eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوختن غمهایتان در آتش 4 شنبه سوری آرزوی من است 4شنبه سوریتون مبارک دوستان گلم این پست تقدیم به شما ❤️❤️ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💙خدایـ.ـا شب را در 💫سکوت و تاریکـ.ـے آفریدے 💙تا همه از هیـ.ـاهو 💫و شلوغـ.ـے روز 💙به آرامش برسند. 💫پس آرامش حقیقـ.ـے 💙خیالــ.ـے آسوده و خوابـ.ـے آرام 💫نصیب دوستـ.ـانم کن… ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
🔷 مرغاتونو بشورید تکه کنید دو سه عدد پیازو خلال خرد کنید یا میتونید دوتاپیاز چهارقاچ کنید درب قابلمه بسته بزارید روی حرارت تا اب مرغ بجوشه وکف کنه سپس مرغارو از صافی رد کنید و اب مرغو عوض کنید دوباره مرغاروبا پیازش بریزید تو قابلمه و روش اب ریخته اینبار نمک و ادویه و زردچوبه و فلفل بزنید درب قابلمه را بسته تا گوشت مرغ بپزه اواسط پخت یک قاشق مربا خوری رب بریزید اگه میخواید رنگ مرغتون به این رنگ شه کم رب بریزید و سپس درب قابلمه بسته مرغ که پخت از قابلمه جدا کرده و توی روغن یا کره سرخ کنید از اب مرغ هم برای سوپ میتونید استفاده کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
جان چهارشنبه سوری مبارک🔥💥🔥 ┄┅┅┄┅✶❤️✶┅┄┅┅┄ ❤️ 🤩🤩🤩 ❤️ ┄┅┅┄┅✶☝️🏻✶┅┄┅┅┄ ❢خاص❥ •●❥JOiN👇🏼 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
هدایت شده از پزشک ایرانی
🔶 کرونا در کمین است 🔹 🔹 در خانه می مانیم تا همراه وهم قسم باپزشکان و پرستاران از جان گذشته ی سرزمین مان درمقابل ویروس کروناسهیم باشیم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عجایب جهان
خدایا🙏 🌷🍃 در آخرین چهارشنبه اسفند ماه دستمان را پُر کن🌷🍃 و دلمان را خالی دستمان را از مهربانی و دلمان را از کینه 🌷🍃 بارالها دراین هیاهوی روزگار دوستانم رایاری کن🌷🍃 دستی به زندگیشان بکش وغرق درخوشبختی کن 🌷🍃 🔬 👇 ℓɨŋk »«☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @Ajaieb_Jahan 🔭
هدایت شده از پزشک ایرانی
⚠️یادمون باشه برای پیشگیری از ابتلآ به 🔹تمیز کردن "دستگیره در" این روزها خیلی مهمه، چون هم فلزی هست هم زیاد مورد استفاده قرار میگیره ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
🍗 👈کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت. درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات توی فیلم👆🏻👆🏻 ⁩ مواد لازم: آردشيريني پزي به مقدار لازم (تاجایی که خمیربدست نچسبدحدودابین ۱ کیلوونیم تا۲ کیلو) شکر: ۵۰۰ گرم(هريك ليوان فرانسوي دسته دار 120گرم هست) شیر: ۱ کیلوگرم،تخم مرغ: ۳ عدد سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری،کنجد: ۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری،نمک: ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری،روغن مایع: ۱/۲ لیوان ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
: مواد لازم: روغن جامد=۱ پیمانه شیر=۱پیمانه بیکینگ پودر=۱ قاشق چای خوری آرد=مقداری که به دست نچسبد میان قطاب: پودر گردو= ۵۰ گرم پودر بادام = ۵۰ گرم پودر شکر= ۲۰۰ گرم هل=۱ قاشق مرباخوری طرز تهیه: روغن را با همزن زده تا پوک و سبک شود سپس شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم . پودر هل را اضافه می کنیم تا خمیر خوش طعم شود سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز کم کم اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد (خمیر نباید زیاد سفت شود) سپس خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط گذاشته برای ۱۵ دقیقه هم داخل یخچال می گذاریم برای میان قطاب تمام مواد را با هم ترکیب می کنیم سپس خمیر را روی سینی پهن کرده و قالب می زنیم و مواد میانی را داخل خمیر گذاشته و ۲ سر آن را به هم وصل کرده و لبه های خمیر را به داخل برگردانید تا به شکل کنگره درآید. بعد از تغییررنگ دادن آن به قهوه ای روشن، از روغن خارج کرده و بعد از ۱۰ دقیقه قطاب ها را در یک ظرف پودر شکر قرار می دهیم تا پودرشکر به دو سطح قطاب آغشته بشه
😍 👈اگر مهمان دارید و می‌خواهید چای شما زود آماده شود به اندازه یك استكان آب در كتری بریزید و بگذارید به جوش آید. وقتی جوشید با آن چای خود را دم كنید و سپس كتری را پركنید تا بجوشد. وقتی جوش آمد، چای غلیظ به دست آمده را رقیق كنید. دیگر فرصت بیشتری برای دم كشیدن نیاز نخواهید داشت. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥯 👈۲لیوان شیر گرم رو بریزین توظرف روش ۲ق غ خمیرمایه ی ق شکر و یک ق نمک بپاشین یک سوم فنجون روغن بریزین مواد هم بزنین حالا ارد اضافه کنین.ارد تاجایی اضافه کنین ک خمیر ب دست نچسبه و ی خمیر لطیف بدست بیاد حسابی ورز بدین یا ۱۰۰بار ب سطح کار بکوبین.روی خمیر میپوشونیم میذاریم ی جای گرم تا عمل بیاد و۲برابر بشه.خمیر دوباره یکم ورز میدیم از خمیر ب اندازه نارنگی برمیداریم بازش میکنیم مواد میذاریم وسطش پنیر میریزیم و بعد خمیر رو مبندیم و با انگشت لبه هاش میچسبونیم ب هم ک باز نشه.من پیراشکیارو تو روغن سرخ کردم شما میتونین تو فربذارین با دمای ۱۸۰ برای ۲۰دقیقه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
آشپزی خاص دوستان با این دستور یه شیرینی خوشمزه وترد خواهید داشت لطفا سعی کنید حتما از ترازو استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید یه ترازو جزئ اصلی واسه شیرینی پزی است من با لیوان هم اندازه زدم ولی بازم به گرم وزن کتید خیلی بهتره نیم کیلو یا 500گرم ارد نخود چی یا پنج لیوان دسته دار فرانسوی را الک کنید سه قاشق ارد سفید یا گندم را هم الک کنید وبعد سه قاشق پر از ارد نخود کم کنید بجاش ارد را جایگزین کردیم بعد 175گرم پودر قند یا یک لیوان یه بند انگشت سرخالی جایگزین نداره را هم الک کنید ویک قاشق چایخوری پودر هل را هم اضافه وهمه مواد را با هم مخلوط کنید . 175گرم روغن جامد یا یک لیوان روغن را روی حرارت فقط در حد اب شدن گرم کتید جوش نیاد وبعد بذارید سرد بشه واونوقت اندازه بزنید (عکس روغن را میزارم کانال ) وبا مواد خشک مخلوط کنید تا انسجامش مثل خمیر بشه اگر خیلی خشک بود کم کم روغن واگر نرم بود کمی ارد اضافه کنید تا خمیری مثل فیلم بشه . خمیر را دوقسمت کرده بین دوتا کیسه فریزر به قطر یک ونیم باز کرده وقالبتون را توی ارد بزنید تا نچسبه وخمیر را قالب بزنید توی ظرف یا سینی را کاغذ روغنی بیندازید شیرینی راتوی ظرف بچینید ودر صورت تمایل یا رومال زعفران کنید وپودر پسته بپاشید یا خلال جوبی را توی زعفران بزنید وحفره ای توی شیرینی ایجاد کنید ودر قابلمه ای که شعله پخش کن گذاشتیم با یه پایه فلزی از نیم ساعت قبل گرم شده میزاریم دم کنی هم نمی خواد بمدت تقریبی بیست دقیقه تا نیم ساعت با حرارت ملایم تا وقتیکه زیر شیرینی طلایی بشه وتا داغ است اصلا دست نزنید وقتی کاملا سرد شد راحت جدا می شه وهیچ مشکلی نداره نکته👌👌 اگر خواستید توی فر درست کنید با حرارت170درجه بمدت تقریبی 15تا 20 دقیقه البته دمای فرها متفاوت است بعد از این زمان حتما چک کنید زیر شیرینی طلایی بشه کافیه❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
دوستانم سلام،شیرینی برنجی اوردم براتون چه شیرینی برنجی ای ،بافت ترد،پوک وعالی ای داره اگردقیقا همه نکات رارعایت کنین وخمیرلطیفی بدست بیارین وزمان پخت رعایت بشه کاملا طعم وبافت بازاری داره،مزه وطعمش عاليه ترده ترد👌🏻👌🏻 اردبرنج نرم ومرغوب 375گرم معادل دو و نيم ليوان زرده تخم مرغ 2عدد پودرقند 110گرم معادل يك ليوان روغن جامد 80گرم معادل سه ق غ می تونین ازروغن جامدمعمولی یاقنادی استفاده کنین. روغن حیوانی 90گرم می تونین ازکره هم استفاده کنین. روغن مایع 15گرم معادل يك ق غ شیرسرد1ق س پودرهل 1ق چ گلاب 2ق س سفیده تخم مرغ نصف یک عددسفیده نکته:من کلا به جای روغن جامدوروغن حیوانی ازروغن صاف قنادی استفاده کردم. ابتدااردبرنج وپودرقندراهرکدام جداگانه سه بارالک کنین،سپس همه روغنها رادرظرفی ریخته وباهمزن به مدت یک دقیقه بزنیدتاروغن کاملا نرم وبازوپوک شود، پودرقندالک شده رابه روغنها بیفزاییدودوباره انقدرهم بزنیدتامخلوط کاملاسفیدوسبک شود،دراین مرحله زرده تخم مرغ وپودرهل راافزوده وبازباهمزن درحدودیک دقیقه انقدرهم زده تامخلوط یکدست وحجیم شودوبوی زرده گرفته شود.گلاب وشیررابیفزاییدوچندثانیه دیگر نیزدرحدمخلوط شدن باهمزن بزنید،همزن راخاموش کنید،نصف میزان اردبرنج رابه موادبیفزاییدوخیلی ارام باقاشق یالیسک هم بزنیدتاموادیکدست شود. سفیده تخم مرغ راباهمزن بزنیدتاسفیدوابری شودوبابرگرداندن ظرف نریزد،سفیده رابه خمیراضافه کنیدو ان رانیزارام بالیسک درحدمخلوط شدن هم بزنید، دست اخرمابقی اردبرنج راکم کم به مواداضافه وبالیسک یاقاشق به خوردخمیردهید. نکته مهم:چون ابخوراردها متفاوت می باشددراین مرحله اردبرنج راکم کم وبه حدی بیفزاییدتا جایی که خمیربسیارنرم ولطیفی بدست اید،ممکن است ازاردبرنج اضافه ایدیاهمه ان مصرف شود،پس درحدی که خمیرسبک ولطیفی بدست امدکه گلوله ای ازان دردست گردکردیدوکاملا یکدست بودوچسبندگی بیش ازاندازه نداشت کافیست.همچنین هم زدن بایدارام ودرحدیکدست شدن خمیرباشدهم زدن بیش ازاندازه باعث به روغن افتادن خمیرودرنهایت پهن وسفت وخشک شدن ان پس ازپخت خواهدشد خمیررادرنایلون به مدت 1ساعت درمحیط اشپزخانه یایخچال استراحت دهید.اگردریخچال گذاشتید پس ازان درمحیط بگذاریدتانرم شود.❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
ابتدا سيب زميني را پوست گرفته و با رنده الماني بصورت حلقه رنده ميكنيم يا هم با چاقو خيلي نازك بصورت حلقه برش ميزنيم بعد نيم ساعت توي اب نمك قرار ميدهيم بعد ابكشي كرده تا اب شور سيب زمينها گرفته بشه بعد توي دست فرم داده لايه ب لايه روي هم قرا ميدهيم بعد با خلال دندان فيكس كرده و توي يك ظرف ك تا نصف روغن مايع ريخته ايم با حرارت خيلي كم سرخ ميكنيم بعد از سرخ كردن روي دستمال كاغذي اشپزخونه قرار داده تا روغن اضافيش گرفته بشه بعد خلال دندانهارو در اورده به هر شكل ك ميخواييم كنار غذا سرو ميكنيم.❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه : برای سه پیمانه برنج ، نیم کیلو هویج رو رنده ی درشت بزنین. با یه قاشق کره و یه قاشق روغن و نصف لیوان شکر و کمی نمک و زعفران تفت بدین. آخر سر دو سه قاشق پیاز داغم بهش بزنین. وقتی برنجو آبکش کردین هویجو بدین لابلای پلو. یک عدد چوب دارچین هم بذارین وسط برنج. وقتی پلو دم کشید روی پلو کره یا روغن حیوانی داغ شده بریزین و با گوشت قلقلی یا مرغ یا تخم مرغ نوش جان کنین.😍 از سالاد شیرازی کنار این غذا غافل نشین 😊💖 ‍❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
1.شکر یک لیوان 2.تخم مرغ دو عدد 3.ماست نصف لیوان 4.وانیل نصف ق چ 5.ارد الک شده دو لیوان 6.بیکینگ پودر دو ق چ 7.کره یاروغن جامد دو سوم لیوان (معادل 120 گرم) 8.نمک در صورت دلخواه خیلی کم 9.شربت بار یا عسل دو ق غ _1.ابتدا روغن(یا کره) رو با شکر با همزن خوب میزنیم تو سبک بشه. _2.تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده یعنی اول یکی از تخم مرغ ها رو اضافه کرده وقتی خوب مخلوط شد بعدی رو اضافه کرده و هم میزنیم. _3.وانیل و ماست رو که از قبل بیرون از یخچال گذاشتیم اضافه میکنیم. _4.شربت بار یا عسل رو اضافه کرده و هم میزنیم. _5.در این مرحله همزن و کنار میزاریم و ارد رو که از قبل سه بار الک کردیم با بیکینگ پودر اروم اروم اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم. _6.اگر خواستیم کیک رو در قالب لوف درست کنیم و دورنگ بشه یک سوم مواد رو جدا میکنیم و بهش کاکایو و یکم نسکافه که از قبل با مقدار خیلی کمی اب حل کردیم(من به جای اب از روغن مایع استفاده کردم) مخلوط میکنیم. _7.قالب میان تهی روبا روغن مایع چرب میکنیم و کاملا کنجد پاشی میکنیم. مواد سفید رو داخل قالب ریخته.و مواد کاکایویی رو روش.مواد باید دو سوم قالب رو پر کنه. _8.در فر ده دقیقه از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 60 دقیقه قرار میدیم. (دمای فرها با هم فرق میکنه پس زمان تقریبی ست) با تشکر از دوست خوبم شف پازریک بابت رسیپی پایه خوبشون ___نکته: شربت بار رو من به رسیپی اضافه کردم که هم رنگ کیک رو قهوه ای میکنه و هم بافتش رو نرم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اشپزی بانو ایرانی
شیر به دمای محیط رسیده دو سوم پیمانه ....تخم مرغ  دوعدد .... خمیر مایه یک ق غ سر پر .... نمک یک چهارم ق .... کره پنجاه گرم ...آرد تقریبا نیم کیلو ( باید کم کم اضافه کنید نوع آردها با هم متفاوته) ،شکر یک سوم پیمانه .. .آب ولرم یک چهارم پیمانه ، وانیل نصف ق چ ..... . . قبل از هر چیزی بگم که موادتون رو از یخچال بیرون بزارید تا به دمای محیط برسن . .1 . ابتدا آب ولرم را با خمیر مایه و یک ق شکر مخلوط کرده در ظرف را بزارید و  ده دقیقه استراحت می دهیم. ( تا عمل بیاد و حسابی پف کنه . حتما اب ولرم باشه )..... 2 . تخم مرغ و شیر و بقیه شکر و کره که در دمای محیط نرم شده و نمک را با هم مخلوط می کنیم . 3. سپس چهار  پنج ق غ از آرد را اضافه کرده و بعد هم خمیر مایه را اضافه کرده . 4.  بقیه ارد را کم کم اضافه می کنیم ورز می دهیم تا خمیر لطیفی  بشه 5. سعی کنید با ورز دادن و کوبیدن به زمین (ده پانزده بار بکوبید)  چسبندگی خمیر رو بگیرید و نصف  از آرد رو که ریختین مابقی رو قاشق به قاشق اضافه کنید ،تا به دست نچسبه.  اگر زیاد ارد بزنید دوناتها لطافتش رو از دست میدن و سفت میشه. ( در نهایت  باید خمیرنرم و لطیف و براق باشه) 6.  کف یه ظرف تمیز را کمی چرب کرده و خمیر مون رو با سلفون (یا نایلون) و یک پارچه بزرگ خوب میپوشونیم و یک ساعت در جای گرم ( نه زیاد گرم تابستونها توی فر اجاق که  خاموش باشه  جای خوبیه) استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه . 7 . دوباره بعد از استراحت کمی ورز میدیم و بعد تخته کار  را ارد پاشی کرده و  باوردنه خمیر را باز کرده ( خمیر را پشت و رو کنید دوباره با وردنه باز کنید) و قالب می زنیم و مجدد بیست دقیقه  استراحت می دهیم و یک پارچه ی نازک روی اونا پهن میکنیم . 8 .  بعد در روغن داغ و شناور با قابلمه ی کوچیک و با حرارت خیلی کم به آرومی سرخ می کنیم .تا مغز پخت بشه  وقتی از روغن دراوردیم روی یک  آبکش یا دستمال تمیز قرار داده تا روغن اضافی کشیده بشه بعد تزیبن می کنیم . سالم بودن خمیر مایه و ولرم بودن آب و شیر و خوب ورز دادن ( نه خیلی زیاد و نه کم متعادل باشه ) و میزان آرد در بافت دونات و پف کردنش  تاثیر داره . اگر قالب دونات نداشتین با لیوان و در بطری قالب بزنید. 😋نوش جون😋❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
آرد 1پ بکین پودر 2ق چ نمک یک پنس تخم مرغ 1عدد شیر 1پ سرخالی ماست 2ق غ شکر 3ق غ روغن مایع 3ق غ نوتیلا به اندازه کافی وانیل 1/4ق چ رنده پوست پرتقال نصف ق چ طرز تهیه تخم مرغ و وانیل ورنده موست پرتقال را با چنگال کمی هم زده و شکر روغن شیر وماست را اضافه کرده هم میزنیم وکم کم به مواد خشک یعنی آرد وبکین پودر ونمک اضافه کرده وهم میزنیم تا یکنواخت شود. بعد ماهیتابه نسوزی روخیلی کم چرب کرده و روی حرارت ملایم میگذاریم وقتی گرم شد با قاشق یا ملاقه کوچک از مواد وسط ماهیتابه میریزیم موقعی که پنکیک شروع به حباب زدن کرد وحس کردیم زیر پنکیک ها طلایی شد بر میگردانیم تا روی دومش هم بپزد. وقتی همه پنکیکها آماده شدند با نوتیلا روی اون رو تزیین میکنیم.❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢