eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الان فصل توت فرنگی‌های خوشمزست🍓 تو شستن این میوه واقعا دقت کنید، چون پر از حشراتی هستن که گاهی حتی دیده هم نمیشن!
آبدوغ خیار 😋😋 راهکاری بسیار مفید برای روزهای گرم تابستان ترکیبی از ماست، خیار، گردو، کشمش، سبزیجات معطر، گل محمدی، آب
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام 🍃روزتان 🌸باطراوت 🍃چون باران 🌸افکارخوبتان 🍃سبز و پایدار 🌸لحظه‌ هایتان 🍃‌شاد و پرخاطره 🌸بارش الطاف خدا 🍃درلحظه لحظه زندگیتان 🌸روزتان پرازعشق و زیبایی ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
سلام🌹 18 خرداد ماه❤️ صبح یکشنبه تون بخیر و لبخندی شیرین😍 چاشنی زندگیتون الهى که همیشه🙏 مسیر زندگیتون پر از گل و دلتون پر از🌹 عشق و نگاهتون پر از شـادی باشه❤️ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
هر روز 🌸 که چشم می‌گشایی🌸 یعنی قرار است که باشی یعنی هنوز فرصت داری تا زندگی کنی🌸 و هر روز می‌تواند آغازی نو باشد امروزتون پر از اتفاقهای قشنگ🌸 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼امروز راجانانہ زندگي كن 🕊امروزميتواندشروعي تازه باشد 🌼دراوج آسمان باش 🕊هرلحظہ راباشكوه زندگي كن 🌼وعشق را درقلبت مهمان كن 🕊شادمانی وموفقیت توشہ راهتان 🌼روز تون زیبااا😍 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پاستا گوشت مواد این غذا با بقیه پاستاها یکی هست فقط خلاقیت و سلیقه اون و زیباتر و خوشمزه تر کرده😋😋😍😍 ابتدا گوشت چرخکرده گوساله رو با جعفری ریزکرده و نمک و فلفل بخوبی مخلوط می کنیم و کف قالب شبیه فیلم بصورت استوانه می ریزیم حال پخته آبکشی شده رو با سس گوجه مخلوط کرده و با پنیرموزارلا داخل مخلوط به صورت طبقه ای می ریزیم و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه نیم ساعت می پزیم و در آخر با پیازچه تزئین و نوش جان می کنیم. #❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
باسلوق انار  🛎 مواد لازم : نشاسته گل 1 پیمانه نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری آب 2 پیمانه شکر 1 پیمانه گلاب  3 قاشق غذاخوری یا اسان جوهر لیمو یه پنسه پودر ژله به رنگ قرمز با طعم دلخواه ترجیحا انار 5 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل، آرد نخودچی یا آرد ساده، گردو، شکلات یا پسته برای تزیین 🥣 دستور تهیه؛ ☑️ نکته : برای تهیه باسلوق انار از نشاسته تازه استفاده کنید. اگر به تازگی آن شک دارید نشاسته را با دو لیوان آب سرد خیس کنید.یک ربع زمان دهید تا ته نشین شود سپس آب روی نشاسته را خالی کنید. دراین فاصله یک سینی یا ظرف پیرکس را با پنبه چرب و آرد بپاشید. حالا نشاسته، آب، شکر، پودر ژله و جوهر لیمو را در قابلمه نچسبی ریخته و با قاشق چوبی کاملا و به آرامی هم بزنید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و همچنان مرتب هم بزنید. وقتی بخارش بلند شد حرارت را تا جایی که ممکنه کمتر کنید، تا نشاسته بخوبی پخته شود و بوی خامی آن برود. (تقریبا بیست دقیقه ) حالا کره و روغن و گلاب را اضافه کنید. هم بزنید. وقتی از دیواره قابلمه جدا و در وسط آن جمع شد، حرارت را خاموش کنید. پنج دقیقه بعد داخل ظرف پیرکس بریزید و با کاردک یا قاشق روی باسلوق را صاف کنید. پودر نارگیل ریخته بادست به آرامی فشرده کنید. یک ساعت در یخچال قراردهید. بعد با چاقوی خیس بشکل دلخواه برش زده یا قالب می زنیم. در پایان باسلوق انار را داخل آرد یا پودر نارگیل می غلطونیم و داخل ظرف دربسته در فضای خانه نگه میداریم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ژله میوه ای 🛎 مواد لازم : 🦋 پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری 🦋 آب ۲ پیمانه 🦋 شکر ۱۵۰ گرم 🦋 اسانس مورد نظر ۱/۸ قاشق چای خوری 🦋 میوه فصل مخلوط ۱ کیلوگرم 🥣 طرز تهیه : ۱- میوه‎‌ها را پوست کنده هسته آن را جدا کنید و برحسب نوع میوه به صورت تکه‌های هم اندازه برش دهید. ۲- قالب مورد نظر را با آب سرد بشویید و آب اضافه را خالی کنید و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. ۳- سپس قالب را با میوه پرکرده و مجدداً به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. ۴- آب، شکر، پودر ژلاتین و اسانس را مخلوط کنید، روی حرارت مستقیم قرار دهید تا مواد بجوشد و ذرات ژلاتین و شکر کاملاً حل شود. ۵- مواد را کنار بگذارید تا خنک و در عین حال سنگین شود. ۶- مواد آماده را روی میوه ها بریزید و قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال قراردهید؛ سپس در ظرف مورد نظر برگردانید. ۷- از این ژله می توانید به همراه بستنی به عنوان یک دسر خوشمزه و خاص استفاده کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🧉 😋 ▫️شیر نیم لیتر (دو ونیم پیمانه) ▫️پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر ▫️خامه صبحانه ۱ بسته ▫️شکر ۱ لیوان ▫️وانیل نصف قاشق چایخوری 🔸برای پاناکوتا نیم لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت ملایم و مدام هم زدم تا خوب حل شود. ۱ بسته خامه صبحانه رو هم با ۱ لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل قاطی کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر در خامه حل شود ولی باید مواظب باشیم خامه نجوشد. 🔸 بعد از اینکه شکر حل شد خامه را از روی حرارت برداشتم وشیری که پودر ژلاتین درآن حل شده رو به مخلوط خامه اضافه کردم وبا قاشق هم زدم و مواد رو تو سه تا ظرف ریختم و یکیش همونجوری سفید موند و به دوتای دیگه رنگ بنفش اضافه کردم که یکیش پررنگتر از دیگری بود و لایه لایه با قاشق تو لیوانا ریختم،لایه آخر ژله انگوره که بهش کمی آلبالو هم اضافه کردم ♦️اون ژله های کوچولو هم تو قالب تخم مرغی درست کرده بودم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
تواین هوا, بستنی میچسبه بخصوص بستنی یخی خونگی😊 درست کردنشم خیلی راحته😋 ‍ البالو /آناناس / پرتقال اب این سه تامیوه روبریزید توقالب وداخلشم تیکه های پاستیل بریزید وبزارید فریزر میتونیدهرمیوه ای خواستیددرمخلوط کن ریخته و ترکیب نمایید.تا صاف و یک دست شوند سپس داخل ظرفهای بستی بریزیدوبزاریدفریزر نوش جان😍😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢