eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
بستنی داغ مواد لازم: شیر سرد : 200 میلی لیتر بستنی شکلاتی : 3 قاشق غذاخوری پر بستنی وانیلی : یک قاشق غذاخوری پر خامه پاستوریزه : 2قاشق غذاخوری مراحل پخت: ابتدا شیر تازه ای که تهیه کرده ایم را در ظرف مناسبی مانند شیر جوش میریزیم. گاز را روشن میکنیم و شیر جوش را روی حرارت کم قرار میدهیم تا به آرامی گرم شود. سپس بستنی شکلاتی را که تهیه کرده ایم را برداشته و از آن 2 اسکوپ برمیداریم و به شیر اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا بشکل کف در آید و حسابی داغ شود. لیوان شیشه ای یا بلوری پایه بلند را که از قبل تهیه کرده ایم را آورده و مواد داغ شده را درون آن میریزیم. چنددقیقه صبرمی کنیم تا کمی خنک شود. سپس یک اسکوپ بستنی شکلاتی و یک اسکوپ بستنی وانیلی را در لیوان می ریزیم و با خامه روی بستنی ها رو تزیین می کنیم. برای تزیین از کمی ترایفل رنگی یا شکلات رنده شده نیز می توانید استفاده کنید. @AshpaziBano
مواد لازم: نان تست یا نان باگت- ۱۰تکه سیر له شده- ۴حبه کره-۵قاشق غذاخوری روغن زیتون-۲قاشق غذاخوری آویشن-۱قاشق چایخوری پنیرپیتزا رنده شده-۱پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم فر را روشن کرده و دمای ان را به ۱۸۰درجه سانتیگراد برسانید. کره را روی شعله ملایم گرم آب کرده و در ظرفی مناسب با روغن زیتون، سیر، اویشن، نمک و فلفل مخلوط کنید. نان ها را به اندازه دلخواه برش داده و مایه را به صورت یکنواخت روی نان بمالید. سینی فر را چرب کرده و نان ها رو درون ظرف چیده به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا رنگ روی نان طلایی شود بعد از5 دقیقه پنیر پیتزا را روی نان ریخته و بعد از سه دقیقه از فر خارج کنید. نان سیر باید به صورت گرم سرو شود. @AshpaziBano
من اومدم با یه با های و یه سالاد رنگارنگ قرتی که برا شام امشب درست کردم😋😋واقعا طعمش بی نظیر شده بود جای شما سبز عزیزانم😉🌹 . طرز تهیه عدس پلو برنج 4 پیمانه پلوپز عدس 2 پیمانه پلوپز ابتدا عدس هارو شستم و چند ساعتی گذاشتمشون داخل آب خیس بخوره،بعد گذاشتم بپزه،بعد رفتم سراغ برنجم و ریختمشون داخل آب نمک در حال جوش پنج دقیقه مونده بود که برنج رو صاف کنم عدس های پخته رو بهش اضافه کردم و بعد داخل آبکش صافشون کردم بعد یه مقدار روغن و چند قطره زعفران ریختم کف قابلمه و گذاشتم یه مقدار داغ بشه بعد برنج رو ریختم داخل قابلمه و گذاشتم برنجم دم بکشه، بعد از اینکه برنجم دم کشید برا روش روغن حیوانی کرمانشاهی مامان پز آب کردم و ریختم روش😋😋 برای قل قلی ها هم 300 گرم گوشت چرخ کرده رو با یه عدد پیاز رنده شده که آبشو کامل گرفتم مخلوط کردم و بعد یه مقدار زردچوبه و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر و زعفرون بهش اضافه کردم و یه مقدار ورزش دادم و گذاشتم چند ساعتی داخل یخچال بمونه تا خوب مزه دار بشه،در نهایت قل قلیشون کردم و داخل روغن وماهیتابه سرخشون کردم حدو سه چهار دقیقه اول در ماهیتابه رو گذاشتم تا یه مقدار مغز پخت بشه بعد در ماهیتابه رو برداشتم و کامل سرخشون کردم. برا سالاد هم زیرشو خیار و گوجه ریز کردم و برای روی سالاد از کلم بروکلی،نارنگی،زیتون،ترب سفید،هویج و انار استفاده کردم.
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌👌👌 روغن: ۳ قاشق غذا‌خوری پیاز: ۲ عدد فلفل دلمه: ۱ عدد فیله مرغ: ۶ تکه رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری نمک: ۱ قاشق جای‌خوری تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری پودر پیاز: نصف قاشق چای‌خوری قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم) پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه . تفت پیاز: ۳ دقیقه تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید. در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره. قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس👍 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان مهربانم❤️ صبح سه شنبه تون خوشرنگ وشاد و با لحظه هایی پراز خوشی🌹☘ ارزومندم امروز مزه شیرین خوشبختی ونگاه خدا را بچشید❤️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایرانی ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎈 برای عصرونه درست کنید و کنار خانواده نوش جان کنید😍☕️ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
۵۰۰ گرم گوشت مخلوط ران وسینه مرغ(حتما مخلوط ران و سینه باشه) رو با غذاساز چرخکردم (یا میتونید تو ماشین ۱۲۳ چرخ کنید )(اگه از چرخ گوشت استفاده کردید سه بار چرخ کنید) بعد یک قاشق غ پر ارد ذرت یک ق غ پر نشاسته ذرت و یک ق غ پر شیر خشک و دو عدد زرده تخم مرغ و ۴ ق غ روغن مایع و یک قاشق پر پودر سیر و نمک و ادویه کالباس اضافه کردم و خوب ورز دادم تا یکدست بشه بعد یک عدد هویج پخته خرد شده و خلال پسته که نیم ساعت خیس کردم رد به مایه کالباس اضافه کردم و با دست ورز دادم و بعد ته کاور رو محکم بستم و مایه کالباس رو توش فشرده کردم و با دست کاور رو کمی ورز دادم که هوای توش خارج بشه و بعد سر رو تهش رو محکم بستم و داخل قابلمه آب رو جوش آوردم و کالباس رو تو آبجوش انداختم و درب قابلمه رو گذاشتم و حرارت و ملایم کردم و ۱/۵تا۲ ساعت اجازه دادم تا کالباس بپزه بعد از آب خارج کردم و ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دادم و بعد برش زدم میتونید ۳_۴ حبه سیر رو با گوشت چرخ کنید من سیر نزدم چون بوی سیر رو زیاد دوست ندارم و فقط از پودر سیر استفاده کردم اگه کاور کالباس در دسترس نداشتید میتونید چند لایه سلیفون استفاده کنید و خوب دور مایه کالباس بپیچید و سر رو تهش رو محکم ببندید مایه کالباس باید کمی چسبنده باشه اگه دیدید خشکه نصف فنجان آب یخ اضافه کنید تا بافت مایه گوشتیتون نرمتر بشه هیچ کدوم از مواد رو خواهشا حذف نکنید تا کیفیت کالباستون خوب بشه ادویه کالباس پودر میخک ۱/۴قاشق چ فلفل سفید ۱/۲قاشق چ پودر سیر ۱ قاشق چ پودر زنجبیل ۱/۴قاشق چ پودر هل ۱/۴قاشق چ آویشن ۱ قاشق چ پودر جوز هندی ۱/۴قاشق چ نمک ۲_۳قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۱/۴قاش چایی خوری ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره بادام زمینی😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷 آرد هشتاد گرم، تخم مرغ یک عدد، آب یا شیر یک قاشق غذاخوری، نمک و فلفل به مقدار لازم، روغن مایع به مقدار کافیه. بادمجان ها را به صورت حلقه حلقه برش دهید. سپس رویشان نمک پاشیده و بگذارید به مدت یک ساعت بماند،بعد آنها را شسته و داخل آبکشی بریزید تاآبشان برود. بعد تخم مرغ ، آب ، نمک وفلفل و یک قاشق آب یا شیر را در ظرفی ریخته وخوب با هم مخلوط کنید. در مرحله آخر روغن مایع را در ماهی تابه ریخته و بگذارید داغ شود،آنگاه حلقه های بادمجان را در مخلوط تخم مرغ بزنید و همچنین در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه کشورهای عربی هم درست می شه به اسم عصیده طرز تهیه......... یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردلرید واماده سرو است بسیار مقوی وگرم کننده بدن در فصل سرما است اگر محیط بیرون خنک است که هیچ وگرنه حتما توی یخچال نگهداری کنید چون خرما ترش می کنه جای گرم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢