eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
برای شروع سیب زمینی هاروچیبسی خردکنید وچندساعت تواب سرد بزارین بعد داخل روغن فراوان باکمی نمک حسابی سرخ کنید بعد داخل ظرف مورد نظر یه لایه سیب زمینی بریزین بعدکمی سس کچاب،خردل،مایونز هرکدوم که دوست داشتین،بعدکمی هم ورقه های ژامبون خردشده به جاش مرغ هم میشه ریخت وبعد کمی هم پنیر ،چندلایه تکرار کنیدبعدبزارین توفر یا ماکرو تاپنیراب بشه وگریل بشه
🍰 🔸مواد لازم: ▪️آرد 2 پ ▪️شکر 1 پ ▪️شیر نصف پ ▪️تخم مرغ 3 عدد ▪️روغن مایع نصف پ ▪️پسته خلال شده 1 پ سرخالی ▪️ب پ 1 ق غ سرخالی ▪️وانیل 1/4ق چ ▪️اسانس دلخواهی طرز تهیه: تخم مرغ+شکر+وانیل+اسانس را با همزن انقدر میزنیم تا شکر حل شود و کشدار و خامه ای بشه روغن و بعد شیر رو اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم.خلال پسته رو از جای معتبر بخرید که بجای خلال پسته ، خلال باقلا بهتون نفروشن. یا پسته بخرین و خلال کنید .سپس پسته را می افزاییم و مخلوط میکنیم.ارد+بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.مواد را در قالب دلخواه ریخته، در فر با درجه 180 بمدت 50 دقیقه الی 1ساعت قرار دهید. با خلال چک کنید
✅حلواي عالي يا يك دسرخوشمزه😋 ✍موادلازم : پودربادام١٥٠ گرم (١ ليوان) پودرقند ٨٠ گرم (٥٠ گرم زدم) ١/٢ ليوان ارد ٥٠ گرم (١/٣ ليوان) شيرعسلي :به اندازه اي كه موادمنسجم بشه كره ٥٠ گرم پودرهل ودارچين١ ق چ 🥣طرزتهيه : اردروازالك ردكنين وكمي تفت بدين تابوي خامي اردبرطرف بشه . پودرقندوهل ودارچين روباهم مخلوط كنين . بعدازاينكه اردروتفت دادين ،كره رواضافه كنين واردروكمي سرخ كنين ،سپس پودربادام رواضافه كنين وكمي ديگه تفت بدين ،مواظب باشين نسوزه (زيادسرخ كردن نميخواد.)پودرقندوهل ودارچين هم اضافه ،سپس حرارت خاموش وشيرعسلي رواضافه كنين وحلواروهم بزنين تامنسجم بشه . حلواروداخل قالب سيليكوني بريزين وتزيين كنين،ميتونين اين حلواروباشكلات درست كنين،داخل قالب سيليكوني روشكلات بنماري شده بزنين وبذارين يخچال ببنده وبعدحلواروبريزين وبذارين يخچال ببنده،اين حلواباشكلات وبدون شكلات خوشمزه س.
باقالی رو پوست بکنید اگه خشک چند ساعت تو آب خیس کنید پوست بگیرید تو قابلمه هراه کمی روغن شوید چند حبه سیر خرد شده نمک زردچوبه تفت بخوره اگه کره دوست داشتید کره طعمش وعالیتر می‌کنه وقتی تفت خورد یک کمی آب جوش بریزید زیاد نه بزارید یک ربع آماده سه یکی دوتا تخم مرغ هم می‌زنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای چیپس و سیب زمینی و برگرها 🔹 ميتونين ژامبون رو حذف كنين 🔸 ميتونين از پنير چدار استفاده كنين 🔹 ميتونين از ادويه هايي مثل پاپريكا فلفل قرمز و اويشن استفاده كنين در حقيقت سس بشامل به اضافه پنيره ولي باز ميشه دسكاريش كرد ميتونين اين سسو بعنوان يه سس خوشمزه واسه ساندويچا سيب زميني و حتي پيتزاتون استفاده كنين ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای 4 نفر طرز تهیه 400 گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط، به طور مدام هم بزنید تا یکنواخت شود سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید. سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید. سپس آن را 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد. برای تزیین با شکلات چیپسی خرد شده که ذوب کرده اید به کمک ماسوره روی آن خطوطی ایجاد کرده و در آخر با گردوی خرد شده، شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز تزیین می کنیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
باسلوق خونگی پودر نشاسته یک لیوان شکر یک لیوان گلاب نصف لیوان آب دو لیوان کره 50 گرم همه مواد را مخلوط کرده روی حرارت متوسط گذاشته مدام هم میزنیم تا سفت و غلیظ شود . از روی حرارت برداشته کمی از حرارت که افتاد در دست به آن فرم میدهیم و داخل پودر نارگیل میغلتانیم و روی آن گردو می‌گذاریم.👇👇👇👇👇
✅ ایده جدید و فوق العاده برای ژله هاتون😍 ابتدا ژله شیر یا بستنی رو درست کنید(ژله آلورا با شیر یا بستنی) در ته قالب به اندازه ای که می خواید بریزید و بذارید ببنده بعد با کاتر(قالب) قسمت هایی رو که می خوایم خالی می کنیم. ژله رنگی دلخواه رو در جاهای خالی می ریزیم و مجدد در یخچال نگه می داریم که ببنده،سپس یه لایه ژله رنگی می ریزیم و همین طور به ترتیب ادامه می دیم. تعداد لایه ها و ضخامتشون بستگی به سلیقه خودتون داره.
؛ : سیب زمینی رو پختم رنده کردم با کمی کره و نمک مخلوط کردم کف سینی رو کمی مرطوب کردم کیسه فریزر گذاشتم سیب زمینی رو ریختم روش و پهن کردم یه کیسه فریزر دیگه روش گذاشتم و خوب صافش کردم و گذاشتم یخچال بعد برای داخل رولت مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه و نمک و چند برش هویج پختم ریش ریش کردم بعد خیار شور خرد شده هویج پخته خرد شده کمی فلفل دلمه خرد شده و کالباس خرد شده و تخم مرغ پخته خرد شده و سس مایونز مخلوط کردم بعد روی سیب زمینی ریختم و خوب صاف کردم و رول کردم و کیسه فریزر زیری رو دورش گرفتم و گذاشتم داخل یخچال تا خوب خودش رو بگیره.