اشپزی بانو ایرانی
#حلوا_اوماج🥰
دستورش در حالِ تایپِ، اولین تجریه من بود برای درست کردن حلوا
اوماج ، البته با کمک و راهنمایی مامان جان ♥️🥰♥️ .
مواد لازم
آرد 2 پیمانه
روغن و کره نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه
زعفران 4 قاشق دم شده
گلاب نصف پیمانه
آب ۱ و نیم پیمانه
دارچین و زنجبیل و هل کمی ✍🏻✍🏻
ابتدا آردوالک میکنیم توسینی بعد شیرو بهتره بریزیم تو یه آب پاش تمیز واسپری میکنیم روآرد وتاکل آرد کم کم باشیر ترکیب بشه وبه خورد آرد بره بایدحواسمون باشه خمیر نشه
حالا بادست کل آردوزیرورومیکنیم و بعدازسبدآبکش یا الک باکف دست ردمیکنیم تا همه ی اوماج ها ردبشن بعدروغنو ریختم تو تابه داغ که شد اوماج هارو ریختم انقدرتفت دادم تاطلایی رنگ شد
شکر آب گلاب زعفران هل و دارچین و زنجبیل روهم که باید شربت میکردیم و به اوماجا اضافه میکنیم روشعله ملایم هم زدم بعد یک ساعت زیر تابه رو خاموش کردیم تا اوماج ها نرم بشن
بعد روشن کردیم و هم زدیم تا حلوا ازکف تابه جدا بشه . نوش جان#فیلم_آشپزی#حلوا_اوماج🥰
دستورش در حالِ تایپِ، اولین تجریه من بود برای درست کردن حلوا
اوماج ، البته با کمک و راهنمایی مامان جان ♥️🥰♥️ .
مواد لازم
آرد 2 پیمانه
روغن و کره نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه
زعفران 4 قاشق دم شده
گلاب نصف پیمانه
آب ۱ و نیم پیمانه
دارچین و زنجبیل و هل کمی ✍🏻✍🏻
ابتدا آردوالک میکنیم توسینی بعد شیرو بهتره بریزیم تو یه آب پاش تمیز واسپری میکنیم روآرد وتاکل آرد کم کم باشیر ترکیب بشه وبه خورد آرد بره بایدحواسمون باشه خمیر نشه
حالا بادست کل آردوزیرورومیکنیم و بعدازسبدآبکش یا الک باکف دست ردمیکنیم تا همه ی اوماج ها ردبشن بعدروغنو ریختم تو تابه داغ که شد اوماج هارو ریختم انقدرتفت دادم تاطلایی رنگ شد
شکر آب گلاب زعفران هل و دارچین و زنجبیل روهم که باید شربت میکردیم و به اوماجا اضافه میکنیم روشعله ملایم هم زدم بعد یک ساعت زیر تابه رو خاموش کردیم تا اوماج ها نرم بشن
بعد روشن کردیم و هم زدیم تا حلوا ازکف تابه جدا بشه .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
بادمجان مناسب برای ترک سیگار👇
این یکی از فواید بسیار عالی بادمجان است که هر کس باید از همین امروز امتحان کند. این یک واقعیت معروف است که سیگار کشیدن قاتل سلامت انسان است. بنابراین، اگر شما می خواهید سیگار را ترک کنید، پس باید به بادمجان معتاد شده باشید. میزان نیکوتین در بادمجان باعث کاهش مصرف دخانیات می شود.
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
هدایت شده از ایده های بانوان
با رعایت این ۵ مورد در دوران قرنطینه چاق نمیشویم👆
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
🌸🍃🌸
سـر آغاز
هر نامه نام خداست
که بی نام او
نامه یکسرخطاست
🌸بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم🌸
🙏 الهی به امید تو🙏
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
♥️جای ساعت ...
صدای تو هر صبح...
بیدارم می کند ...
هراسی از چرخش عقربه ها نیست ...
بگذار صدای تو ...
مدام زنگ بزند ...💋
صبحت بخیر جاناااان من
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
نان_شیر کوچک🥖
آرد۴۵۰گرم(آرد فانتزی)
خمیر مایه ۱ق چ
پودر شیر خشک قنادی ۳۰گرم
نمک ۱ق چ
شکر ۱ق غ
شیر ۲۸۰گرم
کره همدمای محیط ۵۰گرم
اول مواد خشک رو مخلوط کنید وکم کم شیر رو اضافه کنید تا خمیرتون منسجم بشه خمیر ورز بدین وکم کم کره رو به خورد خمیر بدید وده دقیقه ورز بدید بعد بزارید داخل کاسه که کمی چربش کردید روشو بپوشونید یکساعت استراحت بدید تا حجم خمیرتون دوبرابر بشه.
بعد خمیرتون رو کمی ورز بدید تا هوای داخلش خارج بشه اونو به چونه های ۸۰گرمی تقسیم کنید وده دقیقه استراحت بدید بعداز اون با دست بهش فرم بیضی بدید وداخل سینی فرتون با فاصله ۶سانت بچینید ودوباره روشو بپوشونید بهش یکساعت دیگه زمان بدید تا حجمش دوبرابر بشه حالا روی نونها رو با الک کمی آرد بپاشید وبا تیغ برشهای موازی بدید ودر فر ۲۰۰درجه به مدت تقریبی ۲۰تا ۳۰دقیقه تا روی نونها خوشرنگ بشن
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#کباب_تابه_ای
۳۰۰گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز رنده شده ونمک وفلفل وادویه وزردچوبه خوب ورز میدیم تا چسبناک بشه وبعد به اندازه نارنگی از گوشت برداشته وبیضی میکنیم وسیخ چوبی رو تو گوشت فرو میکنیم وتو ماهی تابه کمی روغن گذاشته تا داغ بشه وسیخها رو تو ماهیتابه میچینیم واول حرارت رو زیاد میکنیم تا گوشت اب نندازه وبعد حرارت رو کم میکنیم تا مغز پخت بشه وگوجه فرنگی وفلفل رو تو ماهیتابه چیده تا سرخ بشه وبعد سرو میکنیم نوش جان.
باما همراه باشید با بهترین دیزاین ها😊👇👇
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#کالزونه
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#کالزونه #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆ Jõıň☞
ارسال شده از سروش+:
#کالزونه
.یک پیمانه شیر ولرم ( یا آب ولرم) .... خمیر مایه یک ق غ .... شکر یک ق غ .... نمک یک ق چ ...دو ق غ روغن مایع ... یک عدد تخم مرغ ( دلخواه میتونی نریزی) .. آرد تقریبا سه پیمونه . .حتما شیر باید ولرم باشه ،
. خمیر مایه رو با شکر داخل شیر می ریزیم ده دقیقه در دمای اتاق روی اون رو بپوشونید تا عمل بیاد یا پف کنه .
حالا تخم مرغ و ارد و نمک و روغن رو مخلوط کنید.
خمیر مایه را به مخلوط تخم مرغ اصافه کرده و دو ق ارد بهش اضافه کنید و هم بزنید و مابقی آرد تا جایی که به دست نچسبه کم کم با بقیه مواد مخلوط کنید نوع آرد ها متفاوته دو تا لیوان که ریختین مابقی با قاشق خیلی کم بریزین و مدام ورز بدین و به تخته کار بکوبید تا گلوتن آزاد بشه و چسبندگی خمیر گرفته بشه حواستون باشه اگر خیلی هم زیاد آرد بریزین حتما خمیر سفت میشه .
.خوب ورز بدین حدود یک ربع یا اینکه صد بار به میز کار بکوبید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل بشه .
.حالا یه ظرف تمیز که چرب شده خمیر را میچرخونیم .یک ساعت در جای کمی گرم روی خمیر رو بپوشونید تا حجم خمیر دو برابر بشه . بعد از یکساعت استراحت خمیر که پف میکنه دوباره خیلی کم ورز داده و پف خمیر رو بگیرین تخته را ارد پاشی کنید خمیر را چونه بگیرین با وردنه باز کنید هر چه نازکتر بهتر (شکل دایره بزرگ)مواد میانی که من کالباس و قارچ تفت داده شده ( قارچ را با دوق ابلیمو و حرارت بالا تفت داده که آب نندازه و سیاه نشه) و ذرت و فلفل دلمه و پنیر پیتزا و آویشن روی نصف خمیر پهن کرده و مابقی خمیر رو برمیگردونیم روش ( مثل پیراشکی یا قطاب) کناره ها رو با اب خیس میکنیم و با دست کاملا فشرده و میپیچونیم .روی خمیر هم زرده تخم مرغ هم زده و زعفرون و یه ق شیر و نوک ق چ وانیل و یه ق کره رومال کرده با همون کاغذ روغنی میزاریم توی فر ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه الی نیم ساعت و پنج دقیقه هم گربل روشن کردم.
فقط بچه ها یادتون باشه مواد میانی کالزونه باید خشک باشه
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
سیب زمینی بامیه ای 🥔🥔🥔.
سیب زمینی بامیه ای دقیقا شبیه به بامیه پخته میشه ، خیلی پوک خوشگل و البته خوشمزه میشن
مواد لازم :
آرد 3/2 پ
آب 3/2 پ
تخم مرغ 1 عدد
کره 15g
نمک 1ق چ
پکینگ پودر 2/1 ق چ
سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل 170g
طرز تهیه :
سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم
آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد
خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره
بعد پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم
مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#کرم_دنت_موزی
شیر.....2لیوان
دنت موزی .....2عدد
خامه صبحانه.....100 گرم
پودر ژلاتین......2قاشق غذاخوری
شکر....5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا شیر، شکر و ژلاتین را روی حرارت می زاریم تا شکر کامل حل بشه.سریع هم می زنیم تا ژلاتین گلوله نشه.حرارت کم کنید تا شیر نجوشه.بعد از یکدست شدن مواد بزارید یکم خنک بشه.دنت اضافه می کنیم.یکم از مواد برداشته خامه را اضافه می کنیم .تا مواد با خامه یکدست بشه .این کار باعث میشه خامه در مواد نبرد.بعد ظرف خامه و دسر به کل مواد اضافه می کنیم.در صورت نیاز می تونید یک قطره رنگ خوراکی بزنید.می تونید مثل من حدود نصفه بسته از ژله مورد نظر داخل قالب بریزد تا خودشو بگیره بعد مواد دسر را روش بریرد.حدود 5 تا 6 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧