فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان مهربانم❤️
صبح سه شنبه تون
خوشرنگ وشاد
و با لحظه هایی پراز
خوشی🌹☘
ارزومندم امروز
مزه شیرین
خوشبختی ونگاه خدا
را بچشید❤️
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#ماکارونی ایرانی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#مسقطی🎈
برای عصرونه درست کنید و کنار خانواده نوش جان کنید😍☕️
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#کالباس_خانگی
۵۰۰ گرم گوشت مخلوط ران وسینه مرغ(حتما مخلوط ران و سینه باشه) رو با غذاساز چرخکردم (یا میتونید تو ماشین ۱۲۳ چرخ کنید )(اگه از چرخ گوشت استفاده کردید سه بار چرخ کنید)
بعد یک قاشق غ پر ارد ذرت یک ق غ پر نشاسته ذرت و یک ق غ پر شیر خشک و دو عدد زرده تخم مرغ و ۴ ق غ روغن مایع و یک قاشق پر پودر سیر و نمک و ادویه کالباس اضافه کردم و خوب ورز دادم تا یکدست بشه
بعد یک عدد هویج پخته خرد شده و خلال پسته که نیم ساعت خیس کردم رد به مایه کالباس اضافه کردم و با دست ورز دادم و بعد ته کاور رو محکم بستم و مایه کالباس رو توش فشرده کردم و با دست کاور رو کمی ورز دادم که هوای توش خارج بشه و بعد سر رو تهش رو محکم بستم و داخل قابلمه آب رو جوش آوردم و کالباس رو تو آبجوش انداختم و درب قابلمه رو گذاشتم و حرارت و ملایم کردم و ۱/۵تا۲ ساعت اجازه دادم تا کالباس بپزه
بعد از آب خارج کردم و ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دادم و بعد برش زدم میتونید ۳_۴ حبه سیر رو با گوشت چرخ کنید من سیر نزدم چون بوی سیر رو زیاد دوست ندارم و فقط از پودر سیر استفاده کردم
اگه کاور کالباس در دسترس نداشتید میتونید چند لایه سلیفون استفاده کنید و خوب دور مایه کالباس بپیچید و سر رو تهش رو محکم ببندید
مایه کالباس باید کمی چسبنده باشه اگه دیدید خشکه نصف فنجان آب یخ اضافه کنید تا بافت مایه گوشتیتون نرمتر بشه
هیچ کدوم از مواد رو خواهشا حذف نکنید تا کیفیت کالباستون خوب بشه
ادویه کالباس
پودر میخک ۱/۴قاشق چ
فلفل سفید ۱/۲قاشق چ
پودر سیر ۱ قاشق چ
پودر زنجبیل ۱/۴قاشق چ
پودر هل ۱/۴قاشق چ
آویشن ۱ قاشق چ
پودر جوز هندی ۱/۴قاشق چ
نمک ۲_۳قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ۱/۴قاش چایی خوری
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک کره بادام زمینی😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#دسر_بادمجان_سوخاری
آرد هشتاد گرم، تخم مرغ یک عدد، آب یا شیر یک قاشق غذاخوری، نمک و فلفل به مقدار لازم، روغن مایع به مقدار کافیه. بادمجان ها را به صورت حلقه حلقه برش دهید. سپس رویشان نمک پاشیده و بگذارید به مدت یک ساعت بماند،بعد آنها را شسته و داخل آبکشی بریزید تاآبشان برود. بعد تخم مرغ ، آب ، نمک وفلفل و یک قاشق آب یا شیر را در ظرفی ریخته وخوب با هم مخلوط کنید. در مرحله آخر روغن مایع را در ماهی تابه ریخته و بگذارید داغ شود،آنگاه حلقه های بادمجان را در مخلوط تخم مرغ بزنید و همچنین در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شله_خرمایی_فریبا
دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه
کشورهای عربی هم درست می شه به اسم عصیده
طرز تهیه.........
یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید
یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردلرید واماده سرو است بسیار مقوی وگرم کننده بدن در فصل سرما است اگر محیط بیرون خنک است که هیچ وگرنه حتما توی یخچال نگهداری کنید چون خرما ترش می کنه جای گرم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#شيريني_مينياتوري
آرد دوپيمانه پودر قند نصف پيمانه كره قنادي ١٢٥ گرم تخم مرغ يك عدد بكينك پودر نصف قاشض غذاخوري وانيل مقداري پودر پسته
ابتدا پودر قند وكره روخوب هم ميزنيم تا نرم بشن بعد تخم مرغ اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا مخلوط بشن بعد آرد وبكينگ پودر كه از قبل سه بار الك كرديم كم كم اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد خمير با دست ورز بديد تا يكدست بشه خمير با وردنه پهن مبكنيد قالب ميزنيد روش پودر پسته بريزيد فرازقبل گرم شود درجه ١٧٥ زمان ١٣ تا ١٥ دقيقه بيشتر باشه خشك میشه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ماهیچه
براي پخت ماهيچه ،اول اونها رو با مقدار زيادي پياز سرخ كردم و با مقدار كمي اب و با حرارت كم و زمان طولاني اجازه دادم بپزه(ميتونيد از زودپز هم استفاده كنيد اما اين غذا هرچقدر ارومتر بپزه خوشمزه تر ميشه)نيم ساعت اخر پخت يه تيكه چوب دارچين و نمك و زعفرون هم اضافه كردم
ماهيچه غذاي سنگينبه و اگه در كنارش باقالي پلو سرو بشه به خاطر وجود شويد به هضم زودتر و همينطور اب كردن چربيهاي اين غذا كمك ميكنه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥘 برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد آخرای پخت مواد آن یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ته_انداز_بادمجان
#مقلوبه_بادمجان
مقلوبه بادمجان يا به عبارتی ته اندازبادمجان بسيااااار خوشمزه...
ابتدا بادمجان ها رو كه نيم ساعتی در آبنمک قرار داديم تفت ميدهيم سپس ته قابلمه اول پياز حلقه ای فلفل دلمه ای وسپس گوجه حلقه ای و بادمجانها و دوباره گوجه و سيب زمينی و هويج حلقه ای قرار دادم و سپس برنج آبكش شده كه ميتونيد از عدس پلو آبکش شده هم استفاده كنيد و لابلای برنج رو دارچين و زعفران آبكرده ميريزيم...
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢