#جوجه_چینی
#آشپزی
فیله های مرغ رو از چند ساعت قبل داخل پیاز و نمک و کمی زعفران بذارید.
یک و نیم قاشق چایخوری پودر مخمر رو داخل نصف لیوان شیر ولرم بریزید و مخلوط کنید بذارید نیم ساعت بمونه.
یک عدد تخم مرغ رو با یک لیوان ماءالشعیر ساده تلخ مخلوط کنید نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران دم کرده بزنید شیر رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر رو با آرد سفید مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید اونقدری آرد اضافه کنید تا ی مخلوط در حد ماست زده شده داشته باشید، فیله های مرغ رو به مواد اضافه کنید و داخل روغن شناور سرخ کنید،نوش جان
نکته 1 : جوجه های سرخ شده رو روی دستمال بذارید تا روغن اضافی گرفته بشه،نوش جان
نکته 2 : این غذارو میتونید همراه با سس تارتار و بدون برنج سرو کنید، نوش جان
نکته 3 : قارچ و پیاز حلقه ای رو هم میتونید با همین خمیر و به همین روش سرخ کنید، نوش جان
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#لواشک_پرتقال😍❤️
دستور تهیه لواشک پرتقال خوشمزه و خوشرنگ :
پرتقال ها رو پوست بکنید. بعد از وسط نصفش کرده کمی نمک بزنید.
با یک فنجان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. زمانی که نرم شد. در آبکشی که زیر آن ظرفی قرار دارد بریزید.
پرتقال ها را با کف دست فشار دهید تا پوسته های سفید از آن جدا شود.
زمانی که فقط پوسته های سفید باقی ماند. کف سینی را کمی چرب کرده و پرتقال ها را در سینی بریزید.
پرتقال ها را خوب توی سینی پهن و یکدست کنید.
سینی را در هوای آزاد و دور از گردو غبار یا جلوی بخاری و شوفاز بگذارید تا خشک شود.
اگر لواشک پرتقال ترش دوست دارید کمی جوهر لیمو بزنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#دلمه_فلفل 😋
🔸به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق ایوار و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم.
کف ظرفی را هم یک سس گوجه خوشمزه درست کردم و فلفل ها را روش گذاشتم و چهل دقیقه تو فرپختم#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مهلبیه_زعفرانی 🍮 😋
▫️شیر سرد دولیوان سرپر
▫️شکر اگر شیربن دوست دارین چهار ق غ اگر کمتر سه ق
▫️نشاسته ذرت دوق غ پر
▫️زعفران به میزان لازم
🔸شیر سرد وشکر ونشاسته ذرت را خوب مخلوط کنید تا صاف ویکدست بشه زعفران را اضافه ومخلوط کنید
مواد را روی حرارت بذارید با شعله متوسط ومرتب بهم بزنید تا احساس کنید که سنگین شده حرکت هم زن یا قاشق شما نباید بذارید خیلی سفت بشه چون مهلبیه باید کمی رقیق باشه نه مثل ترحلوا سفت بشه چون بعد سرد شدن سفت تر می شه توی ظرف بریزید وبه دلخواه تزیین کنید موقع افطار بصورت گرم میل کنید مارا هم از دعای خیرتون فراموش نکنید
نکته....... درصورت تمایل میتونید زعفران نریزید وسفید درست کتید یا گلاب وهل هم بریزید کاملا سلیقه ایه
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#دسر_مالتیزر
طبقه اول :
(من از کیک شکلاتی استفاده کردم که پودرش کردم و هیچ چیز دیگه ای بهش اضافه نکردم من پیشنهاد میدم از کیک شکلاتی استفاده کنید چون تجربه با بیسکوییت رو ندارم )
اما در دستور اصلی از مواد پایین استفاده شده
بیسکویت پتی بور ۲۵۰ گرم (پودر شده )
پودر کاکائو ۳ ق م
شیرعسلی ۳ الی ۴ ق غ یا ۴ ق غ شیر مایع
یک سوم لیوان کره ذوب شده
طبقه دوم
شیرعسلی نصف قوطی
پنیر کیبی ۵ عدد (یا هر پنیر خامه ای دیگه ۵ق غ سرپر )
شیرسرد نصف لیوان
خامه صبحونه ۱۵۰ گرم
پودر کرم کارامل یک عدد و نصف (من دو عدد کامل ریختم)
دریم ویب(پودر خامه) ۲ عدد
طبقه اول همه مواد رو با هم مخلوط کرده و نصفشو توی پیرکس میریزیم سپس طبقه دوم رو همه مواد در میکسر ریخته و نصف مواد خامه ای روی مواد بیسکوییتی میریزیم و دوباره مواد بیسکوییتی و در اخرین لایه مواد خامه ای رومیریزیم برای تزیین شکلات مالتیزر میزاریم و پودر کاکایو روش الک میکنیم میذارم یخچال سه الی چهار ساعت بمونه
نکته :مواد طبقه دوم رو که میکس کردین پنج تا ده دقیقه بهش زمان بدین تا غلیظ بشه
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#کادایف_گردویی
۱۵۰ گرم کادایف رو با ۵۰ گرم کره و ۳ ق غ شکر و ۳ ق غ شیر عسلی و گردو خرد شده مخلوط کنید و تف بدید بعد از تف خوردن ۱/۲ ق چ پودر هل بهش اضافه کنید و بزارید کنار
۳ ل شیر و ۹ ق غ شکر و ۳ ق غ نشاسته ذرت و ۳ ق غ پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و بزارید رو گاز وقتی خودش و گرفت زیر گاز رو خاموش کنید و ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و کمی وانیل اضافه کنید و تو ظرف سرو لایه لایه بریزید و ی ساعتی بزارید یخچال تو خنک شه میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎀آموزش#چیز_کیک_هندوانه_فنجونی
مرحله اول😍
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎀آموزش#چیز_کیک_هندوانه_فنجونی
مرحله دوم😍
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
🎀آموزش#چیز_کیک_هندوانه_فنجونی مرحله دوم😍 #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆ Jõıň☞
چیز کیک_فنجونی هندوانه ای 🍉بدون_فر
عزیزان این مقدار به اندازه همین چهار فنجونه شما اگه فنجون کوچکتر دارید ،پنج فنجون بریزید
مواد لازم
تخم مرغ یک عدد
آرد شش قاشق غذا خوری
شیر پنج قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرصاف
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
شکلات جیپسی ،رنگ خوراکی به میزان لازم
طرز تهیه
تخم مرغ ووانیل وشکر رو حدود دو دقیقه با همزن بزنید بعد شیر رو اضافه کرده سی ثانیه میزنیم روغن هم اضافه کرده در حد مخلوط کردن هم میزنیم رنگ خوراکی مجاز میزنیم سپس آرد و بیکینگ پودر که باهم مخلوط والو کرده بهش اضافه میکنیم
داخل فنجانها رو با روغن مایع چرب کرده کیک سوم کمی کمتر از فنجانها رو از مایه کیک میریزیم
فنجانها رو داخل قابلمه چیده واب جوش میریزیم تا نصف فنجانها بیاد در قابلمه باز باشه تا آب بجوش بیاد وقتی جوش اومد دم کنی ضخیم بزارید(شعله متوسط) حدود پانزده دقیقه بعد از پانزده دقیقه گاز رو خاموش کنید وتو همون حالت بزارید تا ده دقیقه بعد از ده دقیقه فنجان ها رو خارج کرده وبزارید سرد بشه
برای لایه سفید
یک قاشق سر پر خامه صبحانه
یک قاشق سر پنیر خامه ای
یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین
یک چهارم آب یا آب میوه، پودر ژلاتین روش بپاشید تا اسفنجی بشه وسپس به صورت بن ماری روان کنید
خامه وپنیر خامه ای رو با هم زن زده (یک دقیقه)ژلاتین روان شده بهش اضافه وبزنید وسپس لایه نازک رو کیک بریزید وبزارید یخچال تا ببنده
ژله سبز رنگ رو طبق دستور اماده کنید وبا قاشق بریزید رو قسمت سفید رنگ که سفت شده و دوباره بزارید یخچال تا ببنده سپس با کارد تیز ژله رو از کناره ها جدا کنید وبرگردونید تو سینی مورد نظر
عزیزان برای اینکه من از طلق استفاده کردم کیک من از لبه های فنجان جدا شده بود به خاطر اینکه مایه سفید رنک زیاد پایین نره از طلق استفاده کرده طلق من از برگ دفتر پسرم بود تمیز شستم وخشک کردم ونواری برش زدم بعد از اینکه لایه سفید رنگ نیم بند شد به آرامی درش بیارید
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربتبار
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#شربتبار #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆ Jõıň☞
#شربت_بار
اولین قدم براے داشتم زولبیا و بامیه حرفه اے ،تهیه #شربت_بار با ڪیفیت هست
در تهیه شربت بار حرفه اے دو جزء خیلے مهم هستن
جوهر لیمو
گلوڪز یا بادڪا
لطفا لطفا لطفا به جاے جوهر لیمو، آبلیمو نزنید چون احتمال شڪرک زدن شربت زیاد میشه
یا مثلا ممڪنه شربت بار رو تا حالا بدون گلوڪز امتحان ڪرده باشید ولے بهتون اطمینان میدم به هیچ عنوان شربت بارے ڪه در اون گلوڪز به ڪار نرفته نمیتونه زولبیا و بامیه شما رو شفاف و زیبا ڪنه و همین طور قوامے ڪه به شربت بار شما میده در ڪیفیت نهایے زولبیا و بامیه شما بسیااااار موثره و باعث ترد ماندن زولبیا و بامیه میشه...
پس لطفا هم جوهر لیمو وهم گلوڪز رو از لوازم قنادے تهیه ڪنید و بعد دست به ڪار تهیه شربت بار بشید،قیمت زیادے هم ندارن و مدتها میتونید هر دو رو در ڪابینت آشپزخونه نگهدارے و بارها ازشون استفاده ڪنید.
⭕حتما قاشق چوبے استفاده چون قاشق فلزے باعث شڪرک زدن میشه
شڪر 2 لیوان
آب 1 لیوان
جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری
اگر خواستید مواد رو دو برابر ڪنید جوهر لیمو رو 1/4 قاشق چایخورے سرپرُ بریزید
گلاب 2 قاشق غذاخوری
زعفران به میزان دلخواه
گلوڪز 2 قاشق غذاخورے پُر
اگه گلوڪز رقیق بود تا 3 قاشق هم میتونید اضافه ڪنید...شربتتون براق تر میشه
آب+جوهر لیمو را در قابلمه بریزید هم بزنید تا جوهر لیمو حل شود
صبر ڪنید تا با حرارت ڪم آب جوش بیاید.
حرارت حتما ڪم
قابلمه متناسب با میزان مواد باشد
شعله گاز باید متناسب با سایز قابلمه باشد
حرارت زیاد باعث شڪر زدن میشود
شڪر را اضافه و بدون همزدن صبر ڪنید تا آهسته شڪر حل بشه ،به هیچ عنوان در اون قاشق نزنید
وقتے شڪر ڪاملا حل شد
گلاب+گلوڪز+زعفران را هم اضافه ڪنید.
سپس با قاشق چوبے خیلے آهسته طورے ڪه به دیواره قابلمه برخورد نڪند ڪمے هم بزنید تا اگر شڪر باقے مانده با بقیه مواد حل و یڪدست شود.
بگذارےد با حرارت خیلے ڪم بجوشد و قوام بیاید.
بےن ڪار حتما با قلموے خیس شڪرک هاے دیواره قابلمه را مدام تمیز ڪنید وگرنه شربت شڪرک میزند.
حدود 30 تا 45 دقیقه با حرارت ڪم طول میڪشه تا شربت قوام بیاد
✔چند قطره از شربت را در ظرفے بریزید صبر ڪنید خنک شود
شربت قوام آمده به سختے در ظرف حرڪت میڪند و بین دو انگشت ڪاملا چسبنده بوده و اصطلاحا نخ میدهد.
من دستور رو دو برابر ڪردم چون هم زولبیا و هم بامیه درست ڪردم اگه یڪیشو خواستید درست ڪنید نیازے به دو برابر ڪردن دستور نیست
اضافے شربت در ظرف دربسته در ڪابینت تا چند سال ماندگارے داره
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا بیسکویتی
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#حلوا بیسکویتی #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆ Jõıň☞
حلوا بیسکوییتی
بیسکوییت ۱۵۰ گرم
شکر نصف لیوان (۱۱۰ گرم)
آب نصف لیوان (۱۲۰ میلی)
گلاب ۱/۴ لیوان (۶۰ میلی)
مجموع کره و روغن یه کم بیشتر از تصف لیوان (میزان تقریبا چشمی)
زعفران به میزان لازم
پودر هل نصف ق چ
هر نوع بیسکوییتی بخواین میشه من پتی بور استفاده کردم . فقط شیرین خیلی نباشه و کرمدار و ویفر و از این قبیل نباشه .
۱۵۰ گرم بیسکویت رو با آسیاب پودر کردم حدودا یه لیوان بیسکوییت پودر شده شد .
برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم . شکر که حل شد زعفران و گلاب و پودر هل رو اضافه کردم . نیاز نیست که روی حرارت زیاد باشه .
بیسکوییت پودر شده رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم . حرارت کم باشه حتما چون بیسکوییت خیلی زود می سوزه اگه حرارت زیاد باشه حتما توجه کنید من حدودا نیم ساعتی تفت دادم بسته به اینکه دوست دارین حلواتون چه رنگی بشه این میزان تفت دادن فرق داره .
بعد روغن و کره رو اضافه کردم من از کره و روعن مایع و کمی روغن جامد استفاده کردم . سعی کنید ترکیبی استفاده کنید از یکیش فقط کره یا روغن استفاده نشه .
میزان روغن کلا توی حلواها چشمی هست اینجا هم بسته به نوع بیسکوییت ها کاملا متفاوته و ممکن بیشتر یا کمتر نیاز باشه این رو توجه کنید و تا زماتی که یه مایه روان داشته باشید .
یه کم با روغن تفت دادم و بعد آهسته شربت رو بهش روی حرارت اضافه کردم و مخلوط کردم تا حلوا بسته بشه .
بعد هم به دلخواه تزیین کردم .
من وسطش رو یه کم حلوا رو قالب زدم و قرار دادم و بعد با چاقو طرح دادم .
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#فرنی_خرما
شیر : 1و نیم لیوان دسته دار
آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری
دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری
خرما پوست گرفته : 5 عدد
✏️✏️✏️✏️
ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید
اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشا خرما رو تا دو برابر زیاد کنید
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#مربای_انگور
🎂🍰🍭
مواد لازم :
انگور : نيم كيلو
شكر : نيم كيلو
آب : سه ليوان
ابليمو : 1قاشق سوپخوری
وانيل : نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
شکر و با آب تو یه ظرف لعابی یا تفلون میریزیم و میذاریم بجوشده. بعد از دو سه تا جوش، از روی گاز برمیداریم و از صافی رد میکنیم. دوباره شربت صاف شده رو روی شعله گاز میذاریم و اجازه میدیم کمی غلیظ شه.
تو این فاصله، انگورهامونو میشوریم و دونه دونه از بندش جدا میکنیم و انگورهای درشتتر رو از وسط نصف میکنیم.
بعد از اینکه شربتمون کمی غلیظ شد، انگورهای آماده رو توش میریزیم و میذاریم تا شربتمون قوام بیاد. در آخر هم آبلیمو و وانیل رو به مربا اضافه میکنیم و بعد دو سه جوش از روی حرارت برمیداریم و میذاریم مربا خنک شه و بعد در ظرف مخصوص می ریزیم.
🌹🍀🍄
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
بسم الله الرحمن الرحیم
○ #عٔجِــــایٍـــبِــــــجَــهــــــــــان ○👇
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
دسر شاهتوت😍😍
✍ مواد لازم:
پودر ژلهی شاهتوت یا آلوئهورا: ۱ بسته
شاهتوت پوره شده: ۱ پیمانه
بستنی وانیلی: ۱/۲ پیمانه
آب جوش: ۱ لیوان
🍜 طرز تهیه:
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش آماده کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.
دُمِ توتها را گرفته و آنها را در مخلوطکن ریخته و پوره کنید.
بستنی و ژلهی سرد شده را افزوده و هم بزنید.
مواد را درون قالب یا لیوان ریخته و ۴-۵ ساعت در یخچال بگذارید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#پای_چوپان
یک پیشنهاد شیک و مجلسی
ابتدا مایه ماکارونی را آماده کنید (پیاز و گوشت چرخ کرده و رب و فلفل دلمه….
درست مثل وقتی که ماکارونی میپزید) .
این مایه رو کف ظرف بریزید .
مرحله بعد قارچ های اسلایس شده روی مایه بچینید.سپس سس بشامل درست کنید (یک پیمانه شیر را با یک قاشق آرد روی حرارت هم بزنید و همراه نمک
و فلفل تا غلیظت سس پیدا کنه و بعد از اینکه از حرارت برداشتید بهش کره یا خامه بزنید این سس رو بریزید روی قارچ ها .حالا روی سس رو با پنیر پیتزا بپوشانید .
در مرحله ی آخر سیب زمینی هایی رو که پختیم رو پوره می کنیم و نمک وفلفل زده و قلقلی می کنیم.روی پنیر می چینیم.در آخر ظرف رو در فر با حرارت ۱۸۰ درجه و بمدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه می گذارییم تا پنیر ها آب بشه .می تونیم در آخر گریل روشن کنیم تا روشم طلایی بشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#خوراک_لوبیا
خوب طرز تهیه این خوراک گوشتو لوبیام اینه که اول از همه باید یدونه پیاز خورد شده رو با یکم روغن تفت بدین تا نرم بشه و بعدش بهش یه قاشق مربا خوری سیر رنده شده و یه قاشق مرباخوری پودر پاپریکا اضافه کنین و باز تفت بدین تا بوی سیر بلند بشه حالا دویست گرم گوشت چرخ کرده بریزین توی مخلوط پیازو خوب تفت بدین تا گوشت بپزه بعدش یه قاشق رب گوجه و فلفل بزنین و ربم تفت بدین تا بپزه و از خامی دربیاد بعد نوبت دو تا گوجه خورد کرده و یه فلفل دلمه ای خورد کرده اس اینارم اضافه کنین و باز تفت بدین تا گوجه آب بندازه و فلفلم یکم نرم بشه آخرشم دو پیمونه کنسرو لوبیا چیتی یا لوبیایی طعم داری که خودتون پختین اضافه کنینو یه پیمونه آب گوشت هم بریزین (من از آب و قص طعم دهنده گوشت استفاده کردم) در قابلمه رو ببندین بذارین یه بیست دقیقه ای با هم بپزن تا مزه ها به خورد هم بره و تنگ آب بشه. همین دیگه خوراکتون حاضره و به نظرم با یکم گشنیز خورد کرده و ماست عاااالی میشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#زرشک_پلو
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش#زرشک_پلو_با_مرغ
مواد لازم:
- ران یا سینه مرغ یا هردو سه تکه
- پیاز ۱ عدد درشت
- رب ۱ قاشق غذاخوری
- هویج درشت خورد شده ۱ عدد
نمک به میزان لازم
- فلفل دلمه خورد شده( دلبخواه)
- ادویه(پاپریکا؛ زردچوبه، پودر سیر،پودرفلفل سیاه زعفران غلیظ(زیاد)
- زرشک ۱ پیمانه
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش دوق.غ
ابتدا تکه های مرغ را با نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و نمک و آبلیمو و زعفرون مزه دار میکنیم - حالا توی تابه روغن میریزیم تکه های مرغ رو سرخ میکنیم و کنار میذاریم، حالا توی همون تابه پیاز هارو نگینی خورد میکنیم و یه تفت کوچیک میدیم بعد بهش زردچوبه و نمک و پاپریکا و فلفل سیاه میریزیم و تفت میدیم سپس رب گوجه هویجو فلفل دلمه رو هم میریزیم و تفت میدیم، حالا تکه های مرغ رو میچینیم و در آخر در حد یک لیوان آب اضافه میکنیم تا جایی که نهایتا نصف مرغها توی سس باشه و سس غلیظ باشه، - حالا درشو میزاریم با شعله خیلی کم که روغن بندازه و بپزه
- زمان پخت مرغ یک ساعت یا نهایتا یک ساعت و نیمه. - مرغ هارو روی هم نچینید و سعی کنید از تابه بزرگ استفاده کنید که فقط یک ردیف بچینید.
- در آخر زعفرون غلیظی که دم کردیم رو نصفشو روی مرغ ها میدیم.
- برای تفت دادن زرشک، اول زرشک هارو یک ربع داخل آب سرد خیس میکنیم و بعد آبکش میکنیم میزاریم تا آبش بره. حالا توی تابه یکم روغن و یکم کره میریزیم و زرشک هارو بهش اضافه میکنیم و با شعله کم یزره تفت میدیم حالا بهش دو قاشق شکر رو اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم و اضافه زعفرون رو میریزیم و شعله رو خاموش میکنیم، دو کفگیر برنج روی زرشک ها میریزیم و مخلوط میکنیم و برای سرو ازش استفاده میکنیم😋
- میتونیدسیب زمینی هم به دلخواه برای کنارش سرخ کنین🤩
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
یک #شیرینی مقوی وتقویتی برای سحری 😋😋
جوپرک
پسته
گردو
کشمش
میوه تکه شده هرنوع دلت خواست
بادام فندق
دو نوع تخمه و هرچیزی که خودت خواستی اضافه کنی
میذاره تو فر یه ربع تا سوخاری بشه بعد خرما هسته گرفته اضافه میکنه با ۲ ق عسل حسابی ورز بعدم پهن و برش
برای سحری عالیه بهتون احساس سیری میده
ارسالی دوست عزیزم ازکارزین. استان فارس
که لطف کردن دستورشو برامون فرستادن😍😍👌
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#اش_کله_جوش
این اش حتمآ سبزی کوهی که اسمش آق پنجر هست میخواد سبزی خشک هست اول خیس میکنیم چند بار ابشو عوض میکنیم میزاریم جدا یه ربع بجوشه ابش رو عوض میکنیم میزاریم کنار
پیاز رو نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود
سپس سبزی و بلغور ( شسته شده) یک پارچ اب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم موادی که نیم پز شد نخود پخته هم اضافه میکنیم اندازه هاش به سبزیتون بستگی داره سبزی که پخت با دست کشیدنی باز میشه یعنی کشدار نرم میشه شروع به جا افتادن کرد عدس پخته شده و نمک اضافه میکنیم بعد میزاریم خوب بپزه باید زود زود بهم بزنیم ته نگیره اگر ابش کم بود کمی اب قلم باشه به جای اب استفاده کنید اخرای پخت کشک رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت کشک بپزه روش پیاز داغ فراوان میزیزیم
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#فرنی_شکلاتی 🍫 😋
نیم لیتر شیر
۳ق س شکر
۱ق س پودرکاکائو، ۱ق س اردبرنج،
۱ق س نشاسته ذرت
🔸مواد رو باهم توی ظرف میریزیمو باهمزن دستی خوب هممیزنیمتا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهماضافه میکنیم ومیذاریمروی حرارت مدامهم میزنیم تا مایع غلیظبشه به غلظت مناسب که رسید شعله روخاموش میکنیم و فرنی روتوی ظرف مورد نظر ریخته تزیینمیکنیم
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میان وعده پیچ پیچی خوشمزه 😍
مواد لازم:
3 عدد سیب زمینی
1 عدد تخم مرغ
نصف پیمانه پنیر پیتزا
نصف پیمانه خامه صبحانه
نصف پیمانه آرد
نمک، فلفل و پودر سیر
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش درست کردن نون خامه ای🥟🥟
#ایده_اشپزی
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#مرغ_بریونی_سبزیجات 🍗 😋
🔸مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه
کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده
داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی
ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر
در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه
.❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#کیک_ماست_باعطروطعم_لیمو 🍋 😋
▫️ارد 180 گرم
▫️ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم
▫️شکر 140گرم
▫️تخم مرغ 3عدد
▫️روغن مایع 100گرم
▫️بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری
▫️رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر
🔸ابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید
دمای فر 160درجه تا 170 درجه
من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#كاچي 🍮 😋
▫️ارد گندم نصف پيمانه
▫️روغن حيواني نصف پيمانه
▫️نبات نصف پيمانه(بازم بستگي به ذائقه ي خودتون داره)
▫️اب دو و نيم ليوان
▫️زعفران دم شده ي غليظ سه قاشق غذاخوري
▫️دارچين،زنجبيل،هِل هركدام يك قاشق چايخوري سرخالي
▫️چهارزيره(ميتونين از عطاري تهيه كنين)يه قاشق غذاخوري
🔸ارد و با روغن تفت ميديم تا رنگ ارد كمي تغيير كنه و بوي خامي نده
بعد همه ي ادويه هارو اضافه ميكنيم بعد نبات و اب رو اضافه ميكنيم تا نبات كاملا حل بشه و به غلظت فرني برسه
در صورت تمايل ميتونين مغز گردو هم بريزين داخلش#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢