ( نصفش برای داخل خمیر استفاده میشه) پودر شکر ١ لیوان مغز گردو یا فندق ١ لیوان آرد سفید ۱ونیم لیوان (معیارتون منسجم شدن خمیر مثل فیلم باشه) وانیل. کمی بیکینگ پودر. ۵ گرم سرکه انگور ۱ ق غ روی شیرینی هارو بعد از پخت و خنک شدن با شکلات بن ماری شده و انواع مغز های خرد شده تزئین کنید. .