#_کوفته_برنجی:
مواد لازم برای تهیه خمیر کوفته:
1-برنج آبکش شده 3 پیمانه
2-روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
3-نمک به میزان لازم
مواد لازم برای داخل کوفته:
1-خلال بادام 3 قاشق غذاخوری
2-گوشت چرخ کرده 150 گرم
3-پیاز سرخ شده 1 عدد متوسط
4-زرشک 3 قاش غذاخوری
5- نمک و فلفل به میزان دلخواه
✍️طرز تهیه:
برنج را با 3 قاشق غذاخوری روغن و نمک کاملا می کوبیم یا داخل میکسر می ریزیم تا نرم و یکدست شود.
بعد از اینکه خمیر نرمی بدست آمد، به اندازه نارنگی از خمیر برداشته وسط دست پهنش می کنم و از مواد داخلش ریخته و گردش می کنیم.
سپس در روغن داغ فراوان سرخ می کنیم تا رنگش طلایی شود.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#خورش_قورمه_سبزی_مجلسی
سبزی قورمه سبزی شامل: تره، جعفری، کمی برگ چغندریا اسفناج در صورت تمایل، گیشنیز، شمبلیله
1 کیلو
لوبیا چیتی یا قرمز یک سوم لیوان
پیاز یک عدد
شمبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
لیمو عمانی 4 تا 5 عدد
گرد لیمو به مقدارکافی
روغن جهت سرخ کردن سبزی و گوشت به مقدارکافی
طرز تهیه:
لوبیا را از شب قبل می خیسانیم و دو یا سه بار آب آن را عوض می کنیم. سپس به همراه آب و نمک میگذاریم تا کمی بجوشد.
لیمو عمانی را در ظرف آب می اندازیم تا کمی نرم شود و با چنگال آن را سوراخ میکنیم.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.
گوشت را با توجه به سایز مورد نظرمان خرد می کنیم و با پیاز کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شده و سرخ شود به صورتی که آب آن خارج شود. سپس به آن زرد چوبه و کمی فلفل ترجیحا فلفل قرمز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
لوبیا ها را به گوشت و پیاز اضافه کرده و با اندکی آب می گذاریم نیم پز شوند.
در این حین سبزی را شسته و خرد می کنیم. سپس آن راسرخ می کنیم. اگر از سبزی فریز شده استفاده می کنید سبزی را به صورت یخ زده بدون آن که یخ آن باز شود در روغن قراردهید تا پس از سرخ شدن، سبزی به صورت لاستیکی و سیاه رنگ نشود.
بعد از نیم پز شدن لوبیا و گوشت، سبزی سرخ شده، لیمو عمانی و آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
مواد لازم برای پخت پیتزا در آون توستر
خمیر پیتزا (یا نان پیتزا)
پنیر پیتزا
سوسیس یا کالباس (گوشت چرخ کرده یا گوشت گوساله ریش شده برای پیتزاهای گوشت و قارچ یا رست بیف)
سبزیجات معطر خرد شده(جعفری یا ترخون یا …) به مقدار لازم
قارچ
فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده
گوجه فرنگی فیله شده :۱ قاشق مربا خوری
سس گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
آویشن :به میزان کافی
نمک و فلفل :به میزان لازم
ذرت و زیتون :برای تزیین در صورت نیاز
طرز تهیه کامل پیتزا مخلوط
ابتدا خمیر را روی یک سطح یا ظرفی که برای پخت پیتزا در نظر داریم پهن می کنیم. در صورتی که از نان آماده پیتزا استفاده می کنیم می توانیم آن را در ظرف مخصوص آون توستر قرار داده و بقیه مراحل را ادامه دهیم.
برای شروع ابتدا سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ را روی نان یا خمیر پخش می کنیم.
سپس مقداری پنیر پیتزا روی آن می پاشیم
سوسیس و کالباس را خرد کرده و روی سطح خمیر پخش می کنیم
فلفل دلمه را نیز به قطعات ریز خرد کرده و روی پیتزا می پاشیم. می توانیم برای ظاهر بهتر پیتزا از فلفل دلمه های رنگی استفاده نماییم.
گوجه فرنگی و قارچ را نیز پس از خرد کردن به اشکال دلخاوه (ورقه ای یا ریز تر) روی سطح پیتزا پهن می کنیم
در انتها پنیر پیتزا را روی کلیه موادی که در مراحل قبل روی خمیر یا نان پیتزا گذاشتیم، به طور فراوان پخش میکنیم.
می توانیم روی پنیر پیتزا نیز چند تکه سوسیس یا قارچ یا زیتون به عنوان تزئین قرار دهیم. موقعی که با آون توستر روی آن را می خواهیم گریل کنیم، پیتزا ظاهر خوشمزه و خوبی به خود میگیرد.
آماده سازی دستگاه برای پخت پیتزا در آون توستر
المنت بالا و پایین آون توستر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم. بهتر است حدود ۳-۴ دقیقه صبر کنیم تا فضای آون گرم شود.
سپس المنت بالا را خاموش کرده و فقط المنت پایینی را روشن می گذاریم.
پیتزا را با سینی مخصوص آن درون آون توستر می گذاریم و زمان را روی ۳۰ دقیقه تنظیم می کنیم.
فن گردش هوا را روشن می کنیم تا گرما یکدست به همه جای پیتزا برسد و پخت یکنواخت به دست آید. توجه کنید که همه آون توستر های بازار فن گردش هوا ندارند.
بعد از پخت کامل پیتزا، المنت پایین را خاموش میکنیم و المنت بالا را روشن می کنیم. این کار برای این است که می خواهیم روی پیتزا را گریل نماییم (سرخ کردن). میتوانیم سینی را روی طبقه بالاتر قرار داده تا حرارت بیشتری به سطح پیتزا برسد. برای حدود۱-۲ دقیقه سطح پیتزا را گریل میکنیم( تا جایی که سطح روی آن طلایی شود).
پیتزا را ۶ یا ۸ تکه کرده و با سس دلخواه نوش جان کنید❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#ژله_اکواریومی
آشپزی خاص❣❣❣
مواد لازم برای تهیه ژله آکواریومی:
-ژله آبی
-پاستیل به شکل ماهی و ...
-شکلات های سنگی
برای تهیه این ژله از ژله آبی رنگ استفاده می کنیم ومی توانید توی تنگ ماهی درست کنید تا واقعی تر به نظر بیاد .یا توی ظرف پیرکس مستطیل که تداعی آکواریوم بشه.از پاستیل به شکل ماهی، کوسه، ستاره دریایی و... وهمچنین پاستیل هایی که الان به اسم پاستیل ترش فروخته می شه به عنوان گیاهان دریایی و جلبک میتوان برای تهیه این ژله استفاده کرد.
طرز تهیه ژله آکواریومی:
ژله رو طبق دستور روی قوطی درست می کنیم.و اون رو توی یخچال می ذاریم.تا زمانی که به غلظت سفیده تخم مرغ برسه.مواظب باشید کاملا بسته نشود.شکلات های سنگی رو ته ظرف میریزیم و ژله رو با قاشق آروم روی اونها می ریزیم.بعد با انبر شیرینی ماهی ها و گیاهان دریایی رو توی ژله می گذاریم.
درباره درست کردن ژله حتما” خیلی شنیده ايد. شما با خرید یك بسته پودر ژله و خواندن دستور پشت بسته ژله به راحتی می توانید ژله خوشمزه و خوشرنگي را درست کنید.برای درست کردن ژله نیاز به آب سرد و آب جوش به يك ميزان است.
اما ژله ای که به این سادگی درست میشود خودش را در ظرفي مناسب یا با تزئیني زيبا بهتر نشان میدهد. یك غذای خوب سه جنبه داره: مزه غذا که 50 ، دوم قیاقه غذا ودر نهايت عطر و بوی غذا که 10 درصد جذابیت غذا را شامل مي شود.
برگرداندن ژله:
در داخل ظرفی که براي تهيه و فرم دادن ژله انتخاب كرده ايد آب سرد بریزید و خالي كنيد تا ظرفتان خیس شود و بعد برای چند دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید و بعد ژله یا دسر مايع را در آن بریزید.
بعد از بستن ژله اول لبه های ژله را با کارد از قالب جدا کنید و برای چند ثانیه قالب را در ظرف آب جوش قرار دهيد و بعد يك ظرف مسطح رو خیس کنید و روی دهانه قالب ژله قرار دهيد و بعد دستتون را بر گردانید .با این کار(خیس کردن ظرف) می توانید در صورتي كه ژله وسط ظرف نبود با یه تکان آن را وسط ظرف بیاورید.
❣❣❣❣
نكاتي در رابطه با ژله:
هيچ گاه از آناناس تازه براي تهيه ژله استفاده نكنيد. آناناس شامل آنزيمي است كه مانع از بسته شدن ژله خواهد شد.براي تزيين ژله از كمپوت آنانس استفاده كنيد. مي توانيد آنانس تازه را براي مدت كوتاهي مثلا 5 دقيقه بجوشانيد تا آنزيم آن از بین برود.درباره آناناس كال، راهكار لذيذي توصيه مي كنيم.قسمت سر و پوست آن را جدا كنيد. ورقه ورقه ببريد و در ظرفي بريزيد. روي آن را با آب و شكر بپوشانيد و چند دقيقه بجوشانيد. سپس درون يخچال قرار دهيد تا ترد و خوشمزه شود.
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_ارده
تخم مرغ ۵ عدد
شکر یکدوم پیمانه
آرد یک و یک چهارم پیمانه
ارده یکدوم پیمانه
شیر یکدوم پیمانه
روغن مایع یکدوم پیمانه
بیکینگ پودر یک ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
زرده و سفیده را جدا کنید
زرده ها و شکر وکمی وانیل بزنید تا رنگش روشن بشه
مایعات با هم مخلوط کرده ب مواد اضافه کنید و ی دور با همزن بزنید
سفیده هارو جدا بزنید
هردوتارو باهم مخلوط کنید(سفیدها را ب مخلوط زرده و مایعات)
اگر تمایل داشتین یکدوم پیمانه کنجد اضافه کنید و آردو بیکینگ پودر
در قالب میا ن تهی در فر ۱۸۰ بپزید
نوش جان
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#سالاد_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته مکعبی+پیازچه خرد شده+خیارشور+شوید+ماست پرچرب +مایونز+نمک،فلفل+آبلیمو را مخلوط کنید و در یخچال بذارید
نوش جان❤️
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
شیرینی کشمشی خوشمزه
❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁
cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
#سمبوسه_گوشت_قارچ
گوشت چرخکده 200گرم
قارچ ورقه شده 150گرم
پیاز سرخ شده 1عدد
تمبرهندی 1بسته
نمک و فلفل و ادویه
نان لواش به تعداد لازم
اول پیازداغ و گوشت رو خوب تفت میدیم و قارچ رواضافه کرده وقتی اب قارچ جمع شد ادویه و تمبرهندی که تواب جوش ازقبل صاف کردیم روبهش اضافه و میزارم ابش کشیده بشه و لای نان لواش میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم.
نوش جان😊
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#کوفته_قلقلی 🥙 😋
🔸گوشت چرخکرده باپیاز وزعفرون ونمک ،فلفل مخلوط وبصورت توپهایی اندازه گردو درست شده وسرخ شده ودر مایع پیاز رنده شده ورب وکمی اب(دوست داشتید رب انارهم میتونید اضافه کنید) گذاشته تاجابیفته وپخته شه.
درکنارش سیب زمینی پخته شده وسرخ شده هم میچسبه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#کوفته_قلقلی 🥙 😋
🔸گوشت چرخکرده باپیاز وزعفرون ونمک ،فلفل مخلوط وبصورت توپهایی اندازه گردو درست شده وسرخ شده ودر مایع پیاز رنده شده ورب وکمی اب(دوست داشتید رب انارهم میتونید اضافه کنید) گذاشته تاجابیفته وپخته شه.
درکنارش سیب زمینی پخته شده وسرخ شده هم میچسبه.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_سبزی_پلو_مرغ
چند نکته :
با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم.
چون سبزی هم به برنج اضافه میشه نمک رو کمی بیشتر از وقتی که برنج آبکشی ساده درست میکنید بزنید.
همینطور به دلیل وجود سبزی و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روی برنج، باید کمی زنده تر آبکش بشه.
مخلفات اختیاری هست من گاهی سیب زمینی و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولی آلو حتما باشه که ترش و لذیذ میشه.
گاهی که آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
این دسر خیلی اسونه
لایه زیری پاناکوتا هست
لایه دوم کیک کاکایویی هست که پودرش کردم و روی دسر ریختم
لایه سوم خامه فرم گرفته یا همون قنادی هست با ماسوره روی کیک پایپ کردم
.
لایه اخر هم ژله انار هست که تو یه قالب با سطح صاف ریختم گذاشتم یخچال بعد سفت شدن به مربع های ریز برش دادم و روی دسر ریختم در اخر کمی دون انار و یه تیکه کیک گذاشتم میتونین میوه های دیگه رو هم به عنوان تزیین بزارین
.
دسر پاناکوتا:
شیر سه پیمانه
شکر یک پیمانه
خامه یک بسته (پاکت صورتی)
ژلاتین سه قاشق غذاخوری
وانیل مقدار کم
گلاب دوقاشق غذا خوری
طرز تهیه :
ژلاتین رو با ده قاشق اب مخلوط کردم کناری گذاشتم تا روش کف کنه بعد روی بخار کتری گذاشتم و هم زدم تا تمام ذرات ژلاتین تو اب حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد
شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم روی شعله گذاشتم تا شیر جوش بیاد و شکر در شیر حل بشه در اخر بهش گلاب و وانیل اضافه کردم (گلاب رو اول اضافه نکنین اگه زیاد جوش بخوره هم بوش از بین میره و احتمال داره دسروتلخ کنه) شعله رو خاموش کردم ژلاتین رو به شیر اضافه کردم و گذاشتم تا شیرمون سرد بشه خامه رو هم زدم تا یه خورده سبک بشه و به شیر که کاملا سرد🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
🔻 چگونه گوشیهای اندرویدی و آیفون را ضدعفونی کنیم؟
اپل به کاربران دستور داده است ابتدا همه کابلها و اتصالات آیفون را قطع کنید و بعد بدنه و صفحهنمایش گوشی را با یک پارچه میکروفیبر و آب صابون گرم مالش دهید.
گوگل توصیه میکند همه قسمتهای گوشیهای پیکسل از جمله صفحهنمایش و بدنه پشتی را با دستمال مرطوب و صابونهای خانگی تمیز کنید. میتوانید به پارچه نرم کمی آب و صابون بپاشید و بعد روی سطح گوشی بکشید. همینطور، میتوانید درصد کمی از مایعهای لباسشویی رایج استفاده کنید.
متخصصان میگویند حدودا ۱۰ برابر باکتری بیشتری نسبت به صندلیهای توالت روی گوشی ها جمع میشود و ویروس #کرونا میتواند تا ۹۶ ساعت روی صفحهنمایش اسمارتفونها زنده بماند.
گزارشهای سازمان بهداشت جهانی میگویند تمیز و ضدعفونی کردن گوشیهای تلفن همراه اهمیت بیشتری نسبت به زدن ماسک دارند. سازمان WHO میگوید گوشی شما بهترین ظرف برای انتقال ویروس کرونا است.
#عدس
کمبود ویتامین B و زینک در بدن، #سفیدی و ریزش مو را افزایش می دهد
با مصرف #عدس از سفیدی و ریزش مو پیشگیری کنید.
🔻۵ ماده برای جلوگیری از #جوش :
🔸آلو تازه
🔹چای سبز
🔸هویج خام
🔹آب کرفس و اسفناج
🔸کاهو تاره و دارای برگ روشن
دامپزشکی:
🔺 با توجه به شیوع بیماری #کرونا مردم ماهی قرمز سفره هفت سین را از دست فروشان نخرند.
🔻 #گلو_درد_چرکی :
در یک لیوان
🔹آب
🔹نشاسته
🔹مقداری نمک
🔹جوش شیرین
ریخته و همه را خوب مخلوط کنید و با آن هر روز سه مرتبه قرقره نمایید تا بهبودی سریعا حاصل گردد.
❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁
cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
هدایت شده از عجایب جهان
#سلام_صبحتون_بخیر_و_خوشی ☕️🌹😊
امیدوارم صبحتون پراز
بهتـرین ها باشه🌹بهتـرین باهم بودن
بهتـرین خاطرات🌹بهتـرین دلخوشی❤️
بهتـرین رسم بندگی🌹بهتـرین عبادت
الهی بهتـرین زندگی را داشتـه باشیـد🙏
“الهی آمین” 🙏
🔬 #عجایب_جهان 👇
ℓɨŋk »«☞ @Ajaieb_Jahan 🔭
🔷#ساندویچ_رولتی_رنگارنگ
مواد اولیه برای 2 نفر :
فلفل دلمه ای (زرد خام یا کبابی خورد شده) 1عدد
کلم بنفش (ریز خورد شده) 1/4 کلم
پیاز (ریز خورد شده) ۱/۲ پیاز
هویج (رنده شده) 1عدد
گوجه فرنگی (خرد شده) 2عدد
کاهو چند برگ
کیپر یا کاپاریس یا خیارشور
حموس یا پنیر خامه ای یا سس مایونز
طرز تهیه
برای درست کردن ساندویچ رولتی سبزیجات نان لواش یا سنگک ماشینی رو پهن می کنیم و روی نان ها حموس یا پنیر خامه ای یا سس مایونز می مالیم بعد به ترتیب مواد زیر رو به صورت نوارهای کنار هم می چینیم:
فلفل دلمه ای
کلم بنفش
پیاز
هویج
گوجه فرنگی
کاهو
کیپر یا کاپاریس یا خیارشور
دانه های کیپر یا تکه های خیار شور رو روی مواد پخش می کنیم و برگ های کاهو رو روی تمام مواد می پوشونیم.
با احتیاط و طوری که مواد با هم مخلوط نشه لقمه رو می پیچیم.
با یک کارد تیز لقمه رو به صورت رولت برش میزنیم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#خورشت_قارچ
1پياز متوسط رو تفت دادم و كمي كه سبك شد200 گرم گوشت چرخ كرده بهش اضافه كردم و تفت دادم و بهش نمك فلفل زردچوبه و3حبه سير رنده شده و2ق غ رب گوجه فرنگي بهش اضافه كردم و تفت دادم،5قارچ بزرگ رو خرد كردم و1فلفل دلمه ي متوسط رو هم نگيني كردم و با قارچ به گوشت اضافه كردم و تفت دادم با حرارت متوسط كه قارچ اب نندازه و كمي كه سرخ شد بهش3ق غ خامه ي صبحانه اضافه كردم و خوب هم زدم و نيم ليتر اب بهش اضافه كردم و گذاشتم با حرارت كم نيم ساعت بپزه و زماني كه تقريبا ابش كشيده شد نصف فنجان زعفران دم كشيده بهش اضافه كردم و گذاشتم10دقيقه جا بيوفته و سرو كردم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#دسر_ژله_ای
یک ژله رنگ قرمز رو با یک لیوان اب جوش روی حرارت میزارم ژله حل بشه یک چهارم لیوان یکبار مصرف رو با ژله ها پر میکنیم اگه میخوایین رنگ قرمز مات بشه نصف لیوان شیر یا بستنی به ژله اضافه کنید وقتی ژله نیم بند شد توی هر لیوان چند شکلات چپسی بریزید بعد از بسته شدن ژله قرمز ،ژله الورا رو با یک لیوان اب درست کنید و نصف لیوان شیر یا بستنی اضافه کنید و بزارید کمی از حرارت بیفته
با قاشق اروم اروم روی ژله قرمز بریزید به اندازه ای که مثلا قسمت سفید رنگ پوست هندوانه باشه بعد از بسته شدن ژله سفید هم ژله رنگ سبز رو با یک لیوان اب اماده کنید و به عنوان پوست هندوانه کمی بریزید بزارید یخچال تا خوب ببنده بعد لیوان ها رو چند ثانیه در اب جوش بزنید و برگردونید توی ظرف قبل از برگردونید کمی بشقاب رو با اب خیس کنید تا ژله ها به بشقاب نچسبن.❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#كيك_اسفناج
تخم مرغ ٣عدد
شير نصف پيمانه
روغن مايع نصف پيمانه
پوره اسفناج نصف پيمانه
ارد٢پيمانه
شكر١پيمانه
وانيل نصف ق چ
پودرهل١ق چ
بكينگ بودر١ق غ
برگهاى اسفناج رو جدا كنيد وتو ميكسر باشير بريزين وخوب پوره كنين جمعا يك پيمانه بشه
تخم مرغ رو باشكر و وانيل خوب بزنيد بعد پودر هل رو اضافه كنين وپوره اسفناج وروغن رو اضافه كنين وحالا ارد و ب پ رو الك كنين واروم اضافه كنين
تو فر ١٨٠بمدت چهل وپنج دقيقه بذارين❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
در روزهای کرونایی چگونه بنزین بزنیم؟
🔹از آن جایی که جایگاه های پمپ بنزین می توانند باعث انتقال ویروس #کرونا به هزاران نفر شوند، به همین دلیل رعایت نکات بهداشتی در هنگام سوخت گیری بسیار ضروری است.
🔬 #عجایب_جهان 👇
ℓɨŋk »«☞ @Ajaieb_Jahan 🔭
#کوکی_نرم_خرمالو
خیلی نرم وخوشمزه
مواد لازم
1/2پ کره نرم شده
3/4 پ شکر قهوه ای
3/4پ شکر سفید(من شکرهارو 1/2پ زدم)
1تخم مرغ بزرگ
1پ خرمالوی میکس شده
2و1/2پ آرد
1/2ق چ جوش شیرین
1/2ق چ بکین پودر
وانیل کمی
نمک یه پنس
آرد و بکین و جوش و نمک رو با هم الک کنین . کره و شکرهارو با همزن بزنید پوک بشه بعد به نوبت تخم مرغ وانیل وپوره خرمالو را اضافه کرده یک دقیقه هم بزنید . مخلوط آرد رو کم کم به مایه اضافه کنید و مخلوط کنید .ممکنه یک تا دو ق غ آرد بیشتر لازم بشه.بسته به اندازه تخم مرغ وهمینطور پیمونه کردن وجنس آرد شما داره.راستش من خیلی موافق دستورهای پیمانه ای نیستم,ترازو و وزن کردن مواد خیلی مطمینتره , ولی این دستور خیلی خوشمزه پیمانه ای بود.خمیر این کوکی خمیر چسبناک ونرمیه که از مایه کیک سفت تر میشه .با قیف (یا قاشق) اندازه یک گردو روی سینی چرب وآرد پاشی شده (کاغذ روغنی یا مت سیلیکونی بهتره, چون خیلی چسبناکه) با فاصله از هم
قیف بزنید ودر فر 170_180درجه سانتیگراد بپزید, برای 15_20 دقیقه.دمای فرها متفاوته. فر رو از قبل گرم کنید. دور کوکی رنگ بگیره , کافیه.وقتی تازه از فر بیرون میاد حالت کمی خمیری داره ,که خنک بشه رفع میشه ,البته مطمین بشید کامل پخته بعد کوکی رو بیرون بیارید ولی خشک نشه.
وقتی خنک شد داخل ظرف بچینید ورویش دستمال تمیز بیندازید.در ظرف رو نبندید .ممکنه روی کوکی چسبناک بشه. من از مقدار شکرها کم کردم .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#حلوا_زنجبيل_تبریز
مواد لازم:
آرد (الک شده)400 گرم
روغن جامد150 گرم
کره50 گرم
پودر شکر (الک شده)200 گرم
زنجبیل (پودرشده)4 قاشق سوپ خوری
پودر پسته و پودر شکرمقداری برای تزیین
طرز تهیه
1. آرد را در تابه ای داغ و بدون روغن، روی حرارت ملایم تفت داده و مرتباً هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود، اما تغییررنگ ندهد؛
2. روغن را به همراه کره به تابه اضافه کرده و مجدداً تفت دهید تا ذوب شده و به خورد آرد بروند. توجه کنید رنگِ آرد تغییر نکند و سفید باقی بماند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید تا به مدت 10 دقیقه در دمای محیط، ولرم شود؛
3. پس از این مدت، پودر شکر و زنجبیل را به تابه افزوده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود؛
4. حلوا را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید، سپس آن را با کاتر دلخواه برش بزنید. حلوای زنجبیلی را با پودر پسته و پودر شکر تزیین کرده، در ظرف موردنظر بچینید و سرو کن
😋نوش جون😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های همسرداری💄💍
✍پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله:
گرامی ترین شما نزد خدا، کسی است که بیشتر به همسر خود احترام بگذارد.
📚وسائل الشیعه، ج۲۱، ص۳۱۱
.#ایده ❢ #همسرداری ❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Haamsardari 💌