eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرینی وانیلی 🍥🍥 @ashpazibano 🍓🍓 💕💕💕 به دوستات فوروارد کن 😍 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
شیرینی بادام توت 🍥🍥 @ashpazibano 🍓🍓 💕💕💕 به دوستات فوروارد کن 😍 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#دستور_تصویری #کوکی_مغزدار_مجلسی کوکی مغزدار مجلسی #شیرینی_مخصوص_عید 🍥🍥 @ashpazibano 🍓🍓 💕💕💕 به دوستات فوروارد کن 😍 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#دونات_سیب_دارچین🍏🍏 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#دونات_سیب_دارچین🍏🍏 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
دونات سيب و دارچين 🍏🍏🍏 مواد لازم براى دونات:آب سيب گرم- يك ليوان/مايه خمير - پانزده گرم/كره-شش ق غ/تخم مرغ-يك عدد كامل و يك زرده/شير -دو ق غ/دارچين-يك ق م/كمي رنده جوز هندي/نمك -كمي/شكر - يك سوم پيمانه/ارد-سه و نيم پيمانه براي مواد ميانى:سيب -سه عدد/شكر قهوه اى-يك سوم پيمانه/شكر سفيد -يك چهارم پيمانه/اب سيب -سه ق غ/دارچين-دو ق چ/نمك-كمي/كره-دو ق غ/ارد-دو ق غ ..ابتدا پودر خمير مايه رو ميريزيم توي آب سيب گرم و اجازه ميديم كه عمل بياد پوست سيبها رو بگيريد و به اندازه نگينى خرد كنيد كره رو توي تابه و روى حرارت بذارين و شكر قهوه اي و شكر سفيد و نمك رو اضافه كنيد تا كمي كاراملي بشن و بعد اب سيب و سيبهاي خرد شده رو اضافه كنيد و اجازه بدين تا كمي نرم بشن و در اخر دارچين و ارد رو اضافه كنيد تا غلظت پيدا كنن و بذارين كنار تا خنك شه براى خمير دونات اول كره رو با شكر كمي بزنيد تخم مرغها رو اضافه كرده و خوب با همزن ميزنيم و بعد شير نمك دارچين جوز و خمير مايه كه عمل امده و در آخر ارد رو كم كم ميريزيم و به هم زدن ادامه ميديم تا زماني كه خمير مثل يك گوله جمع بشه حواستون باشه كه ارد اضافي به خورد خمير ندين خمير بايد نرم و لطيف باشه ميذاريم توي يه كاسه چرب شده و روش رو ميپوشونيم و جاي نسبتاً گرم به مدت حداقل يك ساعت تا ور بياد بعد خمير رو خوب ورز ميديم و روي سطح كار خيلي كم ارد ميپاشيم و بكمك وردنه باز كرده و قالب ميزنيم و هر كدوم از اونا رو جدا جدا روي كاغذ روغني گذاشته(براي اينكه وقت سرخ كردن برداشتنش راحت تر باشه)و دوباره نيم ساعت ديگه توي سيني گذاشته و روشو ميپوشونيم و ميذاريم تا استراحت دوم،روغنو تو ظرف كوچك با ديواره بلند ميريزيم و هر كدوم از دوناتها رو اروم با كاغذ بلند كرده و تو روغن ميذاريم و دونه دونه سرخ ميكنيم در حين سرخ كردن با قاشق روي دوناتها روغن داغ بريزين تا خوب پف كنه بعد هر كدوم رو اول روي توري فلزي ميذاريم و بعد همونطور كه داغه در مخلوط شكر و پودر دارچين ميغلتونيم و بعد از اينكه خنك شد به كمك چاقو سوراخش كرده و با مواد مياني پر كنيد بسيار خوش عطر و طعمه. _🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#کیک_کدو_حلوایی😋😋😋 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_کدو_حلوایی😋😋😋 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
: تخم مرغ:۳عدد شکر دانه ریز:۲۰۰گرم آرد سفید:۳۰۰گرم ب پ:دو ونیم ق چ کدو حلوایی پخته و پوره شده:۱لیوان ماست پرچرب:۳ق س روغن مایع:۱۸۰گرم پودر دارچین یک دوم ق چ نمک:یک چهارم ق چ رنده جوز هندی:یک چهارم ق چ گردوی خرد شده:۵۰گرم به دلخواه تخم مرغ ها و شکر و دارچین را با دور تند همزن ۵دقیقه میزنیم تا کشدار و حجیم شود. ماست را فزوده یک دقیقه با دور متوسط هم میزنیم. روغن مایع و پوره کدو حلوای را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. مخلوط مواد خشک ۳بار الک شده را افزوده و با دور کند همزن ترکیب میکنیم. درنهایت گردوی خرد شده را می افزاییم. مایه کیک را در قالب دلخواه چرب و آردپاشی شده ریخته ودر فر۱۷۰درجه گازی یا ۱۶۰درجه برقی به مدت ۴۰_۴۵دقیقه میپزیم. بعد از خنک شدن به دلخواه تزئین میکنیم. من با سس کاراملی که با دستور زیر آماده کردم تزئیناتش رو انجام دادم😉 این سس رو هم میتونید تا گرمه بریزید روی کیک و یا مثل من بذارید یخچال یه کم خودشو بگیره بعد استفاده کنید. 🔴🔴سس کارامل: شکر.....100گرم کره........50گرم خامه ساده.......170گرم شکر را در ظرف کوچکی ریخته وروی شعله متوسط رو به تند و یکنواخت قرار دهید تا کارامل و طلایی تیره شود،مواظب باشیدنسوزدو با احتیاط خامه وکره را در آن بریزید.دقت کنید دستتان نسوزد(میتوانیداز قبل کره وخامه را داغ کنید که خطر پاشیدن مواد به اطراف کمتر شود) مواد مانند آب نبات سفت میشود نگران نباشید به همزدن ادامه دهید،پس از مدت کوتاهی سس یک دستی تهیه میشود،پس از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#آش_جو🍵🍵🍵 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#آش_جو🍵🍵🍵 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
😍😍 مواد لازم: گوشت 200 گرم ( به اضافه ی یه تیکه قلم ) لوبیا چیتی 3/2 پیمانه (همه پیمانه ی پلو پز ) نخود 3/2 پیمانه عدس 3/2 پیمانه جو پرک 1 پیمانه پر پیاز 3 عدد متوسط سیر 4 حبه سبزی آش 2 پیمانه + اسفناج 1 پیمانه کشک 1 لیوان نعناع داغ و کمی زعفران ادویه 1 قاشق غذاخوری ( زیره + پودر زنجبیل + فلفل سیاه + پودر تخم گشنیز+زردچوبه ) برگ بو و چوب دارچین عصاره گوشت 1 عدد شب قبل نخود و لوبیا رو خیس میکنیم و چند بار آبشو عوض میکنیم اما عدس رو صبحش خیس میکنیم توی قابلمه ی بزرگ گوشت، قلم، نصف پیاز، 1 عدد سیر، برگ بو، چوب دارچین، نخود و لوبیا و کمی زردچوبه و فلفل رو میذاریم با آب بپزه، وقتی نخود نیم پز شد عدس رو اضافه میکنیم گوشت رو بعد از پختن میاریم بیرون و میکوبیم یا ریش ریش میکنیم و به آش اضافه میکنیم پیاز و سیر رو خلالی کرده و با حرارت ملایم سرخشون میکنیم تا کاراملی بشن نعناع داغ رو هم آماده میکنیم بعد از پخت عدس، جو پرک و سبزی ها رو اضافه میکنیم و 3/2 پیازها و کمی نعناع داغ و همینطور عصاره گوشت رو اضافه میکنیم وقتی آش حسابی جا افتاد نصف کشک و کمی زعفران رو میریزیم و میذاریم 10 دقیقه با کشک قل بخوره! بعد آش رو توی ظرف میکشیم و با نعناع داغ و کشک و پیاز سرخ شده تزیین میکنیم 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#سمنو😍😍😍 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#سمنو😍😍😍 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
😍😍 اول یک کیلو گندم رو پاک میکنیم و میشوریم و با آب ملایم خیس میکنیم به مدت دو روز و در هر روز دو یا سه بار آبشو عوض میکنیم گندم کم کم شروع به جوانه زدن میکنه بعد از دو روز گندم رو آبکش میکنیم و دوباره میشوریم حالا گندم رو داخل یه پارچه خیس و دو لایه میپیچیم و بیست و چهار ساعت زمان میدیم تو این مدت گندم کاملا ریشه میده حالا گندم رو که کمی هم بهم چسبیده داخل یه سینی بزرگ پهن میکنیم و روشو آبپاشی میکنیم و با دو تا پارچه دو لایه و نم دار میپوشونیمش و کاملا کناره ها رو میپوشونیم تا اصلا هوا و نور وارد نشه باید تو جای تاریک باشه، هر دوازده ساعت آب پاشی میکنیم و دو باره پارچه ها رو نم میکنیم و میکشیم روش تا جایی که به اندازه یک بند انگشت رشد میکنه و طلایی میشه تاکیید میکنم که طلایی رنگ میشه اگه سبز رنگ بشه در آخر سمنوی شما تلخ میشه و این یعنی که وقتی گندم ها رو آبیاری میکردین با دستمال ها خوب پوشش ندادین و گندم هوا و یا نور دریافت کرده باید حسابی اطرافشو با اون دو تا دستمال بپوشونین اگه کامل پوشش بدین در آخر گندم های شما طلایی رنگ رشد میکنن وقتی به اندازه یه بند انگشت و به رنگ طلایی رشد کرد اول با سبزی خرد کن گندم ها رو له میکنیم بعد هم از چرخ گوشت رد میکنیم حالا گندم های له شده رو با یه کاسه اب خیس میکنیم و میذاریم یه ربع بمونه تا شیرینی و طعم خودشو به آب انتقال بده بعد گندم و آب رو میریزیم تو آبکش و حسابی فشار میدیم تا آبش خارج بشه آب رو کنار میذاریم و گندم های له شده و آب گرفته رو دو باره با یه کاسه آب خیس میکنیم و زمان میدیم در این بین میریم سراغ آب گرفته شده از گندم اونو از صافی رد میکنیم تا صاف و یکدست بشه بعد دو باره گندم خیس شده رو آبکشی میکنیم و همون مراحل روانجام میدیم و بازم با یه کاسه آب خیس میکنیم و آب دوم هم از صافی رد میکنیم برای سومین بار هم این مراحل رو طی میکنیم و تمام، حالا این سه ظرف آب که عصاره گندم هست رو با هم مخلوط میکنیم و داخل قابلمه میریزیم و پنج کیلو آرد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا گلوله ای داخلش نمونه حالا اونو روی حرارت بالا قرار میدیم و تا زمانی که بجوشه به صورت مداوم هم میزنیم به هیچ عنوان از هم زدن دست نمیکشیم وگرنه ته میگیره 👈 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#قیمه_نثار😋😋😋 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#قیمه_نثار😋😋😋 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
😋😋 گوشت گوسفندی رو خرد کردم و با پیاز داغ تفت دادم.بهش زردچوبه و دارچین و نمک و کمی زیره و یه قاشق رب گوجه و زعفرون زدم و با دو الی سه لیوان اب گذاشتم پخت تا ابش تقریبا کشیده بشه و جا بیافته ( غلیظ باشه) خلال بادام راداخل گلاب خیس کردم و در اواخر پخت یکم به گوشت اضافه کردم.زرشک رو هم جدا با یه قاشق مرباخوری شکر تفت دادم خلال پوست پرتقالم جدا تفت دادم با یک قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و بقیه خلال بادوم رو به همراه کمی خلال پسته یه تفت کوچیک دادم برنج رو هم دم کردم موقع سرو برنج رو توی دیس ریختم و با موادی که داشتم تزیین کردم . . برای گرفتن تلخی پوست پرتقال خلال پوست پرتقال رو یه شبانه روز با اب سرد خیس کردم و چندین بار ابشو عوض کردم اب روی حرارت گذاشتم وقتی جوس امد خلال پوست پرتقال رو داخل اب ریختم ۵ دقیقه اجازه دادم بجوشه سپس ابکش کردم و اب سرد روش ریختم باز اب سرد رو جوش اوردم و ... این کار رو سه بار تکرار کنید و برای بار اخر یه ساعت داخل اب کاملا سرد نگه دارید سپس ابکش کنید . 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano 🍃🌼🌸🌺🍃
اينبار به جای گوشت قلقلی ،گوشت رو اینجوری آماده کردم که: یه پیاز رو رنده ریز کردم و گوشت چرخ کرده رو ریختم روش و کمی نمک زدم و گذاشتم با آب پیاز پخت بعد بهش پودر سیر، فلفل سیاه،و سس تاباسکو سبز و زیره سبز زدم و کمی روغن زیتون ریختم تا بعد از پخت کمی سرخ بشه یعنی به به شد! موادش:کاهوی باریک خرد شده،گوشت چرخ كرده، ذرت، پیاز بنفش، لوبیا( اینبار هم چیتی و هم قرمز ریختم) فلفل قرمز و سبز،ترشى هالوپينو،چيپس ذرت،بادوم زمینی ( بخش های کرانچی ماجرا) . سس: ماست چکیده، مایونز خیلی کم ، گشنیز تازه، آب لیمو ترش، روغن زيتون،پودر سیر(يا سير)،پودر پاپریکا،فلفل و نمك 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
( ) باشیره انگور محلی 1و نیم پیمانه شیره ی انگور 1 پیمانه نشاسته گل(نشاسته گندم) آب 2ونیم پیمانه کمی گلاب کمی پودر هل اول نشاسته و اب را مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیره ی انگور رو اضافه کنید،و رو شعله ی ملایم دائما مخلوط کنید تا به غلظت فرنی برسه حالا گلاب و هل رو اضافه کنید،بعد شعله پخش کن بذارید، زیر قابلمتون_درب قابلمه دمکنی بذارید و اجازه بدید تا نیم ساعت با شعله خیییلی کم این مخلوط جا بیوفته و بوی خامیش گرفته بشه،البته تو این بیست دقیقه هر سه دقیقه مواد رو کاملا زیرورو کنید بعد داخل ظرف یا قالب بریزید و گردو هارو کمی فشار بدین داخلش،بعد از خنک شدن نوش جانتون کنید... 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
مواد لازم: ماست ۴ قاشق غذا خوری شیر ۴ لیوان ✍طرز تهیه: شیر را بجوشانید ( پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی اش تبخیر شود ) شیر را داخل ظرفی که برای ماست در نظر گرفته اید بریزید و اجازه دهید شیر کمی خنک شود ( در زمان اضافه کردن ماست ، شیر باید به اندازه ای گرم باشد که انگشت تان گرمای شیر را حس کند اما نسوزد ). مقداری شیر را داخل کاسه ای بریزید و با ماست مخلوط کنید و پس از اینکه ماست و شیر خوب مخلوط شدند ان را به بقیه شیر اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شود ( این روش برای حل شدن بهتر ماست میباشد ). در ظرف را با ببندید سپس ظرف ماست را با حوله گرمی خوب پوشش دهید و در جای گرمی بگذارید ( نزدیک شوفاژ یا بخاری ) ؛ بسته به گرمای محیط ۵ تا ۸ ساعت زمان برای بستن ماست لازم است پس از اینکه ماست بسته شد ظرف را در یخچال قرار دهید تا ماست سرد شود .ماست پس از سرد شدن سفت تر خواهد شد. 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano #لوز_نارگیل
✍مواد لازم: شکر: دو پیمانه یا چهار صد گرم اب: نصف پیمانه پودر نارگیل: یک تا یک ونیم پیمانه(دویست تا دویست وپنجاه گرم) عسل یا بادکا: یک قاشق غذاخوری گلاب وزعفرون در صورت تمایل 🍜 طرز تهیه: شکر واب را در ظرفی ریخته و عسل یا بادکا را اضافه کرده روی حرارت گذاشته بدون اینکه هم بزنیم تا کامل حل شود (یکی دو بار با ق فلزی میتونید هم بزنید) قل ریز بزنه کف کنه بعد از روی حرارت برمیداریم میذاریم کاملا خنک بشه وبا هم زن زده تا سفید رنگ بشه بعد با ق چوبی هم زده وکم کم پودر نارگیل را اضافه میکنیم تا جایی که شل نباشه کف ظرف مورد نظر را کمی پودر نارگیل میریزیم ومواد را داخل ظرف ریخته کاملا فرم میدیم تا یکدست بشه دوباره روی مواد کمی پودر ریخته وسپس با خلال پسته تزیین میکنیم وچند ساعت در یخچال گذاشته وبرش میزنیم. 🚦نکات: 1اگه گلاب خواستید اضافه کنید تا روی حرارت هست چند ق بریزید 2من یک مقداری از مواد را بعد از هم زدن با همزن جدا کردم وکمی زعفرون اب شده ریختم 3مقداری که من درست کردم دو برابر مقداری هست که در مواد لازم گفتم 4وسط کار با هم زن چند بار همزن را خاموش کرده ودوباره روشن کنید 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
☘ نامه یک بانو به بانوان ایران عزیز : بانو سلام! روز مرد نزدیکه و به نظرم اومد، چند جمله ای هم از مردها بگیم... کلی عکس و متن دیدم اینروزا برای روز مرد... خانمی که کیکی به شکل جوراب درست کرده یا دسته گلی از جوراب... جملاتی مثل جوراب پاره هاتو تحمل کن روز مرد نزدیکه همسرم. در ظاهر شاید تمام اینا شوخی به نظر برسن اما ! توی این زمونه مرد بودن جرات میخواد که برای رفاه حال زن و بچه صبح زود بزنی بیرون و تو تاریکیه شب برگردی... مردهای این دوره جوانی و زندگی کردن رو فراموش کردند، فشار مخارج و مسئولیت زندگی، بی سر و صدا دونه دونه موهای تیره شون رو سفید میکنه... راستی خانما، تا حالا همسراتون از آرزوهاشون براتون گفتن؟ بی انصافیه که اینهمه گذشت و تلاش رو در قالب شوخی ها باب شده قرار بدیم و مظلومیت و تلاش این بخش از هستی رو نبینیم. بانو....! گاهی نگاهی به دستهای همسرت بنداز... و به خطوطی که در اطراف چشم ها و پیشونی همسرت داره عمیق میشه... گاهی به جای اینکه تو آغازکننده باشی، سکوت کن و اجازه بده که لحظاتی او هم گوینده باشه و از خودش بگه... بانو..! گاهی عکسهاشو از جوانی تا الان کنار هم بچین و باور کن فقط تو جوانیتو توی این خونه نذاشتی... مرتب تلاششو در ترازو قرار نده و باعرضه بودن و نبودنش رو با کمتر و بیشتر داشتن دارائیهاش قیاس نکن... سعیش رو ببین... و تغییراتشو بخاطر تو و زندگی مشاهده کن... بانو! باور کن جهان هرگز به صلح نمیرسه اگر ما غرق مظلومیت خودمون باشیم... تربیت کامل نمیشه، اگر یاد نگیریم که تمسخر مردان و زنان در حقیقت تمسخر بخش مهمی از خودمونه... کاش به جای هدیه دادنها و گرفتن ها، زمانی رو صرف شنیدنه بدون قضاوت کنیم. اصلا فکر کردیم که چرا اینهمه هدیه که اینروزا رد و بدل میشه، نتونسته عشق رو در جامعه بیشتر کنه؟ ✅ بانو بیا امسال کنار هر هدیه ای که برای همسرت تهیه کردی، توی یه برگ کاغذ حداقل 20 تا ویژگی همسرت رو هم بنویس و ازش بخاطر این ویژگی هاش تشکر کن... (اون رو هم ضمیمه ی هدیه ت کن) مطمئن باش نتایج شگفت آوری در وجود خودت و او خواهی دید... یادمون باشه بین ما، سپاسگزاری و مشاهده ی همه جانبه ی افراد خیلی کم شده... و نوشته ی تو سپاسگزاری بزرگی خواهد بود برای جهان و جهانیان.🙏 🌺 پیشاپیش روز مردانه شیر مردان مبارک 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
کمپیر –ای_عید 🍥🍥 @ashpazibano 🍓🍓 💕💕💕 به دوستات فوروارد کن 😍 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
😋 شیرنی فندقی 🍥🍥 @ashpazibano 🍓🍓 💕💕💕 به دوستات فوروارد کن 😍 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
کیک قابلمه ای 🍥🍥 @ashpazibano 🍓🍓 💕💕💕 به دوستات فوروارد کن 😍 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#کوفته_قلقلی_با_بادمجون_کبابی 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#کوفته_قلقلی_با_بادمجون_کبابی 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍂🍂🍂 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
مواد لازم گوشت چرخ شده ٥٠٠ گرم بادمجون سه عدد( كبابي شده ) گوجه فرنگي سه عدد ، گوجه گيلاسي رب گوجه فرنگي يك ق غ فلفل دلمه اي دو عدد كبابي شده پياز دو عدد گشنيز تازه خرد شده دو سه ق غ روغن و آرد ، ادو يه جات و نمك . طرز تهيه : ابتدا بادمجون و فلفل دلمه اي رو كبابي كرده و پوست شون رو جدا ميكنيم و ميشوريم بعد در يك ظرف ،گوشت چرخ شده رو با يك عدد پياز رنده شده و زردچوبه ادويه كاري هر كدوم يك ق چ و فلفل سياه نصف ق چ و تخم گشنيز كوبيده شده يك ق غ و آرد يك ق غ و نمك به ميزان لازم ورز ميديم و به شكل توپ يا بيضي در مياريم و در روغن سرخ ميكنيم و ميذاريم كنار . . توي همون ماهي تابه با روغن كوفته ها يكعدد پياز رنده شده رو تفت ميديم بعد گوجه فرنگي رنده شده رو اضافه ميكنيم به همراه يك ق غ رب گوجه و همه رو تفت ميديم و زردچوبه و ادويه كاري و فلفل قرمز و پودر سير و نمك رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم سپس فلفل دلمه اي كبابي شده رو نگيني ميكنيم و به موادمون اضافه ميكنيم و تفت ميديم و نصف استكان آب اضافه ميكنيم تا كاملاً پخته بشه بادمجان كبابي شده رو بصورت پوره يا خيلي ريز ساطوري ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و به همراه دو سه ق گشنيز تازه خرد شده و تفت ميديم كف يك ظرف مخصوص فر اين سس رو ميريزيم و بعد كوفته رو در اين سس ميچينيم به همراه گوجه گيلاسي و به مدت بيست تا نيم ساعت توي فر شعله بالا ميذاريم تا گوجه ها پخته بشه با ديد چشم مراقب باشيد كوفته ها نسوزن 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
#قیمه_نثار😋😋😋 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
اشپزی بانو ایرانی
#قیمه_نثار😋😋😋 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
😋😋 گوشت گوسفندی رو خرد کردم و با پیاز داغ تفت دادم.بهش زردچوبه و دارچین و نمک و کمی زیره و یه قاشق رب گوجه و زعفرون زدم و با دو الی سه لیوان اب گذاشتم پخت تا ابش تقریبا کشیده بشه و جا بیافته ( غلیظ باشه) خلال بادام راداخل گلاب خیس کردم و در اواخر پخت یکم به گوشت اضافه کردم.زرشک رو هم جدا با یه قاشق مرباخوری شکر تفت دادم خلال پوست پرتقالم جدا تفت دادم با یک قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و بقیه خلال بادوم رو به همراه کمی خلال پسته یه تفت کوچیک دادم برنج رو هم دم کردم موقع سرو برنج رو توی دیس ریختم و با موادی که داشتم تزیین کردم . . برای گرفتن تلخی پوست پرتقال خلال پوست پرتقال رو یه شبانه روز با اب سرد خیس کردم و چندین بار ابشو عوض کردم اب روی حرارت گذاشتم وقتی جوس امد خلال پوست پرتقال رو داخل اب ریختم ۵ دقیقه اجازه دادم بجوشه سپس ابکش کردم و اب سرد روش ریختم باز اب سرد رو جوش اوردم و ... این کار رو سه بار تکرار کنید و برای بار اخر یه ساعت داخل اب کاملا سرد نگه دارید سپس ابکش کنید . 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano 🍃🌼🌸🌺🍃
#دستور_تصویری #کوکی_های_بای کوکی های بای #شیرینی_مخصوص_عید 🍥🍥 @ashpazibano 🍓🍓 💕💕💕 به دوستات فوروارد کن 😍 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
کوکو کالباس 🍥🍥 @ashpazibano 🍓🍓 💕💕💕 به دوستات فوروارد کن 😍 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
امروز یه پست کاربردی وآسون داریم . تهیه پودر پاپریکای خونگی خوش عطر وخوشرنگ من همیشه تو فصل زمستون که رادیا تورها روشن میشه پودر پاپریکا درست میکنم چون هم زود خشک میشه وهم موقع خشک شدن خاک وگرد وغبارفضای بیرون روش نمیشینه ،بنظر من داخل فر هم خوب نمیشه یا میسوزه یا آب میندازه  البته ممکنه بعضی شما دوستان توی فر راحت ترید ولی من ترجیحا روی رادیاتور اینکارو میکنم. روی رادیاتور فویل بکشید وفلفل دلمه های قرمز رو بشویید وبعد برشهای نازک بزنید وبزارید روی رادیاتور، خوب که خشک شد با آسیاب برقی یا مولینکس اونها رو آسیاب کنید ودر داخل ظرف در بسته نگهداری کنید. پودر پاپریکا برای تهیه غذاهایی که با گوشت و مرغ درست میشن عالیییه حتی روی سیب زمینی تنوری هم قابل استفاده است. حتما خونگیش رو امتحان کنید.  🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano