eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 (تاتلی جلیبی یا تاتلی هندی) ۱ و نیم لیوان آرد(لیوان ۲۰۰ میلی لیتر) ۲ ق غ آرد برنج ۱ لیوان آب ولرم ۱ ق غ بکینگ پودر ۲ ق غ ماست نصف ق چ دارچین برای شربت: ½ لیوان آب ۱ لیوان شکر ۱ ق غ خ گلوکز ¼ ق چ خ جوهرلیمو ابتدا آب ولرم، ماست و آرد برنج و‌ دارچین (درهندوستان با زردچوبه یا رنگ قرمز درست میکنند اما چون من زردچوبه و رنگ غذا دوست ندارم با دارچین درست کردم طعم خیلی خوبی داره توصیه میکنم بادارچین درست کنید) وبا هم مخلوط میکنیم و‌آرد الک شده و بکینگ پودر رو ریخته (قوام موادتون باید مثل فیلم باشه، مثل مایه ی کیک، نه زیاد شل باشه نه سفت، اگه شل بود مقداری آرد بریزید) برای شربت هم آب و شکر و جوهرلیمو رو روی حرارت قرار میدیم تا شربت یکدست بشه و در آخر گلوکز رو بریزید و خاموش کنید، داخل قابلمه روغن رو مقداری گرم میکنیم (نباید داغ شه) و موادو داخل قیف میریزیم و با قیف ریخته و باحرارت کم زیرو رو میکنیم تا سرخ شه و بعد وقتی داغه داخل شربت خنک (حتما باید شربت خنک باشه که نرم نشه و ترد بمونه) میریزیم و تزئین میکنیم😍❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عجایب جهان
🌸🍃🌸 🍃🌸 🌸 🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷 اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَکاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الى خَیْراتِهِ ولا تَحْرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الى الحَقّ المُبین. خدایا زیاد بگردان در آن بهره مرا از برکاتش وآسان کن راه مرا به سوى خیرهایش ومحروم نکن ما را از پذیرفتن نیکىهایش اى راهنماى به سوى حـق آشکار. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
امروز یه نوع شیرینی عربی واستون آماده کردم که شبیه لقیمات هست با این تفاوت که در این شیرینی آرد نخودچی استفاده میشه ومثل لقیمات لازم نیست که در روغن شناور سرخ بشه🤗👩‍🍳 اسم این شیرینی صب القفشه هست یعنی شیرینی قاشقی که من به همون فارسی گفتم. بافت این شیرینی مثل بامیه هست که بیرون شیرینی خشک ووسط آن کمی نرم هست، پس به مقدار کم درست کنید تا تا زود مصرف بشه👩‍🍳👩‍🍳 حتما شهدتون غلیظ باشه تا شیرینی چیپسی بشه وگرنه اگه شهد رقیق باشه شیرینی نرم میشه. موادلازم : 1 لیوان آرد سفید 1/2 لیوان آرد نخودچی 1 قاشق چایخوری مایه خمیر فوری 1 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری پودر کاسترد(میتونید نشاسته ذرت بریزید) 2 قاشق چایخوری پودر هل 1 قاشق غذاخوری شکر کمی وانیل (من نریختم) 1/2لیوان ماست 1/2لیوان شیر ولرم 4 قاشق غذاخوری گلاب 1 عدد تخم مرغ 30 گرم کره ذوب شده 2 قاشق مرباخوری زعفران آبکرده طرز تهیه: همینطور که در فیلم نشون دادم اول کارشیر وشکر ومایه خمیر را مخلوط ومیزاریم 10 دقیقه بمونه تا مایه خمیر عمل کند. بعدهمه مواد خشک را باهم مخلوط والک میکنیم. تخم مرغ را بهمراه زعفران با همزن دستی کمی میزنیم وبعد مابقی مایعات را اضافه کرده وباهمزن میرنیم درحد مخلوط شدن وبعد مواد خشک را اضافه ومخلوط میکنیم ومیزاریم یک ساعت استراحت کند تا حجم مایه دو برابر شود وبعد در تابه روغن ریخته واز مایه با قاشق مرباخوری برداشته ودر روغن با حرارت کم سرخ میکنیم و بعد که همه شیرینی ها سرخ شدن آنها رو درشربت خنک گذاشته وبعد از چند دقیقه از شربت بیرون آورده ومیزاریم در صافی تا شربت اضافه گرفته شود و به دلخواه با پودر پسته با نارگیل تزئین میکنیم. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه کباب تابه ای مرغ کبابی تیکه شده ب مقدار لازم پیاز ۱ عدد متوسط فلفل دلمه ای مکعبی شده ۱ عدد ماست خامه ای ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری (برای اینکه مرغ خشک نشه. اگر میخواید رژیمی باشه میتونید حذف کنید) نمک ۱ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو نصف فنجان تمام مواد رو ترکیب میکنیم و مرغ رو ترجیحا ۱ شب توی مواد میخوابونیم. اگر زمان نداشتید ۱ ساعت هم کافیه. بعد ب سیخ میکشید و با مقدار خیلی کم روغن توی تابه ک حرارتش خیلی خیلی کم هست سرخ میکنیم ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ شکم پر دستور تهیه :👇 اول از همه ی مرغ ۱ تا ۱ کیلو نیم رو با ۴ لیوان آب نمک فلفل زردچوبه مقداری زعفران ۱ هویج و ۱ پیاز ۴ قاچ شده پختم. زمان پخت برای این مرغ ۴۰ دقیقه هست. وقتی چنگال زدید و حس کردید مرغ پخته شده، مرغ رو توی یه آبکش بزارید تا آب آن کاملا خارج بشه. اول ب مرغ زعفران زده بعد رومال کره در آخر نمک و فلفل سیاه روی مرغ میپاشیم. مواد شکم مرغ شامل گوجه خرد شده فلفل دلمه ای هرد شده و پیاز یا پیازچه حلقه شدس ک به آن نمک و فلفل زردچوبه کاری زدم و این مواد رو توی شکم مرغ گذاشتم و ما بقی رو دور مرغ چیدم. مرغ رو توی پیرکس گذاشتم و گریل فر رو روشن کردم و گذاشتم سطح مرغ طلایی بشه. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢